Skoči na vsebino

Plodni dnevi

Recommended Posts

• Komentarji 181
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:) po pozornem branju in tako naprej, pokapiral za kaj gre tu, in ugotovil da to je pa super metoda.... torej približno pa pojdimo bolj varno, 12 dni po, 10 dni pred, in 6 dni se ne sme.... mrbit še kaj več znotraj tistih 28
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

sicer pa sem mel jaz čeraj ful krvav dan, najprej, sem se ugriznu v lice, pač sstanetova sol je preveč teknila (ne morem prehvalit) pol pa sem se še s prstom butnil ob mizo, tolk da je nastala neka ureznina ki se mi zdaj prijetno gnoji :xx!: al pa se je že zacelila, no ja, vsekakor, včeraj sem jedel meso x;)x in pil kri, in moj kazalec desne roke, ima še eno brazgotino (sedaj jih imam na njemu že polovico vseh brazgotin na telesu (torej dve)...., hehja bom jaz tole zbrisal pa prenesel v dnevnik, neeeeee
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane

Objavo le popravi, prst pa stisni do krvi in ga dezinficiraj.

Pa še oni moj link odstrani, da ga ne bodo dame brale :unsure:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...