Vojko 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 Hej Hvala za odgovor in kompliment Lep pozdrav xrosex Kar vidim kot resnico - to zame je! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Frackoo 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Franci 7.6.1972V kratkem si želim obiskati Avstralijo.Kdaj bi bil pravi čas za to potovanje?Potovanje bi bilo dalše - od dva do tri mesece. Hvala Franci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 He, he, he bandit. Ti bi kar v Avstralijo sviznu, ne vem, ne vem... No, bo Vojko povedal. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. december 2006 Avtor Prijavi Deli 10. december 2006 Franci 7.6.1972V kratkem si želim obiskati Avstralijo.Kdaj bi bil pravi čas za to potovanje?Potovanje bi bilo dalše - od dva do tri mesece. Hvala Franci Lepo pozdravljen Franckoo Franckoo. Res ne vem, čemu si odprl posebno temo. Se ti res tako mudi v Avstralijo?Ali pa mogoče vprašanja kar trosiš po različnih forumih?Kajti tale forum ima temo potovanja .... Franckoo 1 4 2 U, jaaa, zdaj vidim, kako to, da se ti tako mudi!!!Seveda. Enke ste letos v hiši svetlozelenega drevesa in zdaj je takšna nuja, da se vse strašno hitro izvede ... mar ne? No, če bi šel v Avstralijo, ti takšno potovanje svetujem:Start v januarju ali februarju 2011 in vrnitev v aprilu 2012! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. december 2006 Avtor Prijavi Deli 10. december 2006 haaa, že vidim surlo jaz bi pa šel v;Kenijo, čez Ameriko, Tajsko, Avstralijo in Novo Zelandijo. Seveda Bobnar, lepo si pokazal! Pomembno je kam potujemo - za koliko časa se tam ustavimo itn. Tako lahko potovanje načrtujemo, da je vedno uspešno. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Frackoo 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Hvala za odgovor jaz bi si zelel mcenu prej iti na pot Tako da jo bom odrinil Maja 2007 ino se vrnil Avgusta 2007 - ze odlocua lohko pokomentiraš ta datummmm - maja sej vem sem se že odloču in tk naj bi blo .... Frackoo Se opravičujem za zmedo , ki sem jo napravil na forumu ... vem da to ni opravičilo da sem novvv... se bom drugič bolj potrudil HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 Hvala za odgovor jaz bi si zelel mcenu prej iti na pot Tako da jo bom odrinil Maja 2007 ino se vrnil Avgusta 2007 - ze odlocua lohko pokomentiraš ta datummmm - maja sej vem sem se že odloču in tk naj bi blo .... Frackoo Se opravičujem za zmedo , ki sem jo napravil na forumu ... vem da to ni opravičilo da sem novvv... se bom drugič bolj potrudil HVALA Frackoo Mesec maj je eden najbolj ugodnih mesecev (v neugodnem letu - ker greš za dalj časa) za potovanje v AU. Tudi avgust je eden najbolj ugodnih mesecev za vrnitev v tem letu. Tako upam, da greš tja 'čist' - pomeni brez namenov, da urediš kaj, kar tukaj ne znaš ali nisi voljan! Upam tudi, da ti ugodne energije mesecev dovolj zmanjšajo manj dobre energije leta za v to smer. To je vse, kar ti napišem komentarja. in Srečno pot. Lep pozdrav, Vojko P.S. Kar zadeva foruma - se ti zdi, da si povzročil zmedo? Meni ne! Je že tako dobro in prav.Če se mi zazdi, pa premaknem tole temo tja med potovanja, a ne? In čemu me sprašuješ tisto, za kar si bil odločen že pred vprašanjem? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Frackoo 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Hvala Vojko. Stvari so se danes skristalizirale - tako da sem danes preden sem ti poslal post,dobil zeleno luč od delodajalca da lahko grem na tako dolgo pot in na ta termin.Tako da je samo še odvisno od avijonskih kart... Med prvim in drugim tvojim odgovorom je padla odločitev... Zanima pa me kako bo z financami za to pot Hvala za vse odgovore Frackoo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 Hvala Vojko. Stvari so se danes skristalizirale - tako da sem danes preden sem ti poslal post,dobil zeleno luč od delodajalca da lahko grem na tako dolgo pot in na ta termin.Tako da je samo še odvisno od avijonskih kart... Med prvim in drugim tvojim odgovorom je padla odločitev... Zanima pa me kako bo z financami za to pot Hvala za vse odgovore Frackoo Frackoo Vidim, da v sporočilih ne vidih tistega, kar ti želim sporočiti "med vrsticami". Kadar je smer dobra, so tudi druge stvari dobre. Je dovolj denarja, je sreča, je zadovoljstvo, je zdravje. Kadar je obratno - je "narobe svet". Vprašal si. Povedal sem ti za ugoden termin. Ugoden termin - pomeni VSE ugodno Manj ugoden termin - pomeni VSE manj ugodno. Lep pozdrav, Vojko P.S. Srečo imaš v tem, da ti je osebna energija še kar naklonjena. Ravno tvoja odločitev za to pot pa ti lahko naredi da ti sreča drugo leto pokaže roge. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Zdravo!Eno majčkeno vprašanje... za novo leto se odpravljam vse skup za kak teden v skopje h kolegom,ki sem jih spoznala prek študija, pa me zanima, če je čas zame ugoden, hvala lep pozdrav 8 2 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Pozdravljena Pomlad Hvala za vprašanje! Vedno me čudi, ko kdo pravi: takrat in takrat grem tja in tja - ali je ok? ! In odgovor na tvoje vprašanje je: Ta smer letos ni primerna za nikogar!Res je, da je pot relativno kratkotrajna, vendar pa je ta smer ena izmed najbolj nevarnih tudi na poti sami. Toplo odsvetujem. Pri tej smeri ni pomoči. Posledice so lahko trenutne, v nasprotni smeri - nazaj - pa dolgoročne! Posledice potovanja v tej smeri so lahko sledeče: - Razpade lahko zaroka- Lahko izgubiš denar ali reputacijo zaradi grdega trika- lahko zboliš za resnimi kožnimi boleznimi in/ali bolezni dihal, infekcije...- lahko se ti vname slepič- nevarnost nesreč na poti! Vračanje nazaj naj bi imelo tudi hude posledice (po zapisih Takashi-ja Yoshikawa-e)- lahko ti umre oče ali dedek ali otrok mlajši od štirih let.- lahko povzročiš težave svojemu šefu in izgubiš službo- ker obstaja možnost, da izgubiš sponzorja, odnehaš svoj projekt- če skušaš pridobiti sredstva z veliko žlico - lahko izgubiš ves svoj denar- povečana možnost prometne nesreče, srčnega napada ali kapi, zlomov kosti Če se vseeno odločiš za pot, bodi spočita, glej, da se izogneš rizičnih situacij na vse mogoče načine. Ko greš nazaj pojdi odprtega srca in brez kakršnegakoli skritega pričakovanja, brez prikritega namena pomagati ali škoditi komu! Letne smeri si lahko vsaj delno ogledaš na moji spletni strani! Vse dobro, VojkoDa se oglasim v zvezi s tem. Se je na nek način uresničilo. Šef sicer ni izgubil službe, je pa bil premeščen. V bistvu pa vsi to doživljamo kot izgubo, ker smo ga imeli radi. Sem pa letos bila službenov v Cape Townu, spet samo teden dni. Upam, da ta pot ni bila slaba... LP Pomlad Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. december 2006 Avtor Prijavi Deli 23. december 2006 Zdravo!Eno majčkeno vprašanje... za novo leto se odpravljam vse skup za kak teden v skopje h kolegom,ki sem jih spoznala prek študija, pa me zanima, če je čas zame ugoden, hvala lep pozdrav 8 2 2 Jade Zdaj si najbrž že v Makedoniji. Teden je čisto kul, tudi dva. Običajno se pri neprimernih smereh - kadar gremo za kratek čas zatika le na potovanjih. Vedi pa, da je STRAH največji sovražnik in, da ga odpraviš z LJUBEZNIJO. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 razen če nisi tak občutljivlček kot js...potovanje v anglijo, mi je je bilo zanimivo, sam me pa dejansko v to smer res ne mika več....še želja, da bi šla na irsko je minila razn, če bi mogoče šla za več časa lp klara 822 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. december 2006 Avtor Prijavi Deli 23. december 2006 Da se oglasim v zvezi s tem. Se je na nek način uresničilo. Šef sicer ni izgubil službe, je pa bil premeščen. V bistvu pa vsi to doživljamo kot izgubo, ker smo ga imeli radi. Sem pa letos bila službenov v Cape Townu, spet samo teden dni. Upam, da ta pot ni bila slaba... LP Pomlad Hvala lepa, Pomlad, za tvoje opažanje. Kar zadeva tvoje poti v Cape Town pa ne vem za tvoje energije. Načelno pa je slaba smer bila za vrnitev nazaj domov.Ker si bila tam le teden dni, menim, da ni nič hujšega, da lahko večino posledic prebrodiš. