dana274 17. april 2009 Prijavi Deli 17. april 2009 Živijo Dana274Hvala za karte.Ja, malo poznam tudi zahodno astrologijo. Še vedno je zadeva enaka kot sem ti napisal.Letos je tvoje karmično leto. Selitev v tem času ti ne samo, da ne prinese nič posebno dobrega, prej nasprotno.Letošnje leto te tukaj čaka nekaj, ka bi ne dobila, če greš kamorkoli drugam.Lep pozdrav, VojkoZivijo Vojko, Hvala ti za odgovor. Zdaj sele vidim, kako sem "azurna", da pridem na Forum 17 dni po tvojem odgovoru. To me pa zanima, kaj me tukaj caka po tolikem casu? Lep pozdrav. p.s. Komaj sem prisla na Lunin Forum (okoli), ker email danes ne dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dana274 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 (popravljeno) Živijo Dana274Hvala za karte.Ja, malo poznam tudi zahodno astrologijo.Še vedno je zadeva enaka kot sem ti napisal.Letos je tvoje karmično leto. Selitev v tem času ti ne samo, da ne prinese nič posebno dobrega, prej nasprotno.Letošnje leto te tukaj čaka nekaj, ka bi ne dobila, če greš kamorkoli drugam.Lep pozdrav, VojkoHalo Vojko, Poglej tole: ta moski mi odsvetuje Spanijo, a vsi drugi svetujejo, ker i sama vem, da je za me dobar jugo-zahod ali zahod.-----------------------------------------------------------------------------------------------I would suggest that you forget the advice about Spain and southwest. You can move in any direction you like, if you time it correctly. If it was me, I would not move between July 10th, 2009 and February 20th, 2010. Other than that, I would simply pick a good time to move. Here are some guidelines: Move to a new location when your 9 Star Ki directionology is favorable for that direction. It is measured in four ways:Moving towards or against 5 Soil for the year.Moving towards or against 5 Soil for the month.Moving towards or against your own number for the year.Moving towards or against your own number for the month. If only one of the above is unfavorable, you may proceed. If two are unfavorable, then you may proceed but expect some difficulties to arise. Perhaps some could be long-term problems. If more than two are unfavorable, then do not relocate in that direction, at that time. If a direction has no unfavorable numbers then, of course, this is a better time for that direction.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Zdaj moram studirati sama, kaj pomeni 5 Soil. Eno vprasanje: kaj pravi 9-ki za leto 2012? Moramo da gremo nekam pred tem! LP Popravljeno 22. april 2009 -> dana274 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2009 Živijo Danka Da bi ti lahko rekel karkoli o poti, potrebujem lokacijo tvojega bivanja, rojstni datum, lokacijo kamor se premikaš, datum, ko se želiš premakniti in čas za katerega kaniš ostati tam. Lep pozdrav, Vojko Halo Vojko, Poglej tole: ta moski mi odsvetuje Spanijo, a vsi drugi svetujejo, ker i sama vem, da je za me dobar jugo-zahod ali zahod.-----------------------------------------------------------------------------------------------I would suggest that you forget the advice about Spain and southwest. You can move in any direction you like, if you time it correctly. If it was me, I would not move between July 10th, 2009 and February 20th, 2010. Other than that, I would simply pick a good time to move. Here are some guidelines: Move to a new location when your 9 Star Ki directionology is favorable for that direction. It is measured in four ways:Moving towards or against 5 Soil for the year.Moving towards or against 5 Soil for the month.Moving towards or against your own number for the year.Moving towards or against your own number for the month. If only one of the above is unfavorable, you may proceed. If two are unfavorable, then you may proceed but expect some difficulties to arise. Perhaps some could be long-term problems. If more than two are unfavorable, then do not relocate in that direction, at that time. If a direction has no unfavorable numbers then, of course, this is a better time for that direction.