Skoči na vsebino

Potovanje, selitev

Vojko

Recommended Posts

čisto pozabla

moje ki število je 822, na pot grem iz celja , datum je 1.9., kraj pa je tkon otok pašman

Živijo Klarus

Pot na otok Tkon je zate ugodna. Velja pa upoštevati nekaj osnovih napotkov:

Pripravi se na pot tako, da boš vse lahko delala zlagoma in počasi.

Za vsako odločitev najprej zberi dovolj podatkov. Pojdi pravočasno na pot in se ustavi vsakič, ko to začutiš.

Pot nazaj ti bo veliko bolj zabavna in prijetna kot pot na počitnice. Zanimivo, ali ne?

Lepe počitnice ti želim, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

• 3 months later...

Pozdravljen Vojko,

nadvse me zanima naslednje:

S partnerjem se seliva v Avstralijo, Melbourne (JV), predvidoma v začetku 2009. Zdaj že dobro leto živiva (seveda skupaj) v MB, sem sva se preselila iz smeri J-JV junija lani.

Torej zanima me, ali bo selitev srečna (v vseh pogledih) oziroma kateri čas bi bil optimalen. Ima kak vpliv potek samega letalskega leta: tja dol običajno letiš z Dunaja (SV), preko Londona (S-SZ) in Hong Konga/Singapurja (JV) ter nato v Melbourne (J-JV)?

Ali naj raje izbereva katero drugo mesto v Avstraliji?

Rojstni podatki:

Jaz: 27.7.1977 MB

On: 8.5.1977 MB

Če lahko, bi na tem mestu vprašala še za kakšen nasvet za izboljšanje najine zveze. Dober nasvet nikoli ne škodi.

In če res ne bi bilo preveč bi vprašala še zase, če mi bo v kratkem uspelo najti službo in katera področja so najprimernejša zame? Glede te teme sem res že obupana...

Hvala,

Dafni

• 2 weeks later...

Čao Vojko x:)x

Kako si?

Spet se ti oglašam v tej temi. x:Ix Zanima me kdaj mi priporočaš, da se iz Londona preselim v Ljubljano. Kaj bi mi prinesel premik, če bi letela 6.1.08 ? V LJ bi šla rada enkrat med 1. in 15. januarjem.

Hvala ti.

x;)x bye bye

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

• 2 weeks later...
Čao Vojko x:)x

Kako si?

Spet se ti oglašam v tej temi. x:Ix Zanima me kdaj mi priporočaš, da se iz Londona preselim v Ljubljano. Kaj bi mi prinesel premik, če bi letela 6.1.08 ? V LJ bi šla rada enkrat med 1. in 15. januarjem.

Hvala ti.

x;)x bye bye

Si rojena 29. 6. 1981? 1 4 2

Eternity

Ugodna selitev - naravnost iz iz GB v Slovenijo je v območju: maj, junij 2010,

Lahko tudi septembra in oktobra istega leta.

Tarkrat ti selitev tudi priporočam. Za vse druge primere priporočam selitev z vmesnimi postanki,

ki pa jih je potrebno izračunati, da boš zdrava in uspešna.

Kot je običajno za vodo, bi karkoli storila takrat, ko te 'prime'.

To je lahko dobro, ko to počneš tam kjer si.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

• 2 months later...

Ej, Vojko, dobro, da sem te našla. x:)x

Jaz in moja psička se bova letos enkrat za stalno (zaenkrat migrirava samo ob vikendih) preselili h moji ljubezni iz enega konca LJ (Moste) na drug konec (Dolgi most). Karte kažejo, da se ne bo zgodilo zelo hitro. x;)x Kdaj bi bilo najbolj priporočljivo? So pomebmni tudi rojstni podatki?

• 2 weeks later...
Ej, Vojko, dobro, da sem te našla. x:)x

Jaz in moja psička se bova letos enkrat za stalno (zaenkrat migrirava samo ob vikendih) preselili h moji ljubezni iz enega konca LJ (Moste) na drug konec (Dolgi most). Karte kažejo, da se ne bo zgodilo zelo hitro. x;)x Kdaj bi bilo najbolj priporočljivo? So pomebmni tudi rojstni podatki?

Ja Fria, pri astrološkem pogledu so skoraj vedno pomembno rojstni podatki.

Pa tudi čas, ko načrtuješ spremembo.

Lep pozdrav in na sonce.

