Skoči na vsebino

Prijateljstvo med moškim in žensko?

SeaGirl

Recommended Posts

• Komentarji 337
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

"Prijatljstvo je razumevajoča ljubezen."

...ki med moškim in žensko nima ostre meje. Ostra meja mora biti v glavi.

No, pri najboljšem prijatelju je ne sme biti... x:Dx - s kom pa bi si lahko bolj želela postarati, če ne z najboljšim prijateljem!!! :palec: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

zakaj za fak bi meli prijateljstvo če mamo lahko ljubezen ???, hehe, make love not friendship, and at all cost not war....,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El Nino, jaz se s tabo sicer čist strinjam, sam a, ni prijateljstvo itak ljubezen (samo recimo brez sexa) Jaz imam kar nekaj moških prijateljev in so dostikrat veliko bolj prijetna družba kot ženske in vse prijatelje (tudi ženske) imam rada, torej je to to. :2src:

Sex včasih vse zakomplicira pa je bolje za take avanture imeti neznance (če seveda ne želiš neke resne zveze) Moti me edino, da tipi takoj, ko dobijo žensko, nimajo več časa za zabavo. :xx!:

evo mene x:Dx

js vm bom tko povedala end od frendou sigurn čut simpatijo do druzga xsrcx

zj če greta loh čez to ql čene se pa zaplete xrolleyesx

k če zaserjeta poj punavad nista nkol več frenda saj tok dobra ne xcheersx

tko da folk pazte se pa pomislte kva se vm bl splača (s)mejte se :onfire:

xsmx

Moti me edino, da tipi takoj, ko dobijo žensko, nimajo več časa za zabavo. :xx!:

Eh,izjava kr tja v en dan, no ja če si še zelo mlada, bi se strinjal.V nasprotnem primeru se pa giblješ v sumljivih krogih :o|o: (stara koka, ki pada na mlado meso x;)x ) x:Dx

Glej naprej, če se le da,...

Moti me edino, da tipi takoj, ko dobijo žensko, nimajo več časa za zabavo

nit ni tko v en dan, vsaj zame bo to ta petek veljalo, koncert najljubšega benda < film (še nevem keri) z najljubšo punco, tko da nisem več za žur, v množini temveč v dvojini....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jaaaaaa, kako da neeee; seveda sta lahko moski in zenska prijatelja; ce ona zgleda kot kasna z zenske.org on pa ma zensko, ali pa je on gay, ona pa ambiciozna karieristka. :vragec: :vragec:

res, govori moja silna mladost, ampak mislim, da ce mas prsni obseg na 90, te tipi ne dojemajo kot material za izpovedovanje silnih in najglobljih custev. kot prijatelje za zure in kofetanje pa kaksne filme ze, tu pa je tudi nekaksna meja. sploh, ce majo ti prijatelji punce, je najbolj zdravo ne slinit okrog.

mi je zlo zal, ce sem zdaj koga uzalila, ampak to, da sta dva prijatelja, resnicno in iskreno in na vsakodnevni intimni bazi se mi ne zdi dolgorocno realisticno. (zato je pa prijateljstvo med dvema, ki sta par lahko toliko lepse x:o)x )

ok, res nisem sla vsega nazaj brat, ampak a ste sploh definirali kategorijo prijateljstva?

nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-)

jaaaaaa, kako da neeee; seveda sta lahko moski in zenska prijatelja; ce ona zgleda kot kasna z zenske.org on pa ma zensko, ali pa je on gay, ona pa ambiciozna karieristka.  :vragec:  :vragec:

res, govori moja silna mladost, ampak mislim, da ce mas prsni obseg na 90, te tipi ne dojemajo kot material za izpovedovanje silnih in najglobljih custev. kot prijatelje za zure in kofetanje pa kaksne filme ze, tu pa je tudi nekaksna meja. sploh, ce majo ti prijatelji punce, je najbolj zdravo ne slinit okrog.

mi je zlo zal, ce sem zdaj koga uzalila, ampak to, da sta dva prijatelja, resnicno in iskreno in na vsakodnevni intimni bazi se mi ne zdi dolgorocno realisticno. (zato je pa prijateljstvo med dvema, ki sta par lahko toliko lepse x:o)x )

ok, res nisem sla vsega nazaj brat, ampak a ste sploh definirali kategorijo prijateljstva?

Ne, ne si povedala čisto resnico. Veš težko je prepričat ženske, da imajo deci erektivne nagone xsurprisex ob pogledu na prsni obseg 90.

Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...