Vojko 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hvala Andres Hvala v imenu vseh "NEJEVERNIH Tomažev", kajti sam vem, da stvari v veliki meri veljajo, dobro pa je, da tisti, ki dvomijo dobijo lep primer potrditve - takšen kot je tvoj. lp, Vojko P.S. Očitno sem res malo narobe razumel tvoje prejšnje pisanje.Zato je pa tole tvoje zadnje toliko bolj jasno. VojkoAmpak je še ena stvar, ki sem se jo danes v službi spomnil Vojko. V tem času ko se je zgoraj napisano dogajalo sem dobil dve ponudbi za neko delo v Sloveniji. A veš. Ko ne iščeš potem dobiš. Zanimivo je to, da če bi bil tistikrat v Sloveniji bi se lahko z obema ponudnikoma srečal. Ampak ravno v Slovenijo v tem času niti nisem mislil iti. Andres Ja, Andres In nikoli ne veš, kaj bi se zgodilo. Lahko bi to, lahko bi ono... ...Kdo znánoč temno razjásnit, ki tare duha! Kdo vékragulja odgnati, ki kljuje srceod zora do mraka, od mraka do dné! Kdo učíizbrisat 'z spomina nekdanje dni,brezup prihodnjih oduzét spred oči,praznôti ubežáti, ki zdánje morí!....Citat iz pesmi Franceta Prešerna lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ...Voda, voda voda, posebej ko potujeta gor. se aklimatizirajta s svežo in čisto pitno vodo, lokalnim sadjem, lokalno zelenjavo...Hojla Vojko, naše potepanje se je v nedeljo pozno zvečer zaključilo, imel si prav, da bi tam kar ostala, oz.upam, da se bom še vrnila.Od nevšečnosti, ki so ob spominu na lepote narave v bistvu zanemarljive... so bile poplave, ko smo bili v okolišu Pitlochrya, takrat je avto včasih kar dobesedno zaplaval čez kak cestni odsek ob jezerih. Enkrat smo morali poiskati tudi avtomehanika. Pili smo Highland spring water, navdušeni pa smo bili nad Gala Royal-jabolkami. Razen, da smo enkrat zašli, je vse šlo po planu v skladu z zemljevidom v rokah. Aha in enkrat res ogromno komarčkov v autokampu, ravno ko sem kuhala, jih je bilo vedno več, takrat smo jedli v avtu zaradi tega navala... Dokumenti, denar vse o.k. Včasih smo imeli srečo, da večje ne bi mogli. V Braemerju smo si ogledali destilarno, čeprav smo prispeli, ko se zapre in smo imeli potem še daljše razgovore in preizkuševanje viskija..., glede alkohola kot si opozoril ni imel nihče kakih težav. Užitek je bil tudi sredi zelenih pobočij gledati, kako je ovčar gnal čredo ovc, kak važič je ponosen, da ima take komande... in vsi tisti gradovi te ponesejo dobesedno v preteklost, en najlepših mi je bil Glamis, pa tudi kake razvaline ob cliffih te prav prevzamejo, ko jih zagledaš...Prav poseben pa se mi je zdel otok Skye!in seveda moški v kiltih, igranje na dude, plesanje ceilidh (smo se malo učili)res lepa in res zelena Škotska aha, vreme seveda en dan sonce, drugi dan dež, se ga kar navadišin Edinburgh res super v času festivala(fringe)!! na vsakem koraku glasbeniki in igralci Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 ...Voda, voda voda, posebej ko potujeta gor. se aklimatizirajta s svežo in čisto pitno vodo, lokalnim sadjem, lokalno zelenjavo...Hojla Vojko, naše potepanje se je v nedeljo pozno zvečer zaključilo, imel si prav, da bi tam kar ostala, oz.upam, da se bom še vrnila.Od nevšečnosti, ki so ob spominu na lepote narave v bistvu zanemarljive... so bile poplave, ko smo bili v okolišu Pitlochrya, takrat je avto včasih kar dobesedno zaplaval čez kak cestni odsek ob jezerih. Enkrat smo morali poiskati tudi avtomehanika. Pili smo Highland spring water, navdušeni pa smo bili nad Gala Royal-jabolkami. Razen, da smo enkrat zašli, je vse šlo po planu v skladu z zemljevidom v rokah. Aha in enkrat res ogromno komarčkov v autokampu, ravno ko sem kuhala, jih je bilo vedno več, takrat smo jedli v avtu zaradi tega navala... Dokumenti, denar vse o.k. Včasih smo imeli srečo, da večje ne bi mogli. V Braemerju smo si ogledali destilarno, čeprav smo prispeli, ko se zapre in smo imeli potem še daljše razgovore in preizkuševanje viskija..., glede alkohola kot si opozoril ni imel nihče kakih težav. Užitek je bil tudi sredi zelenih pobočij gledati, kako je ovčar gnal čredo ovc, kak važič je ponosen, da ima take komande... in vsi tisti gradovi te ponesejo dobesedno v preteklost, en najlepših mi je bil Glamis, pa tudi kake razvaline ob cliffih te prav prevzamejo, ko jih zagledaš...Prav poseben pa se mi je zdel otok Skye!in seveda moški v kiltih, igranje na dude, plesanje ceilidh (smo se malo učili)res lepa in res zelena Škotska aha, vreme seveda en dan sonce, drugi dan dež, se ga kar navadišin Edinburgh res super v času festivala(fringe)!! na vsakem koraku glasbeniki in igralci Stanka Hvala ti za tale feedback. Najbrž bi ga lahko objavila tudi v "nahrbtniku". lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 vojko, kako je letošnje leto naklonjeno spremembi službe (recimo, da je na nekem nivoju tudi to potovanje in selitev) za 1 9 6 ? kdaj in kam je najprimerneje? thx :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 vojko, kako je letošnje leto naklonjeno spremembi službe (recimo, da je na nekem nivoju tudi to potovanje in selitev) za 1 9 6 ? kdaj in kam je najprimerneje? thx :o|o: Živijo Amis Hvala za spodbudo. Saj ostane zapisano. Odgovor: Kakor za koga!In odvisno od tega, ali je to le služba, ali je pač delo, posel, ki te veseli. Če je le služba, potem lahko letos ujameš marsikaj lepega in dobrega - če pa boš tu zadovoljna, pa je drugo vprašanje. Načelno smo najbolj uspešni tam, kjer opravljamo delo, katerega opravljamo z veseljem in se zanj tudi zanimamo. Menim, da lahko dobiš dobro službo - v primeru, da želiš le hoditi v službo. V tem primeru si lahko letos zelo uspešna, drugo leto pa precej manj. Seveda je odvisno tudi od vrste dela. Sicer pa menim, da je boljše, da ostaneš tam kjer si, najdeš čim več svojih zanimanj, osvežiš znanje in se pripravljaš na veliki skok. Kajti res je letos zate leto novih začetkov - a le globoko v tebi. Ta semena zdaj zalivaj, nato goji drobne rastlinice v naslednjem letu in v letu 2007 boš že vedela katera rastlinica je katere vrste, .... Glede potovanja in selitve pa si mi zastavila takšno vprašanje, da lahko razložim celo smeroslovje, pa bi bil odgovor najbrž še premalo dober. O takšni zadevi lahko porabim ure pisanja. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Tole mi je Vojko letos povedal že približno n-krat, pa še vedno nočem verjet.Mi vsake toliko dvigne kapo in potem bi kar spokala. Ja, čakat in zalivat semena...no, ja Samo je veliko težje, kot bi človek mislil, bi mi bolj sedlo loputanje z vrati in čao! Seveda še ena 1 9 6 ! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Tole mi je Vojko letos povedal že približno n-krat, pa še vedno nočem verjet.Mi vsake toliko dvigne kapo in potem bi kar spokala. Ja, čakat in zalivat semena...no, ja Samo je veliko težje, kot bi človek mislil, bi mi bolj sedlo loputanje z vrati in čao! Seveda še ena 1 9 6 ! MucaMacaMucaMaca Če mi "loputamo z vrati" enemu,... nam trije loputajo nazaj..... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 vojko no, v bistvu iščem ustrezno delo...res se težko spopadam z birokracijo :xx!: ...saj se lahko "privadim"...saj se tud osel na osat, če nima druzga ...nekako ni podpore za uporabo ustvarjalnosti, slalom pa zgleda težko vozim, ker bi si morala nadevat jeklene maske...to pa nekam ni v mojem slogu in se mi duša punta in žalosti...hm ni mi čisto jasno, kakšna lekcija je to... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 vojko no, v bistvu iščem ustrezno delo...res se težko spopadam z birokracijo :xx!: ...saj se lahko "privadim"...saj se tud osel na osat, če nima druzga ...nekako ni podpore za uporabo ustvarjalnosti, slalom pa zgleda težko vozim, ker bi si morala nadevat jeklene maske...to pa nekam ni v mojem slogu in se mi duša punta in žalosti...hm ni mi čisto jasno, kakšna lekcija je to... 1 9 6 Amis Vprašanja, na katera prosim ne odgovarjaj meni: - katero ustrezno delo?- kakšno ustrezno delo?- kaj pomeni "ustrezno", katere kvalitete ima to delo? - katere slabosti ima to delo?- si res v tem času želiš začeti na novo, vlagati veliko energije?- si v tem času sposobna vložiti veliko energije?- si poskusila delati to, kar te zanima?- si prepričana, da ne moreš uspeti z uporabno ustvarjalnostjo, da ni trga?- si raziskala trg, da to veš?- si že naredila kaj in poskušala spraviti v promet?- ...- ...... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Spremembe v življenju Ljudje smo različni in različno reagiramo. Poglejmo svoje pretekle odločitve.Kdaj so bile uspešne? Ko smo se odločali na hitro, ko smo šli za svojim srcem, za svojo stroko (ki jo imamo radi - ki je ne maramo)? Kdor želi kvalitetne odgovore na vprašanja o spremembah, je prav, da pove svojo zgodovino sprememb, uspeh sprememb,smer potovanja in čas odločanja. Najmanj to. Potem lahko naredim kvaliteten predvid za prihodnost. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 uau ....postavil si mi fenomenalno dobra vprašanja ...navdušena thx vojko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Vojko, sem 6 9 2 Čeprav vem, da letos nikomur ne priporočaš daljših potovanj....nekak ne morem iz svoje kože... v drugi polovici septembra bi rada šla v Zahodno Sibirijo....torej SV glede na Slovenijo. Kaj praviš? Thx Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Vojko, sem 6 9 2 Čeprav vem, da letos nikomur ne priporočaš daljših potovanj....nekak ne morem iz svoje kože... v drugi polovici septembra bi rada šla v Zahodno Sibirijo....torej SV glede na Slovenijo. Kaj praviš? Thx AstraIn kdo ti, Astra, brani, da ne greš? Lepo, da vprašaš. Kolikor vem, veliko potuješ, torej imaš velik radij premika.Načelno je tudi energetsko to zate dokaj dobra smer (če si jo pravilno izračunala) Prav lahko se ti zgodi, da dobiš celo pomoč prjateljev in sorodnikov.Lahko se imaš zelo prijetno v družinskem kroguLe pozorna bodi - predvsem na pretirane seksualne izkušnje. Ko se vračaš lahko imaš - velike možnosti za uspeh. - pojavi se lahko nekdo, ki ti bo pomagal razčistiti osebne težave!- tvoj želodec bo dobil novo energijo in izboljšal tvoje življenje- lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Uau, Vojko! Tole zveni, kot da prav MORAM iti... Torej, zadeve se precej komplicirajo..predvsem ker sem jaz hitra..in ko se odločim...mora to biti ZDAJ...pa na žalost tako ne gre.. :xx!: Kolikor sem se zdaj lotila zadeve...mislim, da me bo birokracija uničila...potem pa bo prepozno..ker me bo ujel mraz...tam je namreč že polarni pas...Na žalost pa jaz nikoli ne morem planirati mesece vnaprej..ker se prepuščam filingu..in ko začutim...gremooooo x!x Torej, zanima me, koliko časa recimo moram biti na takšnem področju...v tem primeru SV...da zajamem to energijo...zdaj si zmišljujem...ampak recimo...je dovolj, da grem za tri dni v Budimpešto..ki je tudi SV...ali kaj podobnega... Seveda pa obstaja še druga opcija...v mislih imam oktober...čisti J.(Libija-sahara) Razmišljam, kolk sem smotana...celo poletje sem imela na razpolago, men pa se ni ljubilo niti premakniti... Torej, kaj praviš na J v oktobru? Pa seveda hvala za odgovor... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Uau, Vojko! Tole zveni, kot da prav MORAM iti... Torej, zadeve se precej komplicirajo..predvsem ker sem jaz hitra..in ko se odločim...mora to biti ZDAJ...pa na žalost tako ne gre.. :xx!: Kolikor sem se zdaj lotila zadeve...mislim, da me bo birokracija uničila...potem pa bo prepozno..ker me bo ujel mraz...tam je namreč že polarni pas...Na žalost pa jaz nikoli ne morem planirati mesece vnaprej..ker se prepuščam filingu..in ko začutim...gremooooo x!x Torej, zanima me, koliko časa recimo moram biti na takšnem področju...v tem primeru SV...da zajamem to energijo...zdaj si zmišljujem...ampak recimo...je dovolj, da grem za tri dni v Budimpešto..ki je tudi SV...ali kaj podobnega... Seveda pa obstaja še druga opcija...v mislih imam oktober...čisti J.(Libija-sahara) Razmišljam, kolk sem smotana...celo poletje sem imela na razpolago, men pa se ni ljubilo niti premakniti... Torej, kaj praviš na J v oktobru? Pa seveda hvala za odgovor... Astra :xx!: predvsem za nazaj.... Kar pa zadeva potovanja - kar tako - do Budimpešte in nazaj ---- Se ti zdi to pravi način?Vedno je pomemben tudi razlgog zakaj kam potujemo, kakšen je naš namen! je ta namen le za nas ali tudi za druge - kaj dobrega s tem naredimo drugim! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Vojko, saj štekam... Sem pač omenila instant rešitev... :xx!: ...ker mi je ta smer Sv tolk lepo sedla... Ja, saj me poznaš...moja klatenja so vedno klic duše...zato pa je tolk težko...ko ne morem planirati daleč vnaprej... Dobro, bom videla, kaj se bo zdaj izcimilo iz tega....pa bom potem spet vprašala... hvala.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hojla Vojko, izgleda, da je kocka padla... v nedeljo (12.9.) potujem proti JV (predvidena destinacija Vis), 187 in sopotnik 813.Na kaj naj bom bolj pozorna, poleg vode, hrane itd. (saj vem, letos bližina vode ni preveč priporočljiva, ampak morje ima svojo moč in me je malo potegnilo... je*i ga, poleg tega da sem voda, sem tudi riba )?Pa še kdaj bi svetoval povratek nekje okrog 25.9., kakšen dan ali dva gor ali dol? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Očitno je bolje, da ne vem vnaprej, kaj me čaka v letu 5 na poti proti mesečni energiji 5 :xx!: Ampak vseeno se nameravam imeti dobro, vračam se pa po občutku Lepo se imejte Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. september 2004 Avtor Prijavi Deli 11. september 2004 Hojla Vojko, izgleda, da je kocka padla... v nedeljo (12.9.) potujem proti JV (predvidena destinacija Vis), 187 in sopotnik 813.Na kaj naj bom bolj pozorna, poleg vode, hrane itd. (saj vem, letos bližina vode ni preveč priporočljiva, ampak morje ima svojo moč in me je malo potegnilo... je*i ga, poleg tega da sem voda, sem tudi riba )?Pa še kdaj bi svetoval povratek nekje okrog 25.9., kakšen dan ali dva gor ali dol?Hoj Coccinelle Lepo bi bilo, da bi tudi sam imel "NON-STOP" ON-LINE svetovalca.Tako pa, vidiš, tudi sam ne zmorem vsega, kar bi rad. Lepo se imejta! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ojla vojko, mene zanima nekaj glede selitve...bi bilo zelo slabo če se s fantom preseliva v podnajemniško stanovanje že letos...ker sva nekako prisiljena...šla bi živeti v KR...on že tam živi jaz pa bi se preselila iz LJ. neko stanovaje sva si že šla ogledat...pa je bila najemnina previsoka...še bova hodila gledat...lahko se seveda zavleče...ampak ne do naslednjega leta pomoje... on 519 jaz 279. Hvala za tvoj nasvet. Lp, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 ojla vojko, mene zanima nekaj glede selitve...bi bilo zelo slabo če se s fantom preseliva v podnajemniško stanovanje že letos...ker sva nekako prisiljena...šla bi živeti v KR...on že tam živi jaz pa bi se preselila iz LJ. neko stanovaje sva si že šla ogledat...pa je bila najemnina previsoka...še bova hodila gledat...lahko se seveda zavleče...ampak ne do naslednjega leta pomoje... on 519 jaz 279. Hvala za tvoj nasvet. Lp, Sončk Pozdravljen Sončk Glede na to, da razdalje niso velike - saj je običajno, da se med temi lokacijami premikata na dnevni bazi, ni pričakovati strašnih posledic zaradi zamenjave lokacije. Seveda pa je drugih vplivov polno. Kljub temu vama predlagam selitev šele v prihodnjem letu. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 hvala vojko...ne vem kako bo...ampak želja za selitev je velika...in kot pravim sva nekako prisiljena...bomo videli kako bo... Hvala in LP, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 hvala vojko...ne vem kako bo...ampak želja za selitev je velika...in kot pravim sva nekako prisiljena...bomo videli kako bo... Hvala in LP, Sončk Dobra volja in uresničitev želja veliko velja! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Vojko - pozdravljen tudi še z moje strani. Zanima me, kdaj bi bil najugodnejši čas za spremembe glede službe. Vem, da malo že gnjavim s tem..no, mogoče tebe še ne..ampak se spomnim, da si imel popolnoma prav glede selitve..se je res na koncu premaknilo malo, čeprav smo lani oktobra najprej planirali..itak sem ti dala feedback V glavnem - so sploh opazni kakšni premiki? In ali bi bila smer S ugodna zame?Ker pa sem pozabila kaj točno sem...ti podajam svoj datum23,11,970, koln,07,15(ne vem več točno kaj rabiš ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Vojko - pozdravljen tudi še z moje strani. Zanima me, kdaj bi bil najugodnejši čas za spremembe glede službe. Vem, da malo že gnjavim s tem..no, mogoče tebe še ne..ampak se spomnim, da si imel popolnoma prav glede selitve..se je res na koncu premaknilo malo, čeprav smo lani oktobra najprej planirali..itak sem ti dala feedback V glavnem - so sploh opazni kakšni premiki? In ali bi bila smer S ugodna zame?Ker pa sem pozabila kaj točno sem...ti podajam svoj datum23,11,970, koln,07,15(ne vem več točno kaj rabiš )Pozdravljena Nataly Hvala za vprašanje. Lepa hvala za feedback in za potrditev, morda pa še kdo kaj sliši.....Vse to moje delo je namreč pomembno le, če ga uporabimo - in to pravočasno.Vseeno se mi zdi, da očitno nisem najboljše spisal letnega predvida, saj sem mislil, da tam lepo piše, da so letošnji "premiki" odvisni predvsem od tebe. Ti si tista, ki naj bi začela z akcijo.Letos je zate 3 5 3 edina res dobra smer - na jug (S). To je leto novih začetkov - ki pa jih lahko pričneš le sama. Nihče ne bo prišel k tebi in te prosil, da kaj začneš na novo. To je čas, ko imaš odličen občutek za ljudi - čustva pa so lahko vsaj delno zmedena. Za službo. No, o tem bi se pa dao malo razpravljati in je težko povedat, kaj je dobro. Običajno takšnole pisanje takšnih vprašanj ne razreši, ker je to prepočasen način. Mislim pa, da si vse že sama ugotovila. Verjamem, da bo tako tudi s tvojo službo. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.