Vojko 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 Kot sem slišal iz medijev, veliko Slovencev kupuje nepremičnine v Slovenskem primorju.No, je pa mesec maj ravno čas, ko je infrastruktura šibka. Mnogi so v nepremičnine v Primorju v tem mesecu vložili veliko denarja.No, mnogi bodo tam res našli resnico. Slovensko primorje je jugozahodno od večine Slovenije.V tej smeri je ta mesec energija rumene prsti 5, kilahko karkoli kreira in karkoli uniči. Načelno je to smer resnice. Torej nevarna smer, saj za resnico nismo vedno pripravljeni. Kdor tam kupi premoženje, bi morda moral ostati tam. Ko se vrača, ga čaka nevarnost od zadaj. No, na srečo to niso velike razdalje, tako sprememba energij ni tako velika, a kljub temu tudi iz izkušenj vem, da budnost, pozornost in previdnostni ukrepi pritakšnem gibanju (proti 5 in stran od 5) nikoli niso odveč. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 fajn ,da vem. povem naprej Velja Lep dan ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2004 Najbrž ste že vsi kdaj opazili, da ste, ko ste se popolnoma spočiti odpravili na pot, na nekem delu poti, potovanja postali utrujeni, zaspani ali pa včasih celo nervozni, kljub temu, da pravzaprav niste imeli pravega vidnega razloga za to. Veliko nas je izkusila tudi to, da smo se na izletu ali dopustu, kjer se običajno počutimo zelo dobro, počutili slabo. Seveda pa tudi obratno. Nekje, kjer smo se vedno počutili slabo in smo se zato branili izleta v tisti kraj, kar naenkrat počutili dobro, celo izvrstno... Devetzvezdni KI je več kot astrologija, je kozmologija, ki poleg rojstnega datuma upošteva predvsem pretok energije imenovane QI, pa tudi CHI in prana. To energijo pozna tudi sodobni svet in imenujmo jo kar magnetno polje (zanj še vedno ni jasno, če za svoj vpliv potrebuje neko sredstvo, kot na primer zvok potrebuje zrak ali vodno valovanje vodo, niti ne vemo, kaj magnetno polje pravzaprav je). Magnetno polje je spremenljivo in je odvisno od mnogih dejavnikov. Poleg magnetnega polja Zemlje so tu še druga polja, ki izhajao iz vesolja (Sonce, Luna, planeti, ozvezdja, pa tudi magnetna polja naprav, konec koncev pa za nas najpomembnejšega polja - magnetnega polja, ki ga ustvarja človek sam. Kakorkoli že, človek je občutljiv na Qi, na njegovo smer in valovanje. Tako je pomembno, v katero smer tega polja človek potuje. Nekatere smeri so zanj ugodne, druge pa neugodne. Zato je pomembno predvsem kdaj se selimo ali pa potujemo na velike razdalje. Kajti posledice takšnih potovanj se pokažejo veliko kasneje, ko (vajeni na hitre rezultate) mi že pozabimo na to, da bi potovanje lahko kakorkoli vplivalo na naše zdravje, uspešnost itn. Vojko V magnetnem polju pa je Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Zivjo Vojko. Mogoce malo o prihodnosti .Bol na Bracu v avgustu - od 6. pa do 14. ali pa mogoce od 13. pa do 21.Kaj mi prinese, meni kozorogu 20 januar 1978 ob 00.09?Vem, da ne pase sem - sem depresivna pa zdej ze kar kaksen mesec. Kaksen nasvet? Hvala *. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2004 Zivjo Vojko. Mogoce malo o prihodnosti .Bol na Bracu v avgustu - od 6. pa do 14. ali pa mogoce od 13. pa do 21.Kaj mi prinese, meni kozorogu 20 januar 1978 ob 00.09?Vem, da ne pase sem - sem depresivna pa zdej ze kar kaksen mesec. Kaksen nasvet? Hvala *.Živijo Katjuša Meni "zgledaš" čisto v redu, Katjuša! Sicer pa ni čudno, da si depresivna. Ko pa si padla v depresijo - dobesedno. Prejšnji mesec si plula po vodi, tokrat bivakiraš sredi ničesar, hkrati pa se ti dogaja toliko stvari, da ne veš kje se te glava drži.Ustavi se, občuduj ta svet. RES, bolj ga občuduj in dobro opazuj, čuti življenje v katerem živiš - saj ti ni potrebno vedno samo migati. Katjuša 5 9 1 Se vidi, da si še zelo mlada in da si nedavno tega prešla iz energije 9 v energijo 5, pa se je še nisi čisto privadila. In ne delaj si utvar - te energije se ne da navaditi nikoli. Torej je najbolje, da se navadiš na to, da tvoje življenje spremlja večna dinamika. In kar je najbolj zanimivo - je to, da javkaš takrat, ko dinamike ni, ko težko uresničuješ svoje cilje s svojo iniciativo in tvojo kontrolo. Kje je Brač? Je to na jugu?No, konec koncev pa to sploh ni pomembno. Toplo ti odsvetujem kakršnokoli daljše potovanje v mesecu avgustu. Sicer je lahko zelo uspešno, veselo, dinamično. Celo se ti bo lahko zdelo, da je fantastično in zelo zabavno. V resnici pa to dopustovanje (ali katerokoli drugo, kjer se odmakneš od doma) v avgustu toplo odsvetujem. Moj svet je (ko si že vprašala):Ostani doma. Tu te čaka tvoj zaklad. Če pa se boš od doma odmaknila, ga kaj lahko zgrešiš. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Slovensko primorje je jugozahodno od večine Slovenije.V tej smeri je ta mesec energija rumene prsti 5, kilahko karkoli kreira in karkoli uniči. V mesecu maju sem se že četrtič vrnila s potovanja z obale (3 x službeno, 1 privat), pri čemer je vsakič potovanje trajalo po nekaj dni. No, na srečo to niso velike razdalje, tako sprememba energij ni tako velika, a kljub temu tudi iz izkušenj vem, da budnost, pozornost in previdnostni ukrepi pritakšnem gibanju (proti 5 in stran od 5) nikoli niso odveč. Ups, še migam. Ma, se hecam, no. Meni so pa ta potovanja dala zelo veliko energije (mislim čisto v nasprotju z mano po raznih potovanjih.. ). Pa še drobno vprašanje: v začetku oktobra zamenjam službo (iz smeri Gorenjska kar v prestolnico) Ali je po 9-ki to dober premik zame? MucaMaca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megan 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Čas in smer selitve, potovanja, izleta je zelo pomemben. Prav gotovo ste to opazili na družinskih izletih, kjer ste sicer vsi bili navdušeni za izlet, pa se je kasneje izkazalo, da je temu slabo, da je drugi siten, tretji zaspan, četrti nepozoren in tako naprej. Ker smo ljudje različni - vsak ima svoj enkraten energijski naboj, ni vseeno kdaj in v kateri smeri potuje. Tudi posledice potovanj niso vedno vidne takoj, ampak postanejo vidne šele s časom - ko pa običajno že pozabimo na to, da smo potovali, ko smo že dolgo časa spet doma ali v novem domu. Načelno kratka potovanja (časovno in po razdalji) ne puščajo dolgoročnih posledic - razen seveda v nekaterih primerih, ko je smer posebej ugodna ali posebej neugodna. Posledice pa so lahko na fizičnem ali na osebnem nivoju. Potovanje v določenih smereh nam lahko odpre oči in duha, lahko pa doživimo neprijetne situacije, ki nam ravno tako pustijo dolgoročne posledice - duhovno in fizično (nesreče). Dolga potovanja - tako časovno kot po razdalji nam puščajo večje posledice, spet so te lahko za nas dobre ali pač slabe. Zatorej je smer selitve tolikanj pomembnejša od smeri in časa