Mick 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Imata prav, saj na drug način se skoraj ne da ....sstane ti si Zakon Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 .. daj da se se tu podpisem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 po pozornem branju in tako naprej, pokapiral za kaj gre tu, in ugotovil da to je pa super metoda.... torej približno pa pojdimo bolj varno, 12 dni po, 10 dni pred, in 6 dni se ne sme.... mrbit še kaj več znotraj tistih 28 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 nevem, sj to ni od vedno, ampak pogoji so pač taki ugodni, da jajc kr ponori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Najpomembnejši je reflex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Kaj se režiš, ne verjameš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 ej, pa važn, de sploh je,no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 sicer pa sem mel jaz čeraj ful krvav dan, najprej, sem se ugriznu v lice, pač sstanetova sol je preveč teknila (ne morem prehvalit) pol pa sem se še s prstom butnil ob mizo, tolk da je nastala neka ureznina ki se mi zdaj prijetno gnoji :xx!: al pa se je že zacelila, no ja, vsekakor, včeraj sem jedel meso in pil kri, in moj kazalec desne roke, ima še eno brazgotino (sedaj jih imam na njemu že polovico vseh brazgotin na telesu (torej dve)...., hehja bom jaz tole zbrisal pa prenesel v dnevnik, neeeeee Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Nino, hitro očisti rano s cca 3% raztopino, malo bo peklo, ampak vnetja ne bo.Boš vsaj vedel, kako ženske peče, če ne upoštevajo mojih nasvetov pri hrani, potem se morajo pa globinsko prat, da se jim ne vname aparatura Za ilustracijo si še pa tole preberihttp://www.salesalute.com/forum/forum_Show...age2.asp?ID=898 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 je že prepozno stane to je blo čeraj, na željo pokowca morem pa mal popravit objavo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Objavo le popravi, prst pa stisni do krvi in ga dezinficiraj.Pa še oni moj link odstrani, da ga ne bodo dame brale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Najpomembnejši je reflex cigav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Najpomembnejši je reflex cigav? Tvoj že ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Trenutno se ne morem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 pa drugic.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 pojutrišnjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ja, vsak dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 uauuu, zakon.. Tale sol pa dela cudeze.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ne grizi, raje jo liži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Lizem, lizem bres skrbi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Kdaj sem ti jo pa dal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Pa je sladko ali slano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Zelo okusno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.