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Zdravo! Naslednje študijsko leto (2007/2008) si želim iti na Študentsko izmenjavo v Španijo (50 km južneje od Madrida) za 9 mesecev in me zanima, če je to dokaj ugodno ali je čisti polom zame? Res je pa, da si že kar dolgo želim iti tja oz. me vleče tja.Moja številka - 647 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2007 Zdravo! Naslednje študijsko leto (2007/2008) si želim iti na Študentsko izmenjavo v Španijo (50 km južneje od Madrida) za 9 mesecev in me zanima, če je to dokaj ugodno ali je čisti polom zame? Res je pa, da si že kar dolgo želim iti tja oz. me vleče tja.Moja številka - 647 Pozdravljena Mirage Za potovanje in selitev v Španijo, je izredno ugoden čas zate september 2007 (od 7. septembra do najkasneje 5. oktobra 2007). za vrnitev iz teh krajev nazaj pa je večja težava, saj je ugoden čas za selitev iz Španije v Slovenijo (naravnost - ne po ovinkih) šele 2011 in leta 2013. Seveda se je možno (dolgoročno zdravo in uspešno) vrniti tudi že prej, vendar po načrtovani poti z daljšimi postanki. Sicer pa mi kaže tako; Če boš šla v Španijo na študij - boš najbrž ostala tam za vedno ali vsaj za dolgo časa. Da ti povem drugače: Če greš tja, obstaja velika možnost, da si boš tam našla dom.... Lep pozdrav, Vojko razen če nisi tak občutljivlček kot js...potovanje v anglijo, mi je je bilo zanimivo, sam me pa dejansko v to smer res ne mika več....še želja, da bi šla na irsko je minila razn, če bi mogoče šla za več časa lp klara 822 Hvala lepa Klara za tole povratno informacijo. Ali je na zdravstvenem področju vse ok? Ti življenje teče uspešno? Tako kot je bilo nekako pričakovano? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 vau....kako je na veliko napisan Hvala za informacijo. Mislim iti v Španijo drugače enkrat konec septembra, najkasneje pa 1. oktobra, ker se takrat že začnejo predavanja.Drugače sem že razmišljala o tem, če bi mi bilo tam tak všeč, da bi kar tam ostala in končala fax (ker pri nas mi ni tako všeč na faxu -slovenski šolski sistem mi je bolj obup).....samo je pa problem s priznavanji izpitov pa birokracija in predvsem nimam pojma kako ti to odpustijo pri Erasmusu.Hmmm...kako je pa mišljeno vračanje domov po ovinkih?Sicer pa razmišljam, da bi šla po končanem faksu oz. diplomo delat v Avstralijo ( to je okoli leta 2010, mogoče kakšno leto prej ali potem) in bi tam tudi ostala, ker mi je zelo zanimiva dežela...seveda, če bi mi ugajalo. Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2007 vau....kako je na veliko napisan Hvala za informacijo. Mislim iti v Španijo drugače enkrat konec septembra, najkasneje pa 1. oktobra, ker se takrat že začnejo predavanja.Drugače sem že razmišljala o tem, če bi mi bilo tam tak všeč, da bi kar tam ostala in končala fax (ker pri nas mi ni tako všeč na faxu -slovenski šolski sistem mi je bolj obup).....samo je pa problem s priznavanji izpitov pa birokracija in predvsem nimam pojma kako ti to odpustijo pri Erasmusu.Hmmm...kako je pa mišljeno vračanje domov po ovinkih?Sicer pa razmišljam, da bi šla po končanem faksu oz. diplomo delat v Avstralijo ( to je okoli leta 2010, mogoče kakšno leto prej ali potem) in bi tam tudi ostala, ker mi je zelo zanimiva dežela...seveda, če bi mi ugajalo. Pozdravljena //mirage Vidiš. Vračanje 'po ovinkih' pomeni, da prepotuješ del poti na poti proti domu tako, da je smer kamor potuješ ugodna.Potem počakaš na tej lokaciji nekaj časa - dva tedna ali več - nato spet potuješ v ugodni smeri.Na ta način z nekaj postajami prideš v ciljni kraj tako, da si uspešna, zdrava, srečna,.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Živjo Vojko Konec aprila oz. začetek maja se najbrž selim iz Črnuč na Vič. Zanima me kaj mi to prinaša? Kako bo to vplivalo na odnos s prijateljico, kako na odnos z mamo, očetom, od katerih grem stran? Jaz : 1 4 2Prijateljica, sostanovalka : 8 1 3 Čudovit dan ti želim xrosex Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 Živjo Vojko Konec aprila oz. začetek maja se najbrž selim iz Črnuč na Vič. Zanima me kaj mi to prinaša? Kako bo to vplivalo na odnos s prijateljico, kako na odnos z mamo, očetom, od katerih grem stran? Jaz : 1 4 2Prijateljica, sostanovalka : 8 1 3 Čudovit dan ti želim xrosex Lepo pozdravljena eternity Smer selitve je zelo pomembna takrat, kadar se selimo precej dalj kot je naša dnevna migracijska razdalja.Namreč dvojna razdalja od tiste, ki jo delamo večkrat tedensko je za človeka povsem varna. (gledano iz stališča zdravja in energije. Fizična pot sama seveda prinaša določene izzive glede na trenutno energijo). Ker verjamem, da tedensko potuješ vsaj 6 km daleč od svojega doma, Je torej Vič od Črnuč oddaljen v varni razdalji. Sicer pa je bolj zaželena selitev v novi dom do 5. maja, ali pa avgusta (po 8. avgustu) zate. Zdaj sem ti napisal nekaj, česar nisi vprašala. Tvoja vprašanja pa so takšne narave, da nanja odgovarjam na drug način in na drugem mestu. Lep pozdrav, vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Lepo pozdravljena eternity Smer selitve je zelo pomembna takrat, kadar se selimo precej dalj kot je naša dnevna migracijska razdalja.Namreč dvojna razdalja od tiste, ki jo delamo večkrat tedensko je za človeka povsem varna. (gledano iz stališča zdravja in energije. Fizična pot sama seveda prinaša določene izzive glede na trenutno energijo). Ker verjamem, da tedensko potuješ vsaj 6 km daleč od svojega doma, Je torej Vič od Črnuč oddaljen v varni razdalji. Sicer pa je bolj zaželena selitev v novi dom do 5. maja, ali pa avgusta (po 8. avgustu) zate. Zdaj sem ti napisal nekaj, česar nisi vprašala. Tvoja vprašanja pa so takšne narave, da nanja odgovarjam na drug način in na drugem mestu.Lep pozdrav, vojko Hvala ti, Vojko No, če je bolj zaželjena selitev zame v novi dom do 5. maja, je to super. Odločila sem se. Selim se zadnje dni v aprilu, prve v maju Juhej. Čutim, da se mi bo s tem začelo življenje veliko hitreje odvijati v željeni smeri. Kje in na kakšen način pa odgovarjaš na taka vprašanja kot sem ti jih zastavila? Iz oči v oči mogoče? Vse dobro ti želim in še enkrat lepa hvala, Maja xrosex Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 Hvala ti, Vojko No, če je bolj zaželjena selitev zame v novi dom do 5. maja, je to super. Odločila sem se. Selim se zadnje dni v aprilu, prve v maju Juhej. Čutim, da se mi bo s tem začelo življenje veliko hitreje odvijati v željeni smeri. Kje in na kakšen način pa odgovarjaš na taka vprašanja kot sem ti jih zastavila? Iz oči v oči mogoče? Vse dobro ti želim in še enkrat lepa hvala, Maja xrosex Lepo pozdravljena Maja Lepo, da se veseliš življenja. In ko boš v novem domu se spomni, da je lepo tudi v 'starem' - da te je 'stari' dom pripeljal v novega. Ko pa prečitam komentar, ki si ga dala na konucu, se vprašam kaj naj še naredim, da bi tisti,ki pravijo, da čitajo spletno stran, sploh videli, kaj je tam napisano. Kajti iz mojega zornega kota je tako, da, če bi reklamna sporočila 'skakala' obiskovalcem v glavo,ne bi pogledali vsebine... Kajti še vedno si želim, da bi obiskovalci predvsem videli vsebinske strani. Da vam nekaj iz vsebinske strani razširi obzorje... Da v življenju vidimo večjo možnost izbire... Da bi vsak dan večkrat imeli nasmeh v srcu ... in v očeh in na ustih seveda.... Vse je napisano na spletni strani Čez 500 tematskih strani s kozmološko vsebinonato šeNaslovitelefoniurnikiračunicene Za vse tiste, ki si za to seveda vzamejo minuto časa,da iz prve strani http://www.9zvezd.com - v menuju izberejo kar jih zanima. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 pozdravljen vojko čez tri tedne potujem na dopust..grem na hrvaško, otok pašmanzanima me, na kaj naj bom pozorna, sploh ko prvič potujem v to smer lp klara Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2007 pozdravljen vojko čez tri tedne potujem na dopust..grem na hrvaško, otok pašmanzanima me, na kaj naj bom pozorna, sploh ko prvič potujem v to smer lp klara Lepo pozdavljena klara Lepo, da se zanimaš za pot. Še boljše bi bilo, ko bi se zanimala takrat, ko načrtuješ.No, da ti napišem odgovor, seveda potrebujem tvoje rojstne podatke, ali pa KI števila. Pa tudi kraj bivanja in datum potovanja mi prav prideta! Bo šlo? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 čisto pozabla moje ki število je 822, na pot grem iz celja , datum je 1.9., kraj pa je tkon otok pašman Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.