Skoči na vsebino

Dosje gaucho

BeeKeeper

Recommended Posts

Danes sem se pogovarjal s tajnikom ČZS in ta bo financirala preode strokovnih člankov o Gauchu in ostalih preparatih. Torej če kdo kaj najde strokovnega po internetu torej - izsledke raziskav itd... naj pošlje Miheliču, ker bo on vse zbiral. :palec: :palec: :palec:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 106
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A ja to sem pozabil napisati :V: :vragec: :O: Mathias Thunn je na predavanju na Lukovici povedal resnično zgodbo. Prvič v zgodovini čebelarstva so morali v neki njihovi severni deželi komisijsko uničiti in sežgati 7 ton medu. Vzrok kontaminacije oljna ogrščica :V: :C: xcivx :O: xrolleyesx :xx!:

No jaz sem imel ene druge podatke, da je seme namerno bilo tretirano z gauchom in je vzrok za tako veliko okužbo medu bila voda. V okolici ni bilo vode čebele so jo nabirale na ogrščici ( jutranja rosa) in zarad tega zastrupile tako med poleg medičine še voda je bila zagiftana :xx!: :xx!:

• 2 weeks later...
Mihelič je čist nakurjen. Je pa nekdo pred dnevi na ČZS prismodil ven idejo da vse skup ni Gaucho ampak gensko spremenjene rastline in mislim da je potem nekaj čebel in vzorcev romalo na preglede v Nemčijo. Vsaj upam, da bo vmes posegla stroka z relevantnimi rezultati in analizami in ne kar nekaj napamet kot komur kaj stigne v glavo (kakšen navdih pod vplivom lune) :palec:

Ja vidiš naši strokovnjaki bodo naredili vse, da bo kriva varoja, pa neki virusi in same take p.......sam, da se ne okrivi GAUCHO to je tisto. Vse se ti naši stručki brigajo pa za plese in vse sam za tisto ne kar bi morali eh :xx!: :xx!: :vragec:

Saj načrt je baje takšen, da naj bi nekje v rpihodnjosti nastal en laboratorij za teste na Lukovici mapak glede na to, da se država definitivno umika iz financiranja čebelarstva se bodo morali verjetno povezati s tujimi raziskovalnimi centri in laboratoriji. Škoda pa prav lepe stvari bi se lahko tu naredile :V: :V: :V:

Ja verjetno bo kar tako in nič drugače. Letošnje leto je bil prodajni hit vaga povezana z mobilnim telefonom. Pokličeš in vidiš koliko ti je testni panj prinesel x:px x;)x Leta in leta so govorili službi za medenje svoje pripombe pa jih nihče ni poslušal in so se znašli po svoje ter te službe nekateri danes popolnoma nič več ne potrebujejo. In ti kalibri imajo po 200-300 panjev ter prevažajo.

Ni se za norca z ljudmi delat :palec: :palec: :palec:

Tam kot običajno najdete štiri nove prevode

Raziskovalna naloga: sokrivda pesticida nemškega proizvajalca Bayer za umiranje čebel

Francoski raziskovalci: insekticid je vzrok za izumiranje čebel

Imidakloprid – poročilo CST

Škoduje imidakloprid čebelam

Lep vikend pri meni je belo od snega x;)x x^x :vio: x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...