optimistka 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Ne vem če gre to skup moški in ženska v pomenu prjatlstva, prej ko slej se en zaljubi v druzga, kar pa tudi ni slabo. Ljubezen je kot prebujajoče jutro, kot cvet,ki se razpira, ljubezen ti da vse in te ohromi, zlomi in pusti, da trpiš, nakar si v precepu, ker ne veš več, kdo si, kaj si želiš, zakaj se zgodijo določene stvari, najrajši bi nekoga zadavil in to vse zaradi ljubezni, ki te je pahnila v brezno, v začaran svet, ko si se prenehal spoštovati in edina misel je bila le misel nanj, on ki je ni bil vreden, čeprav sem bila jaz tista, ki sem ga pahnila od sebe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 xrosex PISMO dragega mi prijatelja tako ljubeče napisanega , da sem ganjena vedno... to so čudeži , ki se dogajajo, imeti takšne -ga, prijatelja "Hvala ti za besede , misli in pisma, ki tvorijo krog ljubezni ! Si sonce insi poslana na tole zemljico da svetiš ! Po arabsko je sonce SHAMSI. Torejmoj dragi SHAMSI naj ti bo ta nedelja BLAGOSLOV za dušo in telo ! V mojem srcu boš zavedno zapisana kot človek blage duše in toplega srca.HVALA KER SI !" hvala tudi TEBI ..... KER SI... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mravljica2005 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Absolutno mogoce in nujno.Sem pa vedno mislila, da je fino, ce imas poleg partnerja se nekoga, s komer delis razmisljanja in mnenja. Ampak! A ni malo smesno, ce se o vsem tem NE MORES pogovarjati s partnerjem? A ni tukaj nekaj HUDO narobe? Da rabis nekoga drugega? Po mojem to pol ni to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ampak! A ni malo smesno, ce se o vsem tem NE MORES pogovarjati s partnerjem? A ni tukaj nekaj HUDO narobe? Da rabis nekoga drugega? Po mojem to pol ni to!Ni receno, odvisno kaj je to, o cemer se hoces pogovarjat.Zenske 'rabimo' prijateljice, nekoga da nas poslusa v neskoncnih razglabljanjih.jaz menim da je cist OK, da cist z vsem ne moris partnerja. Ljudje rabimo se koga drugega kot le svojega partnerja - to je naravno in normalno.Ne zivimo v parih, pac pa v druzinah, skupnostih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 js bi se lohk o vsemu pogovarjala s svojim partnerjem, pa se ne.....so pač stvari o katerih se pogovarjam z mamo, pa so take o katerih se pogovarjam s prijatelji, čist druge za prijatelce.......ni vse za vsaka ušeša Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ko že govorimo o prijateljstvu med žoškimi in meskami, ne vidim nobenih problemov, so, obstajajo. Sploh če vemo, da obstaja tudi sovraštvo med moškimi in ženskami. Saj ne more obstajati samo en pol. Kaj vem, koliko žensk bi me hotelo za prijatelja in predvsem koliko je takih, ki me sovražijo, hihi. Imam pa občutek, da "na splošno" moški niti ne iščemo prijateljev med ženskami. Res pa je, da ne bi mogel biti s partnerko, s katero se ne bi mogel pogovoriti o večini stvareh. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mravljica2005 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Imam pa občutek, da "na splošno" moški niti ne iščemo prijateljev med ženskami. Meni pa se zdi, da si moski v nasprotju z zenskami, ki si med sabo ogromno zaupamo, moski ne zaupate "tezkih" stvari. Jih nekako lazje izrecete pred zensko. Se vedno s tezkim srcem, ampak kljub temu lazje kot pred moskim. Moski pred moskim igra vlogo nepremagljivega in nedotakljivega. Se motim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam pa občutek, da "na splošno" moški niti ne iščemo prijateljev med ženskami. Meni pa se zdi, da si moski v nasprotju z zenskami, ki si med sabo ogromno zaupamo, moski ne zaupate "tezkih" stvari. Jih nekako lazje izrecete pred zensko. Se vedno s tezkim srcem, ampak kljub temu lazje kot pred moskim. Moski pred moskim igra vlogo nepremagljivega in nedotakljivega. Se motim?Ne motiš se. Z moškimi se je lahko pogovarjati o "moški zadevah", kakšne subtilne misli pa si je težje izmenjavati. Zase ne bi rekel, da nisem standardni primerek moške vrste. Z žensko se na splošno lahko pogovorim o veliko več stvareh in precej na širše, kot z moškim. Oh, pa homiči so me že osvajali, hihi. A tisti frizer, h kateremu hodim 20 let, mu še na misel ne bi padlo, ker me pozna dokaj dobro. Ja "osebno" težke stvari moškemu težje zaupam. Morda mi zato bolj ustreza za osebnega zdravnika bolj ženska kot moški. Ne bi rekel, da moškemu zdravniku povem manj, drugače ali kaj drugega, kar bi vplivalo na njegov tretma. Včasih se mi zdi, da jim je celo malo nerodno, hihi. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 prijatelj prezene zalost!! Velikokrat naj bi pozabili, ali vsaj skusali zamahniti z roko in reci boljebo....pa vseeno ne gre.Kolikokrat porecemo ali pa je nam samim receno, poklici, pa naj bo to obkaterikoli uri, kadarkoli, a kakor mnogi ,trmasto vstrajamo v svojiskoljki... Znamo nasmejati, potolaziti, svetovati, podati roko, objeti...a sami sebinic od nastetega.Pa se najdejo, ne veliko njih, dovolj je eden in se ta tapravi, ki se NIKOLIne navelica tvoje bolecine, ki razume tvoje solze..."Solze so kot biseri, BOLECINA jih rodi" In takrat se iznenada prikaze, da ti "avizo", vstanes, se poberes iznenadain gres naprej:-))) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js bi se lohk o vsemu pogovarjala s svojim partnerjem, pa se ne.....so pač stvari o katerih se pogovarjam z mamo, pa so take o katerih se pogovarjam s prijatelji, čist druge za prijatelce.......ni vse za vsaka ušeša Todika, ti si res ena kul punca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika, ti si res ena kul punca to je zato k sm pravilno soljena drgač pa hvala, hvala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 od prijatelja človk ne prčakuje da ga v hrbet zabode....od prijateljice pa in kaj je bol čudno, da te doleti pričakovano ali nepričakovano Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 prijatelj je najbližji člen v verigi sovražnikov, ki se začne z najmanjšim in se nadaljuje z večjimi... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>prijatelj je najbližji člen v verigi sovražnikov, ki se začne z najmanjšim in se nadaljuje z večjimi... Zato pa delaj z največjim sovražnikom kot s tvojim najboljšim prijateljem! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 mmmmmmm možno zelo lepo,pomoje najlepše Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato pa delaj z največjim sovražnikom kot s tvojim najboljšim prijateljem! AL OBRATNO? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
newagegoga 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Seveda je možno! Imam dva zelo dobra prijatelja, celo poznam njihovi punci in sta mi všeč. Ni ljubosumja, temveč le zaupanje in medsebojno spoštovanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljena 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 (popravljeno) Ni možno oz je, če je ona ali on homoseksualno usmerejen. Prej ali slej pride do kakšne iskrice in potem se lahko posloviš od prijateljstva Popravljeno 4. april 2007 -> izgubljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 tole je pa čist mim izjava Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Jst se pa kr strinjam z Izgubljeno. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Jst se pa kr strinjam z Izgubljeno. na podlagi česa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Ni možno oz je, če je ona ali on homoseksualno usmerejen. Prej ali slej pride do kakšne iskrice in potem se lahko posloviš od prijateljstva poznam eno pr kteri je do iskrce prshlo in dans misl d je od te iskrce nosecha,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 poznam eno pr kteri je do iskrce prshlo in dans misl d je od te iskrce nosecha,,, mal si zamešov...zarad iskrce je njemu pršlo in zarad tega je zdej noseča vrstni red je pomembn..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 na podlagi česa Na podlagi svojih in na podlagi izkušenj drugih. Pravzaprav, eee, ne poznam nobenega takega prijateljskega para, pri katerem en od njiju ne bi bil vsaj malce zaljubljen v drugega... slej ko prej. Častna cicibanska. Naj se sosedu ura ustav, če lažem. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 mal si zamešov...zarad iskrce je njemu pršlo in zarad tega je zdej noseča vrstni red je pomembn..... DAJ NO,,,JE JA DIESEL,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.