Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

Ja, Marsa, lejjo, seveda sočustvujemo s tabo, verjemi, da si vsak od tu zna predstavljat, kako zgleda brisat po 200 mejlov na dan :xx!: sam si tako poskočno pisala o tem in podajala zadevo gor kot zanimivost, da ni izgledalo pravzaprav tolk grozno kot v resnici je... x;)x Pa itak... od dneva, ko si jih začela dobivat, pa do danes, se ti še zmer ni nič zrušilo, tako da nismo trepetali v strahu zate, ker smo vidli, da se znaš zaščitit x:Dx anje anje x;)x

Pri meni je pa en tak leeeen dan... v službi se mi sploh nič ne da, samo čakam, da se spravim ven iz pisarne, pa weeeeheeeeee mal ven spet na zrak, mogoče kak sprehodek... xsrcx Pa z mojim še vedno zelo ljubim bivšim se dobim, preden odpeketa na Portugalsko, tako da bo izgleda kar luštkan dan... Se veselim xsrcx

Upam, da se boste tudi vi imeli lepo... x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

vstanem mal prej, da se v miru uredim, peljem ven nasˇo volno na WC in v miru odpeketamo.  V bistvu sem samo pol urce kasneje doma, kot cˇe bi bila tule kje, ker je avtocesta.

x:Dx x:Dx :palec:

fino tole, volno peljat ven, ja tudi vcasih zjutraj moje puloverje peljem na sprehod.... x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

OK, ste se izmazali, naj vam bo. x;)x

Soncna vila - :palec: x;)x

Janja - ne, ne cvekav, ampak zjutraj dejaven, vesel, tak... hm, 'light' tip. :)

Tinka - x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uuuuu, badminton je pa tok fajn.......ampak da res špilaš agresivno pa to, ne tko ko barbike.... :xx!: x:Dx Bo treba it še kdaj na badminton (sam ma moj dragi uničeno koleno zaradi rokometa.....in pol ga skoz boli, če greva igrat... :V: )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

.. Po tej logiki si Po temle sodec morda ne bi opredeljevala tega ravno kot blazno popularnost, vsekakor najbrz ne za pretirano priljubljenost, kaj pravis? x:o)x x:px x;)x

Jaz bi to razlozila, da si se nekomu očitno zazdela zelo zanimiva, če te je na nekaj mailing list prijavil....a ti veš kok je dela s tem??? x:Dx ...Moraš priznati, da je imel kar nekaj dela, da te je spravil na vse te liste. Pozornost je pozornost!

Priljubljena si pa itaq že x:Dx , mi to vemo!

Free, hvala za naslov servisa.

Danes zjutraj majster opedenu....samo en šrauf je pritrdil in ga z lepilom prelimal. Zaračunal 6.600 sit in odšel. Ropotalo je pa tako, da sem mislila, da se je najmaj boben odtrgal...baje čisto normalno za te stroje, ki imajo višje obrate xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Uuuuu, badminton je pa tok fajn.......ampak da res špilaš agresivno pa to, ne tko ko barbike.... :xx!:  x:Dx Bo treba it še kdaj na badminton (sam ma moj dragi uničeno koleno zaradi rokometa.....in pol ga skoz boli, če greva igrat... :V: )

Da, sem prej špilal squash ene 8-9 let, pa me je koleno začelo mal matrat in sem prešaltal na badmintonček - po dveh urcah postaneš :switz: kot cucek.Pašeeeeeee...

Glej naprej, če se le da,...

Kakšni dnevi x^x

Berem tukaj, da imate ful težav z virusi?? E zato je dobro zdaj, da še nimam doma neta(še vedno ne x:Dx ).

In se res strinjam z JanjoK. Ker se tudi jaz zdaj moram vstajat pol ure prej. Malo galopirat po cesti in to, ampak ko sem doma in se sprehajam naokrog je božansko. Nepopisno.

Malo prej sem se mičkeno razjokala. Frendici razložim tragičen konec enega psa(pa ne našega) in začne kar jokati. Pa še jaz zraven.

No....eh dovolj za zdaj

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hoj!

No, da se pohvalim - jaz tudi dobila 3 viruse. ampak glede na to, da mail kar na netu chekiram, mi nic ne morejo, ne sreco...

Sem pa nasla danes tule v mestu en Cyber kafe za 1 evro na uro.. ful poceni glede na prejsnje dni, ko sem tudi 3 evre placala :xx!:

Zivljenje se mi malo umirja.. ni vec vsak dan toliko novega, kot prvi teden.. Kar je v redu, pocasi bom zacela normalno zivet.. Danes sem celo dopoldne brala in urejala moje kopije pravljic, pa prepisovala na racunalnik, da bi poslala eni prijateljici za prevest v spanscino ene dve, da bom imela za v vrtec (tako bom se prakticni del diplome naredila x:)x ) pa zdaj ugotavljam, da tale racunalnik nima disketne enote (v bistvu nima nic, se tipkovnica nekaj strasno cudna) in bom morala pocakat do naslednjic. Se mi pa ne da iskat drugega Cyberja...

Pa v trgovino sem sla, malo shoping, da bo moj cimer lahko kuhal x;)x No, saj zdaj tudi jaz vcasih..

Ja, pa uspela sem najt knjigo spanskih pravljic, ki mi jo je tu ena profesorica predlagala.. danes zacnem. x:)x

Malo gledala DVDje.. ze vidim, da bom zapravljala.. imajo kar nekaj filmov od Almodovarja, na novo, lani jih se ni bilo.. in jih hocem imet!

Imejte se lepo, uzivajte na snegcu...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mateja..kako dobra stvar s tole škatlico.. :palec: ...počnem nekaj podobnega...samo nisem tako natančno zastavila kot ti...

Sem pa postala zelo previdna...glede tega kaj si želim...in se vsak dan bolj zavedam moči misli...zato postajam zelo analitična in natančna...sem na listek zapisala..vse, da ne bo pomote.. x;)x

Danes so mi zmrznile ključavnice na avtu...in sem bila prisiljena iti peš...kar se je izkazalo...kot super zadeva... :palec: ...bilo je ful sončno...in šla sem po snegu ob robu gozda...ma kul..res.. x^x

Pa tako zanimiv filing...zadnje čase...na zunaj vse mirno...v resnici pa toooliko dogaja...in vse spremembe niso ravno pozitivne...na prvi pogled..jaz pa jih jemljem...kot dobrodošle... x^x

Astra

Per aspera ad astra

Ja živjo vsem  x:)x

Tole z virusi je res norišnica... Zadnje dneve sem jih začela dobivat, pa jih itak sploh odpirala nisem, pol pa kar začnem dobivat pošto, da jih jaz pošiljam okoli?? Problem je v tem, da od decembra nisem imela AV programa, ker mi je 2003 crknu (se je iztekel) in sem tako danes zagnala celo paniko pri sistemcu bloka (studenta), ker sem dobila ene 10 mejlov z virusom, tako da sva malce zazadravila moj comp... zdaj sem ponosna lastnica novega AV progyja Panda  x;)x Ful je luštkan, pa še pogovarja se s tabo, ikonca je pa itak  :wub:  ... hehe  x:Ix

Sicer pa itak moj racunalnik dozivlja drugo pomlad, zgleda... tut nov browser sem si dala gor... se zaenkrat posljavljam od mozzile (hvalabogu, sploh ne vem, zakaj mi je bila tecna, ampak mi je bila) in vracam k dobri stari operi  :lol: Zdaj je treba sam še Microsoft Outlook usposobit namesto Outlook Expressa, pa smo na konju  :palec: S temle Expressom mi manjka ful manevrirnega prostora...  :xx!:

Aja... SNEEEEEG  :wub: Včeraj sem ob devetih zvečer šla na sprehod... Ne vem, če ste v Lj poleg gospodarskega razstavišča videli jumbo s frocom, ki steguje jezik, da bi ujel snežinke...? Zraven pa pol piše "Keep discovering" - ful kjut reklamca - no, in direkt tako sem izgledala včeraj... Wiiiiiiiii  xsrcx  Samo še čakam na enotedensko bordanje v Tatrah februarja  :2src: Res sem navdušena to leto nad snegom, se mi zdi, da kar prvič s tako intenziteto po otroštvu spet...  x:Ix Aja... pa danes ob osmih je kepanje bloka!!!! Vino, bakle, pol našega študentskega bloka spodaj na travniku, ki prav po frocovsko uživa... pa baje bomo snežaka tut nardili  x:Dx poročam jutri, kako je šlo  x;)x Komaj čakam...  x:Dx

Drugač pa je bil že tako ful lep dan.... po ful časa sem si privoščila "babje" kosilo, kar se pravi, da smo se zbrale skupaj 4 ženske (pa komaj se poznamo med sabo  :palec: ) in šle na kosilo.... spet bo sneg  x:Dx Srečala sem ljubega prijatelja, s katerim se nisva videla že kak mesec... objemi in ljubčki so kar deževali  xsrcx - in mi je povedal, da je srečno v zvezi z eno deklico in sem še bolj skakala od veselja.... če si pa kdo zasluži, pa njemu privoščim v prvi vrsti  xsrcx

ah... zdaj pa še kepanje... čist preveč lepih stvari za ta dan  :wub:

lepo se mejte, upam da je tudi vam tako lepo...  xsrcx

aja, Lony... sem te hotela pocukat za rokav glede "sporočila" še zame, ko boš na volji?  x:Ix

Sončna Vila

Eto, Sončica, že čaram x;)x !Današnje sporočilo zate:Z VSAKIM DIHOM REČEMO NAŠEMU ŽIVLJENJU "DA".Stori zdaj to še zavestno:vdih-Yes!!!... :eek: pol pa izdihneš, ampak pol pa pride spet un ta dobr del, ko vdihneš na yes!!!!

xDDx

Blagor vam, ker že dva dni luštn klepetate o računalniških virusih, jaz pa učeri nisem mogla na forum, ker je hčerka prišla domov vsa zakuhana in proti večeru je imela že 40 st. Pol sem pa letala z obkladki in Lekadolčki, da se mi je kr mešal. No, ampak zdej je že bolš in nisem več tok jezna na moža, ki je na zimovanju z drugimi otroci. Ha, kakšna duhovna rast, a ! xloveyx Spet sem pozabila vmes smeškote naklikat.

Lony, hvala ti xsrcx Si res zadela kar taprav nasvet za danes :palec: xsrcx x:Xx Pa upam, da bo tvoja hčerkica kmalu ozdravela... velik pozitivne energije zanjo še od mene :flower: xrainbowx xsrcbumx

Astra... midve pa kar v korak z dogajanjem ena pri drugi x;)x Meni se tudi dost podobne stvari dogajajo... Zadeve, pri katerih bi se človek navadno zrušil ali začel smilit sam sebi.... jaz se pa nasmehnem in zahvalim x;)x Ker si s svojimi odločitvami res odpiram lepe poti :palec: čeprav so trenutno boleče in me je strah x:Ix

Aja... Bivšemu dečkotu sem kot popotnico za v tujino za pet mesecev podarila sodalit in še par pesmic iz Hafiza... Bo po moje čist paf, ko bo odprl tisto kuverto in začel brat pesmi x;)x Kamenček mu je bil pa ful všeč... in prav moram se pohvalt... sem prvič zbirala kamen za nekoga drugega in kar uredu izbrala z upoštevanjem trenutnega nagiba x;)x xsrcx

vesela vesela...

... še takšnih dnevov.... oziroma bom rajš rekla... še takšnega mojega pozitivnega odnosa do stvari, ki se dogajajo :palec:

lepo se mejte x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Lony..še od mene en pobož...pomaga, verjemi x!x

Mi je pa :palec: ...kako se je besedica pobož...prijela(avtor moja hčera)...

Sončna vila..saj bova, brez skrbi...in če bo kdaj kriza...so lunatki tukaj.. x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Tudi od mene, Lony!!! x:Xx :vio:

Astra, ja, zelo fajn! x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pobož :palec: za malo Lony x:Xx , pa da bo čim prej zdrava

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

A ne bi bilo modelsko, ko bi jaz vsak dan v stilu Bridget Jones ali/in Jadrana Krta referirala takole:

Pocutje, to, ono, stanje virusov in spamov: xx.

No, pocutje, dobro, hvala, lahko bi bilo boljse, to, ono, se kar, stanje virusov in spamov: 399.

xDDx

Picasso

Mateja..kako dobra stvar s tole škatlico.. :palec:

Astra, tale škatlica je res xwizardx ... pred kakšnimi tremi leti sem si jo naredila in res je delovala mnogo bolj, kot bi moj um sploh lahko dojel, da je možno :vio: x^x (škoda, ker se tako malo ljudi rado igra s tem)... včeraj pa sem si spet naredila novo xsrcx ... mega je, ker te nekako spravi v stik s svojimi sanjami, s tistim, kar ti prinaša veselje... ker ravno v tem je fora (saj škatlice sploh ne bi rabil, ampak je pa le luštno, da se malo igraš, pa še pozornost usmerjaš v to, saj imaš kar nekaj dela, da jo pripraviš in še potem, da razmišljaš, kaj si želiš zase, pa za kaj naj bi porabil tiste tolarčke iz škatle - ker naj bi bilo nekaj, kar te razveseljuje)... saj vemo, da ne deluje zdaj škatlica, ampak, da poženeš to energijo sam, ko si bolj v stiku s svojimi sanjami, s tistim, kar ti prinaša veselje... poleg tega je tukaj še prisotno kroženje energije obilja... ko naj bi nekaj tega obilja (ki pride k tebi nenačrtovano, se pravi, to ni zdaj nek OD ali nek redni priliv) dal naprej in še drugim povedal za to škatlico... že samo to, da prideš za toliko čas, kolikor ga porabiš za izdelavo škatlice v stik s svojim veseljem in sanjami in, da si odprt za to, da podeliš del obilja z drugimi, je dovolj dober razlog za škatlico xwizardx xpresentx :party:

x?x Kero skatlico, sploh nic ne stekam, sem ze prej debelo gledala, ko je Astra to navrgla... :sori: :8):

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...