:)matka 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Zanima me, če ste novo leto dočakali doma, na žurki, pri sosedih,..Pa tudi kako ste se mel, pa če ste za new year kej sklenil. no, jst osebno sm ga dočakala pr sosedih, doma sva pa s frendico še kasete gledale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 V ful fajn družbi pri prijatlih, kjer ni manjkalo smeha, hrane in pijače. Dnevna soba je bila plesišče - sem se naplesala, da me je vse bolelo! Ob polnoči pa ofenziva s petardami, raketami in ne vem še s čim, da je pokalo in se iskrilo...Menda okrog 2h sem zaspala na kavču (otroci in ostali odrasli so seveda ostali pokonci) in se zbudila ob 5h vsa čila, medtem ko so drugi še komaj hodili... Ma bilo je super!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 V družbi prijeteljev, kar je tradicija, v mislih tudi z vami, pijače, hrane dovolj, vendar me hrana niti ni zanimala preveč, no sej pijača tud ne . Spat sem šla ob 2 in spala do 11.30 Na kratko, imela sem se lepo, določene stvari spremenila že med temi prazniki, si zadala nekaj cijev, se odločila nekaj stvari. Ugotovila pa sem, da meni tile prazniki ne pomenijo več toliko kot so mi, hm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 skratka: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 bili smo doma in je bilo čist OK spat šla ob 4 in se zbudila ob 8, pol pa za dve ure lezt u hrib. problem: zamenjala ritem in hodim spat zgodaj zjutraj in se zjutraj tud zbujam :xx!: bo cel kažin naslednji teden , se bo treba mal u red spravt in skulirat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Oj, Matka, zivjo in odbrodosla! Praznikov pa pravzaprav se nismo preziveli... jih se prezivljamo, yess!!! Zelo dobro sem/smo preziveli do zdaj - uzivasko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Na žurki, pri sosedih.....glede sprememb in sklenitev pa zmeraj na boljše, na slabše....odpade, sicer pa res prazniki še trajajo.....bioritem se je malo porušil, za uskladitev bomo mislili šele naslednji teden.....vsem lepe praznike Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 bemu.....zhurerskodelovno 666 zlobijeu.....ankol vech Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 hehe....mick.... a si spol spremenila 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 ....sam številke gsm-a pa ti vseen ne dam..................................ga nimam No, pol pa........sva bila sama doma Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 aja... sta bila sama doma?ti pa mickeni???? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 aakhut, a si že bil tam v jami na rombonu - mal povej kako je blo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 naslednji vikend....pol pa porocham...hehe 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 jest oa dons v bc - pa ne v hribe - čez hrib Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 heheroutarje gledat 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 aja... sta bila sama doma?ti pa mickeni???? 666 zlobijeu....tralala .........na srečo......ne x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 heheroutarje gledat 666 zlobijeu....tralalaroutarji skup držimo, mi severni primorci, bčani južni gorenci Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 kwa ti si iz bca 666 zlobijeu... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 ne, jest ne z bcabčani iz bcajest severna primorka z gornesavske dolinerojena v gornesavsk dolin Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 kwa serjesh....te bom zatozhu u dolin...pol bosh pa vidla primorska se koncha 40-i serpentini na vrshichuin na meji med zadnjico in luknjo 666 zlobijeu......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 kwa serjesh....te bom zatozhu u dolin...pol bosh pa vidla primorska se koncha 40-i serpentini na vrshichuin na meji med zadnjico in luknjo 666 zlobijeu......tralala nč serjem kwa pa čez predil ne bit špeckahla Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 tist pa ne shteje....k je v evropi 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 ampak jest tam pelem od nas do ke....je hitrš Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 ..............prevod, prosim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Doma, z možem in hčerko (in psom). Koper totalka zapetardiran (sploh Markovec), drgač pa hrane in pijače je blo dovolj, dobre volje tudi, sam volja je omagala tam okoli 00,30 ure. Zjutraj ob 06.00 pa hop v luft, je blo treba psa pelat ven. Odzunaj pa mraz in smrtna tišina....ke dobro... Parkirišče polno ostankov različnih ognjemetov, avtomobili nepoškodovani (hvala bogu). :xx!: Kar je nek čudež letos... Nova zaobljuba: HUJŠATI in SHUJŠATI!!! Me zanima, ja.... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.