Amis 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 blagor tebi i tata bi to radio, sine you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Pri nas pa je vse otroke (vključno Klemena) mlaj vrgel! Vsi kar nekaj težijo, jamrajo, nergajo.... Jaz pa sem se čist odklopila. Splavala na LNF in NE SLIŠIM NIČ! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Mene bodo itak fentali . SEm si zdaj pogledala kakšen sploh zgleda chaw chaw... ...na srečo sem jih podkupila z mačkoni Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 ... še vedno zimske radosti... P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Evo, upam, da mi bo tokrat uspelo.. tule na faksu imajo neke ful dobre laptope sicer, ampak internet je pa kot v srednjem veku.. skoz crkava in nic ne dela in... V glavnem, here I am!! 3 dni voznje je za mano, blo super, zadnji dan sem imela par ur odvec in sem ovinek naredila do Sorie... Nic posebnega, ker je bilo ze pozno, pa itak nisem vedela kaj naj iscem tam, ampak.. ful vsec mi je spanska pokrajina.. in se vozis.. in je najprej vse belo.. pa vse rdece.. pa sivo.. potem pa ful barvasto.. in se celo en smrekov gozd sem odkrila!!!Cel cas snemala kratke filmcke in fotkala v avtu, tko da.. ko bom do kakega boljsega priklopa prisla dam kaksno na net, za okus.. Tale tip pri katerem sem si nasla sobo je ful srcek.. Vselil se je en dan pred mano, stanovanje cist novo, lepo.. edini problem, da se nisva pogruntala kako deluje gretje (oz par radiatorjev ne dela, vkljucno s tistim v moji sobi) in topla voda, tako da.. bolj mraz.. Ampak bomo uredili.. Mi je sel kupit dve odejici, da me ja ne bo zeblo.. in kar malo prevec skrbi zame, kupuje hrano, kuha vecerje, me vozi okrog.. pa ful gentleman, skoz odpira vrata in... malo prevec zame, po pravici... ker imam skoz obcutek, da sem nekaj dolzna potem.. No, pa ne zna anglesko, tako da sem prisiljena vadit spanscino.. Kar je super. se mi zdi, da sem se v teh parih dneh ze kar nekaj naucila.. ce ne drugega.. ne razmisljam vec a je prav kar recem ali ne, ampak pac recem.. Pred enim letom sem v bistvu znala toliko, kot zdaj, pa nisi spravil besede iz mene.. Kako drugace ? Vsi ok? Nic nisem uspela se prebrat, najprej se pofockam, potem bom pa poskusila, ce bo kaj delal internet.. V glavnem, besitos vsem skupaj iz mrzlega Madrida... (ha, Spanija pa vroca.. :xx!: ) Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Ola Aliana.... in mučo lepih trenutkov. Gostitelj je pa grande corason (tolk o moji španščini) Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Aliana, drž se ga, če tak lepu skrbi zate, ej...kr ustan tam, pretok dela bo potem itak prost; Srečno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 ....Kako sem hvaležna ljudem, ki so odšli iz mojega zivljenja, tako ali drugače, kako sem lahko vesela, da je tako kot je. Dali so mi svoje darilo in so odšli....puuuufff, prvič to občutim, kot neko srečo, težko je razložiti. Počutim se nekako osvobojena in peresno lahka...poznam tale filing... ko sploh ni obažlovanja in nič takega.... samo en veri gud filing, da so bli, in, da so odšli... aja, draga naša chica Aliana... zdaj pa boš imela en kratek kurz španščine za nas LNFjevce, valda... a smo companeros al kuko zej ... uglavnem uživačkej ampak, jest pa skor komej še kej lohk uletim na LNF ... čez dan sem itak u drugih sferah, zvečer pa mencam klele, tamala pa vsa razkomotena binglja na internetu, al pa riše programe za šolo... zdej je total padla u kristale in evo - komej sem si zborila tole fočkanje... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2004 Mateja! Potem je tako kot pri meni!!! Komaj si izborim - pa imam ful za delat.Nimam srca ga po 5 minutah dol poslat, ker to ni nic, potem pa takole... Komaj stignem... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Huuuh ... spet sm mogla dol, ker je pozabla pogledat neki veri important za lapis lazuli... no, zej je šla pa s Klemnom... aaaaaah... čurunalniček čist moj... Marsa, zoprno tole, ne :o|o: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Uuuu, Aliana de Espana.... !Que bueno! Espero que seas feliz allí.... xrosex What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 O...Aliana... Fino, da si se javila...tist tvoj gentleman..pa mi deluje mal vsiljivo...počasi bo pričakoval...da kako povrneš...njegovo ljubeznivost.. Pa dobro bodi x!x Men je pa dans uspelo...DVA krat se urezati v isti prst.. :xx!: :xx!: Sicer pa...zdajle prišla iz lj...bila na eni otvoritvi razstave... ...in ful vesela, ker sem si kupila monografijo...ki si jo že dolgo želim...pa mi je bila predraga...danes pa special price.. In še...ful dobro se mi zdi..da sem se začela poslušati...in ne trmoglavim več...če mi instinkt nekaj govori.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 ...kvačkanje v angleščini, spoznala zelo zanimivo gospo iz Izraela, ...A te lahk vprasam katero iz Izraela?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Joooj ja Iberski polotok pa moram še enkrat obiskat. Tisto kao maturantski izlet v Lloret de Mar je blo tud tko, kokr da bi šel v Poreč. Nč posebnega. Zanimivo primavera pomeni pomlad, to je pa tudi priimek znanega diktatorja v obdobju 1921-1929, še pred državljansko vojno. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Aliana de Espana tole pa se sliš kokr obetajoč naslov nove telenovelce... caramba funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Mateja, nikoli se ne ve...... Spanci.......zelo temperamentni.....mogoce pa jo bo kdo tako zelo omrezil, da bo res Aliana de Espana..... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Skoda, ker je Filipe, se skoraj oddan....ampak, nikoli se ve..lahko so se kake spremembe in bomo se na dvoru imeli zveze in bo res Aliana de Espana Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 heheastra se je shla kazat na otvoriteu 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Ufff ... nova telenovela ... pa nova šušljanja po OS. Pozdravček v Madrid. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Dobro jutro, Zlomk Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 drek pa dobro jutro...zhe ceu dan okol letam :xx!: 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Evo, kaj se zgodi, če prezgodaj izpod odeje zleze ... tko kot bi z levo nogo ustal. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 drek pa dobro jutro...zhe ceu dan okol letam :xx!: 666 zlobijeu....tralalaHudič na metli, pismu mora bit šele tole ena žleht kombinacija..... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 JanjaK tule ni nič mimo okna frčalo ... na metli http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 dons poosebljena zloba 666 zlomkovih tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts