aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 za astro bi se she nashlo....sam pri tebi je problem 666 zlobijeu.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Pijem vinčka in čakam na goste pa še malo sem pokukala semle in vidim, da je kar živahno! Vsem želim en lep vikend BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Jaz pa grem na čajček... "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Saj bi bla drgač tud zdrava.....pa nam aakhut napotnice ne zrihta Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 pravzaprav je vidva sploh ne potrebujeta...dovolj, da tam na vrata potrkata in se predstavita.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Predstaviva in rečeva...midva sva Aakhutova prjatla... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 hmmmm.....od kdaj si pa spet prijateljica z mano 666 zlobijeu na pohorju ne poznajo tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Odkar si mi tako prisrčno... ...voščil Novo leto... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Po službi lepo pospravila doma, posesala, novoletno smrekico pospravila. Tako bom dva dneva brez pospravljanja ... upam So še druge stvari za nardit. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 kaj pa klichesh takrat, k ma chlouk kurca not.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 A te naj kliče, ko ga imaš......ven Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 A v hlačah? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 takrat pa sploh ne!takrat se pripravlja da gre not 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ...v hlače? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 se vid.....oba shkorpjona :xx!: 666 zlobijeu.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 VIKEEEEEEEEEEEEND!ALELUJA! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Ko tako prebiram...zgodbe neznanih ljudi (Lunatikov) naenkrat spoznam, da smo pravzaprav znanci... Vsak s svojimi tegobami in razpoloženjem.Kako nihajočih razpoloženj smo, koliko se nam dogaja. Logiram se na forum in najdem kar nekaj OS z vzpodbudnimi besedami in željami od oseb, od katerih nisem pričakovala... Majhne in nežne pozornosti osrečujejo življenje posameznika....; Lunatiki, spet ste to dokazali. Hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Veš kaj Mick? Spomnil si me, da si ogledam svojo ikonco in ugotavljam da je danes preveč OMAGANA! In odločila sem se, DA JO SPREMENIM! LIKE I FEEL! čak mal! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Ups..... mal sm kockasta...... NE NE NE ! To moram popravt! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Tko........ A BO? Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Saj z vitkostjo bodo ozdravele same po sebi, pa še zanosila bo katera, če sedaj ne more... Prebrala sem to izjavo...Res me zanima vaš komentar na to.... :OO!: :OO!: :OO!: A iz tega sledi, da so vse vitke zdrave, debele pa bolne? in da si zaradi vitkosti sposoben zanositi :OO!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Sanjalica, tudi jaz sem pobuljila , ko sem tole prebrala. Kaj češ, eni rečejo in ostanejo živi. :o|o: Ne sekiraj se. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Dobrooooooooooo juuuuuuuuuuuuuuuuuutrooooooooooooooooooooooooooooooo . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Dobro jutro volkec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Dobro jutro Selene . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts