Skoči na vsebino

Prijateljstvo med moškim in žensko?

SeaGirl

Recommended Posts

• Komentarji 337
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mislim, da o tem piše tudi na strani satjam-dn.com. Ja res gre za astrologijo-indijsko in kolikor se meni zdi je podobna zahodni, ki jo mi poznamo. O tem obstaja tudi zanimiva knjiga, katere naslova se ne spomnim, boš pa o njej zvedla na web strani, ki sem jo omenila.
Deli na socialnih omrežjih

Hm... zanimivo..ampak zanima me kako oni vejo kjera mantra je zame konkretno.,. a to izpiše njim računalnik al kaj? to je pol kukr astrološka karta podobno? a z krogom? pa a obstaja nekdo k res obvlada.. to?..v Sloveniji.. x!x  x?x ..sj sj vem preveč sprašujem..ampak me res zanima x:)x

SaTurNina,

Kot so ti napisali že malo kasneje, poveži se z gospo Nerino, www.satjam-dn.com, telefon 02 / 3313 407 (Maribor, zelo blizu dvorane Tabor). To bo pravo presenečenje in zadovoljstvo zate. Analiza v globino.

Ne gre pa za kroge, ampak za kvadrate. Gospa jih naredi malo murje, za vsako področje posebej. Zelo je izčrpna, odstrani ti marsikatero dilemo in ti obenem da misliti.

(Tole izgleda kot reklama, to je res, vendar se vsekakor raje oglasi pri njej, kot pri kom, ki MORDA prodaja meglo. Zanjo vem, da je v redu.)

Lep pozdrav!

• 1 year later...
<{POST_SNAPBACK}>kako pa to zgleda? :inocent: oz. kako pa to..zgleda- mislimkaj to pomeni, da švicaš kri in si brišeš krvave solze  v imenu ljubezni? xrolleyesx

itak.... partnerstvom ali brez......brišeš solze enkrat zato ker si, enkrat pa zato ker nisi x:Dx x:Dx x:Dx v navezah.....

Mimogrede Vrba, :eek: kdo pa so strokovnjaki za partnerstvo x;)x

Praktiki ali teoretiki x?x x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ja sej jaz mam tudi več ženskih frendic, moških zelo zelo malo, ker jih večina misli sam na severino pa drkanje :o|o: :xx!:

Ženske so bolj resne x^x :palec: Pa ne kritizirajo, majo dostop do svoje ženske energije.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Men se je to kr dostkrat dogajal ja...da sm bla kolegom všeč, hvala bogu kolkr sm starejša manj ker sm se zarat tega večkrat izogibala kakršnim koli bolj tesnim prijateljstvom k nakonc je zmer pršl do "ti si men tok nice" :xx!:

Drugač pa Behy very good - to je to ženska energija - kako si lahko pri 14ih že tak smarty!!! :palec: :palec: :palec:

Sej ženske znamo bit včasih kače pa zatežene pa opravljivke pa to, mamo dneve priznam jst jih mam tut ampak vsaj jst se z vsemi moškimi prijatelji kar dobro razumem, smatram da more bit njim tut kul ta ženska energija drugače se nebi z menoj družili ane...

Uglavnem full si dobro to povedal x:Dx znamo se pogovarjat še o čem drugem kot Sevi in drkanju x:px x;)x x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

No pa smo tam, ko se dva prijateljanasprotnega spola zbližata in postaneta več kot prijatelja je vseskupaj "ludo i nezaboravno" kar pa se konča ko iz zabave preide v vezo ko se začneta med sebojno dušiti in zahtevati drug od drugega.Tu zopet nastopi pranje možganov religije ki je opredelia vezo kot nekaj z zakonom določenega.Zanima pa me zaka prijatelji spremenijo mišljenje o prijatelju ko le ta preide iz samo prijatelja v partnerja.Ko sta bila prijatelja ni bili pogojev z nobene strani in ni bilo veze.Pa mi povejte ali prijateljstvo ni VEZA? :o|o: :sori:

<{POST_SNAPBACK}>Kdo pa pravi, da je tako?

Ljudje, ki so odkriti do sebe in drugih, ne spreminjajo mnenja.

x:Dx točno tak, taki so namreč mrtvi, vse kar je živo se namreč spreminja... x:)x x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xNNx Vsako prijateljstvo je kot roža:se trudiš, zalivaš, paziš, čuvaš,...

in enkrat zaj.... pa se posuši. Občutljiva zadeva ne morš pomagat. :cry:

Mam prjatlco (7-8 let), skupi žurava, se izpovedujeva, si pomagava, ...

V zadnje pol leta sm bil zunaj brez nje mogoče 4krat, pa še takrat sm jo pogrešu, fuuuuuul jo mam rad, ogromno mi pomeni in ona to ve, pa ni nobenga telesnega stika(razen tolažilnih objemov). Pa oba sva samska.Stvar je v medsebojnem spoštovanju, enakovrednosti in enakopravnosti.

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...