Uma 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Šit pa ta tehnični pregled!!! :$$: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Ja, kaj se ni izšlo, saj imaš tri dni časa za porihtat pa ponovno FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 hej Mushi! vse najboljse!! drugace nic novega...spet delo...megla...tezko je primorcem v ljubljani! sem sla vceraj na Trstelj, nebombasticen hrib, ampak razgled...!!!!!od benetk do sneznika, pa vse alpe in trzaski zaliv....noro! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 spet en X dan....kr neki tole 666 -ou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 buenas muchachas kaj je tale ponedeljek šibnil mimo ... žvizzz... videla v šoli, da imamo demo verzijo enih vaj (bolj igric), ki jih je moja sestrica pripravla na CD-jih za malčke palčke ... malčki ful radi delajo pozdrav soncu... skoz me sprašujejo 'Mateja, a bomo jogal dons?' ... ampak z muzko je pa mal kriza :o|o: ... z osmarčki smo se tko fajn ujel pri tem... tamali pa nabijajo Game over in Bepop (a se jim sploh tko reče )... uffff... težka naša učiteljska Nisem šla na pogreb... nisem dobila zamenjave ... prijateljica je videt tko strta in preplašena, zdi se mi, da jo je za 20 kg manj... ko jo objamem, začne tako neutolažljivo jokat ... pa si zaradi anevrizme aorte še poštenega joka ne more privoščit, ker ji lahko poči ... Pred pol ure sem dobila tri, skoraj identične maile od frendic: 'Mateja, kaj dogaja??? Srce razbija, vrti se mi, utrujena sem za popi****....??'.... midve s Cosmo imava na tole en odgovor: 'U portal smo padl, bejbi!' funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Pred pol ure sem dobila tri, skoraj identične maile od frendic: 'Mateja, kaj dogaja??? Srce razbija, vrti se mi, utrujena sem za popi****....??'.... midve s Cosmo imava na tole en odgovor: 'U portal smo padl, bejbi!'Kakšen to portal, Mateja? Drugač pa... ne morem verjet, da sem po treh urah spanja danes še vedno pokonci... sicer z enim redbullom, ampak vseeno Gremo spaaaaaat ... pa še prej mal hladilnik spraznit... fino se spočijte, lunatki, pa lep začetek dneva jutri vam želim nočko Son...zaspana...čna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 (popravljeno) ja portal ne....zviiiiiiiiiiiiiiiiz mimo pride pa si noter ....ah magic ...hmmmmmmm ce pa razmislim bolje je v bistvu danes sodni dan.....dan, ko so se zacele razprodaje ....na juuuuuuuuurissss :xx!: Popravljeno 12. januar 2004 -> cosma Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 koncn dal gor na zacasni server:nova: (se v predelavi...) http://213.143.78.44/index.html free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Free, če je to tvoj produkt, si res maher Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 A misls, ce je moja stran!? je naredu; originalano je bila po zasnovi uradne GOH strani;ki pa imajo sedaj tudi novo.Taka pa je pac nasa slovenska kar se tice stranskega kazala, pa mi je dal idejo kolega;ki jo je tudi sprovedel!sam sem kazalo dodelav in se ga naucil popravljati, spreminjati, etc... (govorim o programiranju, html, etc...)seveda pa mi sem v programiranju se vedno amater glede produktov GOH, pa jih ima lahko vsak, ce jih pa naroci.lahko pri meni ali pa pri kaksnem drugem zastopniku v Sloveniji.Oz. jih naroci pri GOH. O izdelkih pa vec na forumu (satelitek na LNF) Tu pa sta pripomogla Marsa in Mitja Sicer pa je stran se v predelavi V glavnem, ce kdo rab interent stran, se priporocam free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Seveda, na stran sem mislil, vem, da izdelki niso tvoji Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Zdaj sem z njo samo še prijatelj, nočem je preboleti. . Moja nada za vedno Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Vstal ob 5.50. :xx!: Pa grem z printerjem v Lj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Rachek dobro jutro in srečno pot FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Zbudil ob 4.10. Kao brez razloga. Potem ugotovil, da je krepnila ura (baterija) in da bi drugače zaspal. Očitno