Skoči na vsebino

Oddaja otroka

piscanecPP

Recommended Posts

PP, ne vem, ce si ti to res prav razumel, nihce se ne dela norca, je pa res tale situacija malo...za lase privlecena. je ze res, da so problemi toliksni, kor jih sami vidimo, ampak mislim, da ce bi bila zelja, bi tvoja prijateljica ze zdavnaj resila situacijo. ce bi rada pomoc, pa ima kup naslovov (zgoraj), kam naj se obrne.

torej...? kdo se zafrkava?

mogoce ona.

oprosti, to je moje mnenje.

aakhutu se pa cudim, da vse v en kos mece...ce resujemo probleme drugih, resujemo vedno tudi svoje, in obratno. to, da bomo imeli dzamijo in da se stvari med izbrisanimi uredijo (kakorkoli ze in ne glede na to, kdo je kriv: uredit se mora!!) ne izkjucuje dejstva, da bi morali skrbeti za SVOJE, kakor ti temu pravis.

sem bila dolgo let v tujini, in mi je hudo, zdaj, ko pac trenutno nisem tujec, da se do tujcev tako obnasa...

svet je od vseh!!!! vedno bil!! in kdorkoli se obnasa, kot da njemu kaj vec pripada, s tem dela skodo vsem.

je tako relativno, kdaj je kdo nas, njihov....samo malo se obrnes, gres par km gor pa dol...pa je vse na glavo postavljeno.

svet je od vseh in mi smo vsi od sveta in tudi sveti. howgh! x!x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

In po pravici povedano, ce bi jaz bila kje sef (se dobro da nisem), mi to ne bi bil plus, pac pa minus - ne glede na to, da kao nima zveze. A ima - cloveka, ki resno jemlje zadeve, ne bo premetaval vsak vetric - takega nocem v firmi.

Pac pa takega, ki zna resevati tezave.  :palec:

:palec: :palec: :palec: x!x

Naj študira, otroka ima ali odda, vedno se najde pot, če je tudi volja!

Bolj pa se mi zdi, da je ta prijateljica nekakšno mehkužno bitje popolnoma brez hrbtenice!

V takšnih primerih je rešitev tudi splav, ki ga sicer ne odobravam, vendar bolje tako, kot da se otrok rodi popolnoma nezaželen. Ali še huje, postane popolnoma zafrustriran ob tekemle staršu.. ja, če bolje razmislim, naj otroka kar odda, ga bodo nadomestni starši vsaj veseli!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

• 2 weeks later...

piščanecPP, nevem če boš tole prebrala...pa tudi če ne...ne morem, da tudi sama kaj ne dodat k tej temi...

..čeravno me že dolgo ni bilo "gor na netu"....so mi kot slaba vest na najdi-ju svetovali recepte ravno z luninega neta za jačanje srca in tako sem takoj šla po obleko in surfat...šalo na stran...mimogrede piščanec..imava isti link?!

....sem sama mamica 16 mesečne punčke in je kar nekaj Drave preteklo preden sem prišla do nje....

mladi par, ki ne morejo imeti otrok čakajo na posvojitev le tega do 4-5 let, otrok ni...dojenčkov še manj...zakon ne dopušča posvojitev iz tujih/bivših Yu držav...

RADA bi ti rekla samo to: iz vsega srca - naj bo odločitev samo njena, pa kakršnakoli že bo, ji pač nikoli ne bo žal,ker ni storila drugače... x;)x

pozdrav,

:detelca: AYA

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

....sem sama mamica 16 mesečne punčke in je kar nekaj Drave preteklo preden sem prišla do nje....

Aya, vsa čast... Vem, da je tvoja punčka pri pravi mamici!

mladi par, ki ne morejo imeti otrok čakajo  na posvojitev le tega do 4-5 let,

Žalostno!

otrok ni...dojenčkov še manj...

To potrjuje, da le nismo tako neodgovorni, ane!

zakon ne dopušča posvojitev iz tujih/bivših Yu držav...

ABSURD!

LP Nataša

Ne vem kako bodo zgledali ti odgovori vmes, upam, da se boš znašla Aya!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...