potovanja, ki traja le omejen čas. Mnogi ljudje sami čutijo pravo smer potovanja in selitve. Mnogi te občutke tudi upoštevajo - kar se izkaže za dobro, kadar so ta potovanja in odločitve o njih v sedanjem času, saj večina nas čuti sedanji čas, teže pa - ali sploh ne, energijo, ki bo šele prišla. Kajti, če me danes vleče v Španijo - in bi se tam danes prav dobro počutil, bil uspešen, izboljšal svoje zdravje - to ne pomeni, da bo tako tudi čez en mesec ali čez eno leto. Selitve so tolikanj občutljivejša tema tudi zato, ker se običajno seli več ljudi naenkrat - vsak s svojo energijo - in le redkokdaj je smer ugodna prav za vse. Načelno je bolj ugodno potovati proti zahodu in proti jugu. (V človeški zgodovini se to lahko dobro vidi, saj se je večina civilizacij uspešno selila proti zahodu in proti jugu - večina selitev in celo zavojevanj, ki so se širila proti vzhodu so bila neuspešna ali pa so bile uspešne le kratkotrajno). V tej temi bom konkretno odgovarjal le tistim, ki načrtujejo selitve in dolga potovanja in mi bodo zapisali podatke trenutnega bivališča in ciljnega bivališča, ter rojstne datume vseh udeleženih v selitvi, seveda pa ni potrebno zapisati pravih imen udeležencev, zelo dobrodošlo pa je, da si ta imena izmislite sami, saj sam laže pišem, kadar uporabljam imena kot pa, da govorim o prvem, drugem itn članu družine. Dobrodošli so tudi opisi vaših potovanj in selitev - ravno tako s čim več podatki udeležencev, ter časa potovanja ali selitve. Tistim, ki mi bodo opisali svoje izkušnje in pričevanja bom odgovoril tudi na njihova vprašanja za prihodnost ali svetoval selitev - na forumu ali v privatnem sporočilu, drugim pa le, če mi bo čas dopuščal in samo na forumu! ZAKAJ? Ker zbiram materiale za knjigo, ki bi jo rad napisal - Razpis in pogoje za te članke pa si lahko ogledate na moji spletni strani: www.9zvezd.com Vabim vas, da si sami prečitate podatke o smeroslovju na moji spletni strani. Trenutno jih sicer ni prav veliko, vendar pa je to tema, ki jo bom razširil jeseni. Večje ko bo zanimanje, prej bo tema objavljena tudi na spletni strani, saj je možno tematiko prikazati grafično tako, da bo vsak našel odgovor sam. Hvala za zanimanje in upam, da vas bom lahko razveselil kot se tudi sam veselim vaših prispevkov. VojkoŽivjo odkar sem se preselila v novi dom,se čudno počutim ne vem pa kje je vzrok preselila sem se 1.8.2002Moji podatki pa so 22.07.1975 ob 22h.Hvala za odgovor in LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2004 Živjo odkar sem se preselila v novi dom,se čudno počutim ne vem pa kje je vzrok preselila sem se 1.8.2002Moji podatki pa so 22.07.1975 ob 22h.Hvala za odgovor in LPMegan Pozdravljena na forumu Devetzvezdni KI.Upam, da boš našla tu več kot odgovore na svoja vprašanja,da boš našla tudi način, kako bolje skozi življenje. Da ti lahko odgovorim na tvoje vprašanje, pa potrebujem oba kraja - tistega, v katerem si živela prej in tistega v katerem živiš sedaj. Prosim sporoči mi - lahko na OS, pa bom v forumu omenil le smer selitve. Če je razdalja selitve v krožni razdalji , ki je manjša od tvojega dnevnega gibanja, sama selitev ni vzrok za težave in jih je potrebno iskati drugje. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 zadnji teden julija in prvi teden avgusta sem na dopustu. smer dopustovanja je cca jugjugovzhod od kraja bivanja..........je predvid za potovanje in počutje ugoden? če pa ni, kakšne so rešitve, ki bi zadevo omilile 1 9 6 aja, element destinacije: morje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ups, opažam, da vojko ni na volji Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 zadnji teden julija in prvi teden avgusta sem na dopustu. smer dopustovanja je cca jugjugovzhod od kraja bivanja..........je predvid za potovanje in počutje ugoden? če pa ni, kakšne so rešitve, ki bi zadevo omilile 1 9 6 aja, element destinacije: morje Amis Si prepričana za smer? Kako si jo ugotavljala? Menim, da je dobro, da poveš tvoj bivalni kraj in kraj kamor potuješ. Katera smer je jug-jugovzhod? Način, da stvari omiliš je čimprejšnji vklop v energijo okolja. To je načelno z vodo oziroma sadjem, ki raste v tej deželi. Kopanje v vodi, v tej deželi. Glede na to, da ti vlada bela voda 1, ni zaželen niti jug niti jugovzhod. Če greš na jugovzhod glej, da greš tja z res čistimi nameni, ali brez namenov. Ugoden pa je zate v tem času jugozahod. Daj, sporoči mi kraje. Velja? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 ups, opažam, da vojko ni na volji Hej, Amis Pa zato je forum, da mi lahko pišeš tudi takrat, ko me ni za računalnikom, ali ne?Časa do tvojega počitnikovanja pa je tudi še kar nekaj. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ja, seveda ...ma kaj češ...mam včasih kakšne take komentarje ...pa saj veš, da ne iz zlobe hvala ti...podatke ti sporočimp.s.:jugjugovzhod je delitev še posameznih segmentov na orientacijski razdelitvi na osem strani neba Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 ja, seveda ...ma kaj češ...mam včasih kakšne take komentarje ...pa saj veš, da ne iz zlobe hvala ti...podatke ti sporočimp.s.:jugjugovzhod je delitev še posameznih segmentov na orientacijski razdelitvi na osem strani neba Oprosti Amis Mi še zmeraj ni jasno. Bi mi lahko prosim povedala stopinje!Je to torej bolj proti jugu ? Pri smeroslovju uporabljam dva sistema. En deli glavne smeri neba na 30 stopin in vmesne na 60.drug pa na 8 x 45 stopinj. Če pa opazujem Lo Shou, pa je dobro vedeti točen kot, posebej, če je to selitev ali potovanje za dalj časa. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 vojko, saj sem ti poslala podatke na os že nekaj časa nazaj ...no, pa zgleda, da jih nisi dobil ...evo, bom probala zdaj še enkrat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 vojko, saj sem ti poslala podatke na os že nekaj časa nazaj ...no, pa zgleda, da jih nisi dobil ...evo, bom probala zdaj še enkrat Dobil Amis, dobil Trenutno sem preokupiran. Želim ti odgovoriti dobro, Zato si rad vzamem čas. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 okjov alavh Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 zadnji teden julija in prvi teden avgusta sem na dopustu. smer dopustovanja je cca jugjugovzhod od kraja bivanja..........je predvid za potovanje in počutje ugoden? če pa ni, kakšne so rešitve, ki bi zadevo omilile 1 9 6 aja, element destinacije: morje Živijo Amis Hvala ti za vprašanje. Najprej ti povem splošen odgovor, kateri pa je vseeno zelo pomemben: Posledice in občutki na potovanju so odvisni od razdalje, trajanja in tudi hitrosti potovanja. Poleg tega je pomembno kako dinamičen je človek, ki potuje. Nekomu, ki čepi na mestu (ali v krogu nekaj kilometrov) več let in se nato odpravi na dolgo pot za dva tedna, mu tudi takšno potovanje kot ga načrtuješ ti pusti velike posledice. Posledice so lahko za človeka ugodne ali pa neugodne. Vsakokrat pa zanj pot pomeni določen izziv in možnost spoznanja. Ker ne potuješ daleč, tu ne vidim, kaj posebnega, kar bi bilo povezano s smeroslovjem. Dejansko pa je res, da je smer - Silba - v tvoji letni karti ugodna - posebej, ker greš tja le za kratek čas. Manj ugodna je mesečna smer. Zelo pomemben je razlog, zaradi katerega potuješ tja (če obstaja). Namreč: razlog mora biti jasen in iskren, ki pusti drugim ljudem vso njihovo svobodo in pravico samostojne odločitve. - Na tem potovanju - dopustu - lahko ravno na tem potovanju najdeš svoj "zaklad". V narekovajih zato, ker pač ne vem - lahko si zaradi njega srečna, lahko pa te šokira. Na poti na Silbo lahko imate kakšno težavo, dobro pa je, da ste ves čas v dobri kondiciji in da se priagajate okolju, morda s pitjem (lokalne) vode in prehranjevanjem s hrano iz tistega področja in seveda dobra psihofizična kondicija. Bolj pomembna se mi pri tem zdi tvoja letna situacija - saj je bela voda 1 letos v svoji hiši vode. Voda ima lahko letos nate presenetljivo močan vpliv (čitaj letni predvid). Pozorna bodi le na to, če bi čutila, da si "izprana" in brez volje ter energije. V takšnem primeru pojdi stran od morja - vsaj nekaj deset metrov od obale. Na poti na Silbo bodite pozorni na nevarnosti, ki prihajajo od spredaj.Na poti nazaj - če je to pred 7. avgustom, pa ne izzivajte. Nevarnost je v tem času skrita zato jo odtehta le - pozornost. Ne hodi tja reševat težav! Te reši tukaj! ISKRENOST - ODPRTOST Srečno pot in veliko užitkov. Vojko P.S.: http://www.silba.org/ Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Lep dober večer V Karmi sem prebirala tvoj članek o potovanjih ,če prav razumem je zame letošnje leto zelo neugodno za kakeršno koli potovanje Lep večer,D(5 9 1) Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Dragi Vojko, ker ze nekaj casa vse spremembe energije mocno cutim na notranjih organih :xx!: , me zanima potovanje na otok Pag 24. 6. , ker grem koncno POCIVAT z velikimi crkami.Tako se veselim tega dopusta, da ne puscam nobene opcije, da bi mi ga kaj pokvarilo .Upam, da je energija ugodna za to pot..ne zelim, da me zopet mucijo bolecine po zolcu in slinavki .Vracamo pa se 3.7.Ze kar nekaj casa se pocutim OK, kar pa je zanimivo, saj sem imela kar precej dolgo obdobje, ko sem se pocutila bljak.. prosim te za tvoj prisrcni komentar.. Lp Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 uau, vojko , hvala. namen je dopust, z dobro družbo, debatami, ustvarjalnostjo, nekaj tekočih substanc ,...pa naspat se in naplavat...in ne se pražit na soncu ...ker pa je otok majhen kakšnega silnega muvinga ne bo, upam, da mi ne bo dolgčas bit na enem mestu...potovanje bo z ladjo in vlakom in torej tokrat ne bom vozila napisal pa si veliko koristnega še tako, za zraven...thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 Lep dober večer V Karmi sem prebirala tvoj članek o potovanjih ,če prav razumem je zame letošnje leto zelo neugodno za kakeršno koli potovanje Lep večer,D(5 9 1)Dadika Tako govori klasično sneroslovje.... Pa midva reciva drugače: Vse tisto, kar je najboljše zate, te čaka tukaj - tudi , če ni vedno prijetno. Če preveč potuješ - posebej v avgustu lahko zamudiš tisto, kar bi nujno morala vedeti ali doživeti. Nikar ne jemlji tako hudo. Običajno bralci preskočijo pomembne vrstice uvoda, kjer je kritična informacija. Samo brez strahu. Prav? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 Dragi Vojko, ker ze nekaj casa vse spremembe energije mocno cutim na notranjih organih :xx!: , me zanima potovanje na otok Pag 24. 6. , ker grem koncno POCIVAT z velikimi crkami.Tako se veselim tega dopusta, da ne puscam nobene opcije, da bi mi ga kaj pokvarilo .Upam, da je energija ugodna za to pot..ne zelim, da me zopet mucijo bolecine po zolcu in slinavki .Vracamo pa se 3.7.Ze kar nekaj casa se pocutim OK, kar pa je zanimivo, saj sem imela kar precej dolgo obdobje, ko sem se pocutila bljak.. prosim te za tvoj prisrcni komentar.. Lp Mojca 234 xrosexMojca Lepo, da vprašaš. A vprašati "post festum" je po mojem mnenju nesmiselno - razen za potrditev ali zanikanje.... To, da te muči žolč ni čudno, saj je letos zelo obremenjen. Pazi ga. Prečitaj predvid za 3, kajti to je le tvoj mladostni jaz, ki dostikrat lahko pokaže kje smo najbolj občutljivi. 1 zjutraj nežno telovadi pred prvim obrokom2 jej nemastno in predvsem ne hladne mlečne hrane3 umiri svoje življenje - pojdi vsaj 2 x na teden v naravo - sama (lahko je vrt - kontemplacija)4. pij čisto in zdravo vodo5 ne jej zvečer6 jej v majhnih obrokih čez dan ob točnih terminih Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Lep dober večer V Karmi sem prebirala tvoj članek o potovanjih ,če prav razumem je zame letošnje leto zelo neugodno za kakeršno koli potovanje Lep večer,D(5 9 1)Dadika Tako govori klasično sneroslovje.... Pa midva reciva drugače: Vse tisto, kar je najboljše zate, te čaka tukaj - tudi , če ni vedno prijetno. Če preveč potuješ - posebej v avgustu lahko zamudiš tisto, kar bi nujno morala vedeti ali doživeti. Nikar ne jemlji tako hudo. Običajno bralci preskočijo pomembne vrstice uvoda, kjer je kritična informacija. Samo brez strahu. Prav? Vojko Hojla Hvala za nasvet sem pa tako najraje doma na dopust grem pa na slovensko obalo Lep večer,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Mojca Lepo, da vprašaš. A vprašati "post festum" je po mojem mnenju nesmiselno - razen za potrditev ali zanikanje.... To, da te muči žolč ni čudno, saj je letos zelo obremenjen. Pazi ga. Prečitaj predvid za 3, kajti to je le tvoj mladostni jaz, ki dostikrat lahko pokaže kje smo najbolj občutljivi. 1 zjutraj nežno telovadi pred prvim obrokom2 jej nemastno in predvsem ne hladne mlečne hrane3 umiri svoje življenje - pojdi vsaj 2 x na teden v naravo - sama (lahko je vrt - kontemplacija)4. pij čisto in zdravo vodo5 ne jej zvečer6 jej v majhnih obrokih čez dan ob točnih terminih VojkoDragi Vojko, saj vem, da je vcasih stvar nesmiselna, ampak pade lazje ze, ce jo clovek napise, saj se ti pokaze cisto v drugi luci.Tebi pa hvala, da vse tako prijazno pokomentiras, ceprav kaksne stvari res niso " pametne " . Glede mojih organov pa.. ...saj vse to vem, pa me vcasih moja glava izda.Lepo je veckrat slisati..mogoce prvic nocemo slisati , drugic je ze lazje, tretjic glava absorbira in prebavi stvari, pa gre vse lazje od rok..glede 3 sem razumela, da je to moj mladostni jaz...kaj pa stirica, to pa pomeni, v katero smer ze potujem oz. kam sem namenjena ? res si prijazen, da nam pomagas razumeti 9ZKI... Lep pozdrav Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.