Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

hej Mushi!

vse najboljse!! x:)x x:)x x:)x x:)x

drugace nic novega...spet delo...megla...tezko je primorcem v ljubljani! x;)x x;)x

sem sla vceraj na Trstelj, nebombasticen hrib, ampak razgled...!!!!!

od benetk do sneznika, pa vse alpe in trzaski zaliv....noro! xsrcx xsrcx xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

buenas muchachas x:Xx

kaj je tale ponedeljek šibnil mimo ... žvizzz... videla v šoli, da imamo demo verzijo enih vaj (bolj igric), ki jih je moja sestrica pripravla na CD-jih za malčke palčke x^x :palec: ... malčki ful radi delajo pozdrav soncu... skoz me sprašujejo 'Mateja, a bomo jogal dons?' xDDx ... ampak z muzko je pa mal kriza :o|o: ... z osmarčki smo se tko fajn ujel pri tem... tamali pa nabijajo Game over in Bepop (a se jim sploh tko reče x?x )... uffff... težka naša učiteljska x:o)x x:Dx

Nisem šla na pogreb... nisem dobila zamenjave :sori: ... prijateljica je videt tko strta in preplašena, zdi se mi, da jo je za 20 kg manj... ko jo objamem, začne tako neutolažljivo jokat ... pa si zaradi anevrizme aorte še poštenega joka ne more privoščit, ker ji lahko poči ... :C:

Pred pol ure sem dobila tri, skoraj identične maile od frendic: 'Mateja, kaj dogaja??? Srce razbija, vrti se mi, utrujena sem za popi****....??'.... midve s Cosmo imava na tole en odgovor: 'U portal smo padl, bejbi!'

x;)x xDDx

Pred pol ure sem dobila tri, skoraj identične maile od frendic: 'Mateja, kaj dogaja??? Srce razbija, vrti se mi, utrujena sem za popi****....??'.... midve s Cosmo imava na tole en odgovor: 'U portal smo padl, bejbi!'

Kakšen to portal, Mateja? x:)x

Drugač pa... ne morem verjet, da sem po treh urah spanja danes še vedno pokonci... sicer z enim redbullom, ampak vseeno :eek: :eek: x:Dx

Gremo spaaaaaat ... pa še prej mal hladilnik spraznit... x;)x fino se spočijte, lunatki, pa lep začetek dneva jutri vam želim :palec:

nočko

Son...zaspana...čna Vila x:Dx x:o)x

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

(popravljeno)

ja portal ne....zviiiiiiiiiiiiiiiiz mimo pride pa si noter x:Dx ....ah magic x;)x

...hmmmmmmm ce pa razmislim bolje je v bistvu danes sodni dan.....dan, ko so se zacele razprodaje xrolleyesx ....na juuuuuuuuurissss :xx!:

Popravljeno -> cosma

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

A misls, ce je moja stran!? je x:)x

naredu; originalano je bila po zasnovi uradne GOH strani;

ki pa imajo sedaj tudi novo.

Taka pa je pac nasa slovenska x^x

kar se tice stranskega kazala, pa mi je dal idejo kolega;

ki jo je tudi sprovedel!

sam sem kazalo dodelav in se ga naucil popravljati, spreminjati, etc...

(govorim o programiranju, html, etc...)

seveda pa mi sem v programiranju se vedno amater :V:

glede produktov GOH, pa jih ima lahko vsak, ce jih pa naroci.

lahko pri meni ali pa pri kaksnem drugem zastopniku v Sloveniji.

Oz. jih naroci pri GOH.

O izdelkih pa vec na forumu (satelitek na LNF) x:)x

Tu pa sta pripomogla Marsa in Mitja x:Xx :palec:

Sicer pa je stran se v predelavi :inocent: :sori: :8):

V glavnem, ce kdo rab interent stran, se priporocam x:Dx x;)x

Zbudil ob 4.10. Kao brez razloga. Potem ugotovil, da je krepnila ura (baterija) in da bi drugače zaspal. Očitno opozorilo.

Doma vse bolno. Ena pri koncu, druga ful, tretja na začetku, mene samo kašelj sili pa hripavost, drugače še v redu.

Če velja tisto, kar je mala slišala v vrtcu "Eno jabolko na dan - bolezen stran" in kar jaz vsako jutro počnem že nekaj let (jabolko ali dve), potem bi v pravilu moral zvoziti brez bolezni.

Se pa zna zgoditi, da bom cepnil prav za vikend, kar pa definitivno ni v redu, saj bi moral biti v soboto čisto fit.

Pozdrav vsem!

Sončna vila... tisto s portali je en tak 'cosmic joke'... ker se tako intenzivno dogaja, pa da ni vse preveč resno x:px x:Dx ... s Cosmo se takole malo hecava, ko prevajava ena sporočila (lightworker.com), kjer se veliko omenja portale x:Ix xDDx

Guest sstane
Zbudil ob 4.10. Kao brez razloga. Potem ugotovil, da je krepnila ura (baterija) in da bi drugače zaspal. Očitno opozorilo.

Doma vse bolno. Ena pri koncu, druga ful, tretja na začetku, mene samo kašelj sili pa hripavost, drugače še v redu.

Če velja tisto, kar je mala slišala v vrtcu "Eno jabolko na dan - bolezen stran" in kar jaz vsako jutro počnem že nekaj let (jabolko ali dve), potem bi v pravilu moral zvoziti brez bolezni.

Se pa zna zgoditi, da bom cepnil prav za vikend, kar pa definitivno ni v redu, saj bi moral biti v soboto čisto fit.

Pozdrav vsem!

Bern, si pa ja zadosti star in bi te lahko že pamet srečala, v jabolku je zelo malo soli :sori: x:)x x;)x

Bern, si pa ja zadosti star in bi te lahko že pamet srečala, v jabolku je zelo malo soli  :sori: x:)x  x;)x

Ej, stvarno, sstane, ta sol deluje. (Izgleda, da bo s starostjo še kaj iz mene.)

Namreč, crknu mi je računalnik - danes zjutraj kmalu po prvih postih na netu. Potem sem imel na liniji računalničarja (temu tukaj rečejo REMOTE SERVIS), pa je dvignil roke.

Ampak jaz sem se spomnil sstaneta in šel v proizvodnjo po nekaj SOLI (proizvodnja Bad Reichenhall, Nemčija, serija B3-23033, letnik 2003, pakirano po 30 kg). Fina, zelo bela.

Lepo sem jo stresel v skledico, postavil k računalniku, ga vklopil - in stvar deluje!

Stancelj, ti si zakon.

...

(Naslednjič jo bom ponudil tudi policaju, ko me dobi na radar. Mora palit! - Hm, mogoče me pa sol obvaruje, da me celo radar ne bo zadel. Pitaj boga. - Pa teti Gelčki je nesem malo, ker ima hemoroide. Živ krst ji ni pomagal do danes. - Pa jabolka, ki mi sicer strašen dober denejo, bom po novem mal soliu. Samo tak de me noben ne vid. Ampak če me pa vid, ga bom poslau pa SALESALUTE gledat, de bo tut on vedu. Nevednež zarobljeni!)

Huh, sem bil že ob 8.15 v Lj, odpravil pa sem se ob 6.40 iz Mb. Malo več kot eno uro in pol. Pa še od Trojan pa do Blagovice smo ves čas 30 vozili.No ja, kar hitro. x:)x

hojla klapa,

a kdo ve, kje bi jaz nasla vilinske simbole...?

se mi je zdelo, da so nekje, pa ne vem kje. ocitno iskat ne znam!

a je res, da se lahko z njimi pomaga, ce te kdo ne mara...?

na pomoc, zgubljam sluzbo, pa cisto samo zaradi tega!!!!

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...