Pujsita 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Če boš pa šla z gojzarji spat, si prej noge umij. Da čevljev ne zamažeš. Marsa saj so tudi moji prvi po par letih, pridejo tudi k tebi, ziher . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 Saj vem, thanx... Saj malo sem tudi sama lena tule, pa izbircna... Ne da se mi guzvat, raje pa dam za 20.000 vredne cevlje 10.000 in torej s 50% popustom, a to pa je, ko so razprodaje, tedaj pa je guzva. Kaj pa zdaj? Ne, saj imam sreco, da imam pravzaprav se kar majhno stevilko v primerjavi z vecino (mojega sajza), pa vsec so mi specificni modeli, barve - ki ostanejo, ker folk nima kaj poceti z roza ali vijolicastimi ali zelenimi cevlji, jaz pa. Cevlji so mi ful pomembni. Sploh vsa obutev. Cikam na kaksne najkice fajne, pa da bodo bolj 'cevljasti' in manj 'supergasti'... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Marsa, čevlji so ti full pomembni, ker si ribica.....pa ne Katja, ampak Marsa FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Aja, saj popusta za tele čevlje itak nisem dobila, samo sem si jih že od lani fuuuuuuuuuuuuul želela (jaz si sicer kakšne materialne zadeve redko želim), včeraj sem se pa kar odločila, da zdaj si jih pa privoščim. Sicer pa imam tudi jaz specifičen okus za čevlje, lahko celo Ljubljano prebrskam, pa nič ne najdem, še najraje grem v Italijo tam kjer je cela ogromna stavba samih čevljev in tam se tudi kaj za moje parklčke najde. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 Kaj pa je kaj z Nataly?Zdajle oz. ze danes ponoci sem se ful intenzivno spomnila nanjo...Me zanima, kako so kaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Hi, hi, k mam nove http://rsv.rutka.net/fotke/gojzarji.gif Sem vprašala, če je kaj kondicije zraven pakirane, pa sta se prodajalki nasmejali in rekli, da ne, da se pa dobi, če se v prijetni družbi v tehle salonarčkih hodi. Iiiiiiiiiiiii, mi je vedno bolj všeč tale dan. iiiiiiii... so lepi! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Če so že tako lepi, upam, da so še funkcionalni z "vibran podplatom", ki ne drsi na mokri podlagi, pa da še ne premočijo....no potem so že OK FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 ma sej gozarji taki morjo bit! Jst mislim da je Janja vse pogledala, pa če je goretex al simpatex in to Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Marsa, hec, tudi jaz zadnje dni...mislila na Nataly, pa sem jo pred pol ure poklicala...in se ni javila.. ..Zdaj pa tole preberem... JanjaK... ..in lepa doživetja...v teh salonarčkih.. Men pa se obeta...ena nooooora popotna avantura... ...in včeraj me je skor kap..ko so rekli...gremo čez 10 dni... Zunaj pa spet Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Astra kam pa greš Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 Astra, najbrz, upajmo, je ze vse OK. Mushi - , usesa pa to...Ja, fino, si pa res prava popotnica... Kam pa se boste odrolali? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 bigm Daj daj... bosˇ rekla da je cˇlovesˇki ustroj na podrocˇju Balkana podoben tistemu v Centralni Afriki... lepo te prosim... ma saj ravno pravim, da ne. da ni podoben, da so bolj podobni tisti, ki blizje zivijo, ampak ni nujno, da v isti drzavi. sploh pa jaz tega ne trdim, sem to samo slisala po TV Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 tako bo tudi zate nekaj prislo, kar potrebujes sedaj bolj!verjamem!! in ti zelim 1 good job!! hvala free.... se bom vseeno potrudila, da ne bom ravo cakala, kaj mi pade na glavo...imam jutri en razgovor...bomo vidli!moram se malo do ribice v bistvu je najvecji problem, da jaz zelo rada delam in sem vedno delala in mi je to cisto nekaj novega...ker se moram se navadit na ta slovenski sistem...ampak bo ze! s casom... ne obupam tako hitro.... je pa lepo slisat malo spodbude Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Hehe, čist odpiljena scena... S starim gasilskim kamionom...preko Maroka v Mavtretanijo, čez Saharo...v Mali...tako nekako..v bistvu pa brez voznega reda...Jaz moram biti doma...najkasneje 6.marca..tako pravi šef...tako, da jih bom pač nekje zapustila..in se vrnila domov... Pa pliss, ne mi zdej iskat...kje sem napisala, da ne bom več potovala, da je bilo dovolj... ... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 janjaK(raljica dobrih podplatov )lepi so, tudi tale ikonca tastara meni bolj odgovarja...kot prasicki.... pa cevji...ja...ful pomembni...pa tudi ce sem ribica samo v marsu.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Hehe, cˇist odpiljena scena... S starim gasilskim kamionom...preko Maroka v Mavtretanijo, cˇez Saharo...v Mali...tako nekako..v bistvu pa brez voznega reda...Jaz moram biti doma...najkasneje 6.marca..tako pravi sˇef...tako, da jih bom pacˇ nekje zapustila..in se vrnila domov...waw astra.....!!!!super!ravno prav casa imas za eno mobilno turico, po moje...!! dobro si si tole uredila...!jaz sem nekoc zivela v enem starem gasilskem kamionu, sicer ni slo hitro, kadar je vozil, ampak je bilo pa super, dnevna soba in vse pa se super lepe barve, kot en velik bonboncek Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Hehe, čist odpiljena scena... S starim gasilskim kamionom...preko Maroka v Mavtretanijo, čez Saharo...v Mali...tako nekako..v bistvu pa brez voznega reda...Jaz moram biti doma...najkasneje 6.marca..tako pravi šef...tako, da jih bom pač nekje zapustila..in se vrnila domov... Pa pliss, ne mi zdej iskat...kje sem napisala, da ne bom več potovala, da je bilo dovolj... ... Astra Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 O Astra, the best!!!Sem slisala tole zgodbico, kako so kupovali gasilski avto Vidis, pa se res lahko spotoma se pri meni ustavte Jaz se pa spravljam pakirat.. pa se mi kar ne da.. najbolje,da zmecem vse na posteljo, potem bom pa prisiljena pospravit v kufre, ce hocem v postelji spat se danes. Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 kam gres pa ti.....?! koliko vas pa gre, astra, pa aliana...? vam privoscim, ne da ne, samo moram vsaj malo fantazirat zraven... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 free, obstaja neka info tocka, kamo gres, ...ja, da se razumemo;ne mislim biti sedaj nevemkaksen darovalec krvi, k. mozga, etc...v primeru, da je potrebna komu pomoc ali moja vrsta krvi, pa priskocim na pomoc.bo do mene samo prislo, kot je primer od selene frendice.to je vse. kajti, ce bi cutil iti kot donator krvi bi ze sel.nekako se ne cutim dovolj zdravega al kaj...sicer pa morda... hvala free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 ....se bom vseeno potrudila, da ne bom ravo cakala, kaj mi pade na glavo.......ker se moram se navadit na ta slovenski sistem... :xx!: ja itak, teli sistemi so CIST mem zame!!kakor berem v nekterih drugih drzavah pa.... pa sej, da ne kritiziram, ker pac je tak k je, ne..in tu sem se znasel; toda... ugotavljamo vsi... drz se!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 bil dons na rozhniku....hehe...sonchek pa tko... astra....si bojo doma mal oddahnil...hehe aljana tut gre....hmmmmmm..............kdo bo pa poste nabiju?no ja....mick ostane... pa men gre tut kr dobr tole od prstou...hehe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 aljana tut gre....hmmmmmm..............kdo bo pa poste nabiju?Jaaaaaazzz ..... lalalalalalalalala .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 :o|o: pa stara dobra marsica... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Jaz pa bom še naprej linke popala http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts