Skoči na vsebino

Potovanje, selitev

Vojko

Recommended Posts

Ponovno sem tudi jaz na prvem peronu Vojko. Okrog 10. januarja smer Reykjavik-London-Brnik. Povratek v obratni smeri tam nekje 25.1.2005.

Namreč, vedno ko te kaj tu vprašam opazim kaj nenavadnega na letališčih ali na poti, kot se zgodi kaj najpogosteje slabega.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

Ponovno sem tudi jaz na prvem peronu Vojko.  Okrog 10. januarja smer Reykjavik-London-Brnik.  Povratek v obratni smeri tam nekje 25.1.2005.

Namreč, vedno ko te kaj tu vprašam opazim kaj nenavadnega na letališčih ali na poti, kot se zgodi kaj najpogosteje slabega.

Živjo Andres

... torej poslušaj sebe... Ti si tisti, ki o sebi veš največ (to je moje mnenje).

Seveda ti z veseljem odgovorim na vprašanje.

Andres: "Okrog 10. januarja smer Reykjavik-London-Brnik. Povratek v obratni smeri tam nekje 25.1.2005."

Mesec januar bo zelo podoben mesecu aprilu 2004. To pomeni, da bo dinamika zeeeelooooo velika, da bo svet občutil karmo v njenem zanosu.

Andres 8 5 8

In kaj bi želel vedeti, Andres - ko si pot že začrtal v času in prostoru!?

Da bi zadeve vzel resno, ti povem, da so spodaj navedeni stavki povzeti iz knjige: Takashi Yoshikawa - The KI.

Ko gre človek 8 na takšno pot lahko doživi sledeče:

(ni nujno, da takoj - tu je razlika, ko mnogi mislimo, da so posledice takojšnje - so dolgoročne in včasih pridejo na dan čez mnogo mesecev, ko že pozabimo na svoja dejanja)

- Sebičnost in zagrenjenost temu človeku utegnejo povzročiti težave zakonskem (partnerskem) življenju, prav lahko se zgodi, da bi bil tudi odpuščen iz službe oziroma, da propadejo dobri posli.

- Lahko se zgodi, da ta človek zabrede v težave s svojo imovino

- če je ta človek zaročen, lahko zaroka propade zaradi samoljubnosti in ta človek lahko pride na slab glas. Enako velja za mnoge skoraj že sklenjene posle...

************************************************ konec povzetka

Torej, če povzameva vse skupaj Andres, zdaj veš, zakaj ti takšno pot v tem času odsvetujem.

Zato pa ti predlagam takšno pot v mesecu decembru, saj v tem času lahko žanješ uspeh.

Poglejva povzetke Takashi-ja Yoshikawe za tvojo (8) pot v decembru 2004 - 4 5 9!

- Pridobiš si lahko dober glas v tvojem poslu, posebej če je ta povezan z zavarovanjem, trženjem ali nafto, parfumom itn...

- Tvoj posel se v tem času zaradi te poti lahko razširi in poveča, uspe!

- Lahko dosežeš dobre posle, ki so povezani z osebo, ki je daleč stran

- Ravno tako lahko dosežeš uspehe s poslom, ki je daleč stran od tebe

- če si še samski, se prav lahko zgodi, da se zaročiš

In zdaj veš, da ti prav zares svetujem, da prestaviš pot na december. Tudi pot nazaj je veliko bolj varna kot, če biš to pot naredil v januarju.

Vse dobro ti želim, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Hvala za izčrpen odgovor Vojko.

Sem malo razočaran, da je januar slab mesec. Saj najprej sem mislil decembra priti ampak imamo zadnja dva meseca v letu zaradi Božiča ful dela in takrat noben sploh ne sme na dopust.

Zato sem nekako mislil na 10. januarja. Ampak to sploh še ni rezervirano, ker sem samo po netu pred dnevi surfal in sedaj v zimskem času našel povezavo ko pridem na Brnik v zelo kratkem času.

Po drugi strani je res, da vsi ki bi jih moral tam srečat so verjetno na dopustih za novo leto in za Božiča.

Februarja pa ne gre ali marca? Hvala za iskren nasvet Vojko.

Andres

Hvala za izčrpen odgovor Vojko. 

Sem malo razočaran, da je januar slab mesec.  Saj najprej sem mislil decembra priti ampak imamo zadnja dva meseca v letu zaradi Božiča ful dela in takrat noben sploh ne sme na dopust.

Zato sem nekako mislil na 10. januarja. Ampak to sploh še ni rezervirano, ker sem samo po netu pred dnevi surfal in sedaj v zimskem času našel povezavo ko pridem na Brnik v zelo kratkem času.

Po drugi strani je res, da vsi ki bi jih moral  tam srečat so verjetno na dopustih za novo leto in za Božiča.

Februarja pa ne gre ali marca? Hvala za iskren nasvet Vojko.

Andres

Andres

Ni lepše priložnosti kot

DECEMBER

Sicer pa bo do takrat verjetno toliko sprememb, da se najbrž nikomur od nas niti sanja ne!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Zanimivo. Mater ta čas v službi je najbolj težaven v celem letu. Vedno isto mater.

Sem zdaj gledal za karto. Sploh ni tako draga decembra.

Veš kaj mi še ni čisto jasno. Je to kar izračunaš dopustovanje, izletništvo v določenem mesecu, ali je to mesec, ko greš na pot kar se upošteva?

Andres

Zanimivo. Mater ta čas v službi je najbolj težaven v celem letu. Vedno isto mater. 

Sem zdaj gledal za karto. Sploh ni tako draga decembra.

Veš kaj mi še ni čisto jasno.  Je to kar izračunaš dopustovanje, izletništvo v določenem mesecu, ali je to mesec, ko greš na pot kar se upošteva?

Andres

Andres

Čas, ko potujueš!

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko x:)x

Saj tole res nekako vem..vse je v meni. Ampak tole je tako težko..začeti. Kot da mi zmanjka goriva na hipe.

Logično - če sama ne bom vzpodbudila toka dogodtkov..kdo ga pa bo??

Skala težka.. x:)x

Hvala ti še enkrat..seveda si razumljivo opisal svoj predvid. Jaz sem tista, ki bi želela videti in dobiti kar servirano. To bi še itak bilo najboljše x:Dx x:Dx (hecam se seveda)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

vojko, vem, da ni ugoden čas za menjavo, sam probam pa vseeno lahko. zato me zanima, katera smer z vidika dzk-ja je ugodna ali primerna za najt novo službo...

:vio: x:)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

vojko, vem, da ni ugoden čas za menjavo, sam probam pa vseeno lahko. zato me zanima, katera smer z vidika dzk-ja je ugodna ali primerna za najt novo službo...

:vio:  x:)x  :vio:

Sori Amis

Samo smer ne pomaga.

Sicer pa je tako kot sem ti že pisal nekaj časa nazaj.

Takoj si lahko uspešna v začetku poslov, ki ga že obvladaš obrtniško, ki ga opravljaš profesionalno, brez velikega vlaganja svojega srca.

Začetki pa so na področju tvojega bistva. Če si na tem področju pričela z delom že pred mnogimi leti, potem je prav, da pričneš - dobro premišljeno z akcijami na tem področju.

Pot uspeha - za letos - zate: V, JV. - Zdaj je že morda malo pozno.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Sem se ravnal po tvojem nasvetu Vojko.  London Ljubljana  1.12.-14.12  :palec:

Tisti prvi del karte pa še nisem kupil. Bom pa to stroil v kratkem.

Andres

Andres.

Ti se hecaš!

Veš kako mi je hudo. Vem, da si rekel, da imaš težave z dopustom, potlej pa brez vprašanja in brez konzultacije, brez pogleda na spletno stran, kjer so napisani datumi - izbereš 1. 12.

No ja. Ni čisto po mojem nasvetu.

KIjevski december se prične 8. 12. 2004!

Zadeve se s tem spremenijo.

No, morda je boljše tako.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Ah.... Nič se ne hecam. Ravno pred eno uro sem prvi del karte, torej do Londona kupil. Tudi sam mislim, da je tako moralo biti. Sicer pa dopusta ne morem dobiti kar tako v tem mesecu. Pravzaprav je to skoraj izključeno. Vendar ker gre le za 7 delovnih dni ko bom manjkal, se bodo nekako brez mene pošlepali. No, četudi bi si izbral datum po 8. decemebru, me takrat absolutno nebi pustili, ker bolj ko se bliža božič, več je dela pri nas.

Sicer pa, nihče ni tako dober, da ga nebi mogel drugi nadomestiti, zato bodo tudi brez mene zmogli.

Tisti sestanek, ki ga imam v mislih, si bom potemtakem poskusil naštimti na 8. 9. 10. ali pa na 13. decembra. 14. itak ne gre, takrat je spet na vrsti pot.

Hvala za tvoj trud Vojko.

Andres

Hojla Vojko,

izgleda, da je kocka padla... v nedeljo (12.9.) potujem proti JV (predvidena destinacija Vis), 187 in sopotnik 813.

Na kaj naj bom bolj pozorna, poleg vode, hrane itd. (saj vem, letos bližina vode ni preveč priporočljiva, ampak morje ima svojo moč in me je malo potegnilo... je*i ga, poleg tega da sem voda, sem tudi riba :inocent: )?

Pa še kdaj bi svetoval povratek nekje okrog 25.9., kakšen dan ali dva gor ali dol?

Hoj Coccinelle

Lepo bi bilo, da bi tudi sam imel "NON-STOP" ON-LINE svetovalca.

Tako pa, vidiš, tudi sam ne zmorem vsega, kar bi rad.

Lepo se imejta!

lp, Vojko

Živjo,

Dopust je minil čisto v redu, vreme je bilo v glavnem naklonjeno (nekaj oblačnih dni na začetku in buren zaključek niso pokvarili vtisa), najedla se iglic, ki so le nekaj ur, preden so pristale na krožniku, še plavale po morju.

Me je pa en dogodek na poti spomnil, da ne smem pozabiti na previdnost. Vožnja je sicer minila gladko, prometa malo... a sem nekje v dalmatinski Zagori spregledala tablo z omejitvijo 40 (no ja, bolj bistveno je, da sem spregledala policaja z radarjem takoj za tablo)... kar me je v štartu olajšalo za 300 kun. Frajer je bil sicer čisto kulturen in imela sem občutek, da mu je skoraj nerodno, da me je ujel (vozila sem 69 km/h)...mogoče je pripomogel tudi moj 'skesani' pogled... v glavnem, iz 500 kn, kolikor bi morala plačati, sem zbarantala na 300.

Glede tvoje opombe, Vojko (ma, ne bom tukaj)... včasih je odsotnost odgovora bolj zgovorna kot odgovor sam... sem si pač šla ogledat situacijo na tvojo spletno stran in mi je marsikaj postalo jasno.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

• 2 weeks later...
Hojla Vojko,

izgleda, da je kocka padla... v nedeljo (12.9.) potujem proti JV (predvidena destinacija Vis), 187 in sopotnik 813.

Na kaj naj bom bolj pozorna, poleg vode, hrane itd. (saj vem, letos bližina vode ni preveč priporočljiva, ampak morje ima svojo moč in me je malo potegnilo... je*i ga, poleg tega da sem voda, sem tudi riba :inocent: )?

Pa še kdaj bi svetoval povratek nekje okrog 25.9., kakšen dan ali dva gor ali dol?

Hoj Coccinelle

Lepo bi bilo, da bi tudi sam imel "NON-STOP" ON-LINE svetovalca.

Tako pa, vidiš, tudi sam ne zmorem vsega, kar bi rad.

Lepo se imejta!

lp, Vojko

Živjo,

Dopust je minil čisto v redu, vreme je bilo v glavnem naklonjeno (nekaj oblačnih dni na začetku in buren zaključek niso pokvarili vtisa), najedla se iglic, ki so le nekaj ur, preden so pristale na krožniku, še plavale po morju.

Me je pa en dogodek na poti spomnil, da ne smem pozabiti na previdnost. Vožnja je sicer minila gladko, prometa malo... a sem nekje v dalmatinski Zagori spregledala tablo z omejitvijo 40 (no ja, bolj bistveno je, da sem spregledala policaja z radarjem takoj za tablo)... kar me je v štartu olajšalo za 300 kun. Frajer je bil sicer čisto kulturen in imela sem občutek, da mu je skoraj nerodno, da me je ujel (vozila sem 69 km/h)...mogoče je pripomogel tudi moj 'skesani' pogled... v glavnem, iz 500 kn, kolikor bi morala plačati, sem zbarantala na 300.

Glede tvoje opombe, Vojko (ma, ne bom tukaj)... včasih je odsotnost odgovora bolj zgovorna kot odgovor sam... sem si pač šla ogledat situacijo na tvojo spletno stran in mi je marsikaj postalo jasno.

Coccinelle

Hvala ti za odgovor.

Le zakaj nisem odgovoril prej?

- Ker me enostavno - ni bilo na forumu. Čemu? Le kdo bi vedel kje je razlog, da sem imel polne roke dela v službi....

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen Vojko, še tule!

Prvega oktobra sem dobila ključe od mojega prvega brloga (želim si malo večjega, a vsega ne moreš imeti naenkrat, hehe), ker sem blazno zaposlena te dni (ne vem kdaj sploh v življenju sem bila tako dolgo tako intnzivno zaposlena z vsem mogočim) se prava vselitev še ni dogodila.

Zanima me, če obstaja kakšen čas, ki bo ugoden za dokončno preselitev zame?

Selim se pa sicer samo v drug blok, kraj kjer bom živela pa je isti kot je že sedaj (Ravne na Koroškem).

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Pozdravljen Vojko, še tule!

Prvega oktobra sem dobila ključe od mojega prvega brloga (želim si malo večjega, a vsega ne moreš imeti naenkrat, hehe), ker sem blazno zaposlena te dni (ne vem kdaj sploh v življenju sem bila tako dolgo tako intnzivno zaposlena z vsem mogočim) se prava vselitev še ni dogodila.

Zanima me, če obstaja kakšen čas, ki bo ugoden za dokončno preselitev zame?

Selim se pa sicer samo v drug blok, kraj kjer bom živela pa je isti kot je že sedaj (Ravne na Koroškem).

Danda Luna

Po 8. novembru je pravi čas za selitev.

Če se bi slučajno selila prej, delaj vse izredno poooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ppppppppppppppppppppooooooooočasi in premišljeno.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko,

Najlepša hvala!

Sem vedela, da nisem kar tako našla teh tvojih tem... in sedaj se sploh ne čudim zakaj mi nikakor ne uspe najti postelje, ki je sploh ključnega pomena zato, da se dokončno preselim in seveda zakaj nimam nikakor dovolj energije, da počistim tisti majhen brlogec naenkrat...

Bom upoštevala tvoj nasvet! Verjetno sploh ne bo tako težko, ker gre vse takoooooooooo poooooooooooooooooooopppooooooooooooočaasi že sedaj...

Huh. Vesela. x:Dx

x:)x xflowx :flower: x:)x

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Ojla, Vojko!

Kako sem vesela, da sem pokukala še v tvoj kotiček, ker je tole definitivno ta prava tema! Lepo bi te prosila za tvoje mnenje glede mojega dopusta. S fantom sva bila od 5.-12. sept. 2004 na Lefkasu (Grčija, pod Krfom). To je bil zelo težko pričakovan dopust, saj nama je šele po več letih uspelo it nekam skupaj, vendar se jaz nikakor nisem mogla sprostit. Odkar sva se vrnila, me mori, zakaj?!

Moji podatki: 03.08.1976 SG

HVALA, HVALA, HVALA... :palec:

Lep dan!

Ojla, Vojko!

Kako sem vesela, da sem pokukala še v tvoj kotiček, ker je tole definitivno ta prava tema! Lepo bi te prosila za tvoje mnenje glede mojega dopusta. S fantom sva bila od 5.-12. sept. 2004 na Lefkasu (Grčija, pod Krfom). To je bil zelo težko pričakovan dopust, saj nama je šele po več letih uspelo it nekam skupaj, vendar se jaz nikakor nisem mogla sprostit. Odkar sva se vrnila, me mori, zakaj?!

