SKA - Vi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Jaz tudi nacrtujem narascaj... Zelo si ga zeliva, a se razmisljava ali naj pocakava do naslednjega leta, ali ze sedaj.. Morda se bo pa nekje vmes zgodilo kar samo od sebe.. Masinca, zate tudi drzim pesti. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Živjo SKA - Vi Pol nas je pa kr neki takih na forumu. Drgač pa SKA nč čakat, kr narest. Če preveč načrtuješ, zihr ni najbolj. Sej itak pa če zdele "ušpičta", bo rojstvo že nasledn let. Pesti bomo pa držale kr vse za vse. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Nekje sem zasledila, da sperma ko pride na zrak, "umre".. Torej bi to pomenilo, da zenska ne more zanosit, ce moski spermo spusti (npr) na njen trebuh in potem stece do vagine... Kdo kaj ve o tem? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Izven maternice - ampak v zenski.. Kaj pa na zraku..? hmm, ne vem, sumljivo mi je tole.. :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 u mater... Samo to pa moras bit psiho, a? Da spizdis spermo in se pozneje oplodis.. Pazite se fantje!! Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Poznam dve taki,samo sta v ženski podobi(pa še ratalo jima je) :xx!:in reakcija "ocetov"? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Poznam dve taki,samo sta v ženski podobi(pa še ratalo jima je) :xx!:Uf! Strasno. :xx!: Kaksna zloraba.Sem pa globoko prepricana, da se takim ljudem narava prej ali slej mascuje!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ali pa kje v bližini, moraš paziti kako se umiješ! Kako pa misliš,da naredijo ženske, ki želijo shraniti spermo partnerja(da bi jo kasneje lahko uporabile) v kondomu, jo odnesejo v banko! (smešno ampak resnično)ka pa spermicidi in to? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 kaj pa sta ti dve po horoskopu? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Madonca, fantje, začnite po ulicah gledat, če vam je kdo podoben Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 jaz pa device zaklinjam... ja ovnice so pa res največ ... z nobeno devico nism meu tok problemov kt s temi bi si mislu da kaka škorpijonka to pa vidim tiste nedolžne dvojčice.... ni pravice na svetu al so :xx!: al pa so .. hja vem tisto s 100% nič ni 100%no ej sstane... mrbit sva pa v sorodu moja babica je dvojčica pa ravno tam nekje tvojih let... mal starejša ampak ko si jih mel ti 20 se ni poznalo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Poznam dve taki,samo sta v ženski podobi(pa še ratalo jima je) :xx!:A tut take -evke obstajajo???!!!??? GROZA! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 To pa je že dovolj za vstopnico v Polje... Nekatere babe pa res ne poznajo poštenosti...kaj poštenost...vest... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Razumem, da clovek v casu obupa pomisli tudi na kaj takega, a ne razumem kako lahko to resnicno naredi..Kako jih ni sram ( take zenske ) imeti otroka pa ocetu nic povedati... Vsak oce ima pravico vedet, da ima otroka. In vsak bi se moral prostovoljno odlocit za otroka - ne da mu ena koza ukrade spermo in ga "sama ustvari".. To se mi zdi kot neke vrste kloniranje. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Pozna kdo kaksno fino stran na internetu o nosecnosti, prehrani v tem casu, ... itd Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Razumem, da clovek v casu obupa pomisli tudi na kaj takega, a ne razumem kako lahko to resnicno naredi..Kako jih ni sram ( take zenske ) imeti otroka pa ocetu nic povedati... Vsak oce ima pravico vedet, da ima otroka. In vsak bi se moral prostovoljno odlocit za otroka - ne da mu ena koza ukrade spermo in ga "sama ustvari".. To se mi zdi kot neke vrste kloniranje. ja, jest zdele tut ce bi se zgodil (v navedenem primeru), ne bi rad vedu.mogocepa bom cez nekaj let drgac razmislu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Nekatere babe pa res ne poznajo poštenosti.kaj poštenost...vest... mislim, da je layf izziv met otroka.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 kako pa izračunam nepolodne dneve ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 kako pa izračunam nepolodne dneve ?Ponavadi so plodni ravno tisti dnevi, ko ti je največ do sexa... narava pač In Contesa ima prav, tlele tut fiziki nimate kej računat.... ženska "matematika" & opazovanje lastnega telesa pride bolj prav Pa srečno vsem, ki se trudite.... sej veste, za kaj! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 kako pa izračunam nepolodne dneve ?Ponavadi so plodni ravno tisti dnevi, ko ti je največ do sexa... narava pač In Contesa ima prav, tlele tut fiziki nimate kej računat.... ženska "matematika" & opazovanje lastnega telesa pride bolj prav Pa srečno vsem, ki se trudite.... sej veste, za kaj! power.... ajd js bi itak zamešu številke.... fiziki radi zanemarimo zadno decimalko... približno neploden dan... pa je ... itak so možnosti zelo majhne da je dan zelo ploden.... hm torej to bo treba mal drgač ukrepat.... vseen me zanima je kje kaka enačba... bom mojo kolegico vprašu (fizičarke že znajo) sam zdej je staknila nekaj od svojga tipčka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Nino, kaj je staknila, povej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Pravijo,da ženska, ki ima malo več puhca na licih, da je podvržena neplodnosti.? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Nino, kaj je staknila, povej vnetje vsemogočga.... mehur pa vse... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Povej ji, naj se gre solit, če misli, da je to staknila od njega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Nino, kaj je staknila, povej vnetje vsemogočga.... mehur pa vse... Ej Nino, nujno ji priporoči, naj se gre čimprej testirati za Klamidijo Trahomatis! Resno. Ponavadi to prenašajo moški, znaki so pa ravno taki kot opisuješ, mehur, bolečine v trebuhu... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.