Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Tudi ta problem je rešljiv le z zdravo soljo in delnico države Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 sstane, a ti pa kar haras? ti bom ze dala delnico! Marsa! A voda in zemlja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Otrok mora biti tvoja ljubezen, ne strošek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Otrok je ljubezen in strosek.. Saj ne zivi od zraka!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pa nastane tudi ne..............od zraka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 To pa ze vemo Mick, brez skrbi! Seveda je pa poleg klasicnega nacina delanja otrok, mozno tudi to, da nastane iz soli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kak te? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Sstaneta vprasaj!Sigurno obstaja kaka resitev! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Sstaneeeee...........povej, pomagaj..........če ne še bom ki moral fukat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Sstaneeeee...........povej, pomagaj..........če ne še bom ki moral fukat Bog ne daj,a??!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kaj te ma bog s tem, razen da njej pravi.......NE daj x!x :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Meni pravi: DAJ, DAJ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 .....boga treba ubogat! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Marsa! A voda in zemlja?Sory, Uma, nisem opazila..Kaj si mislila? Voda in zemlja sta res v bistvu najbolj plodna elementa, ceprav ne moremo posplositi po elementih - ker recimo zemlja je plodnejsa kot zrak, vendar pa kozorog ni plodnejsi kot tehtnica.Mislila pa sem dva dni, 15. predvsem in kak dan okoli, ko je bil veliki zemeljski trigon, sonce pa v ribah, pa so to bili ful plodni dnevi za zemlje in vode (in tiste s taksnim asc ali luno, ali pa seveda tudi venero, ker gre za plodnost). Torej - ce smo zemeljski znak in bo recimo Luna v Biku (ki je ze po defoltu plodnejsa) in bo recimo zraven se v konjunkciji z jupitrom (ali venero), bomo te dneve ne samo plodnejsi, pac pa tudi sicer bolj topogledno razpolozeni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Za plodne dneve se najbolj zaupam astrologiji oz. Luni.Max plodnost, ko je Luna v istem znaku, kot je natalna Luna.Ce je pa se prazna Luna, se pa sploh rado "prime".Smo s prijateljicami kontrolirale za vse tiste otroke, ki so se rodili kot posledica ljubljenja njihovih starsev med takorekoc "varnimi" dnevi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Dbest, to je zelo kul, da si se/ste se lotila/e tako analiticno!!! Zelo zazeleno, res je tole, namrec na prazno, sploh ce v plodni (ali na svoji natalni) luni. Prima, da si podala, Ruby! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Star pregovor pravi, da lahko kolikor toliko brez skrbi sexaš 10 dni pred in po menstruaciji (če je redna), tak je pregovor brez energij....Tomaž Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ja, to je nekako res, vendar tudi ce je menstruacija redna (pri meni je od prvic ko se je pojavila vsakic tocno na 28 dni) - ni nujno, da je ovulacija vedno na iste dneve oz. da pade tocno v tale okvir.je pa res, da tudi same zacutimo, kdaj je ovulacija, tole skratka kar dela.Bolj zanesljivo je opazovati sebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 A je kdo gedal film Cold Mountain? Tam Nicole zanosi, ko prvic in samo enkrat seksata..V veliko filmih je tako, da seksajo enkrat pa so ze kar nosece.. To je pravzaprav neumnost, ki zavaja ljudi.. V resnicnem zivljenju se vecina kar nekaj casa "muci", da naredi otroka.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 A je kdo gedal film Cold Mountain? Tam Nicole zanosi, ko prvic in samo enkrat seksata..V veliko filmih je tako, da seksajo enkrat pa so ze kar nosece.. To je pravzaprav neumnost, ki zavaja ljudi.. V resnicnem zivljenju se vecina kar nekaj casa "muci", da naredi otroka.. ZNOVA..pozdravljena.. ..mi gre kar nasmeh...seveda..načeloma imaš prav, tudi pri meni ni takoj"ratalo"... ..ampak saj poznaš tisti Murphyijev zakon....še vedno drži.. ...tudi jaz sem zanosila takrat ko sva enkratedinkrat seksala v mesecu.. to je bilo zelostresno obdobje...saj sva se iz bloka selila v hišo in potrebno je bilo vse zložiti v kartone,pa na verando..ogromno fizičnega dela...da o pripravah v hiši niti ne govori.. pol pa ni in ni bilo menstruacije...pa so mi rekli,hja mogoče si pa noseča...ne, jaz že ne (včasih mi "rogi" iz horo znamenja nagajajo... )saj jazbom pa že menda vedela kako in kaj...tako sem bilatrdo prepričana, da si niti clearblue nisem kupila..in sem čakala...navsezadnje sem pa morala ponj.......in glej ga zlomka...danes zjutraj pa me nekamala roka poboža po glavi in nežno reče: mama... vse bi dala za takšna jutra.... ..ja dobro jutro vsem... LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 .. blagor tebi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Se ti že dolgo mučiš, ZNOVA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Se ti že dolgo mučiš, ZNOVA ma ne.. ne muciva se.. seksat je prav fajn.. Ko se bo zgodilo, se bo.. Ne gledava na plodne dneve, ampak enostavnop seksava in, ko bo, bo..Zeliva si otroka in sva rekla, da bova na tak nacin poskusila.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Imata prav, saj na drug način se skoraj ne da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.