nosorog 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Mitos! To kar se ti dogaja, nima prav nikakršne zveze s tretjim očesom - pojem tretje oko je namreč v ožjem smislu povezan z intuicijo, katere razvoj je premo sorazmeren z zavedanjem naše vpetosti v živo vesolje, v ekstremnih primerih, pogosto zaradi zunanjih dražljajev, pa govorimo celo o vizijah. Že leta 1929 so ugotovili (Karl Lashley), da ni nujno, da je spomin uničen, če je poškodovan del možganov, kjer naj bi bil shranjen. Ohranja se namreč v obliki energijskega polja nad področjem celih možganov (podobno nosi avra tudi informacije o tem, kaj imamo "za sabo"). Zaradi poškodbe možganov pa vseeno lahko pride do nekaterih motenj v energijskih komunikacijah znotraj njih in posledica tega je, da se spomnimo dogodkov iz preteklosti, ki prej nismo imeli ozaveščenih. Običajno gre za čustveno močneje obarvane dogodke. Nekaj podobnega se dogaja pri starih ljudeh, kjer so te komunikacije porušene preprosto zaradi starosti - pogosto se začenjajo spominjati najmanjših podrobnosti iz svojega otroštva, glede tekočih stvari pa so izjemno pozabljivi. Z možgani je tako, kot s telesom, ki je krepko, če ga treniramo. Izkušenj s podobnimi primeri sicer nimam, gotovo pa je najboljše, da možgane čim bolj intelektualno zaposliš in jim pomagaš vzpostavitvi "prvotnega stanja". Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 5. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2004 To kar se ti dogaja, nima prav nikakršne zveze s tretjim očesom - pojem tretje oko je namreč v ožjem smislu povezan z intuicijo, katere razvoj je premo sorazmeren z zavedanjem naše vpetosti v živo vesolje, v ekstremnih primerih, pogosto zaradi zunanjih dražljajev, pa govorimo celo o vizijah. Potem si že mel izkušnjo? Kako izgleda? PSŽaj mi je, da sem tole razkril, namreč, da sem bil poškodovan na možganih.O možganih pa pravš, da nimaš pojma! Saj ti verjamem.Moral bi se pogovarjati z tistimi, ki so doživeli. Kaj so doživeli? Vse skupaj.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 naj ti ne bo žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Hmmm.... Mitos, nosorog ti je nekako povedal, da pod pojmom tretjega očesa smatra "intuicijo"... tudi sama gledam na to tako. S tem še nisem imela skoraj nič izkušenj, verjetno pa tudi sam veš, kaj naj bi po običnem ljudskem mnenju smatralo pod pojmom intuicija. Sama si jo predstavljam kot gledanje skozi snovno pojavnost stvari in prebliske iz prihodnosti... Pravzaprav mi je o tem kar malce nerodno pisat, ker se zavedam, da o tem področju nimam pojma in se da moje izkušnje interpretirat verjetno na ful drugih načinov kot pa samo z intuicijo, ampak bom vseeno zapisala... mogoče bo to zadovoljilo tvojo radovednost? Ko sem pisala o gledanju skozi snovno pojavnost stvari... recimo za svojo babico sem vedela, da umira, še preden mi je kdorkoli kaj o tem povedal... čutila sem, da se poslavlja, čeprav tudi ona tega zavestno ni vedela (da ima smrtno bolezen) - mislim pa, da je to INTUITIVNO čutila, tako kot jaz.... drugo... prebliski prihodnosti... ko sem bila sama doma in sem kar naenkrat dobila preblisk, da bo danes ata prišel v hišo domov (tam, kjer sem bila jaz) in ne v stanovanje (ki je v kraju, ki je od tistega, kjer imamo hišo, oddaljen 50 km), čeprav je popoldne rekel, da bo prespal v stanovanju; in evo ga - ata se nariše po desetih minutah na vratih od hiše?? takšnih prebliskov je bilo še kar nekaj, ta ni edini kaj več ti na žalost ne bi znala povedati, ker je moje zaznavanje intuicije omejeno z mojo lastno zaznavo in vero/dvomom v objektivnost svojega zaznavanja, tako da se boš z nadaljnjimi vprašanji moral obrnit na koga drugega.... LP Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Intuicija je prisotna v naših življenjih zelo velikokrat. Vse naše odločitve, ki jih sprejmemo brez razmišljanja, oziroma neodvisno od izkušnje, so intuitivne. Povezana je z neposredno zaznavo tistega, kar je, da bi čutili tisto, kar bo, oziroma da čutimo, zakaj je tisto, kar je, takšno kot je. V tem stavku je skrivnost in pojasnilo, zakaj je Sončna vila zaznala prihod očeta. Te stvari se dogajajo povsem na energijski ravni. Jaz npr. veliko delam z bivalnim prostorom, ki ga obravnavam v energijskem smislu kot živo bitje. Ko pridem v nek prostor, ki je energijsko slab, razširim zavest do njegovih meja in začnem intuitivno zaznavati, kaj je s prostorom narobe. Včasih to zaznam kot pritisk v kakšnem delu telesa, včasih pa dobim za trenutek mentalno sliko ki jo skušam interpretirati na način, da izvem, kaj prostor v energijskem smislu potrebuje. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 sej Mitos, si sam zrastu na teoriteki zarad tastarih šelem,ko te je prvič zabolel in spekl si postal praktik.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Mitos, živjo, čeprav si veliko pretrpel in te čaka še veliko dela, si vseeno doživel nekaj lepega - dobil si dar, ki ga ima le malo ljudi in ti lahko za to le zavidajo. Želim ti prijetna potovanja (morda so astralna? ugibam, domnevam, na podlagi informacij iz knjig, imam pa druge interese in darove..) Tretje oko si predstavljam kot trenutni najgloblji uvid. Nekateri imamo kaj takega samo enkrat v življenju, nekateri - kaj vem, najbrž Sai Baba, ali pa Swamidji...pa ves čas. Lp MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 NosorogSi mi z jezika dol pobral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 bigMMaš prav bigM. Sva s hipnotizerjem posnela kaseto, pred 1 mesecem. Tam je bila tudi regresija, čeprav mi je rekel; »presel se natanko, natanko v tista leta, ko si bil star 20 let.« Takrat nisem počel takšnih reči, sem bil v vojski, zato sem se preselil v prejšnja leta, ko sem bil star 15 let. Pri drugi sugestiji, ki jo tudi nisem počel, ko sem bil star 20 let, sem se predstavljal, kot da sem star 24 let, zato ker se mi je takrat neki luštnga zgodil. Morebit sem se takrat ogledoval kot dojenčekJe to so samo domneve, da sem se videl, ko sem bil dojenček. Kako bi to drugače razložil, ne vem. Še delam na tem. Bom videl do kam me bo to pripeljal ta regresija.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 Selena-otožnaŽal mi je, da sem povedal, da sem poškodovan na možganih, ker zdravi ljudje te obravnavajo kot, da če si imel poškodbo na možganih potem ti šepa pamet, spomin,…nezmožen. Prav tako me je nosorog primerjal z starcem, starih ljudeh, kjer so te komunikacije porušene preprosto zaradi starosti - pogosto se začenjajo spominjati najmanjših podrobnosti iz svojega otroštva, glede tekočih stvari pa so izjemno pozabljivi.. Toda je pozabil, bil je površen pri prebiranju, da sem se videl kot sebe dojenčka v zgodnejšim letih takrat, ko sem bil star le 7 mesecev, ko niti slučajno starci ne vidijo dojenčka ampak vidijo otroška leta, kar je velika razlika dojenček pa otrok. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 Sončna vilarecimo za svojo babico sem vedela, da umira, še preden mi je kdorkoli kaj o tem povedal... čutila sem, da se poslavlja, čeprav tudi ona tega zavestno ni vedela (da ima smrtno bolezen) - mislim pa, da je to INTUITIVNO čutila, tako kot jaz.... Se strinjava tisto je bila intuicija. Preblisk prihodnosti Ko sem šel ob ograji navzdol, se mi je tam za ovinkom prikazal preblisk, kako kanja na tleh drži belo golobico v krempljih. Pogleda je stran od goloba proti meni… Tista slika je bila kristalna čista, okoli je bila meglica. Na srečo sem si zapisal to. Ko sem skoraj pozabil na tisti dogodek, potem sem videl kanjo z belo golobico in preplašila se je mene, zato si nisem tiste slike videl do konca, ter je vzletala golobico pa je pustila, takrat je bilo slika izpolnjena. Saj mi ni treba povedat, da je še bilo veliko takih prebliskov (do 18 leta). Nerodno mi je povedat… to imam tudi jaz takšne probleme namreč, ko sem se v osnovni šoli zaupal sošolcu me je zaj.. pred celem razredom. Potem sem bil tih in nobeden ni zvedu. Povsod sem veljal za enega čudaka. LP Pa lep pozdrav tudi tebi MUCAMACA PSUsoda torej obstaja! Orhideja usoda obstaja, mi je pri tem padel v glavo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 Vsa moja vprašanja, koma, tretje oko,..., so bila malo ovinkasto speljana. Pri ugotavljanju kaj vi mislite, kaj občutite, kaj so vaše izkušnje, to je le en drobec na poti, malo čudni poti, da bi ugotovil zakaj sem se vrnil iz onostranstva nazaj. Neki pišejo, da zaradi ljubezni, (kot fizične, kot duševne). Pa de majo še eno nedokončano nalogo. Sam še iščem zakaj? Zdaj sem že prišel do tegale: · Telo hrepeni po preživetju, telo gomazi po človečkih samo, da se reši. Telo ni razum, ni duševnost. Telo je pač telo. · Ta drugo, da so molili za me. Ta molitev preprečuje, da bi šel na ono stran. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Mitos, lep pozdrav! Gotovo ti ne bom odkril Amerike, če ti povem, da zaradi poškodbe možganov le ti funkcionirajo povsem normalno. Možgani imajo namreč to lastnost, da nepoškodovani del možganov prevzame funkcije, ki jih je pred poškodbo opravljal sedaj poškodovani del. Dosti sem bral o takoimenovanih obsmrtnih izkušnjah in ti po svoje kar zavidam. Nekako splošna značilnost je, da se ljudje, ki so že "povohali" smrt, le-te ne bojijo več. Dosti pogost pojav pa je tudi, da se takim ljudem dogajajo stvari, kot jih opisuješ ti. Nekakšna jasnovidnost in sposobnost potovanja skozi čas. Prav vesel bom, če boš o svojih izkušnjah še kaj povedal. Če ti je nerodno to napisat javno, pa mi sporoči kot osebno sporočilo. Lep pozdrav in veselo novim dogodivščinam naproti. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 ...spet malo teorije... Tretje oko naj bi bilo povezano z UVIDOM v pravo naravo stvari. Torej z znanjem. Torej bi bila taksna vprasanja, okoli katerih se vrtis, nepotrebna. Ker bi vedel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaela 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Tretje oko vidi kar je očem nevidno in te pripelje do spoznanj. Je povezano z božjim stvarstvom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 8. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2004 bigMSaj ni nič kaj vznemirljivega, novega za reči. Svoje izkušnje, spoznanje bom izdal v knjižni obliki . Pisati sem začel svoj dnevnik šele pred enim letom. Na srečo nisem bil poškodovan spomin, tako da lahko pišem za nazaj. Predolgo bi bilo pisanje, da bi tule razlagal moje pisanje, občutke, izkušnje, itd. Bom izdal moj dnevnik v knjižni obliki namesto e-obliki, vsaj približni dnevnik kar se je meni zgodilo, kako sem (ne)sprejel to. Pri eni knjigi izluščiš en delček. To je kakor sestavljanka, puzzle. Moraš prebrati veliko knjig, veliko najrazličnejših knjig, zapisov, da ti da celo sestavljanko. Tako, da me boš razumel, zakaj ti ne morem dati kratkega odgovora. Napisal bom za vse tiste, ki so doživeli takšne ali podobne stvari, izkušnja smrti, da ne bodo ždeli med štirimi zidovi, ampak bodo šli ven zaužili življenje, in sorodnike, ki ne razumevajo, da so/smo drugačni, vse do tistih, ki jih bo to zanimalo. Bolniki se skrivajo. Nimajo interesa. Pustijo, da se drugi ukvarjajo z njimi. Zaradi banalnih stvari so (samostojno) priprti, Ni razumljivo za enega (kolikor toliko) zdravega. Zdravi ljudje to je preveč posplošen jemanje le tega. Bolni smo mi vsi na takšen ali drugačen način. Zdrav človek nekateri ne priznajo, neki nezavedajo, da so bolni.Moj dnevnik bo opisoval moj napredek v zdravljenju, kakšne zdravilce sem spoznal in izkusil, depresije, brezvoljnost, … s kakšnimi izkušnjami se spopadeš na poti uspeha in neuspeha. Ob tem kaj občutiš, kaj si mislim o… Jaz jemljem to zdravljenje, kot novo spoznanje, kot nov izziv. Zapiskov je ogromno na katerih sem izgubljen, ko hočem spraviti v red. Mogoče je to, da ne znam v red spravit, zato ker sem sam del tega. Če bi pisala druga oseba bi napisala bolje objektiven. Moral bom počakat, da bo »dozorela« v glavi preden bom izdal knjigo. A poznaš, poznate, katerega slavista/ko ali ne slavista/ko ali primernega dobrovoljca/ko (seveda ne bi bil brezplačno), ki bi mi pomagal pri izdaji, da mi bo pospešil ali da me ne bi minilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Nerodno mi je povedat… to imam tudi jaz takšne probleme namreč, ko sem se v osnovni šoli zaupal sošolcu me je zaj.. pred celem razredom. Potem sem bil tih in nobeden ni zvedu. Povsod sem veljal za enega čudaka.Hej Mitos To, o čemer pišeš, mi je znano, saj tudi sama ne povem takšnih stvari kar vsem po vrsti... danes je v našem svetu pač tako, da moraš malce oceniti človeka, ali je pripravljen sprejeti takšno informacijo ali ne; pa tudi, če ni, to še ne pomeni, da je zaradi tega slab človek. To pomeni to, da s takšno informacijo ne zna operirati, saj je ne vidi na isti način kot ti. Velinoma prihaja tudi do tega, da se ljudje takšnih stvari bojijo in se potem iz njih delajo norca; s tem zmanjšujejo lastno anksioznost. In nič čudnega ni, da so te v osnovni označili za čudaka; večina ljudi je tako "zaprta" za takšne vplive, da jih sloh ne čuti (intuicija in ostali pojavi, ki jih danes označujemo za t.i. "paranormalne"). Izstopal si iz povprečja, to pa tako ali tako veš, kam vodi, vsaj v naši družbi... Dajanje nalepk, ocenjevanje. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Bolniki se skrivajo. Nimajo interesa. Pustijo, da se drugi ukvarjajo z njimi. Zaradi banalnih stvari so (samostojno) priprti, Ni razumljivo za enega (kolikor toliko) zdravega. Zdravi ljudje to je preveč posplošen jemanje le tega. Bolni smo mi vsi na takšen ali drugačen način. Zdrav človek nekateri ne priznajo, neki nezavedajo, da so bolni.Evo, tu si pa povedal točno to, kar tudi sama razmišljam že kar nekaj časa Tudi "zdravi" ljudje so na nek način bolni, zaprti vsak v kletko svojega uma, kar je pravzaprav še bolj grozno, kot da bi mu manjkala ena roka ali noga... Na žalost. V eni knjigi sem prebrala zanimivo primerjavo tega, kako se vsak po svoje zaklepamo v svojo kletko... res super prikaz, pa bom mogoče proti večeru (imam jo doma) tole prepisala v temo Mitos, tvoji možgančki (tako kot tudi tisti drugih ljudi ) so ena čudovita zadevica, ki se ne vda kar tako... saj ti je že bigm napisal, da pravzaprav pri nesreči prevzamejo funkcije, ki naj jih zaradi poškodovanega tkiva ne bi bilo več, drugi predeli možgan. Seveda traja nekaj časa, da se med celicami zopet izgradijo povezave in utrdijo, ampak to pomeni, da imaš ravno tako kot vsi drugi možnost spet postati tisto, kar si že bil... ali bom rekla še malo drugače, saj vidim, da si začel zaradi svoje izkušnje razmišljati malce drugače in iskati druge stvari v svetu - imaš priložnost postati še bolj odprt, kot si bil prej.Aja... na faksu smo imeli nevrologijo... in spomnim se, da nam je profesor govoril o otroku, ki so mu morali odstraniti eno hemisfero. Otrok se je pridobil popolnoma normalne funkcije, mislim da edino z malce časovnega zamika. Ne znam ti točno povedat vsega, ampak mislim, da je primer sam zelo zgovoren. Ne pusti, da te prepričanja in medicinske diagnoze omejujejo - postal boš točno tisto, na kar se boš omejil. Začrtaj si zelo široke meje! Hmmm... aja. Pa ko si napisal, da te je nosorog dal v isti koš s starci... Ne verjamem, da te je zato imel za nezmožnega. Samo na primeru je pokazal, kako deluje spomin; sam nisi ravno veliko napisal o svojem spominu, tako da je bolj ugibal kot ne. Tudi sama sem hotela, ko sem prebrala tvoje sporočilo oz. temo, napisati ravno nekaj takšnega o spominu, kot je napisal nosorog, ker sem pač seznanjena s to informacijo, pa takrat nisem imela časa. Ne vem, če je prav, da si se zapičil v nosoroga, jaz namreč nisem imela občutka, da bi ti kakorkoli hotel škodovati s svojimi besedami. Brez zamere, samo povem, kar se mi zdi Pa lep dan ti želim! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tilka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 juhu tretje oko je nekaj drugega, ja znamenja so za izbrance, čudeži pa za vse ostale za zjokat, nč druzga tilka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Kaže, da imam vilo zaščitnico. In to ne kakršnokoli, ampak Sončno Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 9. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2004 Sončna vilaIzvlečki iz e-pisma logopedinji: 25. marec 2003Takrat, ko sva nazadnje izpolnila vprašalnik sem mislil, da bom to največ, kar bom dosegel. Zdaj pa se mi zdi, ne siguren sem, da bom dosegel še več, zato je ocena padla z 3 na 2, po točki 1 do 5. Možnosti so neomejene, vsaj tako se mi zdi.Za te načrte bom porabil še veliko časa preden se bodo uresničili, vse pa se že odvija.Nesreča mi je dala še eno možnost, da spremenim življenje. Upam, ne siguren sem, da ga ne bom zapravil! Sploh ne opazim kakšno spremembo sem prinesel, kamorkoli. Mnogim sem bil za zgled pred nesrečo in kakor sem ugotovil tudi po njej. So bili tiho, ravnali, delali, so se po mojemu zgledu.***********************************************************************************Mam dost pa spet še veliko premalo podatkov o fiziološkem delu možganu, tako da vem česa so zmožni, da možgani prevzamejo funkcijo poškodovanih možganov. Ccm 2%-5% jih je izkoriščenih, tako, da imam še možnost tistih ccm 95% uporabiti, da bom izluščil 3% - do (bomo še videl do kam bom prišel.) Da so odstranili eno polovico možganov sem že napisal v tej temi. O nosorugu pa mi je žal, da sem ga spodrinu, mislim to je še ena napaka, ki se je bom moral še odvaditi pri svojem prizanašanju nenaklonjenim ljudem. Isto ti jaz želim lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 9. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2004 Na žalost ni bila regresija tisto o stari mami, ki se je sklanjala nad mano... Preveril sem v dnevniku in imam zapisano, da je to bilo že prej 8. oktobra, 2003. Tudi to, kako sem šel sedet na kahlco... ni od regresije. To je bilo zapisano 13. oktobra, 2003. Jaz sem dobil od hipnotizerja šele 11. novembra tega leta, tam koder je bila posneta regresija. Mogoče je bilo takrat, ko me je prvič hipnotiziral, vendar ne. Tisto je bila samo poizkušnja, da bi videl, če se me da hipnotizirati. In pa v veselje, ker bom še naprej raziskoval, kaj je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Kaže, da imam vilo zaščitnico. In to ne kakršnokoli, ampak Sončno Jah... če se pa sama še nista uspela pobotat.... pa itak ni noben od vaju mislil nič slabega... suma sumarum... je brezveze, da mulata kuho en na drugega anje anje Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 O nosorugu pa mi je žal, da sem ga spodrinu, mislim to je še ena napaka, ki se je bom moral še odvaditi pri svojem prizanašanju nenaklonjenim ljudem.Mitos Tudi sama delam na tem, da bi bila tako samokritična do sebe... pa mi v odnosih z bližnjimi ljudmi vedno znova spodleti, ker "kuham mulo" .... in furam "ubogi jaz" ... ghhh.... hvala ti, ker si me spomnil Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 9. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2004 A veš, da si mi nasmeh spravila ven. Kako že piše tisti grafit na pročelju na Zaloški: Nasmehni se nazaj, kajti nasmeh je morda tebi namenjen. Al nekak tko. Vem sam, da je dobr. Mitos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.