Skoči na vsebino

Potovanje, selitev

Vojko

Recommended Posts

• 1 month later...

Leta 2005 sem bila sama na počitnicah (Tunizija-otok Djerba) v času od 13.-20.10. Občutek imam da je bilo to potovanje zame pozitivno na osebnem področju.

Leta 2003 meseca julija(upam da sem prav napisala) sem se preselila v kraj kjer sedaj živim (dolenjska,Poljane pri MP).

Zanima me če me letos čaka morebitna selitev, če je pravi čas za selitev??? (ker že dalj časa mislim na selitev)

Moje številke 9 7 7

Deli na socialnih omrežjih

ka pa ce te duh ali pa nagib, mocna zelja ali pa srce poklice in rece pojdi tja intja!? pa ceprav 9zk pravi da ne recimo? :inocent:

Zanimivo razmišljanje Free

Že večkrat sem razmišljal o tem.

Nekateri mojstri pravijo, da se je boljše premakniti kamorkoli - kot pa nikamor!

Drugi pravijo: Dalj, ko greš, manj vidiš, manj spoznaš....

Kadar ima človek globoko notranjo, neustavljivo željo, da se bi preselil - to tudi naredi.

Po mojih opažanjih je takrat želja čista in brez nekih poslovnih in drugih interesov.

Takrat želja preprosto je - podobno kot ljubezen JE ali pa je NI.

In takrat gre človek običajno v smeri proti hiši 5 (karmični hiši) in takrat se mu nič hudega ne zgodi, kajti v sebi je čist!

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Leta 2005 sem bila sama na počitnicah (Tunizija-otok Djerba) v času od 13.-20.10. Občutek imam da je bilo to potovanje zame pozitivno na osebnem področju.

Leta 2003 meseca julija(upam da sem prav napisala) sem se preselila v kraj kjer sedaj živim (dolenjska,Poljane pri MP).

Zanima me če me letos čaka morebitna selitev, če je pravi čas za selitev??? (ker že dalj časa mislim na selitev)

Moje številke 9 7 7

Blue_rose

Kratka potovanja imajo le malo posledic na energijsko telo posameznika.

Naš osebni občutek ocenjujemo zelo različno in običajno se izkaže, da izražamo racionalno razmišljanje o tem, ali je bilo potovanje uspešno ali ne.

Kako lahko vidimo uspešnbost?

Če smo zdravi, premožni (toliko, da nam nikoli ničesar ne manjka), imamo dovolj družbenega okolja (katero nam pomaga - družina), če smo srečni in je srečna naša okolica, to pomeni, da smo zelo uspešni.

Če imamo veliko bogato hišo, založen bančni račun, pa ni nikogar, ki bi ga lahko prosili, naj nam primakne stol, če ni nikogar, ki bi se z nami z veseljem pogovarjal - potem nismo uspešni!

Torej svojo uspešnost lahko ocenimo po svojem okolju in primerjavi okolja.: prej - sedaj.....

Menim, da letos še ni pravi čas za selitev, če pa že, potem to dobro premisli in načrtuj.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Zanimivo razmišljanje Free

Že večkrat sem razmišljal o tem.

Nekateri mojstri pravijo, da se je boljše premakniti kamorkoli - kot pa nikamor!

Drugi pravijo: Dalj, ko greš, manj vidiš, manj spoznaš....

Kadar ima človek globoko notranjo, neustavljivo željo, da se bi preselil - to tudi naredi.

Po mojih opažanjih je takrat želja čista in brez nekih poslovnih in drugih interesov.

Takrat želja preprosto je - podobno kot ljubezen JE ali pa je NI.

In takrat gre človek običajno v smeri proti hiši 5 (karmični hiši) in takrat se mu nič hudega ne zgodi, kajti v sebi je čist!

Lep pozdrav, Vojko

ahhhh...kako lepo! o tem sem tud sama razmišljala...in mi je zdaj prav super, ko je free napisal vprašanje, ti, vojko, pa odgovoril....hvala, fanta xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Blue_rose

Torej svojo uspešnost lahko ocenimo po svojem okolju in primerjavi okolja.: prej - sedaj.....

Menim, da letos še ni pravi čas za selitev, če pa že, potem to dobro premisli in načrtuj.

Lep pozdrav, Vojko

Hvala za odgovor in razmišljanje o uspešnosti.

• 4 weeks later...

Vojko! Najprej ti moram povedati, da ne pišem le zaradi radovednosti. Prebrala se že tvojo spletno stran in vse na luninem netu. Zavedam se, da sta smer in predvsem čas potovanja izredno pomembna. Poznam smer našega potovanja, to je Nova Zelandija. Tudi čas trajanja mi je znan, vsaj za 20 let ali za vse življenje. Ne vem pa, kdaj bomo šli. Smo namreč v procesu urejanja viz, kar pa lahko traja še leto. Pisal si tudi glede občutka, ki mi pa pravi, da bi že morala biti tam. Podatki udeležencev:

- jaz (Blanka) 25.11.1969

- moj partner Gaber 12.09.1969

- hči Lynn 28.08.2002

- sin Vitan 29.03.2004

Smo kar lepa druščina, ki je pred velikanskim korakom v življenju.

Hvaležni ti bomo za vsako informacijo in nasvet. Kdaj je ugoden čas za naše potovanje? In če sta otroka še pod najino zaščito, zaradi svojih let, kdaj je čas za naju?

Vsi podatki so avtentični. Hvala za odgovor. Blanka

blanka.stern@email.si

Vojko! Najprej ti moram povedati, da ne pišem le zaradi radovednosti. Prebrala se že tvojo spletno stran in vse na luninem netu. Zavedam se, da sta smer in predvsem čas potovanja izredno pomembna. Poznam smer našega potovanja, to je Nova Zelandija. Tudi čas trajanja mi je znan, vsaj za 20 let ali za vse življenje. Ne vem pa, kdaj bomo šli. Smo namreč v procesu urejanja viz, kar pa lahko traja še leto. Pisal si tudi glede občutka, ki mi pa pravi, da bi že morala biti tam. Podatki udeležencev:

- jaz (Blanka) 25.11.1969

- moj partner Gaber 12.09.1969

- hči Lynn 28.08.2002

- sin Vitan 29.03.2004

Smo kar lepa druščina, ki je pred velikanskim korakom v življenju.

Hvaležni ti bomo za vsako informacijo in nasvet. Kdaj je ugoden čas za naše potovanje? In če sta otroka še pod najino zaščito, zaradi svojih let, kdaj je čas za naju?

Vsi podatki so avtentični. Hvala za odgovor. Blanka

blanka.stern@email.si

Pozdravljena Gabanka

Vidim, da je to res velik korak in verjamem, da se nanj resno pripravljate. Moje mnenje je, da je dobra priprava prav gotovo veliko vredna.

Pogledal sem smeri in za vas našel zelo soliden, skorajda idealen čas selitve za vse vas: marec 2007.

V tem času je zelo ugoden čas za prve tri člane družine - in mesečni čas za sina. Tako priporočam v tistem času še nekaj mesecev več pozornosti sinu. Hčerka pa bi lahko imela nekaj težav v prvem mesecu, vendar je letna energija za vas 3 odlična, za vaju z možem tako letna kot mesečna in za sina le mesečna, kar se mi vsekakor zdi boljše kot, da bi bila energija slaba za vse vas - kajti ravno ta primer nastopa v letu 2006 - do konca januarja 2007.

V tem času vam res toplo odsvetujem selitev v zaželeni smeri.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, kakor sedaj kaže, se bo urejanje vize časovno zavleklo. Seveda bomo upoštevali idealen čas za selitev, t. j. marec 2007 ali pa počakali kakšen mesec.

Ali bi se kaj spremenilo, če bi potovali prek ZDA ter nato proti Novi Zelandiji. Smer bi se vsekakor spremenila v JZ.

Zanima me tudi izhodišče izračuna. Ali je to Maribor, kjer sedaj živimo? In, ali kraj rojstva prispeva kakšno spremembo?

Hvala, Blanka

Vojko, kakor sedaj kaže, se bo urejanje vize časovno zavleklo. Seveda bomo upoštevali idealen čas za selitev, t. j. marec 2007 ali pa počakali kakšen mesec.

Ali bi se kaj spremenilo, če bi potovali prek ZDA ter nato proti Novi Zelandiji. Smer bi se vsekakor spremenila v JZ.

Zanima me tudi izhodišče izračuna. Ali je to Maribor, kjer sedaj živimo? In, ali kraj rojstva prispeva kakšno spremembo?

Hvala, Blanka

Blanka

Pametno, da vidiš pomembnost svojega dejanja.

Ko pa se sama odločaš za rešitve, pa se stvari zapletejo.

Če želite spremeniti termin - se seveda da, vendar to pomeni poseben načrt, kateri pa običajno zahteva nekaj sredstev, saj narediš vmesne postaje.

Sama smer potovanja vpliva le za časa potovanja. Sicer pa se prestaviš iz ene točke v drugo. Torej ne pomaga. Sicer pa je smer proti ZDA za vas vse slaba že letos, še slabša naslednje leto.

Načelno s papirji ne bi smelo biti veliko težav, če le pristopate pametno. Sicer pa ne vem, kaj to pomeni, da se zavleče. Ali so to dnevi, tedni... meseci...!?

Ko boš potrebovala načrt, me pokliči in glede na možnosti ga naredimo, da bi bilo čim boljše.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

• 4 weeks later...

Dragi Vojko mene pa zanima a so tebi vidne kakršnekoli spremembe, vidne s pomočjo zvezd v letošnjem obdobju avgusta, septembra in oktobra ?

A se za to obdobje opazi kakšna intenzivnost v gibanju ljudi ?

Hvala

L.p.

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

Dragi Vojko mene pa zanima a so tebi vidne kakršnekoli spremembe, vidne s pomočjo zvezd v letošnjem obdobju avgusta, septembra in oktobra ?

A se za to obdobje opazi kakšna intenzivnost v gibanju ljudi ?

Hvala

L.p.

Živijo odium.p.

Lepa hvala za vprašanje.

Mi je zanimivo, pa vseeno ne vem, ali ga razumem tako kot si misliš ti, ali kako drugače!

Sam sem razumel tako: Ali na kakšen način vidim, da bi se večje število ljudi premikalo na silo ali po svoji volji v neki določeni smeri.

Zdaj pa mi prosim odgovori, ali sem razumel 'prav' ali je bilo vprašanje zastavljeno kako drugače.

Načelno pa je letos gibanje ljudi v vse smeri in oscilirajoče, neorganizirano, zmedeno, od znotraj navzven.

Tisti, ki bodo potovali po svoji volji, bodo letos izbirali smer zahod.

Če pa bo sila, nesreče itn, se prav lahko zgodi, da bodo bežali stran, a to je v vse smeri stran od zahoda.

Avgust: prostovoljno v smeri JZ

September prostovoljno: vzhod

oktober prostovoljno: jugovzhod

in kot sem povedal prej, ker so ravno v smeri, kamor načelno 'vleče' ljudi 'rade' nesreče, se lahko zgodi, da bežijo točno od tam, seveda pa so smeri bolj razpršene...

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, pozdravljen, tu v tej temi se pa še nisva srečala...

zanima me, če se bom kaj v bližnji prihodnosti MORALA seliti? tako v enem, dveh mesecih? Pa ne prostovoljno?

Hvala vnaprej,

Pozdravljena

Zanimivo vprašanje.

Res obstaja velika možnost spremembe bivalnega okolja. Stanovanja, službe in celo partnerja - če si z njim bolj 'formalno' in je ljubezen odšla na sprehod...

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

eh, hvala.

ne partnerja NIKAKOR ne mislim zamenjati... Morda je v prejšnjih letih plamen res že bolj medlel kot gorel, ampak čutim, da spet začenja lepo goreti... mogoče si mislil tudi kaj takega...

za službo bi že zdajle podpisala... sem sicer res že zamenjala, praktično, vendar ne formalno, ker sem formalno še v stari, v novi pa HONORARNO, plačana po učinku... morda me pa čaka kaj tretjega? Kdo ve????

Stanovanja ne bi rada menjala. Bolj sem mislila če mi bo treba ven - če bo lastnik to zahteval... Jaz ne bi.

Mah...

Zadovoljna bom z vsem kar mi pač pot prinese pod noge. Kaj pa čem drugega...

Pozdrav

Objem

Špela

eh, hvala.

ne partnerja NIKAKOR ne mislim zamenjati... Morda je v prejšnjih letih plamen res že bolj medlel kot gorel, ampak čutim, da spet začenja lepo goreti... mogoče si mislil tudi kaj takega...

za službo bi že zdajle podpisala... sem sicer res že zamenjala, praktično, vendar ne formalno, ker sem formalno še v stari, v novi pa HONORARNO, plačana po učinku... morda me pa čaka kaj tretjega? Kdo ve????

Stanovanja ne bi rada menjala. Bolj sem mislila če mi bo treba ven - če bo lastnik to zahteval... Jaz ne bi.

Mah...

Zadovoljna bom z vsem kar mi pač pot prinese pod noge. Kaj pa čem drugega...

Pozdrav

Objem

Špela

Točno tako. To je čas, ko spet lahko navežeš boljše vezi z obstoječim partnerjem ali pa navežeš nove stike....

...pametno počakati, saj se slišiš, ali ne?

Ni treba in menim, da je kaj malo možnosti, da bi kdo to zahteval.

Vojko

Vojko J Kalan

• 2 weeks later...

Hojla Vojko!!

Spet se malo oglašam, sedaj pa v zvezi s selitvijo. Odselila bi se od doma in me zanima, če je sedaj primeren čas za to zame. 986

Najlepša hvala že v naprej!!

Izraz

Kako čemo? Lako čemo.

Hojla Vojko!!

Spet se malo oglašam, sedaj pa v zvezi s selitvijo. Odselila bi se od doma in me zanima, če je sedaj primeren čas za to zame. 986

Najlepša hvala že v naprej!!

Izraz

Pozdravljena Izraz

Če ni nujno, še malo počakaj.

Če je nuno in 'se mudi' se usedi in počakaj, da te mine.

No, hec na stran. V primeru, da ne gre drugače, res dobro prespi svojo odločitev in najprej poišči pravo novo bivališče, si uredi vse tako kot je treba in se seli šele potem. Torej naberi dovolj podatkov, prespi in premisli. Potem pa se šele seli.

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, zanima me, če se bom v letošnjem letu odpravila na kakšno potovanje (več kot 14 dni)? Ali je potovanje na zahod zame ugodno?

1 9 6

Hvala! x:)x

Tinal

Potovanje na zahod je letos neugodno za vse (razen za zelooooooo redke izjeme). Še slabše je vrnitev nazaj.

Tebi pa to pot odsvetujem. Če že, je prav izbrati ugoden mesec.

Lp, Vojko

Vojko J Kalan

Jaz bi si letos rada ustvarila nov dom. Ali se selitev iz Lj v Kr sploh tretira kot selitev?

jaz sem 288 x:Ix

Živijo Pomlad

Da bo to letos?

Verjamem, da si že lani začela s temi načrti, da jih boš letos nadaljevala, Verjamem tudi, da boš dom zares ustvarila v naslednjem letu. Je pa letos res pravi čas, da to počneš.

Res je razdalja kratka. Pomembno pa je, kako daleč redno potuješ. Če si Ljubljančanka in se kaj malo premakneš iz lj, je to pomembno. Zato je dobro izbrati vsaj mesec selitve, kajti najde se tudi boljšo smer zate.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...