Amis 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 :xx!: .....RES NI BOGVEKAJ OD DNEVA..... :xx!: (bit če bolje netko viče...... :xx!: ) you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 dons poosebljena zloba 666 zlomkovihEh Zlomk , ti sploh ne znaš bit zloben, samo embalažo imaš tako.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Danes sem dobre volje. Režim se že cel dan. Nič me ne vrže s tira pa čeprav je bilo kar nekaj razlogov za dobiti popizditis.... Po službi sem šla na pošto, ker sem imela za dvignit eno modro koverto (ni od UNZja ), pa mi je uslužbenka dala čist eno levo pismo, jaz se podpišem (na vse konce in kraje), pridem domov, odprem pismo in vidim da me vabijo na policijo pričat zaradi stalnega bivališča neke ženske, katero ime sem prvič slišala . Šele potem pogledam naslov in vidim, da sploh ni moje..... . Doma me je čakala cela gora neumite posode :xx!: :xx!: :xx!: , oz. še vedno čaka .Tamala se smuča na Krvavcu! Tilen gleda risanke! Mami pa je spet odsotna ČAU Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 kdaj si se pa ti potrudla videt moja ambalazho 666 zlozlozlobijeu... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 kdaj si se pa ti potrudla videt moja ambalazho 666 zlozlozlobijeu...Ja tlele na tvojo ikonco človk pogleda - da si kokr mal hudička - mimgrede tale tvoja ikonca, ki jo trenutno uporabljaš, je meni najljubša, drgač si pa eno prov simplastično bitje. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 :xx!: .....RES NI BOGVEKAJ OD DNEVA..... :xx!: (bit če bolje netko viče...... :xx!: )ja pa je! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 kr fajn dan, na dan menim,da sm kr uspel na sestanku, pokazu res; hvala men, k sm tak Fajni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 ''La pagina no se puede monstrar''.. to je stavek, ki ga v zadnjih dneh najveckrat vidim tle na racunalniku.. :xx!: Drugace pa.. hvala vsem za pozdrave in za zelje, kar se pa Fidela tice (moj cimer..) pa.. Prizor od vceraj zvecer: gre v telovadnico in priden nazaj ob 10.30.. me pride vprasat, ce sem ze vecerjala.-Ne, nisem, tole knjigo moram prebrat pa itak sem ful pozno kosilo jedla.-No, no, tienes que comer - Ma ne bi no - ne, ne, moras jest. ti kar beri, te poklicem, ko bo vecerja pripravljena - ne,ne,ni treba - si,si,que tienes que comer...In izgine in me poklice cez pol ure na vecerjo Ma ja no, sej je srcek.. Pa itak cela familja skrbi zame, mamo zanima ce kaj jem (mislim, clovek dobi obcutek, da zgledam totalno shirana in da me je treba mal poredit al kaj??), pa brat pravi da lahko pridem na internet kadar hocem (ampak nic kaj hitreje ne dela kot tu, na faksu..)Saj so face, v bistvu kot da bi prisla s kaksno jezikovno solo zivet k druzini, kjer pol ful skrbijo zate.. s to razliko, da NISEm prisla zivet z druzino.. Ja, Astra.. se kar strinjam.. Ampak pridem konc januarja mi amor sem za en teden, pa mu bo potem upam da jasno da nima kaj prevec za pricakovat... Khm.. a tole slucajno zgleda, kot da se ful pritozujem?? Ne, ne, se ne.. sam mal komentiram Vceraj mi je uspelo cel dnevnik prebrat, imam nov sistem.. samo Shift pritiskam in odpiram vsako stran posebej, dokler dela, potem pa v miru prebiram... Saludos de Madrid, hasta pronto, P.S. Marsa, koledarcek je super!!! A. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 O, Aliana, super, te imam tule malo zase. Da te na hitrico pozdravim, sem ravno sredi necesa (LN povezave), pa sem vmes skocila malo na forum.Dbest, ko si nasla plac in cas, da se nam malo javis. Glih danes sem se spomnila nate, ko mi je nekaj tamle pridisal en vonj prijeten. Imej se skrajno LEPO!!! Uzivaj do daske!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Pršla sem se sam pofočkat... Še sem živa Aliana, hello, upam, da se imaš fino, vsaj kolikor sem brala iz zadnjega tvojega posta (prejšnjih strani v dnevniku nisem sploh brala) Vsi lunatki... upam, da imate lepe dneve... V srčku nasmeh pa pa Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 D:umrl je Janez MenartinRudi Šeligo.(triptih a.š.) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 heeeeee....contesa....meneee tuuuut chufarija zakon 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Aliana, uživaj! Ležala v postelji in brala - Nore ženske, se skrajno razkurila poleg(knjiga je taman zame... ) potem pa okrog desetih vstanem in me skoraj kap. Sneg...vse belo. Težim mami po telefonu in me potem spomni: Danes je Vincenc!! Prvi rezač! Uhh...mi kar ni bilo..ampak sem vseeno obula škornje, nataknila bundo in hajd v vinograd. Prva rez. Ampak samo en trs-dovolj V snegu...privlekla nekaj šib in jih vtaknila v vazo Čarovnice na delu spet ...no- videla se bo letina. Hčeri pa sta zraven sosede v toplicah..uživački Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 tRENJA; NAJ BI VSEM OSVOBODITELJEM VZELI -ČASTNI ZNAK SVOBODE -MEDALJE, PRIPOMNKE;HMMMMM BOB LETA, POLDE BIBIČ:DEMOKRACIJA-DEMOGOLJUFIJA Kaj praviš, ali je šlo le za osamosvojitev ali tudi za prilastitev.Je bila tudi revolucija, ali ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 sej ni fora v temu, koliko casa rabš kaj videt..važn,je da ti tut taka dejanja in videnja, slušanja pridejo Zrelo v uho.Nisi se rodil politik, tak si se naredu, ker te to privlači? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 jaja, sej ti verjamem, rad bi nardu moderen red, odstranu vse staro embalažo,ki krmili še mladi rod naprej..ampak sej..Boš ti dau mau štajerskega vetra, sa se kej premakne Kristalno zavedno naprej. živjo.(sej voham, da se elegantno teptajo, veš) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Smrk....racunalnik se mi je pokvaru......kaputt......nada....niente....zero...... :o Zdej bom pa spet od drugih odvisna....pa izkoriscala cas, ko ne uporabljajo racunalnika..... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Pisal kolokvij in imam dober občutek. Samo ne vem če bo to dovolj za pozitivno, ker sem prvega posral sto na uro. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Pri nas je svinjsko mraz, -19,5°C, ko greva z volnico na sprehod, padajo z njega ledene kocke . Drugače je pa danes dan na P, ki ni ponedeljek... . Aliana, lepo da si se nam oglasila, izkoristi tole zadevo 1000% v vseh smislih, sicer pa o tvojem španskem gentelmenu, kaj pa vem, z Italijani imam podobne izkušnje, ustrežljivi do nezavesti, so pač drugačna mentaliteta, tako da kar uživaj . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2004 UUUUUUUUUUUUU -20? To pa je!!Pri meni je bilo zjutraj -8, prejle -6, zdajle pa je -5, pa je ze to kar mraz - mi je pa to vsec - ce ze mora biti mraz, naj bo potem ful mraz, se da se ubijejo tele klice in raznorazni taki organizmi. Ful mi je vsec zima, res, hecno, pravzaprav - glede na to, da shizim na morje, bi morala obozevati poletje, jaz pa poleti in tudi zdaj trdim - raje imam mraz oz. ga bolje prenasam. LAHKO se borim proti, se oblecem, dam volno, stumfe tople, cevlje, vse.. A ko je vroce, pa dobesedno crkavam. Vceraj sem napedenala 3/4 povezav in jih v dnevu, dveh ze dava gor! Namig: slash povezave. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Kdaj je umrl Janez Menart?? Njegova zˇena me je ucˇila slovensˇcˇino v osnovni sˇoli! mene pa od Rudija Seliga zena....!! slovenscino v osnovni soli! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Jaz pa vesela, ker je petek edino ni mi najbolj všeč, da moram še enkrat popravljat prijavo. bom že iz tega lahk nalogo sestavila ... Ampak vseeno, petek je, sonček sije, pa dva prosta dneva http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Eeeeee! Danes sem dve petki fasala! Jeeeee! Jutri se pa grema z nordico smučat na Roglo, ker mamo športni dan, ker nadomeščamo in to kr 8 sobot! Res pa je da končamo z šolo že 5. junija!!! Ker bi radi šiptari renovirali šolo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Čestitke Kristalka! Uživajta na smučanju http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 tole dons pa mega, turbo, super, kulski dan hehe... 666 tralalajeu tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts