Marsa 10. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2004 Oj... smo ze nazaj... da vas ne bi skrbelo... Imam crne ustnice. :o|o: Od domacega vina in borovnicevca.Fajn je bilo, fotoaparat pozabila doma. :o|o: Bi kar zivel clovek takole, dalec od vseh, vcasih, tam zgoraj, ki cas drugace tece. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 noooo....pa sem prezhivel.... dons shli v Virshnico....najbloj, ampak RES NAJBOLJ blatna jama.... sem izgubil en shkorenj...hehe...sploh nisem opazil do izhoda tam pa itaq zhe prepozno blato....blato....blato blo pa je megabombastichno...hehepol pa doma pol ure tusha...hehe...she pod pajsko blo blato...kako tja zashlo pa pojma nimam no...zdej pa poste nabijat 666 zlobijeu.....tralala...chof...chof...chof....sklizz...bumps...au tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Jaz sem si pa kupila fotoaparat. Ja, ja, zapravljam, saj vem.. ampak - dali so mi ga na 9 obrokov, pa ful mi bo prav prisel zdajle v Spaniji...Ze cel dan se igram z njim... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2004 Kul, ti bom lahko potem tezila, da manj fotk pliz. Hecam se - ti kar cimvec fotkaj!!Super, ful bos vesela. Aakhut - blatna kopel, to pa je ja nadzvocno! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Ko zagledam prec Hmelj izza ovinka, sem že na Štajerskem.Predsezonsko, spomladansko ,brez kesanja in utripajoče Živeti z ljubljansko´plačo na štajerskem, to je luxus na kubik, ti rečem Vse kar leze, gre in miruje ja DonatMg mi stoji še vedno ob strani, daje ustrezno dinamično moč, hvala mu.Živim, Raziskujem, Odkriva me say, hellou Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Kul, ti bom lahko potem tezila, da manj fotk pliz. a kar takoj zacnem postat??? Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Kaj za aparata kupila Aliane? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Digitalnega, Sony Cybershot DSC-P72.. nocne fotke so super, samo cez dan, na soncku bi ga rada se preizkusla.. pri nas pa sama megla.. :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Jaz sem lastnica Canon PowerShot S50 pa me jezi, ker s svojim znanjem ne vem izkoristiti njegovih kvalitet... Vsaka stvar je dobra, če je 100 % izkoriščena... od dobrega avta, PC, fotoaparata... Aliana...veselo na delo - pa da vidimo kak tvoj produkt. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Ja, Sanjalica, navodila so v redu stvar.. Pa dobra stran digitalnih fotoaparatov je, da lahko zastonj eksperimentiras in se ucis.. na klasicnih moras naredit kar za par tisoc tolarjev neuporabnih fotk, da ugotovis kaj vse zna... Tale ima vse avtomatsko, zraven pa kar precej moznosti za rocno nastavljanje.. sicer ni nekaj profi, ampak meni cist ok.. pa filmcke snema, brez casovne omejitve Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Preberi navodila. (bedienungsanleitung, users manual) Bobnar....ni teŽav z branjem; težava je v razumevanju. Sicer mi tako ali tako večkrat napišeš, da sem polpismena; tako da bi ti moralo biti to logično. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Aliana, želim ti velik veselih uric, sploh pa čudovitih fotk s tvojo novo pridobitvijo (Hmmm... kolk jih boš šele iz Španije prinesla... Imaš da pofotkaš kakšnega luštnega latino loverja al pa več njih - še boljše pravzaprav pa pol tu na LN nalimaš, posebej za ženski del ) Pa Sanjalica, ful luštna ikonca Evo, jaz sem pa par od mojih že spravila na papir danes, nekaj pa jih še bom, tako da je kar produktiven dan kljub lenobnosti Med drugim sem si sestavila skupaj moj prvi osebni proračun v excelu, kar sem itak nameravala naredit že celo lansko leto.... khm khm prvi koraki razvajenjega otroka na poti k odraščanju Pa danes sem mi je končno posvetlo, kaj zaboga naj delam za diplomsko jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssss (po enem letu tuhtanja in lovljenja po raznih globočinah psiholoških voda ) lep večer vam želim... oz. bom rajš rekla kar začetek novega dneva Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Yes, Soncna vila! Bravo! Bom kaksnega latino loverja posebej zate nasla.. Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Aliana... fotko po mejlu poslat, pa če bo zadovoljivo, prnest loverja kar s sabo v kufru v Slovenijo nočko Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Moram zopet malo v višave. Mi je prav žal, da si nisem mogu vzet še malo dopusta, zdaj je pohod, po poti Cankarjevega bataljona do Dražgoš. Sm bil povabljen, pa nism mogu šefa prepričat. Res škoda, zdaj bi raje bil zunaj, kot tukaj v službi. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :xx!: :xx!: Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Bila v Mariboru, nekdo zjutraj rekel, da je v Mb sonce in ker je bilo oblačno v Lj, smo se odpravili tja...ups megla, megla, megla....kot poje J. Lisac magla svugdje oko nas...No imeli smo se fino in žur placi v Mb definitivno super. Z prijetnimi občutki prišli nazaj...in že planiramo turnejo čez vikend kmalu.... pazite se štajerci Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Mi smo vam okno v svet Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Vi ste nam.......rešetke na oknu v svet Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Pa dođi u Ljubljanu, ovdje malo više kulutrno. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Pa dodjem ja ponekad .......vse več ljudi mi je tam všeč ....pa žensk tudi ....Uf...po tem postu jaz več njim garant ne bom :xx!: :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Danes pa je nedelja... "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Več možnosti je Bobnar: a) ali tebi pošljem navodila, se jih naučiš in mi potem preneseš znanje še naprej bom slikala z avtomatično nastavitvijo aparata c) bom začela od začetka...bralne vaje, potem navodila, potem razumevanje...in mogoče bo, če bo.... Ta večna dilema... Sicer pa so najlepše slikce tiste, zapisane v . Bobnar, veselo bobchkanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 okoli 3h popoldne je bila ze megla...ne ti men pritišnjen... lep dan tudi tebi bobnar Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 ne vem od kje se midva poznava, da me takole častiš z takimi ljubkovalnimi imeni ...afna pa tako naprej.Se ne spomnim, da bi te oslovila drugace, kot Bobnar. Sonce je bilo samo v Celju, drugace so bili oblaki (nizki), ostali del poti. V Mb, je bila megla od 3h popoldne, ker ponavadi ni tako nizke oblačnosti.Ob 23h, ko smo se odpeljali nazaj v Lj je bilo dosti boljše. Trenutno stanje v Lj. oblačno. Megleno je ko pri tleh ne vidiš, težko pa je rečt v hribih ali je oblak ali megla...V dolini je ponavadi megla. Tako mi to ločimo v Lj, ne vem če drugje veljajo drugi standardi, sem očitno nevedna. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Cosma ...vsaj še ena ... dobrodošla Jaz tudi, nikakor da napišem post, ki bi pri Bobnarju naletel na pozitiven pristop - če že komentira, komenitira spotakljivo... (včeraj je bila na "udaru" MucaMaca (se mi zdi) ) Tolažim se, prihaja volilno leto in Bobnar bo poln lepih in prijaznih besed, nasmeškov... p.s. Sicer pa Bobnar; jaz sigurno ne bom izbrala C, ker bi to izbrali pametni; a ne se s zbija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts