Danilo 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hja misliš, da mene ne??? Najboljš ga bo poklicat veš!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Ups ker skačem v temo: Hvala, ker ste obvestili urednika Čebelarja...........sm bla ful hepi, ko mi je dedi pokazal tisti list........pa gledam...........jeeeeeeeeee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 No torej vidiš, da smo ful dobri sodelavci ne obljubljamo samo ampak tudi uresničujemo obljube, smo boljši kot naši politiki Veliko uspeha ti želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 17. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2004 Franc Prezelj Tel: 01 831 54 45Mobi: 041 295 766 Deda nima emaila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Hvala za telefonske škoda, da ata nima maila..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rene 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Lepo, da greste v akcijo: Se mi zdi, da je bilo tudi v mojem okolišu nekaj oljne ogrščice in me zanima, kako lahko pozimi preverim, kako je z mojimi čebelami. Ob zadnjem sončnem dnevu iz polovice panjev sploh niso letele. Je pozimi ok, če odprem panj in pogledam. Kako najhitreje ugotovim ali jih je vzel mraz ali agro-pošast: Sem slišal nekaj o štrlečih jezikih :xx!: Kako je s tem? Pozdravljeni in tesno držim pesti, da bi se stvar rešila oz. da bi odgovorni dobili, kar jim gre! rENe ČEBELAR ZAČETNIK Citiraj Nasmehi imajo bumerang učinek! www.kalidej.net/mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Preveriš lahko tako, da pihneš na žrelo panja in prisluhneš uho, če zaslišiš šum. Ponoviš 2-3× lahko tud potrkaš po panju, če ni odziva potem Sem slišal nekaj o štrlečih jezikih Malo podrobneje objasni kaj misliš z tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rene 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Ok, potem sem storil prav, ko sem intuitivno potrkal in pihnil. Glede jezičkov: Baje naj bi imelo trupelce v primeru zastrupitve značilno iztegnjen jeziček, česar v primeru nezastrupitvene oblike smrti ni opaziti. Uf kaka huda definicija Citiraj Nasmehi imajo bumerang učinek! www.kalidej.net/mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Ja izrinjen jeziček je znak zastrupitvesamo, če bi odmirale sedaj pozimi zaradi strupov dvomim, da bi se to godilo. Bi rekel, da je noter tako malo strupa, ki jih ubija počasi in nezaznavno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 19. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2004 Pred pol ure sem bil pri nekem čebelarju ki je v družbi še s štirimi imel kamion na ajdi v jeseni. Enemu čebelarju zraven ajde je pomrl cel čebelnjak. Preživeli so samo 5S in vsi ki so imeli čebele tam so ugotovili vzrok v tem, da v 5S ni vstavil nekih novih "fenomenalnih" hlapilnikov za MK. Tako da bo glede Gaucha biti zelo previden in vzroke laboratorijsko dokazat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Brez dokazov ni mogoče ničesar potrdit ali uvržti. Opozarjal sem že davno, da uporaba OK in MK zelo zjebe družine. Torewj vsak kateremu je večja količina družin pomrla mora predstavit tudi koncept zdravljenja ( kako, kdaj in z čim), če hočemo realne podatke. Zakaj pa veterinarji več ne pišejo navodil kaj misliš??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Tako da bo glede Gaucha biti zelo previden in vzroke laboratorijsko dokazat To jaz trdim že od vsega začetka, ne samo na forumu, ampak tudi na skupini. Čeprav je enako napisal tam tudi g. Grajzar, so se eni zelo potrudili, da bi pokazali nepotrebnost veterinarskega odvzema vzorcev mrtvic. Le uradno odvzet vzorec, v katerem se dokaže prisotnost imidakloprida ali njegovih metabolitov je lahko osnova za trditve, da so čebele odmrle zaradi pripravkov na osnovi imidakloprida. Sumimo seveda lahko in podajamo naše mnenje, vendar pa so govorice na pamet in sklicevanje na lastno avtoriteto brca v temo. Ob takšnih izjavah seveda veljam za velikega skeptika, vendar pa zdrava logika ne dopušč drugačnega razmišljanja. Imam tudi sestro, ki študira pravo, in velikokrat zvem, zaradi kako banalnih razlogov (napak v postopkih) propadejo razne tožbe. Zato sem že kmalu svaril pred prehitrimi sklepi na podlagi govoric. Seveda pa sumi obstajajo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 20. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2004 Za tale konkreten primer so odvzeti tudi vzorci in je zgodba od neposrednega udeleženca malce drugačna. Šli so še trije polni kamioni čebel, ki so bili na tej ajdi in pobvsod so imele čebele iztegnjene jezičke kar naj bi bil neposreden pokazatelj zastrupitve. Se strinjam da je laboratorij in ustrezni strokovnjaki najbolša metoda, ker drugače potem vsi samo ŠLOGAJO o konkretnih vzrokih pa ne duhe in ne sluha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Hja po bitki so vsi generali ( keri preživijo) tisti, ki umrejo pa so narodni heroji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 http://www.cebelarska-zveza-slo.si/Vs/Gauc...0v%20Evropi.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 4. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2004 Obvestilo čebelarjem, ki so izgubili čebelje družine v letu 2003http://www.cebelarska-zveza-slo.si/Vs/Vs_page_1.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 10. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2004 Pa včasih dobim občutek da ima nekdo ljudi za norce. http://www.cebelarska-zveza-slo.si/Vs/Gauc...mkgp_gaucho.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Aamo včasih jaz sem popolnoma prepričan da je tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 kaj to slišim našli so imidakloprid v 6 od 7 vzorcev??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Zanimivo. Tud drugod so neki opazili. Ali pa bi tale Dr.J. lahko bil ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Koga imaš v mislih Marko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ker spremljam malo tudi slo-tech, sem mislil, če bi bil lahko to ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Ej ne vem v čem je štos kaj a je bil kakšen članek o gauču al kaj Men je sam varoja eno družino sesula v februarju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Ok, upam da ne zameriš. Tale dr.J je imel enih par izrazov, ki malo spominjajo nate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 Ja pa kje je blo to objavljeno - ker bi se dal to skenirat pa pol skoz recognito prešaltat in pol na internet dat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.