Larsy 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Vojko, najlepša hvala za odgovor! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Živijo Pomlad Da bo to letos? Verjamem, da si že lani začela s temi načrti, da jih boš letos nadaljevala, Verjamem tudi, da boš dom zares ustvarila v naslednjem letu. Je pa letos res pravi čas, da to počneš. Res je razdalja kratka. Pomembno pa je, kako daleč redno potuješ. Če si Ljubljančanka in se kaj malo premakneš iz lj, je to pomembno. Zato je dobro izbrati vsaj mesec selitve, kajti najde se tudi boljšo smer zate. Lep pozdrav, Vojko Hvala Vojko!Kar se mojega doma tiče sem neke vrste "nomad".Čez teden sem v Ljubljani, za vikende pri starših v Kr. Gori. Zdej me pa že vse bolj vleče čist na svoje. Tko ornk, da bom mela naslov, pralni stroj, vso svojo garderobo na enem mestu...mislim, da je čas.Tko, da se v bistvu na eni točki samo ustavim na premici, ki jo tedensko potujem, pa še potem jo bom pogosto! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Pozdravljena Izraz Če ni nujno, še malo počakaj. Če je nuno in 'se mudi' se usedi in počakaj, da te mine. Vojko Najlepša hvala za odgovor. Se pravi, da je neugodno zame za premike. Kar se pa "usedi" in premisli tiče pa kar drži. To mi je najtežje. Hvala in ciao!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 Hvala Vojko!Kar se mojega doma tiče sem neke vrste "nomad".Čez teden sem v Ljubljani, za vikende pri starših v Kr. Gori. Zdej me pa že vse bolj vleče čist na svoje. Tko ornk, da bom mela naslov, pralni stroj, vso svojo garderobo na enem mestu...mislim, da je čas.Tko, da se v bistvu na eni točki samo ustavim na premici, ki jo tedensko potujem, pa še potem jo bom pogosto! Pomlad V takem primeru, ko ves čas potuješ na tej relaciji, se brez težav seliš. Srečno, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Prima Hvala Vojko Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Pozdravljen,Vojko ! Tudi tu bi ti rada zastavila vprašanje,sicer sem ti ga že enkrat,pa ga zdaj ni,tako da se oproščam če si mi na to vprašanje že odgovoril. Sprašujem te,kako mi je naklonjeno potovanje na Hrvaško (okolica Novega Vinodolskega,oz.Crikvenice ).Na pot bi šla po 11.8,sicer samo za nekaj dni,ker me potem že kmalu čaka služba.Glede na to,da me zdajle kar "lovijo" eni posegi na telesu,te raje vprašam,kako se mi bo pot izšla,ali je bolje da sem kar doma.Sicer pa vem,da je tale mesec kovinski,kovina se pa rada lepi name (tudi veliko ljudi,ki jih poznam so kovine,pa mi ne odgovarjajo preveč ).Upam da nisem preveč skomplicirala.Hvala,da se boš potrudil zame ! mani 2 9 7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 Pozdravljen,Vojko ! Tudi tu bi ti rada zastavila vprašanje,sicer sem ti ga že enkrat,pa ga zdaj ni,tako da se oproščam če si mi na to vprašanje že odgovoril. Sprašujem te,kako mi je naklonjeno potovanje na Hrvaško (okolica Novega Vinodolskega,oz.Crikvenice ).Na pot bi šla po 11.8,sicer samo za nekaj dni,ker me potem že kmalu čaka služba.Glede na to,da me zdajle kar "lovijo" eni posegi na telesu,te raje vprašam,kako se mi bo pot izšla,ali je bolje da sem kar doma.Sicer pa vem,da je tale mesec kovinski,kovina se pa rada lepi name (tudi veliko ljudi,ki jih poznam so kovine,pa mi ne odgovarjajo preveč ).Upam da nisem preveč skomplicirala.Hvala,da se boš potrudil zame ! mani 2 9 7 Mani Načelno je avgust zate res dober mesec za potovanja. Seveda pa so dobre le nekatere smeri. Glede na to, da bi šla 'tja' in 'nazaj' je zate dobra smer JV - SZ. Morje v začrtani smeri pa preloži na kdaj drugič. . . Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Pozdravljen,Vojko ! Hvala za odgovor,upam da ga prav razumem.Mi lahko vsaj okvirno poveš,kdaj bi se mi ta smer izšla v letošnjem letu? Hvala in lep večer še naprej, mani 2 9 7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 Pozdravljen,Vojko ! Hvala za odgovor,upam da ga prav razumem.Mi lahko vsaj okvirno poveš,kdaj bi se mi ta smer izšla v letošnjem letu? Hvala in lep večer še naprej, mani 2 9 7 Mani Hvala ti za odziv. Morda bi lahko vedel, kako odgovor razumeš, če bi ga interpretirala. Zdaj pa ne vem. Tudi mi prosim bolj natančno povej, kaj pomeni: kdaj bi se mi 'ta' smer .... Katera smer je 'ta' mani? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Haj,Vojko,vidim da sva zdajle oba aktivna,zato se ti kar odzivam.Ja sej vem ,da mi ne moreš pogledat v misli,sem bila res nerodna.Glede "tiste" smeri sem mislila potovanje na Hrvaško,smer Novi Vinodolski,tisto morje,ki mi je v tem obdobju odsvetovano.Sej ne bom nič kej veliko prikrajšana,če ne bom šla,se mi pa dobro zdi,da sem te vprašala,ker si res ne želim nobenih "sitnosti" na tej poti,še manj pa na morju. ( -kaj se lahko zgodi- ? ,dodaj vsaj kak namig ) Pozdravček, mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 Haj,Vojko,vidim da sva zdajle oba aktivna,zato se ti kar odzivam.Ja sej vem ,da mi ne moreš pogledat v misli,sem bila res nerodna.Glede "tiste" smeri sem mislila potovanje na Hrvaško,smer Novi Vinodolski,tisto morje,ki mi je v tem obdobju odsvetovano.Sej ne bom nič kej veliko prikrajšana,če ne bom šla,se mi pa dobro zdi,da sem te vprašala,ker si res ne želim nobenih "sitnosti" na tej poti,še manj pa na morju. ( -kaj se lahko zgodi- ? ,dodaj vsaj kak namig ) Pozdravček, mani Če bi šla v smeri JZ (saj je Novi Vinodolski tam, ali ne?). bi šla proti energiji, ki lahko karkoli ustvari ali karkoli uniči - tako ti ne morem povedati za nobeno posledico, ki bi jo imela na poti tja. V najintenzivnejšem (ekstremnem) primeru bi celo popolnoma ozdravela ali pač - umrla! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Pozdravljen,Vojko ! Ojoj ! Zdaj sem pa še bolj vesela,da sem te vprašala.To potovanje ČRTAM .Samo to te še vprašam glede tega.Ali je JZ smer-NVinodolski,kritična zdaj trenutno,ali je ta smer glede na moja 2 9 7 števila nevarna vedno in se jo je treba izogniti.Zdaj ti bom pa še povedala,zakaj te toliko sprašujem o tej smeri.Tam so doma ljudje,ki so rahlo v mojem sorodstvu,pa bi zato rada vedela.Vojko,res te prosim,če mi še na to odgovoriš.Hvala,pozdrav, mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 Pozdravljen,Vojko !Ojoj ! Zdaj sem pa še bolj vesela,da sem te vprašala.To potovanje ČRTAM .Samo to te še vprašam glede tega.Ali je JZ smer-NVinodolski,kritična zdaj trenutno,ali je ta smer glede na moja 2 9 7 števila nevarna vedno in se jo je treba izogniti.Zdaj ti bom pa še povedala,zakaj te toliko sprašujem o tej smeri.Tam so doma ljudje,ki so rahlo v mojem sorodstvu,pa bi zato rada vedela.Vojko,res te prosim,če mi še na to odgovoriš.Hvala,pozdrav, mani Mani. Prosim odpri oči in ušesa. Na vse to sem ti že dal odgovor, kajti tvoje vprašanje se je glasilo za avgust - torej sem ti dal tudi odgovor - za avgust! (mani @ 2. Aug 2006 2006b 20:16) * Pozdravljen,Vojko ! Tudi tu bi ti rada zastavila vprašanje,sicer sem ti ga že enkrat,pa ga zdaj ni,tako da se oproščam če si mi na to vprašanje že odgovoril. Sprašujem te,kako mi je naklonjeno potovanje na Hrvaško (okolica Novega Vinodolskega,oz.Crikvenice ).Na pot bi šla po 11.8,sicer samo za nekaj dni,ker me potem že kmalu čaka služba.Glede na to,da me zdajle kar "lovijo" eni posegi na telesu,te raje vprašam,kako se mi bo pot izšla,ali je bolje da sem kar doma.Sicer pa vem,da je tale mesec kovinski,kovina se pa rada lepi name (tudi veliko ljudi,ki jih poznam so kovine,pa mi ne odgovarjajo preveč ).Upam da nisem preveč skomplicirala.Hvala,da se boš potrudil zame !mani 2 9 7 Mani Načelno je avgust zate res dober mesec za potovanja. Seveda pa so dobre le nekatere smeri. Glede na to, da bi šla 'tja' in 'nazaj' je zate dobra smer JV - SZ. Morje v začrtani smeri pa preloži na kdaj drugič. . . Lep pozdrav, Vojko Ali pa je še bolj pomembna - POZORNOST! Na to kaj vprašaš. Na to, kakšen odgovor dobiš. Še bolj pa na občutke, ki jih imaš v sebi. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Vojko ! Videla odgovor,hvala zanj.Moji občutki glede tega potovanja so negativni,ga v bistvu prelagam že en čas,drugič sem bila navdušena da grem dol,v teh 2 mesecih mi pa ni potegnilo,mogoče mi je tu res delala intuicija,no zdej sem definitivno odločena,da ne grem nikamor. Danes se mi v mislih pojavlja misel; Vsaka pot se začne s prvim korakom.Sama si želim "hoditi " po poti DZK,a sem še vedno pri prvem koraku in se ne morem premakniti tudi za malo ne naprej,ker naletim na stvari,ki so mi približno jasne,potem pa ne vem ali si jih pravilno razlagam ali ne.Zato rajši vprašam.Danes preučujem smeroslovje in tu si moram prit na jasno.Zanima me,če je točka SEVER- izhodišče- ,v kraju kjer sem doma.Npr.če sem doma v Lj,sem na severu.Če potujem iz Lj. v Celje,grem proti V,v KP proti J....Ali to drži ali ne ? Kakšna razdalja , ko potuješ od kraja bivanja, že sproži spremembe ( je to 15 km,40 km...? )Kakšna razlika je v delovanju energije,če se od doma odpeljem nekam za 1 dan in se še isti dan vrnem ( je potem ta pot isto nevarna,če potujem v neugodni smeri ? ) ali če grem nekam za več dni( no saj tu je razumljivo,da je vpliv daljši ) Saj vem,Vojko,full smotano te sprašujem,ampak enkrat moram razjasnit.Mogoče bo tvoj odgovor še za koga zanimiv.Prosim te,če skušaš mal pokomentirat tole. Lej,gledala sem tudi neugodne smeri zame ( 2 )glede na leto 3- proti Z,V,JV,SZ ( a je prav )glede na mesec 8- proti JZ,SVdrugo leto sem pa v sredini,vem da premiki niso priporočljivi,če si na tem položaju,pa bo skoraj verjetno treba kam it izven svojega kraja,ali bo takrat bolj pomembna za upoštevanje dnevna ali mesečna energija ? Preveč sem natrosila,prosim te za potrpežljivost in lep pozdrav mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 Vojko ! Videla odgovor,hvala zanj.Moji občutki glede tega potovanja so negativni,ga v bistvu prelagam že en čas,drugič sem bila navdušena da grem dol,v teh 2 mesecih mi pa ni potegnilo,mogoče mi je tu res delala intuicija,no zdej sem definitivno odločena,da ne grem nikamor.Danes se mi v mislih pojavlja misel; Vsaka pot se začne s prvim korakom.Sama si želim "hoditi " po poti DZK,a sem še vedno pri prvem koraku in se ne morem premakniti tudi za malo ne naprej,ker naletim na stvari,ki so mi približno jasne,potem pa ne vem ali si jih pravilno razlagam ali ne.Zato rajši vprašam.Danes preučujem smeroslovje in tu si moram prit na jasno.Zanima me,če je točka SEVER- izhodišče- ,v kraju kjer sem doma.Npr.