borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Ničesar v življenju se ni treba bati, treba je samo razumeti. Marie Curie Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 "Prijatljstvo je razumevajoča ljubezen." ...ki med moškim in žensko nima ostre meje. Ostra meja mora biti v glavi.No, pri najboljšem prijatelju je ne sme biti... - s kom pa bi si lahko bolj želela postarati, če ne z najboljšim prijateljem!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Kdor razsoja med dvema prijateljema, zgubi oba. Francoski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Kako lepo vas je sedaj prebirati, vsi ste tako prijateljsko razpoloženi,.... A ne da ? :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 zakaj za fak bi meli prijateljstvo če mamo lahko ljubezen ???, hehe, make love not friendship, and at all cost not war...., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Kadar je srce v plamenih, izleti kakšna iskra tudi skozi usta. Angleški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slončica 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 El Nino, jaz se s tabo sicer čist strinjam, sam a, ni prijateljstvo itak ljubezen (samo recimo brez sexa) Jaz imam kar nekaj moških prijateljev in so dostikrat veliko bolj prijetna družba kot ženske in vse prijatelje (tudi ženske) imam rada, torej je to to. Sex včasih vse zakomplicira pa je bolje za take avanture imeti neznance (če seveda ne želiš neke resne zveze) Moti me edino, da tipi takoj, ko dobijo žensko, nimajo več časa za zabavo. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Ženska si na zabavi vedno zastavlja vprašanje, ali je dovolj oblečena ali dovolj slečena. Catherine Deneuve Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Pulover se ženski dobro prilega, ko moški ne pridejo več do sape. Zsa Zsa Gabor Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Če hočete imeti prijatelja, morate biti komu prijatelj. R. W. Emeson Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rap_Bitch 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 evo mene js vm bom tko povedala end od frendou sigurn čut simpatijo do druzga zj če greta loh čez to ql čene se pa zaplete k če zaserjeta poj punavad nista nkol več frenda saj tok dobra ne tko da folk pazte se pa pomislte kva se vm bl splača (s)mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Lep pozdrav med nami...lepo se imej tukaj x!x Sicer pa ženska postane nevarna, ko je nemočna. Felicitas Von Reznicek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 ja Rap Bitch mogoče se pa čudeži dogajajo sam ni jih glih dost sicer pa dobrodošla Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Kot vsako bitje, ima tudi človek svojega zajedalca, človeka. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slončica 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Simpatije med prijatelji obstajajo ne glede na spol, sej si tud prijatelje istega spola zbiramo po simpatičnosti, tko da v vsakem primeru je mal kemije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Pozdravljena Slončica med nami, ne bo ti dolgčas, seveda, če boš kaj pokomentirala... Ženska brez moškega je kot riba brez dvokolesa. Gloria Steinem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Včasih pa kot riba res ne rabim dvokolesa, mislem da sem se naučila, da lahko prav lepo funkcioniram tudi sama, včasih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 To je zlo modra vrlina, da si jo spoznala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Moti me edino, da tipi takoj, ko dobijo žensko, nimajo več časa za zabavo. :xx!:Eh,izjava kr tja v en dan, no ja če si še zelo mlada, bi se strinjal.V nasprotnem primeru se pa giblješ v sumljivih krogih :o|o: (stara koka, ki pada na mlado meso ) Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Moti me edino, da tipi takoj, ko dobijo žensko, nimajo več časa za zabavo nit ni tko v en dan, vsaj zame bo to ta petek veljalo, koncert najljubšega benda < film (še nevem keri) z najljubšo punco, tko da nisem več za žur, v množini temveč v dvojini.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 jaaaaaa, kako da neeee; seveda sta lahko moski in zenska prijatelja; ce ona zgleda kot kasna z zenske.org on pa ma zensko, ali pa je on gay, ona pa ambiciozna karieristka. res, govori moja silna mladost, ampak mislim, da ce mas prsni obseg na 90, te tipi ne dojemajo kot material za izpovedovanje silnih in najglobljih custev. kot prijatelje za zure in kofetanje pa kaksne filme ze, tu pa je tudi nekaksna meja. sploh, ce majo ti prijatelji punce, je najbolj zdravo ne slinit okrog.mi je zlo zal, ce sem zdaj koga uzalila, ampak to, da sta dva prijatelja, resnicno in iskreno in na vsakodnevni intimni bazi se mi ne zdi dolgorocno realisticno. (zato je pa prijateljstvo med dvema, ki sta par lahko toliko lepse ) ok, res nisem sla vsega nazaj brat, ampak a ste sploh definirali kategorijo prijateljstva? Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 sta se najdle dve......hehe 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 jaaaaaa, kako da neeee; seveda sta lahko moski in zenska prijatelja; ce ona zgleda kot kasna z zenske.org on pa ma zensko, ali pa je on gay, ona pa ambiciozna karieristka. res, govori moja silna mladost, ampak mislim, da ce mas prsni obseg na 90, te tipi ne dojemajo kot material za izpovedovanje silnih in najglobljih custev. kot prijatelje za zure in kofetanje pa kaksne filme ze, tu pa je tudi nekaksna meja. sploh, ce majo ti prijatelji punce, je najbolj zdravo ne slinit okrog.mi je zlo zal, ce sem zdaj koga uzalila, ampak to, da sta dva prijatelja, resnicno in iskreno in na vsakodnevni intimni bazi se mi ne zdi dolgorocno realisticno. (zato je pa prijateljstvo med dvema, ki sta par lahko toliko lepse ) ok, res nisem sla vsega nazaj brat, ampak a ste sploh definirali kategorijo prijateljstva?Ne, ne si povedala čisto resnico. Veš težko je prepričat ženske, da imajo deci erektivne nagone ob pogledu na prsni obseg 90. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Volk, zihr si med njimi Saturninka, ne daj se prodati..uživaj dneve,ki so namenjeni poetskim izražanjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.