triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Bobi, si temo faliu! Tle se špreha o prjatelstvu, tema k se dol daje je pa druga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 sej na koncu vse teme na isti imenovalec padejo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> je ,pa kaj potem...če se ti vsedem nekam, je to pač zato ker moje zvezde iritirajo tvoje, tak da o tem ne bi izgubljali besed... astrologi mi razlagajo da me zanimajo nenavadneži, nenavadno in posebno, torej nekaj kar pač ne srečaš vsak dan. Kar sva ti pa z Ninotom naložila, je pa čist pobrano iz raznih duhovnjaških knjig, se bojim, da ne sama, ne Nino in ne ti s strahovi še nismo opravili. drugače pa vso srečo na tvoji življenski poti Za nenavadnega človeka vse duhovnjašnke knjige ne veljajo. Absolutno mnogo teh zajema tudi značaj nekoga ki je nenavaden. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nisem mislila na horuk.....mal si me narobe razumel..... ti kar počasi pa gvišno....edino tako ne boš falil )) Se ne bojim da bi tarčo zgrešil. Nekako sem sem se naučil, da dolgoročno v življenju še nisem izgubil. Kratkoročen je ta hitri seks in zato pišem tudi v tisti topic, ko mi katera med njimi ni dala. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>prebral si pa glih tak kaj nau,če je pa mikrofon v igri .... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>prebral si pa glih tak Jihhhhaaaa,sm vedu da boš ugriznu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ne bojim da bi tarčo zgrešil. Nekako sem sem se naučil, da dolgoročno v življenju še nisem izgubil. Kratkoročen je ta hitri seks in zato pišem tudi v tisti topic, ko mi katera med njimi ni dala. Andres čaki tega pa nisem nikjer prebrala,a da fališ tudi? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj je miška, ti je ta izraz všeč vidim hehehehe sem ga kar na zid napisala..hvala mačkon:)))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Moraš ta prav topic poiskat. Ni mi dala ni me hotel dol dat, je naslov. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 a ni to prijatelstvo med moškim in žensko.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 med drugim tudi, ja. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 A sploh kdo ve,izmed vas pametnjakovičev,kaj je to pravo prijateljstvo med tipom in žensko,ne pa neko dol dajanje.... :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ja bemu......sam dol bi se dajal hahaha pa v mikrofon govoril...bemti !!! Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ne , a nam prosim razložiš? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 no jest nekej povem.....mam jest enga prjatla...........pa je res tak njam,njamski...bi ga celega pojedla....se štekava do konca in ja tud kemija je skakala..pomoje bi blo noro,bi rabila gas masko da bi dihala,če bi bula ne imela ččččččččeee.......ampak nope......ne želim .........raje ga mam takega......PRIJATELJa......upam da naju ne zanese kdaj....škoda..pa še žrtve bi padale.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sploh kdo ve,izmed vas pametnjakovičev,kaj je to pravo prijateljstvo med tipom in žensko,ne pa neko dol dajanje.... :xx!: To je že višja stopnja, ko prijatelj in prijateljica seksata. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je že višja stopnja, ko prijatelj in prijateljica seksata. Andres hahahahaha jao jao,dej nehi če ne se bom polulala...)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ja,sej vem...sam pol nisi več frend,je vse drgač,vsaj po eni moji taki izkušnji... Pa mam recimo frenda,se razumeva in vse,ampak ne bom nikoli seksala z njim,si rajš lukno v kolen zvrtam!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja,sej vem...sam pol nisi več frend,je vse drgač,vsaj po eni moji taki izkušnji... Pa mam recimo frenda,se razumeva in vse,ampak ne bom nikoli seksala z njim,si rajš lukno v kolen zvrtam!!! Saj ne moreš z vsakim prijateljem seksat. Poskusi z vsemi, en ti bo ustrezal. na kolena pa le pazi, drugače te od zadaj ne bo mogel. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 lej k jo je najdu tičko..ha viš viš...tud je pela u mikrofon..mater ka se fino sliši to..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ne moreš z vsakim prijateljem seksat. Poskusi z vsemi, en ti bo ustrezal. na kolena pa le pazi, drugače te od zadaj ne bo mogel. Andres Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mogoče je Andres mislil na komolce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>prebral si pa glih tak Bobnar, težko rečeš tistemu prijateljstvo... parkrat na let sms? hehe dj no dj.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne morem se primerjati s tvojo izkušenostjo,zato sem vesela tvoje kritike. A še kej....... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.