če sem doma v Lj,sem na severu.Če potujem iz Lj. v Celje,grem proti V,v KP proti J....Ali to drži ali ne ? Kakšna razdalja , ko potuješ od kraja bivanja, že sproži spremembe ( je to 15 km,40 km...? )Kakšna razlika je v delovanju energije,če se od doma odpeljem nekam za 1 dan in se še isti dan vrnem ( je potem ta pot isto nevarna,če potujem v neugodni smeri ? ) ali če grem nekam za več dni( no saj tu je razumljivo,da je vpliv daljši ) Saj vem,Vojko,full smotano te sprašujem,ampak enkrat moram razjasnit.Mogoče bo tvoj odgovor še za koga zanimiv.Prosim te,če skušaš mal pokomentirat tole. Lej,gledala sem tudi neugodne smeri zame ( 2 )glede na leto 3- proti Z,V,JV,SZ ( a je prav )glede na mesec 8- proti JZ,SVdrugo leto sem pa v sredini,vem da premiki niso priporočljivi,če si na tem položaju,pa bo skoraj verjetno treba kam it izven svojega kraja,ali bo takrat bolj pomembna za upoštevanje dnevna ali mesečna energija ? Preveč sem natrosila,prosim te za potrpežljivost in lep pozdrav mani Mani Res je. Vsaka pot se prične pri prvem koraku. Torej, ko grem na morje iz Ljubljane . . . ali prvi korak vodi v morje? Tudi smeroslovje ni prvi korak pri KI 9zvezd. Kar piše v priročnikih je premalo, za razumevanje posledic. Otroci naredijo prvi in še mnogo korakov s pomočjo staršev.Nekaj korakov smo naredili tudi mi na seminarju. Tudi ti si jih naredila veliko. Priporočam ti, da se prijaviš v naš skupni prostor na yahoogroups, kamor sem te povabil, tam so tvoji kolegi in ti lahko veliko pomagajo. Tam je varno okolje le kolegov iz seminarjev. http://groups.yahoo.com/group/ki9zvezd-praktiki/ Vabim te tudi na tao-si.com forum. Tale del tukaj pa je namenjen za splošno 'občinstvo' bolj kot za strokovne debate.Kajti debata s teboj je že strokovna, pa kadar se tega zavedaš ali takrat, ko se ne. Sicer pa se pri smeroslovju svojo startno pozicijo vedno gleda: od tam kjer smo! iz sredine! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Vojko ! Samo to bi ti rekla : Tisočkrat hvala za komentar,ki si mi ga namenil ! Vojko,naš skupni prostor naskakujem že od meseca junija,a ne znam se logirat,če boš zato ,te bom v septembru poklicala,pa mi boš povedal na kaj klikat,velja ? Tao forum pa spremljam ,ga redno sledim in se mi tud zdi zanimiv,pa še znana imena se tam pojavljajo. Hvala ti še enkrat,da si bil potrpežljiv. Do naslednjič te lepo pozdravljam mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2006 Vojko !Samo to bi ti rekla : Tisočkrat hvala za komentar,ki si mi ga namenil !Vojko,naš skupni prostor naskakujem že od meseca junija,a ne znam se logirat,če boš zato ,te bom v septembru poklicala,pa mi boš povedal na kaj klikat,velja ?Tao forum pa spremljam ,ga redno sledim in se mi tud zdi zanimiv,pa še znana imena se tam pojavljajo. Hvala ti še enkrat,da si bil potrpežljiv. Do naslednjič te lepo pozdravljam mani Kako imam občutek, da sem na tale post že odgovoril ...... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Vojko !No,zdaj vsaj vem,kaj na Yahoo vpisat,sicer sem gor že kar nekaj časa registrirana ( od tam tud velik ene vsiljene pošte na gmail),ampak kar naprej mi postavlja vprašanje kateri skupini pripadam,sama sem sicer pisala kar praktiki,pa me je vedno zavrnilo.Zdaj bom poskusila pa na ta način,upam da mi uspe,bi res rada tam sodelovala. Mej se! mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2006 Vojko !No,zdaj vsaj vem,kaj na Yahoo vpisat,sicer sem gor že kar nekaj časa registrirana ( od tam tud velik ene vsiljene pošte na gmail),ampak kar naprej mi postavlja vprašanje kateri skupini pripadam,sama sem sicer pisala kar praktiki,pa me je vedno zavrnilo.Zdaj bom poskusila pa na ta način,upam da mi uspe,bi res rada tam sodelovala. Mej se! mani Mani In kaj se zgodi, ko končno klikneš na spodnjo povezavo? http://groups.yahoo.com/group/ki9zvezd-praktiki/ in vpišeš svoje yahoo uporabniško ime in geslo? Počakaš, da dam potrditev za novega člana. dobiš odgovor, da si sprejeta in nato vedno klikneš le na gornji url. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Vojko,sem 858, partner 252. Končno sem kupila svoje stanovanje. Ker bom končno na svojem me zanima kako se bomo imeli v novem domu? Hčerka bo tudi zamenjala šolo in se zelo veseli spremembe, vendar jo je malo strah. Obstaja možnost da ga že cca v 3 letih prodamo in še z dodatnim vložkom kupimo hišo? Kako pa bo selitev kaj vplivala na medsebojne odnose, harmonijo s partnerjem? Se končno obeta poroka? Želim lep dan. Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 pozdravljen vojko zanimam me kaki vplivi so lahka pri kratkoročnem potovanju(tri dni) v neugodno smer septembra grem v anglijo za dri dni in me zanima na kaj bom pozorna hvala klara 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 pozdravljen vojko zanimam me kaki vplivi so lahka pri kratkoročnem potovanju(tri dni) v neugodno smer septembra grem v anglijo za dri dni in me zanima na kaj bom pozorna hvala klara 822 Klara Lepo, da vprašaš.September je dolg točno en mesec!KI mesec 8 se konča in KI mesec 7 se prične točno na 7. september, ko je tudi lunin mrk. Kratka potovanja naše telo dokaj lahko zdrži, posebej, če imamo kondicijo, smo naspani in se tudi na novi lokaciji obnašamo v skladu z okolsko energijo. Pomembno je, ali greš v GB prej ali potem. Načelno se za kratka potovanja pripravimo fizično in psihično. Fizično tako, da smo spočiti, da vse pripravimo vnaprej in preverimo, da imamo pripravljeno prav vse. Psihično: Da se znebimo pričakovanj in gremo na pot pač za to, za kar gremo. Predvsem naj bo brez "hidden extras" Kdaj torej potuješ? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 potujem 15.9. en teden pred tem izletom mam pa planiran dopust, da se odpočijem in se malo preganjam za gobami grem na koncert, ki sem si ga že dolgo na tiho želela....do kart sem pa prišla tako, da me je prijatlca vprašala če bi šla na koncert, ker ena odpovedala...kot strela z jasnega xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2006 potujem 15.9. en teden pred tem izletom mam pa planiran dopust, da se odpočijem in se malo preganjam za gobami grem na koncert, ki sem si ga že dolgo na tiho želela....do kart sem pa prišla tako, da me je prijatlca vprašala če bi šla na koncert, ker ena odpovedala...kot strela z jasnega xrosex Vso srečo in veliko zabave. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Helou Vojko! Odpravljam se na Nizozemsko, tam 7. ali 8. septembra za en teden.Malo še omahujem če bi sploh šla. Kakšne so energije? Moja števila so 297! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.