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Zdaj moram studirati sama, kaj pomeni 5 Soil. Eno vprasanje: kaj pravi 9-ki za leto 2012? Moramo da gremo nekam pred tem! LP Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dana274 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Živijo DankaDa bi ti lahko rekel karkoli o poti, potrebujem lokacijo tvojega bivanja, rojstni datum, lokacijo kamor se premikaš, datum, ko se želiš premakniti in čas za katerega kaniš ostati tam.Lep pozdrav, VojkoZdravo Vojko, Ocitno da mi je tvoja stran najbolj vsec, ker pridem samo tukaj. Glede selitve ne bo nic. Pricakovala sem en denar, katerega naj bi dobila letos (od denarja ocitno ne bo nic). Potem bii sla v Raziskovalni center za Zdravje v Barcelono ali London. Ker imam dolgoletne zdravstvene tezave (katere so mi unicile zivljenje) in nihce mi ne pomaga, mislila sem kot prvo da dobim vse preglede v par dni (in ne 20 let), potem bi jaz delala v Raziskovalnem centru. Barcelona je pomembna zaradi jezika; London, ker se tamo pocutim popolno svobodna, brez vseh skrbi, katere imam zadnjih osem let. Lep pozdrav,D. p.s. Se vedno me zanima, kaj se bo tako pomembnega zgodilo prav letos, ce se ni v tolikih letih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2009 Vojko, ali imam v prvem tednu aprila ugodne dni za dolgo potovanje? Mi kaže kak nov začetek, konec starega? Sem 6 5 6 . Hvala Živijo Mantis Se ti opravičujem, ker nisem pravočasno odgovoril na vprašanje. Potovanje velikokrat kaže na to, da se znotraj človeka ne dogaja veliko in si takrat želi sprememb.Možnost je seveda tudi ta, da je potovanje vključeno v dolgoročni cilj. Letos je zate dobro premisliti, ali je ta cilj res skladen s teboj. To pa ni enostavno, kajti tvoji cilji se letos dolgoročno šele oblikujejo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2009 Letos (še vedno) do 4. februarja 2010 ni dobro potovati v smeri sever - jug - za nikogar. Ravno tako v tej smeri odsvetujem selitev. Pot v tej smeri ima lahko velike in dolgotrajne neželene posledice. Ugodno pot - pot uspeha lahko izračunam le za vsakega posebej, kajti nimamo skupne poti. Čeprav "vse ceste vodijo v Rim" smo vsak na drugem koncu sveta, torej so poti različne. Približnotako je tudi v življenju. Pa srečno, veselo in zabavno potovanje želim.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 Pozdravljen Vojko, a lahko še meni mal pokukaš?Moje Ki št. 262, nekaj me daje, nekaj se mi odpira, izlila bi svoje misli, čustva, kaj pravi moje št. je to za kaj ali samo trenutno čustveno stanje katero me vodi v to? Če še kaj manjka ti pošljem svoje roj. podatke na zs, v kolikor boš potrebival. Lep in prisrčen pozdrav od tigrote Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2009 Pozdravljen Vojko, a lahko še meni mal pokukaš?Moje Ki št. 262, nekaj me daje, nekaj se mi odpira, izlila bi svoje misli, čustva, kaj pravi moje št. je to za kaj ali samo trenutno čustveno stanje katero me vodi v to? Če še kaj manjka ti pošljem svoje roj. podatke na zs, v kolikor boš potrebival. Lep in prisrčen pozdrav od tigrote Živijo tigrota (sprašujem se: kako to, da si veliko ljudi daje nicke in je prva črka mala?) Ja Tigrota, ali ne čitaš predvidov na spletni strani? Lahko bi si pomagala, ko bi končno znala sprejeti to,da lahko drugim pomagaš tako, da enostavno sprejmešnjihovo pomoč. Ker pa se kar naprej 'siliš', da bi 'pomagalatudi tam, kjer te ni nihče prosil, si pa ne poboljšaš situacije, mar ne? Tvoja čustva so letos bolj temnih barv, če jih sama ne znaš posvetliti,se bodo takšna še kar naprej barvala pred tabo. Veliko je tega, kar bi ti lahko zapisal, vendar je pisanje tisto,za katerega pač nikoli ne vem, ali znam zapisati tako, da ti bom povedal tisto, kar ti želim. To pa se da narediti v pogovoru. Predlagam, da dobro prečitaš najprej letni nato pa še mesečni predvid,nato pa me pokličeš, kajti ureditev tvoje čustvene situacijeletos je lažje kot bo to v naslednjem letu. In ti lahko to v veliki meri narediš 'vnaprej' Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 11. oktober 2009 Prijavi Deli 11. oktober 2009 Hvala ti Vojko, Kar zadeva nicka pa takole, tiger se ne piše s veliko zato sem se poslužila tega...Bom popravila v bodoče............ berem predvide, le za 10. nisem, drugače pa v koliko bo čas te pokličem, lani sva se tudi slišala, če se ne motim si mi enako svetoval glede pomoči, resnično ne vidim da bi kje pomagala tam kjer me ne potrebujejo.......Moje vprašanje pa je vsebovalo nekaj povsem drugega,mogoče ni omembe vredno to v mojemu življenju, vendar sedaj je ta vpliv zelo močan, daje mi veliko navdiha....... lp od tigrote Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2009 Hvala ti Vojko, Kar zadeva nicka pa takole, tiger se ne piše s veliko zato sem se poslužila tega...Bom popravila v bodoče............ berem predvide, le za 10. nisem, drugače pa v koliko bo čas te pokličem, lani sva se tudi slišala, če se ne motim si mi enako svetoval glede pomoči, resnično ne vidim da bi kje pomagala tam kjer me ne potrebujejo.......Moje vprašanje pa je vsebovalo nekaj povsem drugega,mogoče ni omembe vredno to v mojemu življenju, vendar sedaj je ta vpliv zelo močan, daje mi veliko navdiha....... lp od tigrote Hojla tigrota Hvala lepa za razjasnitev. Kar zadeva pomoči pa takole: Ne vem, kako se obnašaš ti. To je le pogosto obnašanje tistih, ki so rojeni v energiji črne prsti 2. Povsod ponudijo svojo roko, če jih prosijo ali pa ne - Prositi pa je drugače od potrebovati, mar ne? Seveda tudi to človek lahko spremeni. Saj v tem je hec vseh tah naših pisarij - da lahko kaj naredimo, mar ne? To, kar nas žuli - je po mojem mnenjuj vedno več kot omembe vredno! Lep in prijazen dan, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2009 Vojko, jaz sem storila ... ne vem, kako naj rečem, sem si naredila težje življenje s selitvijo na Sever že lani.Zakaj sem to strorila? je bilo dolgo načrtovanje.A se zadeve sploh lahko umirijo? Ali bo treba na Zahod? 472 Lepo pozdravljena, Mystica Hvala lepa ti za tvoje pisanje. Ker me nisi nič vprašala, tvoje selitve na sever ne bom komentiral po njeni vsebini. Zanimivo pa je to, da tudi tisti, ki vedo, da je na tem, kar pišem več kot nekaj zelo res, napotkov ne upoštevajo. Kajti res je bilo tudi lansko leto takšno, da selitev v smeri sever jug (tako kot letos),niso bile za nikogar dobre. Žal se ne bo umirilo, če ne boš naredila prave poteze. Žal nismo pripravljeni na takšne velike aktivnosti prav pogosto (ne samo ti, tudi drugi) Torej ne gre za smer selitve. Gre za smer selitve v določenem času. Ko želimo najti dobro smer selitve, je včasih kar zapleteno, da rešimo situacijo, ki je že nastala.Ti si na novi lokaciji že dolgo časa. Si se selila sama ali je s teboj še kdo drug? Ti nimaš veliko možnosti za dobro selitev, zato jo je potrebno modro izbrati ali pa živeti na istem mestu. Vsako selitev je potrebno dobro načrtovati za vse člane družine in za vsakega člana posebej. Dostikrat se ne selijo vsi hkrati. Tisti, ki upoštevajo prave smeri ob pravem času, so srečni. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2009 Ja, problem je v tem, da že dlje časa nekaj urejaš, gradiš ... potem pa ne moreš osebi reči - dajmo počakat dve leti. :sori: Čemu ne? Je boljše priti takoj in recimo ne gre nič prav,ali priti kasneje in stvari tečejo dobro. Obstaja krajša možnost, kjer se naredi 'zanka',vendar selitev traja dalj časa. Eno leto.Sem se PRIselila. On je osal na isti lokaciji, zato mu je ok. Zakaj? Po tradicionalni astrologiji, bi to znala nekako obrazložiti, tule pa ne. Čemu je potrebna racionalna razlaga? Da se ego prične pogovarjati z nezavednim? Hvala za tvoj trud, Vojko. Z veseljem. Lep in prijazen pozdrav, Vojko Lp, M. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 Jaz sem se preselil iz Ljubljane v Sežano, to je bilo 27. septembra letos. Je to v redu? Šlo je sicer za študentsko selitev ob koncu šolskega leta, tako da ni bilo neke izbire datumov....a vseeno Preselila sva se skupaj s punco, številke pa so 2 7 9 (moje) in 2 8 8 (njene). Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2009 Jaz sem se preselil iz Ljubljane v Sežano, to je bilo 27. septembra letos. Je to v redu? Šlo je sicer za študentsko selitev ob koncu šolskega leta, tako da ni bilo neke izbire datumov....a vseeno Preselila sva se skupaj s punco, številke pa so 2 7 9 (moje) in 2 8 8 (njene). Živijo Kamikaze Poglej no, sedaj pa imam tvoja KI števila, ki sem jih pogrešal v temi o barvah.....! Tvoja selitev iz Ljubljane v Sežano. Zadeva je takšna. Posledice selitve so odvisne od tega, na kako velikem področju nekdo potuje.Če je selitev v krogu tedenske migracije, potem ni večjih neželenih vplivov selitve. Večja, ko je razdalja, večji oziroma močnejši je vpliv.Načelno je selitev iz Ljubljane v Sežano zate letos ugodna z začetnimi težavami, ki se bodo umirile.Počutiš se pod nadzorom in lahko imaš nekaj težav s presnovo mastne hrane, pa z očmi in z dokumenti (tudi denar), ki niso urejeni ali pa so nekje pozabljeni ali ukradeni. Zanjo velja zelo podobno, samo, da se morda počuti še malo bolj utesnjeno, z malo manj energije. Samo mirno kri.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 Hvala za informacije... Glede denarja imaš čisto prav - ni ga na pretek Bo vsekakor boljše, če mi kmalu odgovorijo na kako prošnjo za delo Drugače pa imam ognjeno prebavo - zmelje in skuri vse, nad tem se ne morem pritoževati... Glede števil sem imel malo težav - zaradi zadetkov na internetu, kjer so pomešani z nekim kitajskim sistemom - tisti je dajal malo drugačne številke, pa nisem bil ziher. Sem si moral vzet ene 15 minut, da sem zagotovo našel stran s tapravimi tabelami..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2009 Hvala za informacije... Glede denarja imaš čisto prav - ni ga na pretek Bo vsekakor boljše, če mi kmalu odgovorijo na kako prošnjo za delo Drugače pa imam ognjeno prebavo - zmelje in skuri vse, nad tem se ne morem pritoževati... Glede števil sem imel malo težav - zaradi zadetkov na internetu, kjer so pomešani z nekim kitajskim sistemom - tisti je dajal malo drugačne številke, pa nisem bil ziher. Sem si moral vzet ene 15 minut, da sem zagotovo našel stran s tapravimi tabelami..... Pa si želiš - delo ali plačo - ali zadovoljstvo - ali kaj četrtega? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2009 Potovanja in selitve v mesecu oktobru 20098. X. - 7. XI. 2009 Splošno se da napovedati le smeri, ki niso ugodne za nikogar. V tem času niso ugodne smeri: Sever - Jug in obratnojugovzhod - severozahod in obratnovzhod Ugodne smeri selitve v tem času: Selitev na severovzhod je ta mesec ugodna za ljudi rojene v KI energiji: 2,3,4,5,8 - Prinaša slavo in uspeh, denar, nova doživetja. Bolj je ugodna za 2,5,8; 3 in 4 pa izčrpa. Selitev na jugozahod je v tem času ugodna za ljudi rojene v KI energiji: 1,9 - prinaša pa nove izzive. Boljša je za 9 kot za 1 Selitev na zahod je v tem času ugodna za ljudi rojene v KI energiji: 7,9 - ti ljudje na zahodu najdejo službo in dom. Boljša je za 7 kot za 9. 7 se čuti varno, 9 se čuti utesnjeno. Za potovanja v te smeri me pokličite, da načrtujemo tako, da boste ohranili zdravje, ugled in dosegli uspeh. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 Pozdravljen Vojko! Kakšne bodo energije zadnji teden v novembru 2009 za dolgoročno selitev k meni (iz Slovenj Gradca v Novo Gorico)?DR : 7.7.1978 ob 14:23 >> Moja KI števila so: 8 5 8 << Lep pozdrav Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2009 Pozdravljen Vojko! Kakšne bodo energije zadnji teden v novembru 2009 za dolgoročno selitev k meni (iz Slovenj Gradca v Novo Gorico)?DR : 7.7.1978 ob 14:23 >> Moja KI števila so: 8 5 8 << Lep pozdrav Lepo pozravljen-a 'ale`74' (le kako se pa to čita?) Pogoji za selitev ZATE V TEJ SMERI bodo boljši kot kadarkoli kasneje od 4. februarja 2010 do februarja 2013.To je bil odgovor. Nisi me vprašal, kdaj pa je najboljši čas! Odgovor je spodaj. Najboljši časi za selitev v tej smeri - v doglednem času zate je od 5. januarja 2010 do konca januarja 2010.Boljšega še dolgo ne bo. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 Lepo pozravljen-a 'ale`74' (le kako se pa to čita?) Pogoji za selitev ZATE V TEJ SMERI bodo boljši kot kadarkoli kasneje od 4. februarja 2010 do februarja 2013.To je bil odgovor. Nisi me vprašala, kdaj pa je najboljši čas! Odgovor je spodaj. Najboljši časi za selitev v tej smeri - v doglednem času zate je od 5. januarja 2010 do konca januarja 2010.Boljšega še dolgo ne bo. Lep pozdrav, VojkoOjla Vojko. Najprej: kar ale mi reci. Ne selim se jaz, ampak se k meni priseli (ona - 7.7.1978 ob 14:23). Najbrž pa ne bo šlo izbirat datuma zaradi menjave službe.Zanima me samo če bo vse ok. Lep pozdravček, ale Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2009 Ojla Vojko. Najprej: kar ale mi reci. Ne selim se jaz, ampak se k meni priseli (ona - 7.7.1978 ob 14:23). Najbrž pa ne bo šlo izbirat datuma zaradi menjave službe.Zanima me samo če bo vse ok. Lep pozdravček, ale Živjo Ale No, samo, da sva razčistila.Še nekaj. Odkod naj vem, da si ženska? Iz 'Ale'? Ona 4 3 6 Zanjo selitev na ta konec ni najboljša.Priporočam selitev po 5. decembru do 4. januarja ali pa kar sedaj do konca meseca. Koliko pa 'ona' tedensko potuje? Kako daleč in kolikokrat? Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 Živjo Ale No, samo, da sva razčistila.Še nekaj. Odkod naj vem, da si ženska? Iz 'Ale'?Iz profila? Sicer je pa to pogost vzdevek (okrajšava imena) na Primorskem ali pa v Italiji. Ona 4 3 6 Zanjo selitev na ta konec ni najboljša.Priporočam selitev po 5. decembru do 4. januarja ali pa kar sedaj do konca meseca. Koliko pa 'ona' tedensko potuje? Kako daleč in kolikokrat? Lp, VojkoZakaj je njena druga številka 3 in ne 4, če je rojena 7.7.? V bistvu vsak vikend dol (NG) in gor (SG) + dopust tu. Plus še dodatni izleti (Slovenija, bližnja Italija). Praktično je že skoraj priseljena, tam je le še zaradi službe, ki se zaključi s koncem novembra letos. Lp, Ale 8 5 8 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2009 Iz profila? Sicer je pa to pogost vzdevek (okrajšava imena) na Primorskem ali pa v Italiji. Zakaj je njena druga številka 3 in ne 4, če je rojena 7.7.? V bistvu vsak vikend dol (NG) in gor (SG) + dopust tu. Plus še dodatni izleti (Slovenija, bližnja Italija). Praktično je že skoraj priseljena, tam je le še zaradi službe, ki se zaključi s koncem novembra letos. Lp, Ale 8 5 8 Ale Zato, ker je preklop energije na njen rojstni dan (med 4 in 3) ob 13:36 . Če je pogosto pri tebi, potem samo brez skrbi. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. oktober 2009 Prijavi Deli 18. oktober 2009 Ale Zato, ker je preklop energije na njen rojstni dan (med 4 in 3) ob 13:36 . Če je pogosto pri tebi, potem samo brez skrbi. Lep pozdrav, VojkoOK, najlepša hvala! Lep pozdravček,Ale Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2009 OK, najlepša hvala! Lep pozdravček,Ale Želim vama vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.