Skoči na vsebino

Prijateljstvo med moškim in žensko?

SeaGirl

Recommended Posts

ne vem, saj enkrat sem že pisala o tem. Je pa čisto res, da imam skoraj raj prijateljstvo z moškim kot z žensko, bolj se poklapam. Seveda pa mora biti prijateljstvo in črta (nič drugega)
ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 337
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz vem,da je možno prijateljstvo med moškim in žensko..res, da pač večina je takih kolegov, ki na koncu vedno neki pričakujejo, ampak jaz imam prijatelja, ki mu lahko vse zaupam..in mi je praktično kot prijateljica.. komot se lahko zajebavam z njim in komot mu lahko zaupam moje želje, moje vse.. in še vedno sva kolega in upam, da bova tudi to vedno ostala.. :)

• 2 weeks later...
Ma joj.....definitivno sta moški in ženska lahko (le) prijatelja......pika.  

Tako na brzino preleteč poste smo izgleda moški tisti, ki ne znamo biti prijatelji......in vse pokvarimo, ker si vas zaželimo.  .....He-he.....pa recimo drugače......prijateljujem npr.  s 124 kilsko bejbo, ki me niti malo seksualno ne privlači........kaj zdaj......a ne morem biti z njo prijatelj   .....aja....bo me ona želela slej ko prej nabrisat  ...pa bo vse pokvarila.  

Pravzaprav mam to izkušnjo, ok daleč od 124 kil.... hm skupaj mava mogoče tolk... :) hehe, ampak ja sam pol takih primerov sem jaz kriv..... hehe,

tako da parhaps parhaps, je prijateljstvo možno, hm čeprav, za prijateljstvo more bit izpoljnjeno to da sta si dve osebi všeč, obenem pa ne preveč všeč, in to je zelo težko uredit, k pomoje če dve osebi tolk pašeta skupaj... da sta lohk dobra prijatelja sta takoj lahko tudi dobra partnerja.... ej, moja sam prijateljstva so se še vsa končala... tko da edin moški so tisti ki ostanejo lahko sam prijatelji zagotovo.... morda bi mogel bit homo da bi se lahko sprehajal po drugem bregu....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 months later...

x:Ix po mojem pa obstaja prijateljstvo med moškim in žensko...le da obstajajo trenutki ko si postaneta všeč, a ti trenutki morajo biti v različnih časih tako lahko ostaneta le prijatelja

pa BTW napit se ga ne smeta ko sta sama

x:Ix po mojem pa obstaja prijateljstvo med moškim in žensko...le da obstajajo trenutki ko si postaneta všeč, a ti trenutki morajo biti v različnih časih tako lahko ostaneta le prijatelja

pa BTW napit se ga ne smeta ko sta sama

x;)x tamala - se skoraj strinjam s teboj

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Med dvema osebama zmeraj obstaja neka všečnost pa naj bo to med istospolnima prijateljima, še toliko bolj med različnima spoloma. Pri enem takem brezpogojnem prijateljstvu pa prav nič ni narobe, če si prijatelja rečeta ljubim te.

Ko je prišlo do vprašanja seksa, tisto vselej pride, sva se morala "vzdržati" (krepko razmisliti ). Na srečo se je prav dobro izteklo. Prekinilo ga je najino prijateljstvo (prijateljica je bila v bližini ali mama ali partner). To se pravi čista sreča, drugače ti je žal, potem moraš poiskati nekega drugega prijatelja, kar je zelo težko ali pa celo nemogoče. Prijalja ravno takšnega, da bi ti v vsem ustrezal.

Prijateljstvo temelji na tem, (ne bom vsega naštaval), da si lahko vse zaupamo, pa tudi oprostimo. Da se skupaj smejemo in skupaj "joćemo". Pred vsem, da se poznamo tudi navznoter in ne samo navzven, po tvojih dejanjih, po tvojem izgledu,.. Kam bi pa to peljalo, če bi bili prijatelj brez napak ali mi, vi, oni. Kot iz škatlice potem prijatelja sploh ne bi rabili. "Orel vidi še dalje od mravlje", en prijatelj vidi še dalje, kot mi ne vidimo. Notranje občutke, ko jih sami samo slutimo. Svojo jezo in strah. Svoj bes. Nekomu se moraš zaupati, tisti nakdo je tvoj prijatelj.

Samo, ampak samo, eden je lahko tvoj prijatelj.

Moj najboljši prijatelj PŽ je ženska.

Huh, jaz takih stavkov glih nisem zmožna izjavljati prijateljem, ker se mi kot prvo zdi nek nenaraven stavk, kot drugo pa če že, potem rečem osebi, ki jo ljubim - možu. Rada te imam pa brez problema rečem prijateljem.

Sem pa v zadnjem času bistveno spremenila mnenje o prijateljstvu moški - ženska, pri nama gre za prijateljstvo moški - pujsa. Se mi je en zelo zelo simpatičen fant prikradel v moje življenje in življenje brez njega bi bilo zares zelo zelo prazno. :xx!:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...