opozorilo. Doma vse bolno. Ena pri koncu, druga ful, tretja na začetku, mene samo kašelj sili pa hripavost, drugače še v redu. Če velja tisto, kar je mala slišala v vrtcu "Eno jabolko na dan - bolezen stran" in kar jaz vsako jutro počnem že nekaj let (jabolko ali dve), potem bi v pravilu moral zvoziti brez bolezni. Se pa zna zgoditi, da bom cepnil prav za vikend, kar pa definitivno ni v redu, saj bi moral biti v soboto čisto fit. Pozdrav vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Bern pozdrav! Ne se pustiti x!x , mislim glede zdravja......lep dan tebi in tvojim FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 koncn dal gor na zacasni server:nova: (se v predelavi...) http://213.143.78.44/index.htmlFree funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Sončna vila... tisto s portali je en tak 'cosmic joke'... ker se tako intenzivno dogaja, pa da ni vse preveč resno ... s Cosmo se takole malo hecava, ko prevajava ena sporočila (lightworker.com), kjer se veliko omenja portale funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Zbudil ob 4.10. Kao brez razloga. Potem ugotovil, da je krepnila ura (baterija) in da bi drugače zaspal. Očitno opozorilo. Doma vse bolno. Ena pri koncu, druga ful, tretja na začetku, mene samo kašelj sili pa hripavost, drugače še v redu. Če velja tisto, kar je mala slišala v vrtcu "Eno jabolko na dan - bolezen stran" in kar jaz vsako jutro počnem že nekaj let (jabolko ali dve), potem bi v pravilu moral zvoziti brez bolezni. Se pa zna zgoditi, da bom cepnil prav za vikend, kar pa definitivno ni v redu, saj bi moral biti v soboto čisto fit. Pozdrav vsem!Bern, si pa ja zadosti star in bi te lahko že pamet srečala, v jabolku je zelo malo soli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Rachek dobro jutro in srečno pot Hvala boris, dobro jutro tudi tebi. Sem že v City Parku v Lj, tiskalnik pa na servisu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Bern, si pa ja zadosti star in bi te lahko že pamet srečala, v jabolku je zelo malo soli Ej, stvarno, sstane, ta sol deluje. (Izgleda, da bo s starostjo še kaj iz mene.) Namreč, crknu mi je računalnik - danes zjutraj kmalu po prvih postih na netu. Potem sem imel na liniji računalničarja (temu tukaj rečejo REMOTE SERVIS), pa je dvignil roke. Ampak jaz sem se spomnil sstaneta in šel v proizvodnjo po nekaj SOLI (proizvodnja Bad Reichenhall, Nemčija, serija B3-23033, letnik 2003, pakirano po 30 kg). Fina, zelo bela. Lepo sem jo stresel v skledico, postavil k računalniku, ga vklopil - in stvar deluje! Stancelj, ti si zakon. ... (Naslednjič jo bom ponudil tudi policaju, ko me dobi na radar. Mora palit! - Hm, mogoče me pa sol obvaruje, da me celo radar ne bo zadel. Pitaj boga. - Pa teti Gelčki je nesem malo, ker ima hemoroide. Živ krst ji ni pomagal do danes. - Pa jabolka, ki mi sicer strašen dober denejo, bom po novem mal soliu. Samo tak de me noben ne vid. Ampak če me pa vid, ga bom poslau pa SALESALUTE gledat, de bo tut on vedu. Nevednež zarobljeni!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Rachek dobro jutro in srečno pot Hvala boris, dobro jutro tudi tebi. Sem že v City Parku v Lj, tiskalnik pa na servisu. Ti Rachek si pa ekspres, tako hitro si prispel....ne morem verjeti, ampak tebi že verjamem......lepo vožnjo še nazaj v toti konc FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Huh, sem bil že ob 8.15 v Lj, odpravil pa sem se ob 6.40 iz Mb. Malo več kot eno uro in pol. Pa še od Trojan pa do Blagovice smo ves čas 30 vozili.No ja, kar hitro. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 hojla klapa, a kdo ve, kje bi jaz nasla vilinske simbole...?se mi je zdelo, da so nekje, pa ne vem kje. ocitno iskat ne znam!a je res, da se lahko z njimi pomaga, ce te kdo ne mara...? na pomoc, zgubljam sluzbo, pa cisto samo zaradi tega!!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Tinka saj ni tako hudo, v Zlati Ribici imaš odgovor....lep dan ti želim Ali pa že kat tule: http://www.geocities.com/marjetka_jersek/ FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts