skwo 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 danes pa je en lep dan za mojga sineka,saj je dobil 4 pri slo. Včeraj zvečer ga je kar zvijalo od skrbi,ker se je pozabu učit. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Čer! Kako ste?U'redu, pa ti ? Mick: ne vem, kaj si mislil, ko si rekel, da imaš "gužvo" ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Rachek, saj vem ......mal se zabavam, no Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lony 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 to Lony Dan.Uni tvoji smeškoti tok dobr skačejo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lony 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 danes pa je en lep dan za mojga sineka,saj je dobil 4 pri slo. Včeraj zvečer ga je kar zvijalo od skrbi,ker se je pozabu učit. Bravo za sinka.Yes! :onfire:Hura! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lony 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Lony, dobrodošla med nami!Hvala! Ful uživam z vami Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Lony, ti pa vsa poskočna ... pr men bl smeškoti skačejo, kokr jest.... sem kombinacija povoženga makarona in totalne smrkete ... grem zdej 'zakurblat' škatlico obilja (neka strašna suša v mojem tošelnu :o|o: )... aja... a še nisem nič povedala o tej škatlici ... ja, to pa nujno moram x!x ... samo, v katero temo :o|o: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lony 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 bodimo sˇiroki (to sem itak), zato lahko na vasˇo zˇeljo obrnem kaksˇno karto za vas in vam napisˇem sporocˇilo. a danes tale ponudba se velja...? sem prav na vvolji, da bi mi kdo prebral kaksno sporocilo.... Seveda velja. Marsa sicer pravi, naj bi bile to Tarot karte, ampak jaz ti bom obrnila moje. Eto, Tinka. Današnje sporočilo zate:ZBUDI SE ! Prišel je čas odločitve, vse ostalo pa veš samo ti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Današnje sporočilo zate:ZBUDI SE ! Prišel je čas odločitve, vse ostalo pa veš samo ti. ... aja ... to ni blo sporočilo zame... (pa se mi vseen zdi, da je blo tud zame... tnx Lony ... sem ravno zdele točno to imela na tapeti ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ... grem zdej 'zakurblat' škatlico obilja (neka strašna suša v mojem tošelnu :o|o: )... aja... a še nisem nič povedala o tej škatlici ... ja, to pa nujno moram x!x ... samo, v katero temo :o|o: zlata ribica free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Free...a v zlato ribico, da bi... :o|o: ... ja, jaz sem mislila povedat, kako si s škatlico obilja SAM pomagaš... no, sej ne škodi, če še pri tem pomaga... ampak... zadeva DELUJE - preverjeno! ... grem mal prečekirat teme, kam bi to vtaknila... me prav zanima, če se bo kdo tega lotil in povedal svoje izkušnje :$$: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Mateja, zdele me pa ful firbec matra o tej tvoji škatli in princip delovanja ...hmmmmm, dej še kaj navrž...pliz Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Cosma ... ja saj, kam naj to vtaknem, no ... taka pomembna tema ... deluje na našo energijo veselja in zaupanja (jasno, saj tam vse deluje ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Mateja, meni se zdi, dnevnik čisto ok place...me včasih spominja na oglasne deske v KS Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Malo sem žalostna danes. Prvič - moram delat za hčerin rojstni dan...mi pa takšne plane...drugič - kar dve sodelavki sta nekam čudne izvide dobili..o nekem raku ful govora... In danes bila nekaj jezna in kar drva cepit Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 >Po internetu kroĹľi nov virus DUMARU.Y v obliki elektronske pošte s tem naslovom. >V kolikor dobite elektronsko pošto v podobni obliki z naslova > FUCKENSUICIDE@HOTMAIL.COM, ne odpirajte >priponk in pošto takoj izbrišite, saj vsebuje precej zoprn virus. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Danes je dan za viruse, dobila 2 po mejlu ena frenda jih je dobila 5... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 A ti si mi ga poslal, še dobro, da ga nisem odprl. Kaj se pa lahko zgodi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Stane nisi ti nič kriv, ko toliko pretiravaš o soli? nič nevem o tem novem virusu, samo to so mi poslali, da sm ozaveščen bolj. hvala, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 oglasna deska KS (al pa 'HIŠNI SVET OBVEŠČA' ): ŠKATLICA OBILJA: Kupi ali sam naredi škatlico, ki predstavlja tvojo željo po obilju. Lahko jo oblečeš v zlato folijo ali kako drugače okrasiš z nečim, kar je ljubo tvojim očem in odslikava tvoj osebni okus. Premisli, kaj ti predstavlja 'obilje'... (ni samo denar izraz obilja... tudi sreča, veselje, uspevanje, radost, mir... so čudovite strani obstajanja...) Z rdečim svinčnikom zapiši IZJAVO O NAMENU OBILJA ... vse, kar si pod tem predstavljaš in bi rad v življenju izkusil...Precej podrobno zapiši - vsaj tri najpomembnejše stvari, ki bi jih rad dosegel v POL LETA. - vsaj tri stvari, ki bi jih rad izkusil v ENEM LETU Z oranžnim svinčnikom zapiši TVOJO VIZIJO, kako nameravaš doseči ta namen (katere korake si pripravljen storiti) na drug papir z modro zapiši stvari, za katere meniš, da te ovirajo in 'držijo nazaj' ... zaradi katerih do zdaj nisi mogel uresničiti svoje vizije. Način razmišljanja naj bo v smislu 'opuščam'...Te misli (prepričanja, omejitve), ki ti ne služijo več, v meditaciji postavi v Svetlobo. Papir nato raztrgaj, lahko tudi zažgeš. V škatlo postavi kakšen tebi ljub kristal ali nekaj, kar ti pomeni kot 'duhovni zaklad', skupaj z nekaj denarja. Pusti denar v škatli nekaj dni, nato pa ga vzemi in porabi za nekaj, kar ti prinaša radost. Jemlji sebe neresno in uživaj v tem .Ko boš prejel nepričakovano darilo obilja, ga za nekaj dni postavi v Škatlo obilja, preden ga porabiš.Daj nekaj od tega 'obilja' nekomu drugemu in mu pokaži, kako deluje Škatla obilja. Bobnar, evo... otroški vrtec na obisku... preden se začneš zmrdovat, preveri, če slučajno zadeva res ne deluje sicer pa - igrajmo se funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ... tud jest dobila obvestilo, da je uletel en okužen mail... mi ga prestreže moj anti-virus sistem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 .škatljica ne bo delovala, če ne bom prebral, je tko.Mateja ne slepi se.je že znano.treba sam na plan vršt.sprvocirat, itak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Ja v službi cela frka zaradi Elene emajla. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 .škatljica ne bo delovala, če ne bom prebral, je tko.Mateja ne slepi se.je že znano.treba sam na plan vršt.sprvocirat, itak. poki... ti nared s tem, kar te je volja... lohk tud nč... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Free...a v zlato ribico, da bi... :o|o: ... ja, jaz sem mislila povedat, kako si s škatlico obilja SAM pomagaš... no, sej ne škodi, če še pri tem pomaga... ampak... zadeva DELUJE - preverjeno! ... grem mal prečekirat teme, kam bi to vtaknila... me prav zanima, če se bo kdo tega lotil in povedal svoje izkušnje :$$: no potem pa lahko gledas takole:1. ribisi olajsamo delo, da se ukvarja s tistimi, ki potrebujejo pomoc bolj!2. obe - ribica in skatlica pomagatatorej se giblje nekje kot (ob ali podtema ribici): (Nasa) Skatlica obilja - Pomoc ribici in meni free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts