Amis 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 ja v sloveniji poglej na www.maat-sp.si stran - pod sodelavci- ga. senka nassif iz MB Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slončica 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Mislim, da o tem piše tudi na strani satjam-dn.com. Ja res gre za astrologijo-indijsko in kolikor se meni zdi je podobna zahodni, ki jo mi poznamo. O tem obstaja tudi zanimiva knjiga, katere naslova se ne spomnim, boš pa o njej zvedla na web strani, ki sem jo omenila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Takole, za lažji dostop www.maat-sp.si satjam-dn.com Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 V ljubezenskih rečeh lahko vsaka ženska hitreje posluša kot lahko govori katerikoli moški. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Nekatere ženske jokajo, ker niso dobile moškega svojih sanj, druge pa, ker so ga dobile. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Kadar moški ženski vljudno odpre vrata avtomobila, potem je avto nov, ali pa je nova ženska. midva se morva videt, nekoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Kadar moški ženski vljudno odpre vrata avtomobila, potem je avto nov, ali pa je nova ženska. midva se morva videt, nekoč Prilika zamujena, ne vrne se nobena.......lahko še, ampak bom kavalir, ker pridem z vlakom.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 hehev kero stran je pa pelu 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 hehev kero stran je pa pelu 666 zlobijeu....tralalaKam bi ti pelu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 V tapravo hih torej nazaj no ja, ali pa naprej! Kak vzameš....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Hm... zanimivo..ampak zanima me kako oni vejo kjera mantra je zame konkretno.,. a to izpiše njim računalnik al kaj? to je pol kukr astrološka karta podobno? a z krogom? pa a obstaja nekdo k res obvlada.. to?..v Sloveniji.. x!x ..sj sj vem preveč sprašujem..ampak me res zanima SaTurNina, Kot so ti napisali že malo kasneje, poveži se z gospo Nerino, www.satjam-dn.com, telefon 02 / 3313 407 (Maribor, zelo blizu dvorane Tabor). To bo pravo presenečenje in zadovoljstvo zate. Analiza v globino. Ne gre pa za kroge, ampak za kvadrate. Gospa jih naredi malo murje, za vsako področje posebej. Zelo je izčrpna, odstrani ti marsikatero dilemo in ti obenem da misliti. (Tole izgleda kot reklama, to je res, vendar se vsekakor raje oglasi pri njej, kot pri kom, ki MORDA prodaja meglo. Zanjo vem, da je v redu.) Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Nima te kaj strašit. Ga. Nerina je ena od najprijaznejših oseb, kar sem jih v življenju srečal, pa verjemi, da jih nisem malo. Lep pozdrav! Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Česar "ljubezen" ne vidi, verjame. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 JST ŠE NISM MELLA PRJATLA K SE NEBI ZALUBU WAME.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>JST ŠE NISM MELLA PRJATLA K SE NEBI ZALUBU WAME.... hihi js tud ampak frend pa tak če te nima rad... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihi js tud ampak frend pa tak če te nima rad...a ne de Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako pa to zgleda? oz. kako pa to..zgleda- mislimkaj to pomeni, da švicaš kri in si brišeš krvave solze v imenu ljubezni? itak.... partnerstvom ali brez......brišeš solze enkrat zato ker si, enkrat pa zato ker nisi v navezah..... Mimogrede Vrba, kdo pa so strokovnjaki za partnerstvo Praktiki ali teoretiki Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 predvsem strokovnjakov aneda Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 tko je ja hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Obstaja...imam polno moških prijateljev, mogoče celo več, kot žensk. Pa ni nobene simpatije z nobene strani...no, pri nekaterih je, samo ne z moje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ja sej jaz mam tudi več ženskih frendic, moških zelo zelo malo, ker jih večina misli sam na severino pa drkanje :xx!: Ženske so bolj resne Pa ne kritizirajo, majo dostop do svoje ženske energije. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Men se je to kr dostkrat dogajal ja...da sm bla kolegom všeč, hvala bogu kolkr sm starejša manj ker sm se zarat tega večkrat izogibala kakršnim koli bolj tesnim prijateljstvom k nakonc je zmer pršl do "ti si men tok nice" :xx!: Drugač pa Behy very good - to je to ženska energija - kako si lahko pri 14ih že tak smarty!!! Sej ženske znamo bit včasih kače pa zatežene pa opravljivke pa to, mamo dneve priznam jst jih mam tut ampak vsaj jst se z vsemi moškimi prijatelji kar dobro razumem, smatram da more bit njim tut kul ta ženska energija drugače se nebi z menoj družili ane...Uglavnem full si dobro to povedal znamo se pogovarjat še o čem drugem kot Sevi in drkanju Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
primorc 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 No pa smo tam, ko se dva prijateljanasprotnega spola zbližata in postaneta več kot prijatelja je vseskupaj "ludo i nezaboravno" kar pa se konča ko iz zabave preide v vezo ko se začneta med sebojno dušiti in zahtevati drug od drugega.Tu zopet nastopi pranje možganov religije ki je opredelia vezo kot nekaj z zakonom določenega.Zanima pa me zaka prijatelji spremenijo mišljenje o prijatelju ko le ta preide iz samo prijatelja v partnerja.Ko sta bila prijatelja ni bili pogojev z nobene strani in ni bilo veze.Pa mi povejte ali prijateljstvo ni VEZA? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo pa pravi, da je tako?Ljudje, ki so odkriti do sebe in drugih, ne spreminjajo mnenja. točno tak, taki so namreč mrtvi, vse kar je živo se namreč spreminja... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Vsako prijateljstvo je kot roža:se trudiš, zalivaš, paziš, čuvaš,...in enkrat zaj.... pa se posuši. Občutljiva zadeva ne morš pomagat. Mam prjatlco (7-8 let), skupi žurava, se izpovedujeva, si pomagava, ...V zadnje pol leta sm bil zunaj brez nje mogoče 4krat, pa še takrat sm jo pogrešu, fuuuuuul jo mam rad, ogromno mi pomeni in ona to ve, pa ni nobenga telesnega stika(razen tolažilnih objemov). Pa oba sva samska.Stvar je v medsebojnem spoštovanju, enakovrednosti in enakopravnosti. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.