majica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 za vse zainteresirane...sončkov forum...prve nosečnosti...dojenje...in drugo... URL=http://www.soncek.si/forum/viewforum.php?f=15 ali pa bolj strokovne razlage http://med.over.net/klinicne_stroke/porodn...ki/faqindex.htm Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 cool Mašinca, se ti je izpolnila želja . Želim ti prijetno nosečnost in seveda še vse kar sledi .Hvala JanjaK , ja pa teb tut Majica za vse lepe želje. Je pa zdele še mal smotan, ker mi je stalno slabo. Sm shujšala 3 kile. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Hi hi hi, glih za v kopalke , sorry, majčkeno se hecam. No sigurna sem, da dobiš vse 3 nazaj, pa še kakšno zraven. Uživaj . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Sej drgač se ne bi nč prtožvala, ker vem, da jih mam kar neki preveč (ne samo tiste tri, k so šle dol), sam razlog pa vseeno ni fajn Ja v kopalkah bom pa Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Se mi je pa zadeva zgodila v bistvu prejšnji teden, tko da je še sveže. Aja očitno sva najdla tiste plodne dneve. CESTITAM!! Veliko srece! Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Mašinca the best, uživajčkaj tole lepo obdobje! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 čestike tudi od mene... spet bomo spremljali nekaj najlepšega kljub slabostim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 oj mašinca!!! Full dobro! Jst ti tud želim vesele trenutke pričakovanja in potem ko bo bejbi prišel na svet uživanja v novi vlogi!!!!!Do takrat pa čimmanj bruhanja pa potem tud čimmanj noči brez spanja.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Hvala vsem za dobre želje. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 nekje sem prebral, da je ženska plodna takrat, ko se hote-nehote moderno˝goni Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Bu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ja, bu ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Veliko stvari je pojasnjenih na strani:www.ringaraja.net Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ccc 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Lep pozdrav ! Zanima me ali mi lahko kdo pomaga kje najdem več informacij v zvezi z zanositvijo s pomočjo lune. Menda si lahko točno izračunamo kdaj smo najbolj plodni s pomočjo lune.. Prosim za odgovor ur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 http://www.cosmitec-astrological-compatibi...order-form.html Tule je en link, kjer si lahko naročiš po mailu koledarček . Marsa, upam, da ni kak sporen link . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 A pa je dost na tem?K mal mi je cudn, glede na ovulacijo pa tak, ampak neki ze more bit Zadnjic sem gledala nek luskan film, kjer je bilo govora o tem, da ce si postrizes lase ob polni luni, hitreje zrastejo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
psycho 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ko imamo to temo bi vas še jas nujno prosila za pomoč. z fantom sva imela spolne odnose ko nama je počil kondom. to se nama je zgodilo danes, ko je natanko en dan pred menstruacijo ( dobiti bi jo morala jutri zjutraj ali danes ponoči). vljudno vas prosim za pomoč, da mi poveste kolikšna je verjetnost da zanosim. (zanositev je nezaželjena) zahvaljujem se za odgovore že vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ko imamo to temo bi vas še jas nujno prosila za pomoč. z fantom sva imela spolne odnose ko nama je počil kondom. to se nama je zgodilo danes, ko je natanko en dan pred menstruacijo ( dobiti bi jo morala jutri zjutraj ali danes ponoči). vljudno vas prosim za pomoč, da mi poveste kolikšna je verjetnost da zanosim. (zanositev je nezaželjena) zahvaljujem se za odgovore že vnaprej jutri pojdi v ZD h ginekologinji pa ti bodo dali ene tri tabletke pa bo O.K.sicer pa mislim da en dan pred menstuacijo nimaš šans da se kaj pokegla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
psycho 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 jutri pojdi v ZD h ginekologinji pa ti bodo dali ene tri tabletke pa bo O.K.sicer pa mislim da en dan pred menstuacijo nimaš šans da se kaj pokegla sam kakšna je sploh šansa da zanosiš en dan pred menstruacijo? jas sem mnenja da je mogoče možno da se telo pripravlja na menstruacijo ali kaj podobnega je to možno?:S Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 sam kakšna je sploh šansa da zanosiš en dan pred menstruacijo? jas sem mnenja da je mogoče možno da se telo pripravlja na menstruacijo ali kaj podobnega je to možno?:S kolko jaz vem takrat ni ovulacije in zatorej maš 99% šans da NE zanosiš ampak vseeno pojdi k ginekologinji pa ji razloži v čem je problemne boš prva niti zadnja ne se sedaj zanašat na moje nestrokovno mnenje pojdi v ZD pa bo če se boš živcirala bo še menstruacija zaostajala za kak dan pol boš šele v paniki kolko si stara?a je to problem?da ti je nerodno tam razlagat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 kolko jaz vem takrat ni ovulacije in zatorej maš 99% šans da NE zanosiš ampak vseeno pojdi k ginekologinji pa ji razloži v čem je problemne boš prva niti zadnja Mah ti ginekologi. Večina je čist neosebnih. Svetujejo bolj mal, povejo ti samo dejstva. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mah ti ginekologi. Večina je čist neosebnih. Svetujejo bolj mal, povejo ti samo dejstva. ja valda sej vem da je zoprnsamo še vedno bolje kot pa zgublat živcesploh v tej situaciji sem bla sama enkrat v isti situaciji kot je sedaj Psycho pa se spomnem da sem prišla tja pa povedala sestri kaj se je zgodil pa mi je brez besed dala tri tabletkeeno takoj popiješ drugi dve pa v razmaku parih urpa je bil problem rešen10 min. pa je konc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
psycho 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ja...stara sem 16. starši vejo za vse ker tudi fant pri meni spi in vse. sem pozabila še povedat nekaj drugo. jas jem kontracepcijske tabletke, sam sem ta mesec pojedla eno tabletko dan kasneje, ker jih nisem uspela kupit. vendar na teh tabletkah piše saj veste 12 ur razmaka ni problem. jas sem zamudila 13 ur, zato nevem kako je s tem. v tabletkah piše da si zaščiten sam da je vseeno malo večja možnost da zanosiš. ja če ju3 ne bo menstruacije se bom napotila v ZD. punce res vam hvala za pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ja...stara sem 16. starši vejo za vse ker tudi fant pri meni spi in vse. sem pozabila še povedat nekaj drugo. jas jem kontracepcijske tabletke, sam sem ta mesec pojedla eno tabletko dan kasneje, ker jih nisem uspela kupit. vendar na teh tabletkah piše saj veste 12 ur razmaka ni problem. jas sem zamudila 13 ur, zato nevem kako je s tem. v tabletkah piše da si zaščiten sam da je vseeno malo večja možnost da zanosiš. ja če ju3 ne bo menstruacije se bom napotila v ZD. punce res vam hvala za pomoč no če pa ješ tabletke pol pa sploh ni problema veš v eni uri se še svet ne podere Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
psycho 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 jooj misliš? jooj ženske sploh vam ni jasno koliko boljše se počutim ej...bom vidla če bo ju3 oz danes menstra...če ne bo pa se napotim v zdravstvenega. hvala vam za pomoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.