Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

tole dons pa mega, turbo, super, kulski dan x:)x  x:)x  x:)x

hehe...

666 tralalajeu x;)x

ker ??????????????????????????????????' :irs: :irs: :irs: :irs: :irs: :irs: :irs:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

zato k sm jst tak,

zato k je dan tak,

zato k je folk (v vechini) tak,

zato k sm neki konchno skenslu,

zato k sm do necheesa prshu (konchno),

zato k.....

666 tralalajeu.... x;)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

zato k sm do necheesa prshu (konchno)

Komur pozno pride...dlje uživa.. x:Dx x:o)x

Tut zame en x:)x x:)x dan...sem šla za urco in pol smučat... :palec:

je bil že čas...glede na to...da imam smučišče pred nosom..

Astra

Per aspera ad astra

THX obema! x:Xx :vio:

Ma, to ze tako dolgo pedenava... Pa ko chekiras iz teh svojih 'baz', pol linkov vec ne dela in tko.

A sem zadovoljna, ker smo postali preveliki, da tega ne bi bilo, ceprav pa sicer LN ni iskalnik itd. in imava s tem pravzaprav samo dodatne stroske (no, dela niti ne vec, zdaj ko je pac gor, posamezno dodajati je lazje, ko je ze vse spredenano in stoji itd., kvecjemu se kaksna podkategorija in pac chekiranje novih povezav, ki bodo prišle še v poštev).

A saj pravim - to so zahtevale oz. zahtevajo okoliscine... Tako pride... :)

... ko sem tole napisala, je bil zadnji Selenin komentar...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... Jaz pa ne :sick: ...

Seveda imas pravico se ne pridruzevati Tininemu in Seleninemu mnenju, Stane, vendar ce je tako, zakaj sploh komentirati....

S tem da citiras dolge poste in pod to ne poves nic konkretnega, samo prostor porabljas na serverju.

Free - kaj pa vem, kaj je tisto. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane

x:)x

5 najbolj iskanih besed

astro

lunin

pones

salesalute

sol

---------

pones = ???? kwa?

No vidiš, saj pravim, da še (nosorog ne poslušaj) soli tam ne najdeš x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x^x

Tudi jaz x:)x

Lustkan dan.. Prve stiri ure sicer predavanja z uno grozno zensko, ampak.. sem vmes brala Lunin koledarcek in slucajno tole misel srecala: ''Ce zaprete vrata vsem napakam, bo tudi resnica ostala zunaj''.. in sem se pac potrudila in jo poslusala naprej, ker je res nekaj ful zanimivih stvari povedala.

Dobila mail od mojega xsrcx ki se je zgubljal po dzungli..

Pa tlele si je ena profesorica zapomnila od lani, ko sem bila en teden tu, da imam rada teater in me je kar vkljucila v njihovo gledalisko skupino.. Super!

Drugace nic posebnega.. tu je sonce, ful toplo.. nimam pojma koliko stopinj, ampak lahk gres samo v puloverju ven in je cisto prijetno.. To sem rabila, ne pa ljubljanskega snega... x8Dx

vceraj ostala brez vecerje, ker je moj cimer sel telovadit, pa sem sla preden je prisel nazaj spat.. (ful me utrudi vsa ta hoja do metroja in avtobusa.. navajena (razvajena) pripeljat se z avtom pred vrata...)

Mejte se krasno, mal se okepajte se zame...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:o)x OK, tale 'tudi jaz' je cisto ven iz konteksta...

Marsa, sele zdajle prebrala tisto o vceraj.. kdaj si se name spomnila.. ful lepo x:)x

A.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Marsa...odlično x!x

Sam...ko sem si jih ogledovala...sem se na nekaj spomnila.. xscratchx ...predvsem na to...da mi je bilo zadnje dni ime Lenoba... xrolleyesx

Aliana...pešačenje je čar xrolleyesx ...velemest...

Uživaj x!x

Astra

Per aspera ad astra

Thanx, Mateja!!!! x:Xx x:Xx x:Xx

Sicer zdaj ze imas 'bazo' za svoje vsebine in to, a vabim te, da si ogledas temo LN povezave, tam sem tudi malo orisala, kako priblizno naj bi potekalo...

Tvoji texti, ki so zdaj na Novicah (in kar je se podobnega) bodo npr. na 'Osebnih straneh' (ki pa jih bova morda seveda imenovala tudi kako drugace - zaenkrat sva rabila pac ze zaradi sebe, zaradi oblikovanja oz. postavitve kategorij, pa so kaksne se nerodno postavljene morda).

:palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...