Sončna Vila 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Hoj hoj lunatki in dobro jutro... Ne boste verjeli, ampak včeraj sem bila kljub mrzlim in premočenim nogam te totalne brozge po Ljubljani ful vesela!! Hmmmm po dolgem času spet po lužah skakala ko mali froc Najlepše bi pa bilo, če bi se lahko zabarikadirala nekam v gore, v kakšno kočo s kaminom... knjigo v roke, dekca okrog nog, našo mačkico zraven... ali pa bi namesto branja preprosto samo gledala silhuete ognja, ki se rišejo... seveda bi zunaj pravljično mehko in mirno snežilo... Huh Dost sanjanja, welcome to the RL Lep dan vam želim, sončki Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Najlepše bi pa bilo, če bi se lahko zabarikadirala nekam v gore, v kakšno kočo s kaminom... knjigo v roke, dekca okrog nog, našo mačkico zraven... ali pa bi namesto branja preprosto samo gledala silhuete ognja, ki se rišejo... seveda bi zunaj pravljično mehko in mirno snežilo... Huh Tole pa sploh ni slaba ideja http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Sončna vila...... jest bi tud ! Da vam povem, kaj se je v naši uličici zgodilo. Sinoči je nekdo na travniku poleg naše hiše naredil velikega snežaka, ki tako grdo gleda, pa cigareto ima v ustih, pa z rdečim sprejem ga je pošprical.... to pa še ni vse.... naredil mu je še velik spolni organ .... Pravzaprav prava umetnija! He, he, me prav zanima, kaj pravijo sosedove mamce . Prav čakam na reakcije, kdo mu ga bo prvi odbil preč ! Tudi mi smo naredili VELIIIIIIKEGA SNEŽAKA, ampak takega prijaznega, z metlo, pa s knofki, pa s šalom, in veliko oranžno skledo na glavi! Brez vidnih udov od popka navzdol . Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 He, he, tud če je, je očitno nič ne gane sosedov brezhlačman! Kva se pa ponoč dogaja, pa pojma nimam Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Boga revca, če faše tako makino, sej jo bo razklal ! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Zdej sem mal skoz okno pokukala in opazim da jo naš kuža "zlati prinašalec" čuva. Poleg nje leži in ne dovoli...... Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 pol se pa tak ni za bat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 pekel kliche naky....over............................pekel kliche naky....over..........................halo naky.....overbemu....overpekel kliche naky....baba oglas se....over.....shshshshshshshshshs.....kkkrktktkrkktkrkkrktk.......che slishish slishish, che ne slishish ne slishish...over.........splacha se.....shshshshshshshs....shpilou 4 urce...shhhhshshshshhhshhskkktttrrt......jst prshu dam od 0600shshshshshhhshhshhhshhrhtkkkrktkktkknou album kulskishhshhshhskkkrktkskshhskkrtk.......shshshhshsshhshsover 666 -ou: bemu motnje na zvezah tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Sori AA ..... sem se zagledala v sosedovega snežaka .....overNaky tukaj - over! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 666 -ou: bemu motnje na zvezah samo da si se fajn mel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 O Cosma, jest bi tut .Kaj pa Janja? A Magdalenke ali Julio? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 magdalenke v tem primeru nune mickeni....a te se vedno zanima koliko so stare ali to zdej ni vec pomemben podatek? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 O Cosma, jest bi tut .Kaj pa Janja? A Magdalenke ali Julio? Julia je igralka, ki jo najraje gledam, ni tista tipična silikonska igralka, ne vem ima nekaj, kar me zvabi gledat film, čeprav drugače prisegam na knjige.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 stare..................stare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 to je pa vedno, dobrodoslo mickeni, novitete, spoznanja in odpiranje drugih svetov....po moje bi se znal biti kak iz tega Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Hm....kam pa ti tolk kukaš skoz okno Naky.......kam ti pogled beži? Stražim snežaka možaka! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 prišla od zdravnika, moram najprej zase nekaj pregledov naredit :xx!: , nato pa če sem ga prav razumela moram it na tisto predavanje najprej, tko, da vam povem....lepo se imejte, pa zavidam vam sneg, jaz bi tud snegeca, pa snežene može, pa lepo pokrajino, pri nas vse pusto in sivo... ampak tud tukaj bo snegec, enkrat bom pogledala ven in evo ga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Na Selene mal naše idile, tko sam za učke počit Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Boga mi nešto sam se razpričala danas! Pa slučajn pogledam in vidm, da jih mam že čez 600... Zdej grem pa mal pospravljat........ADIJO! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Pa šta ja znam,ovaj bio sam na šopingu. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Evo, pa še ena razpoloženjska - Ljubljana - petek 16. januar 2004 http://www.9zvezd.com/foto/zaso104.jpg Lep pozdrav, Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Kera lepa slika!!!!! Jaz pa se kar pokonci..... :o|o: Lahko noc in dobro jutro vsem, ki ste ze vstali! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 dobro jutro ribica Katja you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Evo, pa še ena razpoloženjska - Ljubljana - petek 16. januar 2004 Lep pozdrav, VojkoVojko, res lepa slikca . Takihle prizorov je zadnje čase dosti, če ujameš sončni zahod, pa če so oblački na nebu - taki beli, ne temni, potem se barve prelivajo od krasne modr, oranžne, nekje skoraj vijolične in ko pogledaš navzdol še ogromne smreke, pokrite s snegom... Kot bi se po razglednici vozila domov. Tole je res enkratno. Še vedno čutim mišice, ko sem včeraj kidala sneg - nimam kondicije, bo reba drugo leto kak teden preden zapade sneg na suho malo vadit . dan se je spet lepo začel, me je pričakalo krasno osebno sporočilo - tako pozorno.... Res prav vsi forumovci delate tale naš prostorček tako krasen.... . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Dobro jutro, dober dan moji lunatiki! Danes imam LO (ljubavni odmor ). Pri nas sije sonček! Pokrajina je čudovita! Bytheway Vojko, tvoja fotka je čudovita! Snežak še vedno stoji z vsemi udi ! Sinko je zdrav in brez vročine! Počutim se sooooooo fine! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts