umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 ..............prevod, prosim Mick............. beri počasi..................iz gorenščine prevajaj najprej v slovenščino............................nato v štajerščino Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Ostala sem kar v študentu, tam okrog desetih sva se s sosedom našla in se spravla skup čakat novo leto ob rujni kapljici (ki je sploh nisem več vajena ) in debati... luštno je blo, čeprav si je moj srček želel nekaj drugega vsaka stvar je za nekaj dobra in vsaka stvar ti nekaj govori, pravijo.... tako da sem malce razmišljala o tem novem letu in... verjetno bojo ugotovitve kmalu začele padati na papir... zaenkrat se še kuha v meni drugače sem pa to novo leto izkoristila za prelomnico, da neham kadit - dokončno - in za to sem ful vesela. poleg tega pa sem začela tudi tibetančke delat... huh, je pa še ena resolucija, ki prinese solze v oči, ampak "jebesh"... upam da ne bom več dolgo v takšnem razpoloženju Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 srečna sem ker sem preživela vse te petarde in ognjemete...in da je ta cirkus za menoj..saj je bilo luštno ampak raje sem v planinski koči in da pada sneg kot v bučnem naselju...čakam snežinke da bom dobila občutek novega leta...pozimi sem romantično razpoložena ker se mi zdi kot v pravljici in vsem vam želim da se tudi vaša pravljica zaćne uresničevati s prvimi snežinkami.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 drugače sem pa to novo leto izkoristila za prelomnico, da neham kaditHm......sam si po novoletnem žuru tud še nisem čika prižgal ........me prav zanima kako dolgo me bo držalo. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Prazniki so bili leno zaspani , nekaj dobrih žurov... Novo leto pa v znamenju bolečega grla in tako nisem imela feelinga za kaj več... Torej, ognjemet, domov, igranje družabnih igric z bratcem in kolegico, spat ob 6h, spanje do 14h!!! In potem naslednji dan spanje 12 ur tolk še nisem spala... Sicer pa še zmeraj bolna.... Posebnih novoletnih sklepov ni, standard: naredi fax, potovanje, smeh, sreča itd............. LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 drugače sem pa to novo leto izkoristila za prelomnico, da neham kaditHm......sam si po novoletnem žuru tud še nisem čika prižgal ........me prav zanima kako dolgo me bo držalo. :xx!: Dokler te bo pač držalo... (Če boš pa sam držal, bo pa mogoč trajalo mal dlje ) Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Hej, Sončna Vila, eno spontano debato sem ti odprl, da boš lažje premagovala abstinenčne cigaretne probleme. Če pa nočeš debatirati, pa vsaj podpis podstavi, da ne bom sameval tam pod tvojo pravico. V dvoje je lažje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 iiiiiiih grem sčekirat Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Prazniki še trajajo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 .traja tut generalka .doma..drug let pa ob morju, grrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Hvala bogu...da bo kmal mimo... Preveč hrane, preveč pijače..pa dooooolgočasno... :xx!: Tile prazniki...čist mim.. :xx!: Hm, tale o cigaretih ni slaba...nisem ravno razmišljala, da bi nehala...ampak se odločila, da bom drastično zmanjšala...zaenkrat... Pa ene nove stvari se svetlikajo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Astra, zakaj ne poskrbiš za svojo dušo, pa ti ne bo dolgočasno ne v družbi 30 ljudi, ne v družbi sama s seboj, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Selene, saj meni v resnici ni bilo dolgčas...dolgočasno se mi je zdelo...poslušati ljudi...ki so me dolgočasili... ...zato pa končno...prazniki so mimo...in ne rabim več izgubljati časa...z drugimi...ker mi v teh dneh v resnici ni bilo do njih...pa so ob praznikih pač določene obveznosti...ki jih moramo izpolniti... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 punca, ti rabiš našo družbo, bo pet ur minilo, kot bi švignilo Sicer pa sem te razumela, tudi sama vem, najbolj zoprno je sedeti v družbi z ljudmi, ki me imajo za čudno, ki ne znajo govoriti drugega kot o vremenu, politiki, kaj so videli, kje je bil kdo, kdo je bil s kom, kdo ga sračka s kom..., na koncu ugotovim, da sem nekaj ur preživela popolnoma odsotna za mizo, kimajoč in nasmehajoč se...joj, sej to ne spada sem, ampak zadnjič mi je sorodnica nekaj dopovedovala, videla sem, da premika ustnice, da se smeji, da mi nekaj govori, bolj sem se trudila, da bi ujela besede, bolj so uhajale. prav smešno se mi je zdelo, res pa je da sem pred tem odklopila misli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Sicer pa sem te razumela, tudi sama vem, najbolj zoprno je sedeti v družbi z ljudmi, ki me imajo za čudno, ki ne znajo govoriti drugega kot o vremenu, politiki, kaj so videli, kje je bil kdo, kdo je bil s kom, kdo ga sračka s kom..., na koncu ugotovim, da sem nekaj ur preživela popolnoma odsotna za mizo, kimajoč in nasmehajoč se...oj, selene a se teb tud to dogaja, da te majo za čudno, ker ti te stvari niso pomembne Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 mah mene majo čudno še zaradi marsičesa drugega... jim povem, kaj si v tistem trenutku misli, al pa kaj se bo zgodilo... me le čudno gledajo ker sedaj že vedo, da se kar dost uresniči, pa se jim le nasmejim in jim povem, da sem novodobna čarovnica, ki je metlo zamenjala s sesalcem, gre hitreje . Pridejo na obisk pa vidijo moje knjigice, ma ja spet bo odlutala, jaz pa se jim le smejim In kaj potem, če sem malce čudna, bolje to kot pa povprečna, mar ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 točno tko selene nas je več takih coprnic, včasih si še vreme zrihtamo ampak, če nas je pa preveč na kupu, ja pa lohk škoda Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 je zadnjič elektrike v celem mestu zmanjkalo, to je bilo v ponedeljek ko je mene najbolj , pa me kliče prijateljica, pa pravi - ti a veš, zakaj ni elektrike, jaz pa itak, jaz sem jo mal skenslala mam višek energije, pa je bila nekaj časa kar tiho , pa kaj mene briga razlog zakaj je ni, so tko lepo svečke po stanovanju gorele, da mi je bilo žal, ko je luč uničila čar, sem kar ugasnila in uživala ob prižganem računalniku, svečkah in B.Adamsu naprej (za to jo pač še rabim ). ja no,ona je pa prvo mislila, da resno mislim Veš kaj se bo naredilo ko nas bo še več na kupu - svet bo lepši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Veš kaj se bo naredilo ko nas bo še več na kupu - svet bo lepši to je res, če smo ta prave skup. s prijateljicami se večkrat zmenimo za hribe. pol se pa včasih zgodi, da zjutraj ni kaj obetaven pogled v nebo ampak me kr vztrajamo in - lej ga učinek coprnije. sonček se pokaže samo za nas, ki smo vztrajne in cel dan je lepši - velikokrat nam to rata x!x se nam je pa tudi že zgodilo, da je bila kašna, ki ni pogosto naša družba, zraven, se je pa vreme pokvarilo sicer pa niso samo hribi, sem samo en primerček napisala Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 glej da ne bo treskal pa grmel, ko boš mene s sabo vzela hecam se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 veš, da se bom potrudla, že zarad tebe, za lepo vreme sicer si pa tud ti coprnica, pa lahko pristaviš svoj piskrček Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 jaz včasih kej pomešam, pa nastane totalna zmenjšava, pride čisto druga čarovnija ven... se moram še naučit prave mešanice sestavin... mi zmeraj na nagajivost potegne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 to je čist ok, navihane čarovnice imajo občutek za ta pravo mero iskrice, tiste, ki stavr popestri.bomo že združle moči in pamet x!x , sej več glav več ve in več rok več dela naredi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 pa čim več vajenk, pa bo svet postajal tisti pravi, tko kot je bil prvotni namen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Selene, jaz vajenke že iščem, budno spremljam okolico. ta pravim vajenkam se oči iskrijo, samo prepoznati jih je treba in biti z njimi pozoren in nežen učitelj Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.