anaconda 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 ne vem, saj enkrat sem že pisala o tem. Je pa čisto res, da imam skoraj raj prijateljstvo z moškim kot z žensko, bolj se poklapam. Seveda pa mora biti prijateljstvo in črta (nič drugega) Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
machina 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Jaz vem,da je možno prijateljstvo med moškim in žensko..res, da pač večina je takih kolegov, ki na koncu vedno neki pričakujejo, ampak jaz imam prijatelja, ki mu lahko vse zaupam..in mi je praktično kot prijateljica.. komot se lahko zajebavam z njim in komot mu lahko zaupam moje želje, moje vse.. in še vedno sva kolega in upam, da bova tudi to vedno ostala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Ma joj.....definitivno sta moški in ženska lahko (le) prijatelja......pika. Tako na brzino preleteč poste smo izgleda moški tisti, ki ne znamo biti prijatelji......in vse pokvarimo, ker si vas zaželimo. .....He-he.....pa recimo drugače......prijateljujem npr. s 124 kilsko bejbo, ki me niti malo seksualno ne privlači........kaj zdaj......a ne morem biti z njo prijatelj .....aja....bo me ona želela slej ko prej nabrisat ...pa bo vse pokvarila. Pravzaprav mam to izkušnjo, ok daleč od 124 kil.... hm skupaj mava mogoče tolk... hehe, ampak ja sam pol takih primerov sem jaz kriv..... hehe, tako da parhaps parhaps, je prijateljstvo možno, hm čeprav, za prijateljstvo more bit izpoljnjeno to da sta si dve osebi všeč, obenem pa ne preveč všeč, in to je zelo težko uredit, k pomoje če dve osebi tolk pašeta skupaj... da sta lohk dobra prijatelja sta takoj lahko tudi dobra partnerja.... ej, moja sam prijateljstva so se še vsa končala... tko da edin moški so tisti ki ostanejo lahko sam prijatelji zagotovo.... morda bi mogel bit homo da bi se lahko sprehajal po drugem bregu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 uffa, doseči to kot premikat goree Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 najlepsh za sexat so prjatlce...oba veva de gre tochn samo za to in nich vech...brez chustvenih obremenitev 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Vidva živita pa v iluziji ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamala 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 po mojem pa obstaja prijateljstvo med moškim in žensko...le da obstajajo trenutki ko si postaneta všeč, a ti trenutki morajo biti v različnih časih tako lahko ostaneta le prijatelja pa BTW napit se ga ne smeta ko sta sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Potem pa ko sta sama vsak zase... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 po mojem pa obstaja prijateljstvo med moškim in žensko...le da obstajajo trenutki ko si postaneta všeč, a ti trenutki morajo biti v različnih časih tako lahko ostaneta le prijatelja pa BTW napit se ga ne smeta ko sta sama tamala - se skoraj strinjam s teboj Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Med dvema osebama zmeraj obstaja neka všečnost pa naj bo to med istospolnima prijateljima, še toliko bolj med različnima spoloma. Pri enem takem brezpogojnem prijateljstvu pa prav nič ni narobe, če si prijatelja rečeta ljubim te. Ko je prišlo do vprašanja seksa, tisto vselej pride, sva se morala "vzdržati" (krepko razmisliti ). Na srečo se je prav dobro izteklo. Prekinilo ga je najino prijateljstvo (prijateljica je bila v bližini ali mama ali partner). To se pravi čista sreča, drugače ti je žal, potem moraš poiskati nekega drugega prijatelja, kar je zelo težko ali pa celo nemogoče. Prijalja ravno takšnega, da bi ti v vsem ustrezal. Prijateljstvo temelji na tem, (ne bom vsega naštaval), da si lahko vse zaupamo, pa tudi oprostimo. Da se skupaj smejemo in skupaj "joćemo". Pred vsem, da se poznamo tudi navznoter in ne samo navzven, po tvojih dejanjih, po tvojem izgledu,.. Kam bi pa to peljalo, če bi bili prijatelj brez napak ali mi, vi, oni. Kot iz škatlice potem prijatelja sploh ne bi rabili. "Orel vidi še dalje od mravlje", en prijatelj vidi še dalje, kot mi ne vidimo. Notranje občutke, ko jih sami samo slutimo. Svojo jezo in strah. Svoj bes. Nekomu se moraš zaupati, tisti nakdo je tvoj prijatelj.Samo, ampak samo, eden je lahko tvoj prijatelj. Moj najboljši prijatelj PŽ je ženska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Pri enem takem brezpogojnem prijateljstvu pa prav nič ni narobe,če si prijatelja rečeta ljubim te. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Huh, jaz takih stavkov glih nisem zmožna izjavljati prijateljem, ker se mi kot prvo zdi nek nenaraven stavk, kot drugo pa če že, potem rečem osebi, ki jo ljubim - možu. Rada te imam pa brez problema rečem prijateljem. Sem pa v zadnjem času bistveno spremenila mnenje o prijateljstvu moški - ženska, pri nama gre za prijateljstvo moški - pujsa. Se mi je en zelo zelo simpatičen fant prikradel v moje življenje in življenje brez njega bi bilo zares zelo zelo prazno. :xx!: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Prijatelj tvoje duše bo zate svojo žrtvoval.Prijatelj tvojega bogastva še osla ne bo dal......pa je to med moški ali žensko....neglede. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Že neki časa nisem tega komentirala..Lahko je prijateljstvo med moškim in žensko, je pa v 95% primerov nemogoče imet SAMO prijateljstvo med moškim in žensko... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Mick rojen pod srečno zvezdo 5procentnico Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Če jemljete to kot rekreacijo in vsem ustreza, zakaj pa ne ???? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 O čem pa lahko govorite...v takšnem moško-ženskem prijateljstvu?Tudi o seksu, pa kako vam je z nekom...tudi o ostalih intimnih zadevah??? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Mick rojen pod srečno zvezdoHm...Mick...glede na to, da sem jaz danes izjavila..."srečna sem"... Bi lahko bil...pod srečno zvezdo...sam ne rojen... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Po mojem bi pa rad kakšne ženske fantazije bral..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Bobnar, daj stopi mu z "lajtnge"... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Hehe...mogoče pa je problem...da je sicer res star...pa ne veličina...ampak Mick(en)... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Uh, še obstajajo kavalirji, sem mislila, da so že izumrli Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Mick... ...tebe pa človek res mora met rad... Sem pričakovala...zloben komentar...hja, le od kod sem tega navajena... ...ti pa gospod.Z velikim G.Kul. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 na......pa je mick-en dobu neki velikega.... 666 gromozanskih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Kako lepo vas je sedaj prebirati, vsi ste tako prijateljsko razpoloženi,.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.