Aliana 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Tkole dragi moji... jaz se preverim olje v avtu, pa nekaj pojem in si naredim par sendvicev za na pot... pa zviiiizzzzzz... 2000 kilometrov in na pol poti nazaj. Mejte se fajn, pazte nase, crkljajte se... Jaz se pa potem oglasim, ko pridem do faksa in interneta... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Aliana, želim ti srečno vožnjo in bivanje tam......saj bomo pomislili nate, ti uživaj po svojih zmožnostih in pazi nase.... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 aliana, srečno, pa čimveč užitkov xrosex P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Aliana uživaj! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Aliana uživaj, pa dobro se nauči, da nam boš lahko našo telenovelo prevajala.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 ja, super se mej, se od mene, ceprav se zdej ne vem, kam gres...?! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Aliana gre v Španijo, delat primerjavo med španskimi in slovenskimi pravljicami...? Al nekak tako Ali, srečno pot ti želim, pa da bi se imela ful ful lepo v Španiji .... jaz serm pa mal čudna zadnje čase... postajam podobna vesoljcem ... no comment on that Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 He, sem dobila asociacijo - Mick Zmrda (po smrkcu) Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 ....bo Mick zmrdal tebe, ja (v pomoč za razumevanje tega Mickovega posta priporočam štajerski slovar ) ........... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 ma smo razumeli...smo razumeli.... a je ze kaj boljse? mene iste stvari doletavajo, prav neverjetno, je zgleda tak cas.najprej, da ni zadosti dela, potem sem pa na sestankih do desetih zvecer...?! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 tale astra:"....Aakhuta sem ugrabila...ga zvezala...in mu kurila pod podplati..da je tole napisal..." ochitno mena dela svoje...bo vseen treba napotnco...mogoche ti jo mick odstop 666 zlobijeu....grrrr...pa domishljave babe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 zhal...mick....ne bo shloaakhut nima napotnicelahko pa oba dobito popotnico,cheprau vem, da si ti bolj zhelish sopotnico...hehe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 zhalosten?....zakwa bi bil pa zhalosten? ti tut pochas u meno al kwa 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 zabeležka za dnevnik:velik dan D odločitev o stanovanju, life goes on, edina stalnica je spremembaVeselka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 ...." Aja......to te muč.......ker ti si potemtakem že krepko v.............meni".... tis chist fukjen.....zakwa bi pa jst bil v tebi?????? teli shtajerci....to verjetn od onesnazhenja ozrachja 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 izbrana sva bila za stanovanje na skladu...tako, da se bliža premik! pred eno uro sem skakala do stropa- zdaj kalkuliram in računam ampak Ja, vesela. Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 tega dons, al unga vcheri? 666 zlobijeu...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 ti pa tut nisi zbirchenvseeno kergasam de je v teb? hehe666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 izbrana sva bila za stanovanje na skladu...tako, da se bliža premik! pred eno uro sem skakala do stropa- zdaj kalkuliram in računam ampak Ja, vesela. Stankaaa ştankaa super. veselo kalkuliranje in računanje P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 stankaa tud jaz vama čestitam.Za menoj pa naporen dan, ampak prijeten Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Helouuu evribadi . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Dobro jutrčko! hvala za good vibrations Mick+Umetnica+Selene celo noč kalkulirala in polnila stanovanje s cvetjem pohištvom otroškim smehom...s svojo nebrzdano domišljijo Stankaaa LEP JE DAN VSE DIŠI ŽE PO POMLADI NAJ TE NIČ NE USTAVI Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 izbrana sva bila za stanovanje na skladu...tako, da se bliža premik! pred eno uro sem skakala do stropa- zdaj kalkuliram in računam ampak Ja, vesela. Stankaaa Stanka, super . Če rabiš kakšne nasvete v zvezi s selitvijo kar povej, sem se že cca. 17x . Krasno. Danes je en simpatičen dan, petek, sledi vikend. Baje naj bi bil jutri dež, pa v nedeljo suho, tako da verjetno v nedeljo zakurblam gojzarje, upam, da jih bo kam odneslo . Aja , pa nobenih pretresljivih vzponov ne bo - bolj normalna hoja. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Haaaaj A vidte, kake lepe planince so zdele, take roza funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Kamniške, a ne, od tlele se vidijo tako v daljavi - svetle roza... Dobro jutro, Mateja Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts