Antoninus 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Ni možno oz je, če je ona ali on homoseksualno usmerejen. Prej ali slej pride do kakšne iskrice in potem se lahko posloviš od prijateljstvaJe možno Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljena 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Je možno Misliš Potem pa se vprašaj ali je to dobra kolegica al je dejansko tvoja prijateljica. Tu je ogromna razlika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Na podlagi svojih in na podlagi izkušenj drugih. Pravzaprav, eee, ne poznam nobenega takega prijateljskega para, pri katerem en od njiju ne bi bil vsaj malce zaljubljen v drugega... slej ko prej. Častna cicibanska. Naj se sosedu ura ustav, če lažem. a pol sm js res čudo božje ker pač iz določenih razlogov k se jih ne spomnem točno, k je že tolk nazaj se ves čas družim samo z dedci....no pretežno, babe lohk na prste ene roke preštejem take k dejansko se da z njimi preživljat en kvalitetn prosti čas.......in v vseh teh letih so ta prijateljstva prov fajn laufala, ena sicer bolj na podlagi onega koligalstva, druga so res tesna in dobra kar se pa iskric tiče......tud za prjatla ti more bit človk zanimiv a ne, tud če je istega spola, samo da v tem primeru noben ne dela panike.......dva moška k sta dobra prjatla, si morta bit zanimiva, ziher so to tud ene vrste iskrce a ne....sam a jih je nujno zamenjevat s spolnimi? v primeru moški-ženska pa to takoj a ne.....mogoč sm res js čudna okol tega, sam ni osnovnih pogojev da bi recimo lohk bla zaljubljena v nekoga k poznam že leta, vse njegove slabosti tud, kako on funkcionira v partnerstvih itd k ga poznam kt lasten žep, pa je lohk še tolk kul in dbest oseba sam to se ne more zgodit....ker manjka ono neznano, vznemirljivo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Seveda je mozno. Odvisno seveda, s kaksnim namenom ustvarjas to prijateljstvo, ce se z nekom zacnes druziti zato, ker ti je vsec, se ze lahko zakomplicira.. Ce pa si z nekom prijatelj, ker lahko z njim odkrito govoriš, pa o spolu ne razmišljaš. Z moškimi je fajn gojiti prijateljstvo , pogosto se od njih najvec naučim. Vidiš tudi moški pogled na zadeve...in če potrebujem nasvet okol moško-ženskih odnosov, raje vprašam moškega prijatelja, ker tako vidim tudi drugo stran, ki mi da misliti... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ni možno oz je, če je ona ali on homoseksualno usmerejen. Prej ali slej pride do kakšne iskrice in potem se lahko posloviš od prijateljstva Se strinjam. Pri enem ali pri drugem krešajo iskrice. Pa naj bodo te iskrice sveže ali pa so se že prelivile v prijateljstvo. Ne strinjam pa se, da se lahko posloviš od prijateljstva v primeru, da nič ne bo med njima. V primeru, da osebi nisi karakterno všeč, je pa res lahko tako. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 a pol sm js res čudo božje ker pač iz določenih razlogov k se jih ne spomnem točno, k je že tolk nazaj se ves čas družim samo z dedci....no pretežno, babe lohk na prste ene roke preštejem take k dejansko se da z njimi preživljat en kvalitetn prosti čas.......in v vseh teh letih so ta prijateljstva prov fajn laufala, ena sicer bolj na podlagi onega koligalstva, druga so res tesna in dobra kar se pa iskric tiče......tud za prjatla ti more bit človk zanimiv a ne, tud če je istega spola, samo da v tem primeru noben ne dela panike.......dva moška k sta dobra prjatla, si morta bit zanimiva, ziher so to tud ene vrste iskrce a ne....sam a jih je nujno zamenjevat s spolnimi? v primeru moški-ženska pa to takoj a ne.....mogoč sm res js čudna okol tega, sam ni osnovnih pogojev da bi recimo lohk bla zaljubljena v nekoga k poznam že leta, vse njegove slabosti tud, kako on funkcionira v partnerstvih itd k ga poznam kt lasten žep, pa je lohk še tolk kul in dbest oseba sam to se ne more zgodit....ker manjka ono neznano, vznemirljivo Kaj pa vem. Mrbit bi blo dobr vprašat tvoje moške prijatelje. In se strinjam z izgubljeno. Kolega in prijatelj ni eno in isto.Prav Astra, da je odvisno, s kakim namenom sklepaš prijateljstvo. Jst z namenom sklepam kolegialne odnose. So kolegi v službi, v športu, v hobijih, v stiskah... Ja, prijateljstvo se razvije iz kolegialnega odnosa /če se/, je pa vsekakor bolj globoka, dragocena povezava. In jst še zmerej ne verjamem v prijateljstvo med moškim in žensko brez spolnega konflikta in iz njega izhajajoče bolečine v enem od njiju. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Kaj pa vem. Mrbit bi blo dobr vprašat tvoje moške prijatelje. In se strinjam z izgubljeno. Kolega in prijatelj ni eno in isto.Prav Astra, da je odvisno, s kakim namenom sklepaš prijateljstvo. Jst z namenom sklepam kolegialne odnose. So kolegi v službi, v športu, v hobijih, v stiskah... Ja, prijateljstvo se razvije iz kolegialnega odnosa /če se/, je pa vsekakor bolj globoka, dragocena povezava. In jst še zmerej ne verjamem v prijateljstvo med moškim in žensko brez spolnega konflikta in iz njega izhajajoče bolečine v enem od njiju. ja no valda prijateljstvo izhaja iz kolegialnega odnosa taprvo, sj ko taprvo srečaš nekoga se ne odločiš uf, tale bo pa moj tanartabolš prjatu za cel lajf in sj sm rekla, z dedci gojim tako eno kot drugo, medtem k babe so bolj (tisto malo k jih je) na ravni kolegic......ne morm pomagat, me pač ob živce spravlajo totalno s savojimi forami in nisem sposobna z njimi razvit prijateljstva in kaj naj vprašam svoje moške prjatle če je kir bil kdaj al pa večkrat v teh letih zaljubljen vame no, dejansko se je enkrat zgodila ena reč, z modelom sma prjatla že...hm...da zračunam.... 12 let....uf....in to prjatla, ne kolega....in enkrat k sma iz ene žurke šla, on nasekan do amena, js pa kr za njemu je začel nekaj bluzit o tem kok sm js fajna in oh in sploh in da ni v meni vidu ženske dokler ni njegova ( takrat že bivša) ratala ful ljubosumna name in bla bla bla.....in me hotu neki objemat in tko....pa sm ga hitr uštopala, opa dečko, strezn se, pa če boš jutr še gojil taka čustva do mene se boma pa pol pomenla kok in kej......in pol mu je valda blo nerodno in se hotu neki nazaj držat, pa sm ga napizdla mal a ne in sma se pomenla in tko, pa je vidu da sm kul s tem, da mu ne zamerim v stilu vsi dedi ste prasci, sam čakate kdaj bote lahka izkoristli ... najino prijateljstvo zarad tega ni nč trpelo, ker sma pač znala to vzet...pač tko a ne....še dostkrt sma se režala na ta račun , sm ga zbadala mal in on mene in tko.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Kaj pa vem, meni se s prijatelji ni se nikoli zakompliciralo...Imam recimo enega prijatelja, za katerega bi vcasih zelela, da mi je kaj drugega, kot prijatelj.. in v resnici ves cas po malem flirtava.. ..in si mislim, ce bi mela ene 20 let manj, bi se hudo grebla... ..zdaj pa se pač ne, ker nimam 20 let manj... ..in ceprav so iskrice ves cas, se lahko precej odkrito pogovarjava, ne pa cisto odkrito, seveda...ampak to je itak, baba sanja o kolačima... Potem so prijateljstva, ki so zelo intenzivna...in se razrahljajo, ko mineva cas... In so prijateljstva, ki trajajo in so zelo globoka, res prava prijateljstva. In pri takih se nikoli ne zakomplicira. Ker je prijateljevanje na nek nacin brezspolno, ceprav znava hudo debato o seksu vdarit... ...ampak bolj kot izmenjava mosko-zenskih pogledov na zadeve...Zakaj bi morala moskega gledat v njem?? ne stekam...men je vsec kot oseba, ne pa kot moski... ..in tudi za njega natanko vem, kako o tem razmislja...enako kot jaz. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 (popravljeno) In jst še zmerej ne verjamem v prijateljstvo med moškim in žensko brez spolnega konflikta in iz njega izhajajoče bolečine v enem od njiju. čeprav izjeme potrjujejo pravilo... hm Astra, kaj pa moški viidjo v tebi sej ni nikjer rečeno da ženske ne zmoremo furat tega aha sem ptoem videla nadaljevanje...Astra ti si izjema ki potrjuje pravilo nisem rekla da ne verjamem ampak je pa težko izvedljivo, še posebej če imaš posesivnega partnerja/partnerico Popravljeno 5. april 2007 -> Ksenia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Jaz nimam moških prijateljev. Samo prijateljice. Se družim s tipi, ampak tko v parih. Mi je šele sedaj malo čudno to. Je pa bil moj fant preden je postal moj tipček, tudi moj prijatelj. Po kakem letu druženja, flirtanja, zaupnih pogovorov sva postala par. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ma vse je možno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ma vse je možno Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Misliš Potem pa se vprašaj ali je to dobra kolegica al je dejansko tvoja prijateljica. Tu je ogromna razlika In kako kanim prepoznati ti dve sociološki kategoriji, ki ju ločuje vsaj Grand canyon, če ne kaj širšega? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 In kako kanim prepoznati ti dve sociološki kategoriji, ki ju ločuje vsaj Grand canyon, če ne kaj širšega? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 uh, ...težko vprašanje: ali sta moški in ženska lahko SAMO prijatelja?morda se kdo ne strinja z mano....ampakpo moje DA. TUDI V PRIMERU, ko med njima reflektira tista hudo nevarna obojestranska privlačnost. to je kot tempirana bomba. lahko poči, potem je zlahka konec prijateljstva. če ne poči oz. ji poka ne dovolita, ne ona ne on, da uide kontroli, je tako prijeteljstvo nekaj najboljšega! zakaj...zato, ker je začinjeno s priokusom tistega vznemirjenja, obarvano z vsemi barvami čustvene mavrice ...tistega "prijateljskega" hrepenenja......želje...obenem pa se oba zavedata, da je dar njunega prijateljstva bremzan in varovan z razumom. in zavedanjem, da ga lahko ogrozita. ALI PA NE. nekaj bolj intimnega ju lahko celo bolj zbliža. okrepi prijateljstvo. to je stvar nje in njega....kam si dovolita in do kod. predvsem pa ZAKAJ. če zgolj zaradi fizične privlačnosti, bo prijateljstvo preneslo težo intimne izkušnje. če pa je razlog bolj sentimentalne narave, se rodi iz takih prijateljstev najlepša LJUBEZEN. a ni lepšega..imam najboljšega Prijatelja. ja, med nama je obojestranska privlačnost, skoraj prezahtevna za RAZUM! PA vendar....oba veva, do kam smeva. oba pa tudi veva, do kam si želiva.ampak, želje so želje. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 uh, ...težko vprašanje: ali sta moški in ženska lahko SAMO prijatelja?morda se kdo ne strinja z mano....ampakpo moje DA. TUDI V PRIMERU, ko med njima reflektira tista hudo nevarna obojestranska privlačnost. to je kot tempirana bomba. lahko poči, potem je zlahka konec prijateljstva. če ne poči oz. ji poka ne dovolita, ne ona ne on, da uide kontroli, je tako prijeteljstvo nekaj najboljšega! zakaj...zato, ker je začinjeno s priokusom tistega vznemirjenja, obarvano z vsemi barvami čustvene mavrice ...tistega "prijateljskega" hrepenenja......želje...obenem pa se oba zavedata, da je dar njunega prijateljstva bremzan in varovan z razumom. in zavedanjem, da ga lahko ogrozita. ALI PA NE. nekaj bolj intimnega ju lahko celo bolj zbliža. okrepi prijateljstvo. to je stvar nje in njega....kam si dovolita in do kod. predvsem pa ZAKAJ. če zgolj zaradi fizične privlačnosti, bo prijateljstvo preneslo težo intimne izkušnje. če pa je razlog bolj sentimentalne narave, se rodi iz takih prijateljstev najlepša LJUBEZEN. a ni lepšega..imam najboljšega Prijatelja. ja, med nama je obojestranska privlačnost, skoraj prezahtevna za RAZUM! PA vendar....oba veva, do kam smeva. oba pa tudi veva, do kam si želiva.ampak, želje so želje. Eee, Aarwen, pa reciva, da bi imela ti fanta, mislm, ne no, reciva rajš, da bi ti mela moža, pa, eee, dva otroka /tko, mal stereotipno a ne/ in bi imel tvoj mož tako prijateljico, med katerima bi bila tista hudo nevarna obojestranska privlačnost, kot tempirana bomba, skoraj prezahtevna za razum, začinjena s priokusom tistega vznemirjenja, obarvana z vsemi barvami čustvene mavrice in intimnimi izkušnjami, seveda a ne, zgolj fizične privlačnosti, ki še poglabljajo njuno prijateljstvo. A bi blo v redu? Mislm, zate? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 se popolnoma strinjam z Aarwen,ampak to deluje samo v obdobju, ko si samski,ko pa prestopiš to fazo, in si v vezi z nekom,potem se pa strinjam z Butlom, preverjeno iz lastnih izkušenj, ko sem bila samska, sem imela najboljšega prijatelja 3 leta, bil je striktno platonski odnos!!!,zanj lahko rečem, da je bil moj edini pravi prijatelj v življenju,z ženskim spolom so vedno frke, žal,ko pa sem spoznala svojo ljubezen, in torej svojega novega najboljšega prijatelja, se je ta prejšnji, striktno platonski prijatelj, odstranil iz mojega življenja, tko pač je,žal, torej jaz mislim, da je prijateljstvo možno, ampak samo dokler se ne vmeša tretja oseba, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 TUDI V PRIMERU, ko med njima reflektira tista hudo nevarna obojestranska privlačnost. to je kot tempirana bomba. lahko poči, potem je zlahka konec prijateljstva. če ne poči oz. ji poka ne dovolita, ne ona ne on, da uide kontroli, je tako prijeteljstvo nekaj najboljšega! zakaj...zato, ker je začinjeno s priokusom tistega vznemirjenja, obarvano z vsemi barvami čustvene mavrice ...tistega "prijateljskega" hrepenenja......želje...obenem pa se oba zavedata, da je dar njunega prijateljstva bremzan in varovan z razumom. in zavedanjem, da ga lahko ogrozita. ALI PA NE. nekaj bolj intimnega ju lahko celo bolj zbliža. okrepi prijateljstvo. to je stvar nje in njega....kam si dovolita in do kod. predvsem pa ZAKAJ. če zgolj zaradi fizične privlačnosti, bo prijateljstvo preneslo težo intimne izkušnje. če pa je razlog bolj sentimentalne narave, se rodi iz takih prijateljstev najlepša LJUBEZEN. a ni lepšega..imam najboljšega Prijatelja. ja, med nama je obojestranska privlačnost, skoraj prezahtevna za RAZUM! PA vendar....oba veva, do kam smeva. oba pa tudi veva, do kam si želiva.ampak, želje so želje. to ni več samo prijateljstvo... prijateljskega hrepenenja ne more bit - ko iskrica prekoči in nastane hrepenenje in želja je tu simaptija in zaljubljenost... in če pride do intimnega kontakta (kako se tole bere) in če ugotovita da veza ni možna in nadaljujeta s prijateljstvom, še vedno ni klasično prijateljstvo... je le slepilo da ne boli preveč, žal...kontrola v prijateljstvu? ne hvalaampak vsak ima svoje videnje in dojemanje... sama sem izgubila nekoga,ki mi je bil zelo ljub, verjetno če ne bi bilo že veze, bi se zacopala vanj, tko pa sem se premagovala (ali pa le slepila)... potrebovala sem njegovo razumevanje, potrditve, smeh, nagajivost... zame je bilo dovolj to dovolj... nisem hotela intimnosti, ker potem to ne bi bilo prijateljstvo? pa je bilo samo prijateljstvo? haha itak, lahko rečem, nisem varala? pa resnično nisem varala? tip je odšel iz mojega lajfa ker ni zmogel bit samo prijatelj, jaz pa takrat nisem bila pripravljena na spremembe... se pa večkrat vprašam kaj bi bilo če bi bilo... in ne, to definitivno ni bilo samo prijateljstvo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Najlepšva vam HVALA za komentarje na moj post. prav imate.....uf, res moram razmislit kaj meni pomeni moj prijatelj. do zdaj sploh nisem razmišljala o tem...a nekaj že ne štima, mislim, da res med nama ni le prijateljstvo.. uh....koma...... ...sploh se nisem zavedla do zdaj.. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Kaj menite - je možno prijateljstvo med moškim in žensko ali je vmes vedno še neka privlačnost? Sama menim, da če sta dva sposobna biti prijatelja, potem sta se sposobna tudi zaljubiti. Če si dva človeka nasprotnega spola pustita tako blizu, da se imata za prijatelja, potem prej ko slej pride do neke privlačnosti. Ali morda ne? teme nism spremljou, zato se opravičujem, če je blo o tem že govora, in se vračam na štart na kratko... tudi prijateljstvo je hvalabogu oblika ljubezni... lahko tudi med moškim in žensko. taka prijateljstva so po mojem poleg veliko užitka, celo zelo plodna, poučna, veliko veselje...da še skrajšam... ko gre moja prijateljica v npr. kolumbijo, al pa treking u himalajo, al pa na kraljičin žur u amstrdam ali indijo z vlakom, al pa.... se z njo res iskreno veselim, ker vrjamem, da se bo mela fajn, polno dogodiuščin in.... ma usega!za nekoga, ki ga mam oz. jo mam pa tut rad, me pa skrbi, kuko bo čez cesto pršla, al pa mela slab dan, mene pa ne bo tam, da bi jo samo objeu... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 teme nism spremljou, zato se opravičujem, če je blo o tem že govora, in se vračam na štart na kratko... tudi prijateljstvo je hvalabogu oblika ljubezni... lahko tudi med moškim in žensko. taka prijateljstva so po mojem poleg veliko užitka, celo zelo plodna, poučna, veliko veselje...da še skrajšam... ko gre moja prijateljica v npr. kolumbijo, al pa treking u himalajo, al pa na kraljičin žur u amstrdam ali indijo z vlakom, al pa.... se z njo res iskreno veselim, ker vrjamem, da se bo mela fajn, polno dogodiuščin in.... ma usega!za nekoga, ki ga mam oz. jo mam pa tut rad, me pa skrbi, kuko bo čez cesto pršla, al pa mela slab dan, mene pa ne bo tam, da bi jo samo objeu... Še sreča da nisi spremljal tote teme, ker si res fajn tole napisal Mene je pa že prijel parkrat, ko prebiram tole, da se kregajo ribe , da je voda res najbolj fajn, opice pa da je treba ribe rešit, pa jih kr kuj na drevo obesit, de se naujo utopile Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Še sreča da nisi spremljal tote teme, ker si res fajn tole napisal Mene je pa že prijel parkrat, ko prebiram tole, da se kregajo ribe , da je voda res najbolj fajn, opice pa da je treba ribe rešit, pa jih kr kuj na drevo obesit, de se naujo utopile pa še fejst fejst sm skrajšou sploh pa, o ljubezni vedno rad govorim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 a ni hec, če je treba kaj lepega napisat kr kuj skrajšamo eh Janko ti si tok fejst dedc , že to kar si napisal, mi je polepšalo večer hvala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 a ni hec, če je treba kaj lepega napisat kr kuj skrajšamo eh Janko ti si tok fejst dedc , že to kar si napisal, mi je polepšalo večer hvala če bi biu jest fejst dec, bi ti znou kej povedat, kr bi ti polepšal ceu žiulenje tko pa... takle mamo veš... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 teme nism spremljou, zato se opravičujem, če je blo o tem že govora, in se vračam na štart na kratko... tudi prijateljstvo je hvalabogu oblika ljubezni... lahko tudi med moškim in žensko. taka prijateljstva so po mojem poleg veliko užitka, celo zelo plodna, poučna, veliko veselje...da še skrajšam... ko gre moja prijateljica v npr. kolumbijo, al pa treking u himalajo, al pa na kraljičin žur u amstrdam ali indijo z vlakom, al pa.... se z njo res iskreno veselim, ker vrjamem, da se bo mela fajn, polno dogodiuščin in.... ma usega!za nekoga, ki ga mam oz. jo mam pa tut rad, me pa skrbi, kuko bo čez cesto pršla, al pa mela slab dan, mene pa ne bo tam, da bi jo samo objeu...uau, res lepo napisano Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.