Moji podatki: 03.08.1976 SG

HVALA, HVALA, HVALA...  :palec:

Lep dan!

Živijo Dekle

Le tako naprej, bodi vesela in pojdi čim več v naravo - pod drevesa. Pij vodo ali preproste čaje, delaj telesne vaje - tibetanci, tenzegriteto, in se gibaj v naravi. Jej preprosto hrano.

Kajti poti zdaj ne moreš izničiti. Na srečo si bila tam malo časa a bila je slaba pot zate, tja in nazaj. Menim, da jo boš zlahka prebrodila, le ne sekiraj se preveč in poleg naštetega dovolj počivaj. - To ne pomeni, da ne bi delala čez dan.

lp, Vojo

Vojko J Kalan

Živijo Dekle

Le tako naprej, bodi vesela in pojdi čim več v naravo - pod drevesa. Pij vodo ali preproste čaje, delaj telesne vaje  - tibetanci, tenzegriteto, in se gibaj v naravi. Jej preprosto hrano.

Kajti poti zdaj ne moreš izničiti. Na srečo si bila tam malo časa a bila je slaba pot zate, tja in nazaj. Menim, da jo boš zlahka prebrodila, le ne sekiraj se preveč in poleg naštetega dovolj počivaj. - To ne pomeni, da ne bi delala čez dan.

lp, Vojo

Najlepša hvala, Vojko, za nasvete! Vem in čutim, da so čist ta pravi. Posebej tisto glede pitja vode in preproste hrane. Pa seveda narave... Me je pa po drugi strani tvoj odgovor kar šokiral; zraven pa vzbudil radovednost, kaj se je pravzaprav dogajalo. Če ti ni odveč... bi bila zelo hvaležna. :palec:

Vse lepo!

Jst morm letos še nujno vsaj za en teden nekam zginit x:px ......pa magar sam na Dolenjsko. No, tolk, sm mogu to povedat..... x:o)x  x;)x  x:Dx

Le kar na Dolenjsko Mick

Izleti po Sloveniji niso težavni - razen cest seveda.

Tam pa itak paziš, a ne?

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Živijo Dekle

Le tako naprej, bodi vesela in pojdi čim več v naravo - pod drevesa. Pij vodo ali preproste čaje, delaj telesne vaje  - tibetanci, tenzegriteto, in se gibaj v naravi. Jej preprosto hrano.

lp, Vojo

Najlepša hvala, Vojko, za nasvete! Vem in čutim, da so čist ta pravi. Posebej tisto glede pitja vode in preproste hrane. Pa seveda narave... Me je pa po drugi strani tvoj odgovor kar šokiral; zraven pa vzbudil radovednost, kaj se je pravzaprav dogajalo. Če ti ni odveč... bi bila zelo hvaležna. :palec:

Vse lepo!

Najada

Hvala!

Če pa klikneš na podpis, te brskljalnik "prenese" na mojo spletno stran, pa si prečitaj kaj več. Prav?

Imaš vsaj za mesec branja in za tri mesece dela....

Če pa potem prečitaš še nekaj objav tule na forumu, pa še precej več.

lp, Vojko

P.S. Katerikoli forum si lahko preprosto shraniš na svoj disk in ga čitaš brez priklopa na Internet

Vojko J Kalan

Pozdravljen Vojko!

Da se se jaz spet malo oglasim.. nekako se mi (upam) v naslednjem mesecu ali dveh obeta selitev.. iscemo stanovanje.. trenutno je najbolj aktualno nekaj na Vicu... in me je malo zagrabilo navdusenje, sem si sposodila par knjig o feng shuiju, zacela opremljat v mislih..

in danes ugotovila, da verjetno kljub vsemu ne bo nic iz tega.. ni vse urejeno, kot bi moralo biti, zato je treba dobro premislit a ja al ne.. itak to prepuscam starejsim in pametnejsim.. sem pa pomislila.. iz stalisca DZK..kako bi vplivala name selitev v smeri proti SV, nekje 10 km, v naslednjih dveh mesecih?

1,2,4

x:Xx , Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...