Vojko

Vojko J Kalan

(popravljeno)

Ups, pardon.

moji podatki: 11.7.1975 5.35 LJ

Psička: 11.3.2006 sred noči LJ

fant: 19.8.1971 12.05 LJ

Selitve v tem trenutku ne načrtujem. Morda konec leta ali v začetku prihodnjega. Sprašujem pa, kdaj bi bilo najbolj ugodno?

Popravljeno -> Fria

Pozdravljen Vojko,

nadvse me zanima naslednje:

S partnerjem se seliva v Avstralijo, Melbourne (JV), predvidoma v začetku 2009. Zdaj že dobro leto živiva (seveda skupaj) v MB, sem sva se preselila iz smeri J-JV junija lani.

Torej zanima me, ali bo selitev srečna (v vseh pogledih) oziroma kateri čas bi bil optimalen. Ima kak vpliv potek samega letalskega leta: tja dol običajno letiš z Dunaja (SV), preko Londona (S-SZ) in Hong Konga/Singapurja (JV) ter nato v Melbourne (J-JV)?

Ali naj raje izbereva katero drugo mesto v Avstraliji?

Rojstni podatki:

Jaz: 27.7.1977 MB

On: 8.5.1977 MB

Če lahko, bi na tem mestu vprašala še za kakšen nasvet za izboljšanje najine zveze. Dober nasvet nikoli ne škodi.

In če res ne bi bilo preveč bi vprašala še zase, če mi bo v kratkem uspelo najti službo in katera področja so najprimernejša zame? Glede te teme sem res že obupana...

Hvala,

Dafni

Pozdravljena Dafni

Ne vem kako je tole tvoje sporočilo nekako 'ušlo' mojemu pogledu.

Ali je odgovor še aktualen?

Lep pozdrav in prijeten večer, Vojko

Vojko J Kalan

• 2 months later...

Cau Vojko,

v prihodnjem letu se odpravljam na potovanje v Južno Ameriko pa me zanima kdaj je zame najbolj ugoden cas, moje KI stevilo je 9 3 2. Lep pozdrav, Ice

No matter where you go, your destiny follows you!

Ups, pardon.

moji podatki: 11.7.1975 5.35 LJ

Psička: 11.3.2006 sred noči LJ

fant: 19.8.1971 12.05 LJ

Selitve v tem trenutku ne načrtujem. Morda konec leta ali v začetku prihodnjega. Sprašujem pa, kdaj bi bilo najbolj ugodno?

Živijo Fria

Lepo, da sprašuješ naprej. Tako lahko stvari dobro urediš.

Selitev se načrtuje:

- glede na to, kaj bi človek rad dosegel

- glede na čas, ki je ugoden za selitev na že določeno lokacijo

- glede na oba parametra

- in v vsakem primeru na dobro zdravje tistih, ki se selijo in vseh bližnjih

Najbrž te tja nese že letos, vendar to ni najboljši čas.

Neugodna meseca, maj, september

Ugodna meseca letos : junij, avgust še bolj,

Lep pozdrav in prijeten dan želim

Vojko

Vojko J Kalan

• 2 months later...

Pozdravljen Vojko!

1 x sva se slišala po telefonu, tvoji nasveti mi počasi odpirajo druge zorne kote mojega življenja ( ne gre prav hitro, ampak to je stvar, mojih še nerazčiščenih pojmov),

Če bi želela na potovanje od oktobra 2008 do konca aprila 2009 - katero smer bi mi svetoval oz. ali mi sploh svetuješ potovanje. ( zanima me J Kitajska + Vietnam ?) Moji rojstni podatki 08.04.1959.

Hvala za odgovor

LP

Janja

• 1 month later...
Pozdravljen Vojko!

1 x sva se slišala po telefonu, tvoji nasveti mi počasi odpirajo druge zorne kote mojega življenja ( ne gre prav hitro, ampak to je stvar, mojih še nerazčiščenih pojmov),

Če bi želela na potovanje od oktobra 2008 do konca aprila 2009 - katero smer bi mi svetoval oz. ali mi sploh svetuješ potovanje. ( zanima me J Kitajska + Vietnam ?) Moji rojstni podatki 08.04.1959.

Hvala za odgovor

LP

Janja

Lep pozdrav janjal

Lepo, da se ti odpira, še bolj se ti bo, pa ni letos leto za to.

Potovanje. Kaj pa bi rada dosegla s potovanjem?

Najbolj ugodna smer za potovanje zate LETOS je SZ in to novembra.

Vrnitev naslednje leto je tudi ugodna (iz te smeri) tudi aprila.

Kitajska in Vietnam sta zate ugodna smer, vendar le tja - in, da potem tam ostaneš.

Naslednje leto potem tam postane tvoj dom in se ne vračaš več.

Vojko

Vojko J Kalan

x:)x Lepo pozdraavljen Vojko!

Zahvaljujem se ti za odgovor, ki me je malo presenetil, posebno tisti del "one-way ticket"

Na potovanje sem si želela, ker nisem vedela kam naj grem letos na dopust, zaželela pa sem si nekaj novega (saj veš - predvid in leto degustacij - da pa bi kupila enosmerno vozovnico - toliko poguma pa nimam - ampak pustimo času čas)

No pa tudi dopust sem delno že porabila - za nove zobe - bo pa nasmeh lepši.

Vsak dan preberem tvoj predvid. Žal mi je samo, da nisem že prej našla tvoje internetne strani.

Želim ti veliko uspeha in lep dan. x;)x

Janja

Zdravo Vojko!

Ko sem ponovno prebrala svoje vprašanje in tvoj odgovor, sem opazila napako v svojem vprašanju. Hotela sem na potovanje za 3 do 4 tedne - v časovnem obdobju od oktobra 2008 do aprila 2009. xDDx

LP in lep dan ti želim

Janja

• 1 month later...
Zdravo Vojko!

Ko sem ponovno prebrala svoje vprašanje in tvoj odgovor, sem opazila napako v svojem vprašanju. Hotela sem na potovanje za 3 do 4 tedne - v časovnem obdobju od oktobra 2008 do aprila 2009. xDDx

LP in lep dan ti želim

Janja

Pozdravljena Janja

Opravičujem se ti za pozen 'poseg'.

Si se že odpravila na potovanje?

In kdo v tebi pravi, da nisi močna?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

• 2 weeks later...

Pozdravljen Vojko!

Hvala za odgovor, vendar sva to in še nekatere druge teme že obdelala v živo. Res sem vesela, da sem te spoznala in se pogovorila s teboj. Počutim se fantastično.

Želim ti lep dan in veliko smeha

Janja xDDx x:)x

Vojko,

kako ugodna je selitev zame na Poljsko (Bielsko Biala) v začetku februarja in predvidoma do konca aprila.

Številke 828 (4.2.83, 20.20 m.s.)

hvala

Lep pozdrav, Jade

Uf, nekaj mi ne gre v glavo: Ali se kaniš seliti enkrat od februarja do aprila,

ali pač greš na trimesečno potovanje na Poljsko?

Selitev je enostavnejša za načrtovanje, saj računamo le ugoden čas za potovanje v eno smer z izbranim ciljem.

Pri potovanju pa se je potrebno vrniti in zadeve niso vedno enostavne.

Selitev na Poljsko zate v letu 2009 ni ugodna.

Ugodno bi bilo potovanje marca, aprila.

Potovanje v mesecu februarju zate ni ugodno, čeprav se utegne zgoditi, da bi Poljska postala tvoj novi dom.

Vrnitev meseca aprila je zelo ugodna,

Odlično leto za selitev na Poljsko je 2012 in je bilo leto 2003 - vendar v teh letih ni dobro potovati v obratni smeri.

Obstajajo rešitve za selitev v smeri, ki ni ugodna že prej, vendar z nekaterimi 'postanki'.

Če si na vsak način v letu 2009 želiš preseliti na Poljsko, ti priporočam pozorno načrtovanje.

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, hvala, šla bi na trimesečno prakso, ker bom ravnokar zaključiča študij, ampak to ej ena izmed opcij. Upam seveda, da dobim v Sloveniji kaj, ampak če ne bo, nekaj moram storiti. Seveda bi se morala najprej vse dogovoriti.Sklepam sama, da do januarja ne bi mogla vse urediti, torej sem računala februar, marec, april. Možen je pa tudi kak mesec zamika ali pa sploh ne bo nič od tega, je marsikaj od marsičesa odvisno.

• 2 weeks later...
Vojko, hvala, šla bi na trimesečno prakso, ker bom ravnokar zaključiča študij, ampak to ej ena izmed opcij. Upam seveda, da dobim v Sloveniji kaj, ampak če ne bo, nekaj moram storiti. Seveda bi se morala najprej vse dogovoriti.Sklepam sama, da do januarja ne bi mogla vse urediti, torej sem računala februar, marec, april. Možen je pa tudi kak mesec zamika ali pa sploh ne bo nič od tega, je marsikaj od marsičesa odvisno.

