cosma 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Naky se kar naprej straži Snežka ! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2004 Evo, pa še ena razpoloženjska ... Lep pozdrav, VojkoVojko - - zelo po mojem okusu! ... pa naj bo se ena petkova ljubljanska razpolozenjska... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Končno sonce Vsi nekaj govorite o snegu...pr nas pa sam deževalo... :xx!: Skozi okno gledam Pohorje...ja, bo treba mal nove smučke sprobat.. Drgač pa...bluzzzz...nč se mi ne ljubi...še vedno mi je ime Lenoba... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2004 Končno sonce ...Ja, tukaj tudi! ...nč se mi ne ljubi...Meni tudi ne (samo moram ful), pa se vse me boli, ker sem vceraj spet bila po enem tednu pavze na fitnesu, pa sem malo prevec notri padla (pluton pomagal), zdaj se pa komaj premikam, roke, noge imam cisto tezke, rame me bolijo pa vse...Sem pa drugace zelo kul, pa celo ful sem naredila ze danes. Aja... Kaj sem pa vceraj - kakih 80 minut (ali vec!) vcerajsnjega dneva sem porabila samo za odpiranje (in potem zapiranje :o|o:) kljucavnice bencinskega tanka. Prazen tank, meni pa tole. Tip se matra na pumpi 20 minut, pa pravim, nehajte, zlomim in zvijem (kljuc) ga pa potem rajsi sama, no, ga nisem, poparjena sem odsla s pumpe s praznim tankom... Potem se in se probavam, klicem mehanika, me naroci na kljucavnicarja (ki kasneje pojma ni imel in sem mu uletela v guzvo in ni bil ravno najbolj dobre volje), divjam v Tomacevo, si mislim do tja ze bo benza, mu v rekordnih 3 minutah rata odpret, OK, no fino da probam zdaj se jaz, da grem lahko vsaj tankat, zapre, ck... A ne more odpret se 1X. :o|o: Se matra kakih 20 minut, jaz pa kar stojim tam in 'silim' malo sceno, mislim energetsko, sem imela namero, da se to uredi - pa kar ni in ni slo... Je ze skoraj odnehal, ces, se pac ne da, cimprej si kupite novo kljucavnico, ko mu koncno uspe. Potem vozim z odprtim tankom do pumpe, napolnim cisto do konca , vzamem oni... pac to kljucavnico... ne gre gor! ne da se, ne da in ne da. Se matram kakih 10 minut, grem notri, pokazem ali mi lahko tole nekdo pride pomagat zrihtat, se en javi, pride ven in se se on se 10 minut matra. Tudi tam, kar ni slo, jaz pa kar gledala, buljila v ono, kot da lahko s pogledom pomagam, da se zapre, mislila sem si, daj vsaj tokrat, magari samo zdajle, da zaprem lepo tole in si v miru zrihtam vse (in da mi nekdo ne spljacka ven benza ponoci, ce odprto tole)...Skratka, cele vijevaje..Kaj vse je lahko caka pri avtu, sploh si ne mores misliti.Saj ni sile, samo je pa zoprno. :o|o: No, in zdaj moram zrihtat si novo kljucavnico, telefonirat na Ford servis.. itd... Lepo, ko je sonce, ima clovek boljsi filing, ce gre takole kaj narobe, no, ampak ko je pluton v ugri (se posebej ce je vladar tvojega asc) pac ocitno mora iti vsaj majckeno kaj narobe... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Marsa samo, da se vse na koncu dobro izide... taka mala stvar, ki je sama po sebi umevna in na hitro opravljena na nek čuden dan noče štimat...in traaajaa Ata mi je danes povedal, da je za operacijo kile (pruh rečemo po domače) naročen čez 17 MESECEV, kar ne morem verjet, da je tak dolga čakalna doba, ampak včasih nič drugega ne moreš kot čakatStankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2004 Aja, saj res, Stankaa!!!! Se dobro, da sem te 'zagledala'.Nisem ti se uspela cestitati: iskrene cestitke za flat!!!! Vem, kaj to pomeni!!! Ono pa - saj vem, thanx za spodbudo, saj sem se pa ze vse zmenila, sicer je se kar drago (no, ni sile, a je se 1x drazje kot sem mislila :o|o:), a ti pridejo celo takoj zrihtat, obrdzis isto kljucavnico, skratka, zelo hitro in smooth, toliko da vem, da lahko zdaj spet odlasam do rdece crtice... :o|o: Zdajle pa sibam na roditeljski sestanek, kjer bomo obravnavali mdr. izbirne predmete - tamali si hoce izbrati astronomijo in logiko (kako primerno - glede na soncev znak in asc). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 He, he he, astronomija - nekeko družinski predmet, a ne ? Pa še inštruktorico ima poceni lahko, če bo treba . Danes sem v službi en kup starih zadev poštimala, tako da jutri z nule naprej !!!! Popoldan pa poleg crkljanja moje volnice in moža ziher spet u eno full dobro knjigco splazim. Me je spet bralna strast zgrabila. Sem prišla v fazo, ko berem par knjig naenkrat - dve zvečer, eno na vlaku, eno pa sem in tja. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 sem in tja...zhe, zhe....samo.... kdaj mash pa pol chas za: NOT PA VEN... 666 zlobijeu...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 mišljenja sexologa Ruglja: Obenem mora oče negovati poseben erotični odnos s hčerko ( sin mammo), ki si morapridobiti za življenje odločilno izkušnjo, da je 'osvojila'očeta. Čeji to ni uspelo, je dosmrtna erotična pohabljenka. Nujno je spoštovatidejstvo, da otroke vzgaja predvsem oče (ki je bil, je in bo reprezentantdružbene realitete), mati pa pomaga možu pri vzgoji predvsem tako, da muprikimava.Jaz pravim, da ima vsaka sposobna punca od 17. leta naprej fanta, invsak sposoben fant od 16. leta naprej punco. Kdor je nima, je nesposoben in mora na specialno usposabljanje!Homoseksualci so marginalci, zato ne morejo imeti pravice do uveljavitve s svojo neproduktivnostjo, pa tudi ne s svojo spolno nagnusnostjo: oralni seks ali vzajemno masturbiranje ali vtikanje penisa v smrdljivo rit med dvema moškima, to je vendar nagnusno. Če se na primer lepa ženska sleče in razširi noge ter pokaže svoje mednožje, zasije lepota. Penetriranje v čisto vagino je povsem nekajdrugega kot v smrdljivo rit. Treba je uporabljati natančne izraze, dase ve, kam homoseksualci spadajo. Drugače je z lezbijkami, saj sedvema lahko dejavno priključi en moški.Ženska pri terapiji lahko uspe samo, če je lepa in bogata. (...) Četega ni, se z njo nihče ne bo ukvarjal. Noben psihoterapevt v Sloveniji nima kakšnih muslimank na kavču, zavoženih. Samo lepe pa bogate.Podjetnik ne more vzeti ženske v službo kot enakovredne moškemu, sajso ženske dva dni v mesecu relativno neprištevne ... "Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš, lahko masturbiraš, lahko si privoščiš kunilingus, lahko pa me tudi pokavsaš." To mora ženska znati.Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moški.Normalen človek ne kadi, ker je to noro, ne pije prepogosto, telovadi,teče, planinari, veliko bere, piše, se ljubi, izobražuje, raste, juriša na ženske in tako naprej, če je pravi. Če je pezdetek, pa ne. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 BUKSELJ ZARUKANI :xx!: :xx!: Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2004 Glih vceraj sem ga nekje videla, aja, v studiu city morda, v enem prispevku... v bistvu model, totalen. Janja, itak, pa zelo fajn tema bo prvo leto - Luna in vse. Pa se ful sosolcev tudi to zanima oz. bodo izbrali (ker ta je nekako 'informativni', ce ne bo nihce izbral logike, ne bo nekdo prisel posebej timu to predavat - v tem smislu nekako). Se 'opravila' iz rokava govorilne ure (bila sploh prvic ), pa vse... Zdaj pa spet sibam, se mi ze mudi, vmes sem se malo uredila in odgovorila ipd., zdaj pa akcija na dolenjski konec.Nekaj je bila mastna cesta, pa se skrta sem z benzom... :o|o: Uh, se mi ze mudi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Kaj so te pomotoma izpustili Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Pa res te ni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 ti razširim usta na večji profil Drgač pa Stanc, mam zlo rad Sol veš, ker ne maram plevke hrane, ko mi pa zateži dodam pa sladkor. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Uaaa, lep dan je bil! Nas je blo ene par kolegov in kolegic na kupu, smo se vidli po krajsem casu. In eno kolegico klice njen fant in mu ona rece, da ga jaz pozdravljam (ampak jaz nisem vedela, kdo jo klice). In je tip reku, da za to dobim tortico. In se je moj fant zacel bunit, da kaj bo on dobil.... in mu je rekel, da korenje. Cez kake dve ure pride ta njen tip k nam in mi dejansko prinese dva kosa cokoladne torte mojemu fantu pa ogromno korenje..... Sem mislila, da se je zafrkaval.... In se mi je ful lepo zdelo. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Vceraj se odpravim v knjiznico z namenom, da si sposodim knjigo Og Mandina -Dvanajsti angel, celo prepricana sem bila, da mi bo sama padla v narocje. Pridem v knijiznico in Voila....knjiga res pred mano...caka, da jo vzamem.....to mi je bil en tak flash moment....z kaksnim prepricanjem sem sla od doma.... Nekaj motovilim doma in se odpravim tocno ob uri (kar mi rata zelo poredko) opedenckam zadevice, tako kot sem si zamislila..nakupovanje za prijateljico z zlomljeno trtico (ful nadlezno, pazite rite na smucanju ). Uletim v posto, prazno, placam poloznice, se ozrem za mano stoji 8 ljudi v vrsti.... , kje so bili pa 2 min prej....nikjer nikogar....Na kliniki ravno tako...vse smooth....what a day...Greva v Sparcity in nakupujeva brez vozicka.....se izgubiva nekje med policami, se srecava spet nekako in oba iste stvari v kosari, smesno je bilo samo to, a je on imel vse podvojeno ....vcasih se stvari dogajajo tako gladko in v zaporedju, kot v pravljici....kak dan se samo lahko vprasam .....a gre lahko se kaj narobe???Se vec takih smooth dnevov si zelim Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 sem in tja...zhe, zhe....samo.... kdaj mash pa pol chas za: NOT PA VEN... 666 zlobijeu...tralalaBrez tega in prepirov pa itak ne gre, za to je vedno čas Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Po enem tednu spet malo tu. Doma mašina dela nekako prepočasi, za surfanje po netu gre enostavno preveč časa. (Ne vem, če ima to kaj z novim serverjem, ampak prej ni bilo problemov.) Vmes bolan, pa v soboto Mavrična, pa oni dan cel večer brez štroma, potem je pa crknil še gorilec na centralni, zmrzovali do jutra, ko je ob petih (!) prišel serviser, potem mala ponovoletna fešta z astrologi v Astroklubu, včeraj razglasitev "Sončne osebnosti leta" v Equrni, vmes pa nekaj desettisoč črk v raznih člankih, pregledovanje, popravljanje tekstov itd., pa še mala pri zobarju (20 minut ni odprla ust) itd. Na netu pa imam seveda pošte za tri dni. Bo že nekako. Živijo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Bern,pozdravljen in dobrodošel spet tu , lepo je videti spet tvoje ime. Upam, da mi bo res uspelo udeležiti se naslednje Mavrične sobote. Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 ..Dvanajsti angel, ...jaz pa pred novim letom uletuu 1 knjigarno...malo gledal...vzel eno knjigo a angelih v roke (tako tanjso )odprem nekje.. in preberem:'Angeli vas velikokrat opozarjamo na telo, da migajte, gibajte, etc... in vi porabite vec energije, da nas preslisite kakor, zato da dejansko zacnete z gibanjem'! - nekaj takega no. - sem mal bukselj ne!! - kakor se izrazi naky! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Še vedno sem ful pod vtisom Maclainove. Camino...in se včeraj zvečer tik preden zaspim se vprašam. Kaj neki pomeniva Š in jaz drug drugemu? In v sanjah dobim odgovor....duši dvojčici....logično. Ma..kar koli sva v teh letih nakopala drug drugemu, morava rešito to. Ker bogami..v naslednjem življenju ne bi rada ponavljala istih napak. Kar se telesnosti tiče , nič novega. Razen da imam končno doma telefonsko linijo, nimam pa neta ker nismo vzeli pravega isdn- niti Zorana Predina nismo zraven dobili, pa je bil kao obljubljen . Moramo dokupiti nov modem.No, in moj polnozrnatni kruh je fenomenalen . Že od decembra pečem doma svoj kruh. Kao bolj zdrav in to. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2004 Po enem tednu spet malo tu. ...O, Bern, zivjo, sem ravno vceraj pomislila, da kje pa si kaj oz. kako to, da te ni nic okoli...Lepo, ko si se javil - ste se pol torej pocajtali? Ja, guzva, posta... tole je pa znano. Upam, da bos cimprej vse spedenal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 No, vsaj lepo vreme je .... če je že vse drugo narobe. V Murski ne dela mreža, očitno se hub(za neuke glave: to je delilnik, preko katerega so vsi računalniki povezani v skupno omrežje) pregreva. :o|o: Popoldne pa k zdravniku. :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2004 Nataly - dbest za kruh! Predina ni blo? Zatezi! :xx!: Tamle je pri temi Belo vino (tvoja tema) komentar, pa si pejt chekirat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Danes zjutraj sem se yogala, kakor bi se izrazili Matejini palčki . Zanimiva izkušnja, inštruktorica Američanka, tako da je koristno tudi za moje kvačkanje v angleščini, spoznala zelo zanimivo gospo iz Izraela, nasploh kakor povsod se mi zdi, da se tujci veliko več družijo med seboj, kakor mi domorodci, kjer se nam ne da, premaknit iz Kodeljevega do Bežigrada....kao...se nam ne da... Še en tak močan preblisk sem imela, ki se je pojavil že nekaj dni nazaj in ta občutek še vedno traja, kot nek blažen feeling....Kako sem hvaležna ljudem, ki so odšli iz mojega zivljenja, tako ali drugače, kako sem lahko vesela, da je tako kot je. Dali so mi svoje darilo in so odšli....puuuufff, prvič to občutim, kot neko srečo, težko je razložiti. Počutim se nekako osvobojena in peresno lahka... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts