Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x

Pri nas pa je vse otroke (vključno Klemena) mlaj vrgel! Vsi kar nekaj težijo, jamrajo, nergajo.... Jaz pa sem se čist odklopila. Splavala na LNF in NE SLIŠIM NIČ! x;)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Deli na socialnih omrežjih

Mene bodo itak fentali x:Dx x:Dx . SEm si zdaj pogledala kakšen sploh zgleda chaw chaw... x:Dx x:Dx ...na srečo sem jih podkupila z mačkoni x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Evo, upam, da mi bo tokrat uspelo.. tule na faksu imajo neke ful dobre laptope sicer, ampak internet je pa kot v srednjem veku.. skoz crkava in nic ne dela in...

V glavnem, here I am!! 3 dni voznje je za mano, blo super, zadnji dan sem imela par ur odvec in sem ovinek naredila do Sorie... Nic posebnega, ker je bilo ze pozno, pa itak nisem vedela kaj naj iscem tam, ampak.. ful vsec mi je spanska pokrajina.. in se vozis.. in je najprej vse belo.. pa vse rdece.. pa sivo.. potem pa ful barvasto.. in se celo en smrekov gozd sem odkrila!!!

Cel cas snemala kratke filmcke in fotkala v avtu, tko da.. ko bom do kakega boljsega priklopa prisla dam kaksno na net, za okus..

Tale tip pri katerem sem si nasla sobo je ful srcek.. Vselil se je en dan pred mano, stanovanje cist novo, lepo.. edini problem, da se nisva pogruntala kako deluje gretje (oz par radiatorjev ne dela, vkljucno s tistim v moji sobi) in topla voda, tako da.. bolj mraz.. Ampak bomo uredili.. Mi je sel kupit dve odejici, da me ja ne bo zeblo.. in kar malo prevec skrbi zame, kupuje hrano, kuha vecerje, me vozi okrog.. pa ful gentleman, skoz odpira vrata in... malo prevec zame, po pravici... ker imam skoz obcutek, da sem nekaj dolzna potem..

No, pa ne zna anglesko, tako da sem prisiljena vadit spanscino.. Kar je super. se mi zdi, da sem se v teh parih dneh ze kar nekaj naucila.. ce ne drugega.. ne razmisljam vec a je prav kar recem ali ne, ampak pac recem.. Pred enim letom sem v bistvu znala toliko, kot zdaj, pa nisi spravil besede iz mene..

Kako drugace ? Vsi ok? Nic nisem uspela se prebrat, najprej se pofockam, potem bom pa poskusila, ce bo kaj delal internet..

V glavnem, besitos vsem skupaj iz mrzlega Madrida... (ha, Spanija pa vroca.. :xx!: )

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ola Aliana.... in mučo lepih trenutkov. Gostitelj je pa grande corason x:Dx x:Dx :palec: x:Dx (tolk o moji španščini)

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

....Kako sem hvaležna ljudem, ki so odšli iz mojega zivljenja, tako ali drugače, kako sem lahko vesela, da je tako kot je. Dali so mi svoje darilo in so odšli....puuuufff, prvič to občutim, kot neko srečo, težko je razložiti. Počutim se nekako osvobojena in peresno lahka...

poznam tale filing... ko sploh ni obažlovanja in nič takega.... samo en veri gud filing, da so bli, in, da so odšli...

aja, draga naša chica Aliana... zdaj pa boš imela en kratek kurz španščine za nas LNFjevce, valda... a smo companeros al kuko zej x;)x ... uglavnem uživačkej :mex: xmusicx

ampak, jest pa skor komej še kej lohk uletim na LNF :sori: ... čez dan sem itak u drugih sferah, zvečer pa mencam klele, tamala pa vsa razkomotena binglja na internetu, al pa riše programe za šolo... zdej je total padla u kristale in evo - komej sem si zborila tole fočkanje... :sniky: :angry:

Mateja! Potem je tako kot pri meni!!! :angry:

Komaj si izborim - pa imam ful za delat.

Nimam srca ga po 5 minutah dol poslat, ker to ni nic, potem pa takole... Komaj stignem... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O...Aliana... x;)x

Fino, da si se javila...tist tvoj gentleman..pa mi deluje mal vsiljivo...počasi bo pričakoval...da kako povrneš...njegovo ljubeznivost.. xrolleyesx

Pa dobro bodi x!x

Men je pa dans uspelo...DVA krat se urezati v isti prst.. :xx!: :xx!:

Sicer pa...zdajle prišla iz lj...bila na eni otvoritvi razstave... x^x ...in ful vesela, ker sem si kupila monografijo...ki si jo že dolgo želim...pa mi je bila predraga...danes pa special price.. x^x

In še...ful dobro se mi zdi..da sem se začela poslušati...in ne trmoglavim več...če mi instinkt nekaj govori.. x^x

Astra

Per aspera ad astra

Joooj ja Iberski polotok pa moram še enkrat obiskat. Tisto kao maturantski izlet v Lloret de Mar je blo tud tko, kokr da bi šel v Poreč. Nč posebnega.

Zanimivo primavera pomeni pomlad, to je pa tudi priimek znanega diktatorja v obdobju 1921-1929, še pred državljansko vojno.

Ja sam ka mali pao s lipe

Skoda, ker je Filipe, se skoraj oddan....ampak, nikoli se ve..lahko so se kake spremembe in bomo se na dvoru imeli zveze x:Dx in bo res Aliana de Espana

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

drek pa dobro jutro...

zhe ceu dan okol letam :xx!:

666 zlobijeu....tralala

Hudič na metli, pismu mora bit šele tole ena žleht kombinacija..... x:Dx x:Dx x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...