Jade

S potovanji je običajno tako, da se za zadeve običajno dobro dogovorimo takrat, ko je tudi energija za potovanje v tej smeri za nas ugodna.

Ker pa gremo na potovanje kasneje, se zadeve spremenijo.

Kakšen ima smisel spraševati, če se ne odločiš nasveta upoštevati.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

V letu 2009 se spremeni dinamika selitev in njihovih posledic.

Od leta 2000 do 2008 je bila smer v kateri so bili dolgoročni premiki usodni za mnoge ljudi JV - SZ in obratno.

V tej smeri se je tudi gibalo večina ljudi. Bolj natančno. Migracije so potekale v večji meri od JV proti SZ

od leta 2009 do 2018 bo smer gibanja množic v smeri V - Z, čeprav v letu 2009 ostane tudi trend proti severu.

Letni premiki - dolga potovanja in selitve v letu 2009 načelno za nikogar niso ugodni v smeri S - J - S.

V teh smereh se bo zgodilo tudi največ markantnih dogodkov.

Posledice selitev posameznika so zelo velike in močno vplivajo na življenje le-tega.

Ta vpliv je tako močan, da mojstri za te posledice ne govorijo javno in glasno,

samo odgovarjajo na vprašanja tistih, ki izbirajo ugodne smeri selitev in potovanj.

Vojko

Vojko J Kalan

• 1 month later...

Živjo,

po dolgem času spet rabim nasvet. Katera mesta bi bila najboljša za kratko selitev od tam nekje konca januarja, začetka februarja 2010 do približno konca junija 2010? Odločam se med: Danska - Odense, Švedska - Lulea ali Göteborg, Nemčija - Karlsruhe, Avstrija - Innsbruck ali Hagenberg.

Moje številke -> 647

Lp

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

Živjo, Vojko.

Mene pa zanima, kako izgleda glede moje selitve? Je povezana s tujino (sever) in kariero.

Hvala, moja št. pa je 243.

LP

Loonanai

Selitev leta 2009 na sever načelno ni zaželena za nikogar.

Vojko

x:)x Lepo pozdraavljen Vojko!

Zahvaljujem se ti za odgovor, ki me je malo presenetil, posebno tisti del "one-way ticket"

Na potovanje sem si želela, ker nisem vedela kam naj grem letos na dopust, zaželela pa sem si nekaj novega (saj veš - predvid in leto degustacij - da pa bi kupila enosmerno vozovnico - toliko poguma pa nimam - ampak pustimo času čas)

No pa tudi dopust sem delno že porabila - za nove zobe - bo pa nasmeh lepši.

Vsak dan preberem tvoj predvid. Žal mi je samo, da nisem že prej našla tvoje internetne strani.

Želim ti veliko uspeha in lep dan. x;)x

Janja

Hvala Janja.

Vidiš, tudi sam sem našel tvoje lepo pisanje šele sedaj. Ne vem kako to, morda sem bil v drugih sferah. Ja, prav gotovo.

Lep pozdrav, Vojko

Živjo,

po dolgem času spet rabim nasvet. Katera mesta bi bila najboljša za kratko selitev od tam nekje konca januarja, začetka februarja 2010 do približno konca junija 2010? Odločam se med: Danska - Odense, Švedska - Lulea ali Göteborg, Nemčija - Karlsruhe, Avstrija - Innsbruck ali Hagenberg.

Moje številke -> 647

Lp

Hoj //mirage

Tako se dela! To je dober način spreševanja, tako, da imaš dovolj časa za pripravo.

Kljub temu ni vedno lahko najti odgovora. Posebej, ko greš za dalj časa, pa se lahko dobro načrtuje potovanje, saj se ga lahko pripravi tako, da se tako ves čas giblješ v čim bolj zaželeni smeri.

Vendar - tako na hitro, v tem času ni odprtih prav veliko poti zate, tako je morda še najboljše, da si izbereš čim bližjo destinacijo.

Vojko

Vojko J Kalan

Selitev leta 2009 na sever načelno ni zaželena za nikogar.

Živijo Vojko. Kdaj (katarega leta) pa se odpirajo pozitivni momenti za selitev na Sever (država je Finska)?

LP

sleepwalking past hope

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...