Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

Oj... smo ze nazaj... da vas ne bi skrbelo... x;)x x:px

Imam crne ustnice. :o|o:

Od domacega vina in borovnicevca.

Fajn je bilo, fotoaparat pozabila doma. :o|o:

Bi kar zivel clovek takole, dalec od vseh, vcasih, tam zgoraj, ki cas drugace tece. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

noooo....pa sem prezhivel.... x:)x

dons shli v Virshnico....najbloj, ampak RES NAJBOLJ blatna jama.... x:Dx

sem izgubil en shkorenj...hehe...sploh nisem opazil :eek: do izhoda x:Dx tam pa itaq zhe prepozno x:px x:Dx

blato....blato....blato x:px x:Dx

blo pa je megabombastichno...hehe

pol pa doma pol ure tusha...hehe...she pod pajsko blo blato...kako tja zashlo pa pojma nimam x:o)x

no...zdej pa poste nabijat x:Dx x:o)x x;)x

666 zlobijeu.....tralala...chof...chof...chof....sklizz...bumps...au

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jaz sem si pa kupila fotoaparat. x:)x Ja, ja, zapravljam, saj vem.. ampak - dali so mi ga na 9 obrokov, pa ful mi bo prav prisel zdajle v Spaniji...

Ze cel dan se igram z njim... x8Dx

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:palec: :palec:

Kul, ti bom lahko potem tezila, da manj fotk pliz. x:Dx x:o)x x:px

Hecam se - ti kar cimvec fotkaj!!

Super, ful bos vesela. x:)x

Aakhut - blatna kopel, to pa je ja nadzvocno! x8Dx :palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ko zagledam prec Hmelj izza ovinka, sem že na Štajerskem.

Predsezonsko, spomladansko ,brez kesanja in utripajoče x8Dx

Živeti z ljubljansko´plačo na štajerskem, to je luxus na kubik, ti rečem x:)x

Vse kar leze, gre in miruje x:Dx

ja DonatMg mi stoji še vedno ob strani, daje ustrezno dinamično moč, hvala mu.

Živim, Raziskujem, Odkriva me xDDx

say, hellou

:palec:  :palec:

Kul, ti bom lahko potem tezila, da manj fotk pliz.  x:Dx  x:o)x  x:px

x:Dx x:Dx x:Dx

a kar takoj zacnem postat???

x;)x

Aliana

loesje

Spet nazaj -

Digitalnega, Sony Cybershot DSC-P72.. x8Dx

nocne fotke so super, samo cez dan, na soncku bi ga rada se preizkusla.. pri nas pa sama megla.. :xx!:

loesje

Spet nazaj -

Guest sanjalica

Jaz sem lastnica Canon PowerShot S50 pa me jezi, ker s svojim znanjem ne vem izkoristiti njegovih kvalitet...

Vsaka stvar je dobra, če je 100 % izkoriščena... od dobrega avta, PC, fotoaparata...

Aliana...veselo na delo - pa da vidimo kak tvoj produkt.

:palec:

Ja, Sanjalica, navodila so v redu stvar.. x;)x

Pa dobra stran digitalnih fotoaparatov je, da lahko zastonj eksperimentiras in se ucis.. na klasicnih moras naredit kar za par tisoc tolarjev neuporabnih fotk, da ugotovis kaj vse zna...

Tale ima vse avtomatsko, zraven pa kar precej moznosti za rocno nastavljanje.. sicer ni nekaj profi, ampak meni cist ok.. pa filmcke snema, brez casovne omejitve x:)x

Aliana

loesje

Spet nazaj -

Guest sanjalica
Preberi navodila. (bedienungsanleitung, users manual) x;)x

Bobnar....ni teŽav z branjem; težava je v razumevanju.

Sicer mi tako ali tako večkrat napišeš, da sem polpismena; tako da bi ti moralo biti to logično. :vragec:

Aliana, želim ti velik veselih uric, sploh pa čudovitih fotk s tvojo novo pridobitvijo xsrcx xwizardx (Hmmm... kolk jih boš šele iz Španije prinesla... Imaš da pofotkaš kakšnega luštnega latino loverja x:Dx x;)x al pa več njih - še boljše pravzaprav x:Dx x:Dx pa pol tu na LN nalimaš, posebej za ženski del x;)x )

Pa Sanjalica, ful luštna ikonca :palec: xDDx

Evo, jaz sem pa par od mojih xideax xideax že spravila na papir danes, nekaj pa jih še bom, tako da je kar produktiven dan kljub lenobnosti x;)x

Med drugim sem si sestavila skupaj moj prvi osebni proračun v excelu, kar sem itak nameravala naredit že celo lansko leto.... khm khm prvi koraki razvajenjega otroka na poti k odraščanju x:Dx x:Dx x:Dx x:Ix

Pa danes sem mi je končno posvetlo, kaj zaboga naj delam za diplomsko jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssss xwizardx :wOOt: :onfire: xsmx xzobkox (po enem letu tuhtanja in lovljenja po raznih globočinah psiholoških voda :blink: :wacko: )

lep večer vam želim... oz. bom rajš rekla kar začetek novega dneva xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Yes, Soncna vila! Bravo!

Bom kaksnega latino loverja posebej zate nasla.. x;)x

Aliana

loesje

Spet nazaj -

Aliana... fotko po mejlu poslat, pa če bo zadovoljivo, prnest loverja kar s sabo v kufru v Slovenijo x;)x x:Dx x:Dx x:o)x

nočko :P x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Moram zopet malo v višave. Mi je prav žal, da si nisem mogu vzet še malo dopusta, zdaj je pohod, po poti Cankarjevega bataljona do Dražgoš. Sm bil povabljen, pa nism mogu šefa prepričat. Res škoda, zdaj bi raje bil zunaj, kot tukaj v službi. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :xx!: :xx!:
Ja sam ka mali pao s lipe

Bila v Mariboru, nekdo zjutraj rekel, da je v Mb sonce in ker je bilo oblačno v Lj, smo se odpravili tja...ups megla, megla, megla....kot poje J. Lisac magla svugdje oko nas...

No imeli smo se fino in žur placi v Mb definitivno super. Z prijetnimi občutki prišli nazaj...in že planiramo turnejo čez vikend kmalu....

pazite se štajerci x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mi smo vam okno v svet x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pa dodjem ja ponekad x;)x .......vse več ljudi mi je tam všeč x;)x ....pa žensk tudi x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:....Uf...po tem postu jaz več njim garant ne bom :xx!: :xx!: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica

Več možnosti je Bobnar:

a) ali tebi pošljem navodila, se jih naučiš in mi potem preneseš znanje

B) še naprej bom slikala z avtomatično nastavitvijo aparata

c) bom začela od začetka...bralne vaje, potem navodila, potem razumevanje...in mogoče bo, če bo....

Ta večna dilema...

Sicer pa so najlepše slikce tiste, zapisane v xsrcx .

Bobnar, veselo bobchkanje :eek:

okoli 3h popoldne je bila ze megla...ne ti men pritišnjen...

lep dan tudi tebi bobnar x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ne vem od kje se midva poznava, da me takole častiš z takimi ljubkovalnimi imeni ...afna pa tako naprej.

Se ne spomnim, da bi te oslovila drugace, kot Bobnar.

Sonce je bilo samo v Celju, drugace so bili oblaki (nizki), ostali del poti. V Mb, je bila megla od 3h popoldne, ker ponavadi ni tako nizke oblačnosti.

Ob 23h, ko smo se odpeljali nazaj v Lj je bilo dosti boljše. Trenutno stanje v Lj. oblačno.

Megleno je ko pri tleh ne vidiš, težko pa je rečt v hribih ali je oblak ali megla...V dolini je ponavadi megla. Tako mi to ločimo v Lj, ne vem če drugje veljajo drugi standardi, sem očitno nevedna.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest sanjalica

Cosma x:Xx ...vsaj še ena x;)x ... dobrodošla x:)x

Jaz tudi, nikakor da napišem post, ki bi pri Bobnarju naletel na pozitiven pristop - če že komentira, komenitira spotakljivo... x:Ix

(včeraj je bila na "udaru" MucaMaca (se mi zdi) )

Tolažim se, prihaja volilno leto :palec: in Bobnar bo poln lepih in prijaznih besed, nasmeškov... x:Dx x:Dx x:Dx

p.s.

Sicer pa Bobnar; jaz sigurno ne bom izbrala C, ker bi to izbrali pametni; a ne x?x x;)x

:vragec: se s :vragec: zbija xDDx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...