Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Sem mislila da narobe vidim , ja pa pogleda ne smejo umaknit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 What a mistake i made sem hitr popravlatako je, ne smejo umikat pogleda. ampak še niso vse, ki ne umaknejo pogleda ta prave, morajo imet še ta prave iskrice v očeh Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 včasih se pa na poti do nas izgubijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Selene, potem jim moramo pa mi pomagat, da nas najdejo sicer, če so ta prave, se same na nas obrnejo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 joj, kako ste preživeli praznike je tole, kam se selimo Tina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 joj, kako ste preživeli praznike je tole, kam se selimo Tina Selene, selimo med znamenja smo tam čarovnice in vajenke Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Odlično ... jedla, lenarila, ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Odlično ... jedla, lenarila, ... kaj je to fino početje Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 njam...prav res...vse mogoče počela sam spala bolj malo ........ .......bo kriza ko me zagrabi ....lahko tudi stoje spim ...pa kaj ko je za počet toliko zanimivih stvari, ki se kar same pripeljejo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Pri kolegu, z njegovo punco in še enim mojim kolegom(ta ima 3 urni "blackout", spomni se, da sta z FTYem viski spila do konca(0.75!!!), pol pa se je zbudil v postelji doma), eden pa je zbolel. Ob 1.30 pa sem jaz tudi šel domov, pa peljal psa ven, pol pa še malo gledal televizijo, pa spat. V bistvu nisem nič kaj dosti pričakoval in tako je bilo. Če bi bili kje kakšni mali otroci, bi se igral z nimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Rachek...javi se; prihodnje leto si vabljen k nam... moj sin vedno išče nekoga za igranje v starosti od 18 do 30 let.. Čudak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Saj ne morem verjet, poslušal smo Lučko na radijo Rogla in nafuliral zvočnike pa densal, da se je kar kadilo. Jaz, brat, svakinja, nečakinja in mami. Ostali so bili preveč zadrti, da bi uživali. Že dolgo se nismo imeli tako fajn, čeprav je bilo med JUGO glazbo še malo govedine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Ja, meni so tudi vedno govorili, da sem čuden otrok ... Upam, da ti tega ne govoriš svojemu otroku :o|o: ... boli :xx!: .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Prazniki,he,he,he, norisnica,....kraj na Dolenjskem,vikendica,na starega leta dan, ne vem točno, nekje do pol šeste zjutraj,malce zalegnili, obvezno spočitje glave z novoletnim koncertom,potem pa akcija dalje do naslednjega dne....ma ta pravi đumbus, ti rečem Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.