Skoči na vsebino

Plodni dnevi

Recommended Posts

Jaz tudi nacrtujem narascaj...

Zelo si ga zeliva, a se razmisljava ali naj pocakava do naslednjega leta, ali ze sedaj.. Morda se bo pa nekje vmes zgodilo kar samo od sebe.. x;)x

Masinca, zate tudi drzim pesti. x:)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 181
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Živjo SKA - Vi x:Dx

Pol nas je pa kr neki takih na forumu. :palec: :palec: Drgač pa SKA nč čakat, kr narest. Če preveč načrtuješ, zihr ni najbolj. Sej itak pa če zdele "ušpičta", bo rojstvo že nasledn let. :8):

Pesti bomo pa držale kr vse za vse. x:Xx

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Nekje sem zasledila, da sperma ko pride na zrak, "umre".. Torej bi to pomenilo, da zenska ne more zanosit, ce moski spermo spusti (npr) na njen trebuh in potem stece do vagine...

Kdo kaj ve o tem?

Poznam dve taki,samo sta  :vragec: v ženski podobi(pa še ratalo jima je) :xx!:

Uf! Strasno. :xx!: :V:

Kaksna zloraba.

Sem pa globoko prepricana, da se takim ljudem narava prej ali slej mascuje!!!!

Ali pa kje v bližini, moraš paziti kako se umiješ! x:Dx

Kako pa misliš,da naredijo ženske, ki želijo shraniti spermo partnerja(da bi jo kasneje lahko uporabile) v kondomu, jo odnesejo v banko! x:Dx (smešno ampak resnično)

ka pa spermicidi in to?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jaz pa device zaklinjam... ja ovnice so pa res največ :vragec:... z nobeno devico nism meu tok problemov kt s temi xrolleyesx bi si mislu da kaka škorpijonka to pa vidim tiste nedolžne dvojčice.... :sori: ni pravice na svetu al so :xx!: al pa so :vragec: ..

hja vem tisto s 100% nič ni 100%no ;)

ej sstane... mrbit sva pa v sorodu ;) moja babica je dvojčica pa ravno tam nekje tvojih let... mal starejša ampak ko si jih mel ti 20 se ni poznalo....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

To pa je že dovolj za vstopnico v Polje... :V: :vragec:

Nekatere babe pa res ne poznajo poštenosti...kaj poštenost...vest... :sick:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Razumem, da clovek v casu obupa pomisli tudi na kaj takega, a ne razumem kako lahko to resnicno naredi..

Kako jih ni sram ( take zenske ) imeti otroka pa ocetu nic povedati... Vsak oce ima pravico vedet, da ima otroka. In vsak bi se moral prostovoljno odlocit za otroka - ne da mu ena koza ukrade spermo in ga "sama ustvari".. To se mi zdi kot neke vrste kloniranje. xrolleyesx

Razumem, da clovek v casu obupa pomisli tudi na kaj takega, a ne razumem kako lahko to resnicno naredi..

Kako jih ni sram ( take zenske ) imeti otroka pa ocetu nic povedati... Vsak oce ima pravico vedet, da ima otroka. In vsak bi se moral prostovoljno odlocit za otroka - ne da mu ena koza ukrade spermo in ga "sama ustvari".. To se mi zdi kot neke vrste kloniranje.  xrolleyesx

ja, jest zdele tut ce bi se zgodil (v navedenem primeru), ne bi rad vedu.

mogocepa bom cez nekaj let drgac razmislu xrolleyesx

kako pa izračunam nepolodne dneve  x;)x ?

Ponavadi so plodni ravno tisti dnevi, ko ti je največ do sexa... narava pač x;)x x:Dx

In Contesa ima prav, tlele tut fiziki nimate kej računat.... ženska "matematika" & opazovanje lastnega telesa pride bolj prav x^x

Pa srečno vsem, ki se trudite.... sej veste, za kaj! x:)x

:flower:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

kako pa izračunam nepolodne dneve  x;)x ?

Ponavadi so plodni ravno tisti dnevi, ko ti je največ do sexa... narava pač x;)x x:Dx

In Contesa ima prav, tlele tut fiziki nimate kej računat.... ženska "matematika" & opazovanje lastnega telesa pride bolj prav x^x

Pa srečno vsem, ki se trudite.... sej veste, za kaj! x:)x

:flower:

:flower: power.... ajd js bi itak zamešu številke.... fiziki radi zanemarimo zadno decimalko... približno neploden dan... pa je ... itak so možnosti zelo majhne da je dan zelo ploden.... hm torej to bo treba mal drgač ukrepat.... vseen me zanima je kje kaka enačba... bom mojo kolegico vprašu (fizičarke že znajo) sam zdej je staknila nekaj od svojga tipčka... x;)x

Nino, kaj je staknila, povej :8):

vnetje vsemogočga.... mehur pa vse...

Ej Nino, nujno ji priporoči, naj se gre čimprej testirati za Klamidijo Trahomatis! Resno. Ponavadi to prenašajo moški, znaki so pa ravno taki kot opisuješ, mehur, bolečine v trebuhu...

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...