Skoči na vsebino

Prijateljstvo med moškim in žensko?

SeaGirl

Recommended Posts

Jaz sem se že v srednji šoli opazila, da se nekak z prijatli boljš ujamem, kot s prijateljicami. Nekak je boljša komunikacija. Mam s tem dobre izkušnje. Moram rečt.

Pred parimi leti sem spoznala fanta s katerim sva bila prijatelja. Šla sva na kavo, se pogovarjala, šla na izlet, tud mami me je predstavil. Kar mi je blo čudn. Jaz sem bila vezana(imela sem fanta s katerim sva tud živela skupaj).

Bil mi je zelo všeč, ampak to je njega zabavalo in ni nikoli poskušal karkoli spremenit. Zato sem to tudi jaz sprejela, ker nisem hotela pokvarit tega kar sva imela. Mi je pa zelo žal, da ko sem se preselila nisva imela več stikov. Bil je zame sanjski moški, takšen kot bi si ga želela vsaka ženska.

Sem ga pa srečala čez par let v nosečem stanju in sem bila zelo vesela, ko sva se spet videla.

Hočem povedat, da je prijateljstvo absolutno možno. Ampak boljše je, da sta oba ledik in fraj. Ker nevem kako bi bil partner uvideven do prijatelja moškega spola.

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 337
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Je možno, da sta tip in ženska lahko prijatelja. V bistvu imam best frenda že 5 let in nikoli se ni nič spletlo med nama razen pristnega frienshipa x8Dx .

But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke only

That one word, as if its soul in that one word he did outpour

Nothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--

Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--

On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."

Then the bird said "Nevermore.

<{POST_SNAPBACK}>Je možno, da sta tip in ženska lahko prijatelja. V bistvu imam best frenda že 5 let in nikoli se ni nič spletlo med nama razen pristnega frienshipa  x8Dx .

Hmmm, jst sm tud mela prjatla 10 let, pa sva se pol po čudnem naključju zapletla....in vse pokvarla :xx!: xnckrivx ; na splošno mam rajši moške za pr'jatle, vendar na eni točki se vedno zaplete...on bi pol več, jst ne bi - al pa obratno.

<{POST_SNAPBACK}>Saj ni nobenega dvoma v bistvu v to x^x  :palec: . Mal bluzijo pač..... x;)x  :vragec:  x:Dx

Mislim, da je stvar velik bolj komplicirana kot zgleda :inocent: : x?x

Več časa preživiš skupaj - pomeni, da imaš z nekom ogromno skupnih točk - več možnosti je, da zaideš čez mejo prijateljstva....Bluzim.. x:o)x

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

• 1 month later...

Vsekakor menim, da lahko med moškim in žensko obstaja, trdno in lepo prijateljstvo. Včasih je to prijateljstvo čistejše in jasnejše kot prijateljstvo ženska-ženska.....,saj pri moških vedno veš pri čem si in ni nikakršnega sprenevedanja in zahrbtnosti.......

Seveda,govorim iz svojih izkušenj xDDx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Ne, nič mu nisem dala vedet, da mi je všeč, sem pa večkrat povdarila, da kr z enim jaz ne zgubljam cajta. Sem se hotela najprej prepričat, da imam šanse, da nebi jaz budalo izpadla. Pol se je pa vleeeeklo in ko je po dolgem cajtu začel nekaj s predlogi o intimnejši zvezi ven hodit, je mene že nehal zanimat. Potem sem se pa izjasnila, da sem bila zaljubljena vanj že davno, ampak sem čakala, da bo on prvi korak naredil.... stara šola mora bit po moje. Je samo poblendal in rekel, da kdo bi ženske razumel in da si bo raje enga zvil.... xrolleyesx

Dobro je povedal. Kdo pač bi ženske razumel. Ti imaš pa itak preveč ponosa, da bi mu rekla, da si zaljubeljena vanj. Po tvoje bi morala biti stara šola? Hmm. V novih časih?

Mene so ene itak same rekle, da so zaljubljene vame, ali pa da se zaljubljajo. Včeraj je ena tako napisala na sms. Samo jebi ga. Ne morem se jaz zaljubit kot ve ženske. To ne gre tako. Verjetno predolgo meljem o morebitni nastavljeni življenski pasti.

Andres

[quote name=Andres08' date='15. Ne morem se jaz zaljubit kot ve ženske. To ne gre tako. Verjetno predolgo meljem o morebitni nastavljeni življenski pasti.

Andres[/quote]

xcivx a NI tole že past sama po sebi,če tako razmišljaš, o nevarnostih, pasteh in podstavljenih nogah.... x?x To vsekakor ni življenje, to je strah,prastrah v vsakem izmed nas. :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hehe... Have no fear.... ;) heh kako gre že tista... "Pogumni umre 1x, strahopetec 1000x...." isto je s tem, če si misliš karnaprej kako te bo nekdo ulovil v past, si vedno ujet v pasti, če si mal bolj pogumen in veš, da vedno si svoboden, neglede na to kako je razmerje, neglede na to kako vezan pa tko naprej, nisi v pasti...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Vsekakor menim, da lahko med moškim in žensko obstaja, trdno in lepo prijateljstvo. Včasih je to prijateljstvo čistejše in jasnejše kot prijateljstvo ženska-ženska.....,saj pri moških vedno veš pri čem si in ni nikakršnega sprenevedanja in zahrbtnosti.......

Seveda,govorim iz svojih izkušenj xDDx

Kokica....se popolnoma strinjam s tabo,lepo in resnično

Lp,D x;)x

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Lia in Nino.

Strah? Ti itak kar določiš Lia in tako naj bi bilo prav. Ne me basat no. Predvsem imam jaz drugače začrtano pot in resna zveza bi mi lahko prej škodovala kot ne. Itak se mi ti vedno gor usedeš Lia, tako da mogoče je pa tebe strah česa? Delam z glavo in zato mi samo seks, četudi s prijateljicami trenutno ustreza. Upam, da bo še dolgo tako. Pač znam živeti sam in tega me NI STRAH, za razliko od tistih, ki partnerja rabijo za zapolnitev življenja in zato, da jim otroke dela, ali rojeva.

Tudi me NI STRAH vezat se, ampak se nočem. Kaj mi bo baba, če imam pa drugačne življenjske načrte.

Andres

mislim......vas berem pa se nasmiham....ojej mošk in ženske smo res na svojih planetih.....

sicer pa se celo življenje učimo a ne?

No z zanimanjem čakam še kaj,da se naučim..hihihi :eek:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>Dobro je povedal.  Kdo pač bi ženske razumel.  Ti imaš pa itak preveč ponosa, da bi mu rekla, da si zaljubeljena vanj.  Po tvoje bi morala biti stara šola? Hmm.  V novih časih?

Mene so ene itak same rekle, da so zaljubljene vame, ali pa da se zaljubljajo. Včeraj je ena tako napisala na sms.  Samo jebi ga.  Ne morem se jaz zaljubit kot ve ženske.  To ne gre tako.  Verjetno predolgo meljem o morebitni nastavljeni življenski pasti.

Andres

tebe bo pa itak ena prava dobila v roke...ma boš pokleknil,da bo veseje..hehehe do takrat pa uživi!:)))) x;)x x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Česa še pa ne znaš :8):

uhhhh Stane..vedno boj in bolj spoznavam..hah da sem premal pregnana,.....

itak x;)x ,rada se učim,če so učitelji dobri.....))))))

<{POST_SNAPBACK}>Na srečo se ne zaljubim na horuk. To je predvsem ženska lastnost.

Andres

ma dej no,tud ti še izstopiš na pravi postaji,le počaki....boš potem povedal.......:)))

:o|o: je ,pa kaj potem...če se ti vsedem nekam, je to pač zato ker moje zvezde iritirajo tvoje, tak da o tem ne bi izgubljali besed...

:vio: astrologi mi razlagajo da me zanimajo nenavadneži, nenavadno in posebno, torej nekaj kar pač ne srečaš vsak dan.

Kar sva ti pa z Ninotom naložila, je pa čist pobrano iz raznih duhovnjaških knjig, se bojim, da ne sama, ne Nino in ne ti s strahovi še nismo opravili.

:palec: drugače pa vso srečo na tvoji življenski poti :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Na srečo se ne zaljubim na horuk. To je predvsem ženska lastnost.

Andres

nisem mislila na horuk.....mal si me narobe razumel..... x:)x

ti kar počasi pa gvišno....edino tako ne boš falil :vragec: :)))

[

pač, isti scenariji kamorkoli se obrneš in ga vtakneš po želji x:o)x xDDx

in, glej ga zlomka, spet škorpija, hehe, res imam srečo, bog me je zgleda obdaril z neko čudno lastnostjo :o|o:

tale ima celo še luno v ovnu x:Dx

uh, kaj sem ji naredil ne? x:o)x

uslugo x;)x x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>poklekne ponavadi bejba, če ne druga, da kaj pove v mikrofon xDDx

ha ha ma dej no in to teb ne paše a ne? x:Dx sam pazi..... x!x x!x x!x x!x

kdo pa pravi da poklekne zarad tebe???? heheheheh yohan,yohan.))))))) x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...