Natasha 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Naj bo DOBRO jutroDOBER dan......... DOBRO JUTRO LUNATIKI, še umila se nisem, pa sem že tle gor..... spet mam dneve lunatizma Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Pa še tebi Naky enga , za dobro jutro. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Dobro jutro Lunatke, vse sem prebral in ostal živ, pa sanjalo se mi je nekaj lepega ponoči. Vse sem videl vitke, zdrave in polne energije. Ene ste bile vitko zalite, druge vitko koščene, tretje vitke kar tako, vse nasmejane in hudomušne. Kako lepe sanje. Ena je bila najbolj hudomušna, je rekla, da sem bedak in se tako prisrčno nasmejala, da sem se zbudil.Le kaj bi mi še povedala, če bi sanjal naprej.Ali katera ve? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2004 Stane - povedala bi ti, da se skuliraj, da osla ne mores nauciti govoriti... Ipd. Ko smo pa ze pri tem - en vic:nekdo je stavil s kraljem, da bo v 30 letih naucil osla govoriti. Potem so mu rekli frendi - si znorel? Bos ob glavo, ko se takole hecas s kraljem, saj ti ne bo uspelo.Pa pravi ta: brez skrbi - v 30 letih bo umrl kralj, ali jaz, ali pa oba - vsekakor pa bo najbrz do tedaj umrl osel, tako ne skrbi. Stane, ko sva ravno na zvezi, pa da ne tapkam v Postani sponzor LN, ker ne sodi tja - prosila sem te za potrpljenje, kar pomeni tudi, da se zdaj ne morem ukvarjati s tvojim forumom, kako se bo imenoval in vse (*ampak aja - ne bo se imenoval Zdravje, vitkost, energija - kjer to LNF v mojem urednikovanju ze je in torej ne rabi specialnega foruma. Ce pa, je to nekaj konkretnega, kar imas za povedat, in se lahko torej imenuje tako - recimo sale salute - zdrava sol - ali sol in zdravje... ali Sol v prehrani in zdravljenju ipd.... ). Kaj pa imam jaz novega (razen guzve, ki ni nic novega?)... :o|o: Ravno sem vam hotela napisat v Dnevnik (pa sem nekaj delala drugega), da za tiste, ki jih je skrbelo - da je moj prst OK, dbest se mi je zacelil - zahvaljujoc seveda Propolisu in moji izjemni sposobnosti obnove. No, pa se preselim tjale (danes gremo na neko kosilo, praznovanje pravzaprav), da se malo spedenam...In si strizem nohte na nogi in kaj se zgodi?Ogabno si odstrizem ( x!x ) pol palca! :xx!: No, saj to seveda pretiravam, ampak sem si prav zastrigla s skarjami (nad ostrimi, specialno sem vzela nove iz skatle, nikoli uporabljene, ostre ko sus) tak U ali pravzaprav V in imam zdaj centimetrsko crno rano/hrasto. In komaj premikam palec.No, danes je veliko bolje. Aja, Mitja pa se je malo razsul zadnjic na Krvavcu...Bilo pa je odstekano, ker sem vedela to...namrec, imela sem dvoje kart, ki sem odlasala in odlasala, pa se potem le lotila...Pa namesam... pa mi nekaj narobe hodi in si mislim, hm, to pa ni za obravnavanega, to pa meni hodi.,... in nek tak preblisk, Mitja se bo razsul... Ko sem sla ven, sem ga ravno srecala in me nekako sploh ni presenetilo, ko sem videla, da je ves razsut po obrazu... (a je samo povrsinsko, opraskano). Jaz pa na dveh prstih iste roke v enem tednu poskodba z urezom... :o|o: Cez eno uro dobro pa moramo ze sibat, gremo na Rakitno. Aja, da se ne boste ustrasili, tisti, ki vas je zaskrbelo... prst je ze skoraj cisto OK, samo grdo zgleda - ima tak crn trikotnik tik nad palcevim clenkom.Sam nohtki so pa dbest! Mitja pa tudi - samo zgleda kot siladzija, ves hrastast po nosu - oba se tokrat cajtava izkljucno s propolisom. Lepo soboto zelim vsem, mi se najbrz sele zvecer (ali pozno popoldne) vrnemo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Marsa roka, noga, zdej je pa konec mar ne Uživajte pa previdno vožnjo ponavadi dodam kadar se kdo odpravlja od mojih na pot Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2004 Kaj naj recem, Selene? Thanx, prijazno - Duh v Ribi, to bo to. Prec priletis, tvoja energija je zelo blagodejna...Saj ni frke, zato pa imamo vse gline pa propolise pa netreske pa aloje pa kise pa vse. Saj vidis, da sem OK. Nic, grem pripravit darilo. Danes imam pa kar skrauzlane lase. hehe, moja mama pa je rekla - ce bos takole, bos pri 30-ih plesasta... jaz pa pri 40-ih nikoli toliko las kot zdaj... da mi se narobe hodi.Namenoma se strizem na neprimerno luno - ker imam tole rast djazno... las, nohtov... blaznost... a je najbrz tole v paketu s to mojo regeneracijo (za znalce - venera trigon pluton - venera v 6., pluton vladar asc)... Tako je pac to zraven... Vceraj sem dobila vprasanje na urednistvo, katera luna pa je primerna za BARVANJE.Dobro vprasanje - ko odgovorim, fliknem se sem... ali celo k Lunam (ker dejansko sem tole opazovala... ne, nic, ne morem, ni casa zdaj pasti v tole)... :o|o: Glej to - bi ze nakladala, mama je rekla, kot strgan dohtar, tete pa so rekle, lustno govoris, super, samo pliz, malo bolj pocasi, nic te ne razumemo. Evo, sibam - cez pol ure via - jaz pa se darilo, pa zrihtat se.Pa pa! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 je bolj razburljivo, če je potem dirka ja tisto o govoru pa poznam, ampak jaz mam to v genih, se mi oprosti, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Ok, Marsa, pa naj bo enostavno SALESALUTE, da ne izgubljaš časa. Jaz sem tudi take manire, daš, ne daš, čas je zlato, zlato.Ampak v apotekarsko družbo me pa vseeno ne tišči. Zakaj bi punce strašil z narkozo, življenje mora biti vedno lepo, četudi kdaj boli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Kaj naj recem, Selene? Thanx, prijazno - Duh v Ribi, to bo to. ...Ja res; ribe ste res COOL!! Kaj vse sm sanju dans .... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Free mislila je verjetno mojo Točko duha v ribicah Če so bile lepe sanje jih sanjaj še naprej .Marsa hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 naky, sanjalica: full lustkane ikonice. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Imam drugo prštimano, samo nick si še moram izmislit in zamenjat... Sicer pa tnx... (sj veš...latex, podvezica, petka... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Free mislila je verjetno mojo Točko duha v ribicah Če so bile lepe sanje jih sanjaj še naprej .Marsa hvalaAja... ke mam pa jas tocko duha??pomoje v ovnu al pa v vodnarju, al pa v devici!??a vec kako zracunat, k se mi ne da iskat? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 men je to točko vrglo ven na lunci tam kjer imaš izračun horoskopa... Sanjalica zakaj bi pa ti menjala svoj nick, sej se ti poda, men se očitno otožna ni in sem ga na prošnjo mnogih zamenjala pa tud mene osebno je spominjal na določeno obdobje ki sem ga preživljala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Meni bi danes pristajalo ime Smrkec http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Kaj pa smrketa? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 men je to točko vrglo ven na lunci tam kjer imaš izračun horoskopa... Sanjalica zakaj bi pa ti menjala svoj nick, sej se ti poda, men se očitno otožna ni in sem ga na prošnjo mnogih zamenjala pa tud mene osebno je spominjal na določeno obdobje ki sem ga preživljala.Thnx!! pogledam! kaj pa pomeni tocka duha? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 hihi, pa me imaš, ne vem še čisto točno, samo na Astrologiji imaš temo o tem, na pa si me... ne vem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Meni bi danes pristajalo ime Smrkec tina, meni tudi, smrk, smrk, čih, čih P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 hihi, pa me imaš, ne vem še čisto točno, samo na Astrologiji imaš temo o tem, na pa si me... ne vem Sonce v ribahLuna v ovnuAsc v levu Pomembne tocke: Tocka Duha Rak 18°16`08 Tocka Fortune Devica 25°19`22 Kulminantni planet Saturn 25°51`20 Vzhajajoci planet Pluton 27°54`36 Domicil Merkur 6.hisa ------------Kr neki rak al kaj :xx!: Sicer pa prou 0 ne stekam teh pomembnih tock ???Mogoce se najbolj razumem tocko fortune!? A mas kaksno idejo??? Kaj pa ti, kje mas ti? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 prestavi tole v astrologijo, pa boš izvedel odgovor, z menoj se ne boš nič opomogel pri teh točkah... kaj rakec jaz sem rakec v čustvih sem zlo čustvena tko da prestavi tja, pa bova videla mene tud zanima, sej če odtipkaš v iskalnik točka duha ti nekaj pokaže se mi zdi, haha devica sem pa asc. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 prestavi tole v astrologijo, pa boš izvedel odgovor, z menoj se ne boš nič opomogel pri teh točkah... kaj rakec jaz sem rakec v čustvih sem zlo čustvena tko da prestavi tja, pa bova videla mene tud zanima, sej če odtipkaš v iskalnik točka duha ti nekaj pokaže se mi zdi, haha devica sem pa asc. prou! kaj so to custva.. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Arabske tocke, fortuna, duh... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 .... tole bi bil opis mojega današnjega počutja... živjo vsem, lep dan vam želim Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts