umetnica 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 jaz tudi lahko pomagam po svojih najboljših močeh P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 zhe zhesamo....astra klele ena redkih....hmmmm (de se nom u jezik ugriznu)....k tut kej antelegentnga nazaj napishe.....(aaaauuuu....fak sej sm vedu de se bom)....skratka ma nabrushene prste....(cheprou blond pa shtajerka) 666 zlobijeu.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Saj jaz ne mislim kar abstinirat od LF za 3 mesece.. majo internet na faksu... Itak sem si pa postavla cilj, da v teh 3 mesecih, ko me ne bo, nabijem tele poste koncno do tistih 1000, ker bi rada koncno mela barvaste zvezdice!!! Tko da... boste kr se mogl poslusat (khm... brat) moje cvekanje... Sem razmisljala, da bi si kr svoj dnevnik odprla pa vam vsak dan porocala na katerem predavanju sem bla pa kaj se je dogajal.. da umrete od dolgcasa... Hehe, pa ugotovila, da se sploh ne znam nic nazaj drzat glede kolicine kovckov.. Ker vem, da se mi ni treba, drugace bi delala ful selekcijo.. Zdaj pa kar mecem, kar bom mogoce slucajno enkrat rabla... A.Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 astra kwa (bulsh) 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Veliko dobrih želja dobil, pa vseeno obležal. Grlo. Najprej moje tri, pol pa še tastar. Žajbelj dva dni pa bom dober. Pozdrav vsem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 O... Ubogi - bomo posiljali zdravilne enegrije, vmes pa se vi doma pedenanje in cajtanje.Ni, da ne bi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Bern, drži se! Klicala Nataly.. ...pravi, da zelo utrujena od raznih terapij...drugače veliko boljše.Razsul se ji je računalnik...do takrat vse lepo pozdravlja... Aakhut.. ...neki sem vidla napisano...pa moram še enkrat prebrat...ziher sem narobe prebrala... Aliana...srečno pot...in saj veš...morda pa res..nekoč..v Madridu.. men je pa danes ime Lenoba Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Hvala obema pa še komu. Ampak bo vse v redu. Regeneracijo imam super, en kos Škorpijona v horoskopu, no problem. Dobro se imejte. (Urška tukaj zraven pravi "Ati, zdaj pa eno vrsto smeškotov naredi.") :xx!: :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Veliko dobrih želja dobil, pa vseeno obležal. Grlo. Najprej moje tri, pol pa še tastar. Žajbelj dva dni pa bom dober. Pozdrav vsem.Bern, zdaj pa heca dost. Pošlji mi naslov, kam ti dostavim zdravilo x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Zanima me Stane, v koliksnem miniaturnem paketu obstaja tale vaša-tvoja sol?A misliš, da bi jo z golobom pismonošo poslal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 zhe zhesamo....astra klele ena redkih....hmmmm (de se nom u jezik ugriznu)....k tut kej antelegentnga nazaj napishe.....(aaaauuuu....fak sej sm vedu de se bom)....skratka ma nabrushene prste....(cheprou blond pa shtajerka)Ok...priznam. Aakhuta sem ugrabila...ga zvezala...in mu kurila pod podplati..da je tole napisal... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Ohhh dons je bil pa lep dan . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 zhe zhesamo....astra klele ena redkih....hmmmm (de se nom u jezik ugriznu)....k tut kej antelegentnga nazaj napishe.....(aaaauuuu....fak sej sm vedu de se bom)....skratka ma nabrushene prste....(cheprou blond pa shtajerka)Ok...priznam. Aakhuta sem ugrabila...ga zvezala...in mu kurila pod podplati..da je tole napisal... Astra K* mon.... čudeži se dogajajo...astra le kako ti uspeva? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 ... tole že stara telenovelca funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 ja bil je ja, ne sam teb.Dobra mala nemaš šta... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 A niste prebral? Astra? Cosma? Da se bo zgodil nekaj neverjetnega in odstekanega v teh dneh? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 Kok se je blo dobr kopat... Sam potem ni blo dobr, ko je vode tople zmanjkalo, pa sem se morala z ledeno umit do konca.Zelo zoprno. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Wow Marsa, res je ...dogaja se marsikaj ....čudeži se res dogajajo....upam, da sami dobri....aakhut je sicer bil ugrabljen in prisiljen, ampak cilj je dosežen. Upam, da bo kje drugje šlo po lažji poti Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 Ej, Raki, to mi delite! Ne pa se mi kisat! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Ej, Raki, to mi delite! Ne pa se mi kisat! podcrtam!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Ludeki.....jaz grem za spremembo mal prej spat ......Nočka......pridni bit.......pa svoje mucice in mujceke fejst cartat PACEK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 jes bi ga mel morda...sam ne tazga tipicnga z bogimi nesvobodnimi zivalcami...raj okrevalisce... ipd.. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 pa se nova stran GOH Slovenija se v izdelavi sicer ampak za silo no... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Hiiiiiiiiiiii, so bli gojzarji tudi moji družbi za v hribe všeč, mi že štrika štunfke volnene... Komaj čakam,da jo kam mahneva. Pismu imam srečo, sem dobila eno odlično staro mamo, tako pravljično, prijazno, dobro, ljubečo, vitalno, sam fusbala ne zna k una Supergran . Če bi se dalo kaj zbirat bi bila tudi jaz taka, ko bom stara... Drugač pa že zjutri jagodko pojedla - pa ne sosedove, kar domače, potem pa naravnost romantična vožnja do službe - snežinke naletavale, pa potem neromantični živčni vozniki, jaz pa dobre volje.... . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts