Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

ah, nisem škodoželjna....samo....... sploh mu nisem privoščila, kje pa... mene zdele čaka ročno kidanje, tako da ...vem kako to zgleda!!! :xx!: :xx!: :xx!:

ampak bla sta tko ...luštna..... x:)x xDDx x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Saj vem, saj sem se malo pohecala... sem posocustvovala z njima... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja god - dolga lajtenga... x:)x

Aha, seveda, zdaj pa stekam... x:o)x

Potem torej cestitke tudi od mene! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja živjo vsem x:)x

Tole z virusi je res norišnica... Zadnje dneve sem jih začela dobivat, pa jih itak sploh odpirala nisem, pol pa kar začnem dobivat pošto, da jih jaz pošiljam okoli?? Problem je v tem, da od decembra nisem imela AV programa, ker mi je 2003 crknu (se je iztekel) in sem tako danes zagnala celo paniko pri sistemcu bloka (studenta), ker sem dobila ene 10 mejlov z virusom, tako da sva malce zazadravila moj comp... zdaj sem ponosna lastnica novega AV progyja Panda x;)x Ful je luštkan, pa še pogovarja se s tabo, ikonca je pa itak :wub: ... hehe x:Ix

Sicer pa itak moj racunalnik dozivlja drugo pomlad, zgleda... tut nov browser sem si dala gor... se zaenkrat posljavljam od mozzile (hvalabogu, sploh ne vem, zakaj mi je bila tecna, ampak mi je bila) in vracam k dobri stari operi :lol: Zdaj je treba sam še Microsoft Outlook usposobit namesto Outlook Expressa, pa smo na konju :palec: S temle Expressom mi manjka ful manevrirnega prostora... :xx!:

Aja... SNEEEEEG :wub: Včeraj sem ob devetih zvečer šla na sprehod... Ne vem, če ste v Lj poleg gospodarskega razstavišča videli jumbo s frocom, ki steguje jezik, da bi ujel snežinke...? Zraven pa pol piše "Keep discovering" - ful kjut reklamca - no, in direkt tako sem izgledala včeraj... Wiiiiiiiii xsrcx Samo še čakam na enotedensko bordanje v Tatrah februarja :2src: Res sem navdušena to leto nad snegom, se mi zdi, da kar prvič s tako intenziteto po otroštvu spet... x:Ix Aja... pa danes ob osmih je kepanje bloka!!!! Vino, bakle, pol našega študentskega bloka spodaj na travniku, ki prav po frocovsko uživa... pa baje bomo snežaka tut nardili x:Dx poročam jutri, kako je šlo x;)x Komaj čakam... x:Dx

Drugač pa je bil že tako ful lep dan.... po ful časa sem si privoščila "babje" kosilo, kar se pravi, da smo se zbrale skupaj 4 ženske (pa komaj se poznamo med sabo :palec: ) in šle na kosilo.... spet bo sneg x:Dx Srečala sem ljubega prijatelja, s katerim se nisva videla že kak mesec... objemi in ljubčki so kar deževali xsrcx - in mi je povedal, da je srečno v zvezi z eno deklico in sem še bolj skakala od veselja.... če si pa kdo zasluži, pa njemu privoščim v prvi vrsti xsrcx

ah... zdaj pa še kepanje... čist preveč lepih stvari za ta dan :wub:

lepo se mejte, upam da je tudi vam tako lepo... xsrcx

aja, Lony... sem te hotela pocukat za rokav glede "sporočila" še zame, ko boš na volji? x:Ix

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

*Samo da ne pozabim oz. da prej ne dilitnem, ker 'se ze grem' danes tole:

- bilanca virusov in spamov - 293 - 19 (sp.) = 274 virusckov na danasnji dan (do zdajle, pa se ni konec dneva.... ... + 6 zdajle, ko dam send&receive, torej okroglo 280 - bolje da neham dajat send&receive...)... :eek: x!x xrolleyesx

Picasso

Guest sstane
*Samo da ne pozabim oz. da prej ne dilitnem, ker 'se ze grem' danes tole:

- bilanca virusov in spamov - 293 - 19 (sp.) = 274 virusckov na danasnji dan (do zdajle, pa se ni konec dneva.... ... + 6 zdajle, ko dam send&receive, torej okroglo 280 - bolje da neham dajat send&receive...)...  :eek:  x!x  xrolleyesx

Je, raje enega odpri in povej, kako je bilo x:Dx x:Dx x:Dx x^x :sori:

tkole zgleda, jasno ni ves prisel notri - samo od danes moj delete folder:

*spodaj v kotu pa pise - 301 items, 239 unread... xDDx x:o)x

Picasso

Ja, teh sem vceraj in danes dobila kakih... hm, 35?

Danes 17 tehle. x:Dx :eek: x:Dx x:Dx

Picasso

Guest sstane
Daj, poglej, kakšna diva se skriva zadaj, akhuta bo gotovo zanimalo, pa micka, pokovca x:Dx x:Dx x:Dx :2src:

Saj so oni ziher tudi dobili! x:Dx x:Dx

Aja Stane, samo a vidis - zlahka bi se tvoje narocilo takole izgubilo, ck, pa je med 250-imi naenkrat z eno potezo v dilitu...

Pa ni bilo tako, e, pol si pa ti zamocil, e e ... :vragec: x:px x:Dx x;)x

Picasso

Ne priznam. :vragec:

Ne, a res mislis, da bi se s tem hecala? :sori: :o|o:

Hehm... Saj bos videl, ker bos istega dobil nazaj (razen da bova morala prelepit naslovnico paketa, ker je vse prececkano in prelepljeno).

Samo res pa mi ni zneslo danes na posto, ker sploh nisem sla nic vec ven potem, samo zaradi tega se mi pa ni dalo lazit, hvala za razumevanje.

Picasso

Preživela kepanje!!!! x;)x

Pa TOLK mokra in CELA mokra nisem bla pa že ful cajta x:Dx x:Dx x:Dx :vio: x;)x

Seveda je teren pred blokom kepanju primerno zgazen in razsut... kolk je sneg fajna zadeva :palec:

Zdej pa postla... direkt.... nočko xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Oho, danes je že četrtek, preživela včeraj fajn popoldne in večer. Po večerji sem si privoščilasvojo dnevno dozo vitaminov - limonado, pa eno pomarančo in jabolko. Pomarančo in jabolko na krhljih. Sem odkrila nov užitek, jem en krhelj enega, pa en drugega, pa je fuuuuuuul dober feeling - taki nasprotujoči okusi. Potem sem si skuhala še kavo, v tanov lonček xokx .

POtem sem naredila bilanco in preštela kolk lončkov midva pravzaprav premoreva. 34 , od tega 27 različnih, pa se mi še ne zdi, da je to vse kar jih rabiva, v trgovinah vedno ugotavljam, katerega vse bi še nujno rabila x:)x .

Potem sem poklicala prijateljico, ki mi je podarila zadnji lonček, da se ji pohvalim, da uživam ob kavici iz njenega lončka. Je bila vesela mojega iskrenega navdušenja, potem sem poklicala pa še eno meni zelo ljubo prijateljico, tok da jo slišim, pa je bilo spet veselje na obeh straneh.

Potem sem še malo prebrala, pa malo naštrikala, pa zaspala.

Danes sem pa že dobila 3 knjige iz knjižnice, mi jih je spet prinesla prijateljica, iiiiiiii, mi je spet naredila nepopisno veselje. Mam spet meni se zdi ta najhujšo obliko zasvojenosti s knjigami. x:Dx x:Dx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...