Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tudi spolnost ni le fiziološka potreba. Spolnost lahko predstavlja zelo veliko stvari. Je lahko odraz globljega čustva; kot je ljubezen; je lahko oboževanje in čaščenje lepega telesa; je lahko delitev najintimnejšega: je lahko zadovoljevanje svojih čustvenih in psiholoških potreb.

Ne glede na to; ali seksamo s šarmantnim neznancem; ki smo ga spoznali v nočnem klubu; ali s svojim dolgoletnim partnerjem; je iskrenost; poštenost v tem odnosu edina; ki nam zagotavlja; da lahko iz spolnosti 100% potegnemo tisto; kar želimo. Tisto; zaradi česar seksamo.

Torej: v katerokoli razmerje se podajate; si ne lažite o namenih; čustvih; željah. Vedite natančno; kaj počnete in zakaj. Če seksate iz užitka; si priznajte; da seksate zaradi užitka. Če seksate zaradi osamljenosti; si priznajte; da seksate zaradi osamljenosti. Če seksate iz ljubezni; vedite; da seksate iz ljubezni.

Ni tako pomembno; zakaj seksate.

Pomembno pa je; da se ne pretvarjate in da ste iskreni tako do sebe; kot do partnerja. Naj tudi partner ve; ali seksate iz golega užitka ali iz potrebe po intimnosti; ali seksate iz ljubezni. Šele ta iskrenost do sebe in do partnerja vas bo popeljala do zadovoljujočega spolnega življenja in do tistega notranjega miru; ki vam ga v novem letu iz srca privoščim.

LOT0 SCENA

Deli na socialnih omrežjih

Oj, prijetna in lepa sobota je tule v Ljubljani. :)

Koncno sem se malo naspala in spocila (vceraj sla ven ob pol osmih zjutraj in vmes bila dve uri doma, sicer pa sem prisla domov okoli 23h - skoz na nogah in okoli)... - pa sem vstala ze pred deveto.

Zdajle grem pa na trg.

Ugotavljam prejle, da a res, virusarji pa hodijo v sluzbo ali kaj, ker jih danes (kao) ni? xDDx

He, jih imam pa direkt v dilit folderju ze (113), ko mi je Mitja vceraj, ko me ni bilo, nastimal direktno tole...

Timu so bili ze prvi pancarji, ki jih je probal, prav. Danes bomo podrobno z okom sokolovim tole chekirali (a res, daj probaj se enkrat, a si cisto ziher, stopi takole in takole, i tako 3 puta x;)x x:o)x).....

Za Lunco me caka par novih knjig, ene moram se pofotkati, Tim nekaj pokihuje, pa bom skuhala kaksno juhico danes, pa z medom ga silim, pa agrume je pil danes z nama (no, saj najveckrat kar pije tole)...

Vsec so mi sobote, vcasih pa jih nisem prevec marala, so name nekako 'stresno' delovale.

Ugotavljam, da skoraj nenaravno in fetisisticno shizim na knjige... ze ko jih samo gledam, so mi vsec. xDDx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hoj!

Jaz mam pa danes pouk...... :xx!: :eek: ............vsaj na i-netu smo lahko..........sej zdaj tak grem domou. Je že čas!

Pa kmhmk krmgrrrr, ups kašljam, grlo boli :xx!: xrolleyesx

Lp x:Xx

Nordica vas pozdravlja, Kristalka ma vas rada!

Uff, jaz pa danes že bil v Celju (mobija včeraj tam pozabil :sori: ), pa tako fuuullll dobro rižoto sem si skupaj naredil prej ... pa malo lenarim ... pa zdaj grem v zapore na snemanje filma. Morajo še ene dodatne scene posnet (rachkon bil v totih scenah statist x:Dx ).

Mi mamo kristalko tudi radi. x:Dx :palec:

Čist drgačne plane za danes imela...pa potem prišla poooozno ponoči domov... :xx!:

:eek: :eek: :eek: ...Mick...jaz tut bla na Pekrski gorci..dejva drugič to mal uskladit... x^x

Sva šla s sinom...pa pravi na pol poti...mami, a si ti resno mislila... xrolleyesx

na vrhu pa..tako kot Mick pravi...fuuuul lepo.. x^x

Danes družinsko pridna... x;)x ..mal pospravljanja, mal sprehoda, mal kuhanja, pogledala en filmček...pa seveda učenje(ne jaz, mularija..jaz sam kontrolor..)..

Zdaj pa gremoooooo...tekma..

Astra

Per aspera ad astra

Hej!

Virusov en kup.... :xx!:

Danes sla na letalisce, pogledat enega prijatelja, ki je imel tri urce casa.. prisel iz Kube in cakal na let za Benetke.. Sva se pogovarjala z Zahovicem. x:)x Un fuzbaler.. Sploh nisem dojela, smo si sedeli nasproti in zaceli mal debatirat, ko smo ugotovili, da isti jezik govorimo.. x:o)x

Danes rosi tukaj, cudno vreme.. ampak itak se mi nic ne da, spotoma z letalisca sem prisla maile preverit, zdaj pa domov na toplo, pogledat kak filmcek ali kaj takega..

Besitos,

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

me veseli,da si zamenjala slikco ,gospa matejka.Mislem resno, ja...prejšnja je bla vuly komlexna, sorii x:o)x

Dans sm pa ful lačn telesa,

Je že konec mesca,

en mesec manj v letu,

Februarja je tut manj,hm

vsega je manj,

vsega je tut konc.

Ufff, ravnokar se je koncal Forrest Gump. Čeprav sem ga gledal že ne vem kolikor krat (nazadnje poleti 2001 pri celebralcih v Elerjih), je verjetno res najboljši film, kaj sem jih kdaj gledal. x;)x In seveda tudi najlepši. x:Ix

res...lepši ?,hmm...povej mi, kaj si od njega se nauču... :8):

sem ga jest gledau premierno že leta nazaj,je točno 10let star, Imamo vsi nekak tako forestovo srečo, ane x:Dx

DA JE BILO PRED 10LETI 200.000 KADILCEV V SLO.,DANES PA JIH JE~400.000.

MILIJARDA IN POL KADILCEV JE NA SVETU :V: :palec:

me veseli,da si zamenjala slikco ,gospa matejka.Mislem resno, ja...prejšnja je bla vuly komlexna, sorii x:o)x

Me veseli, da se ti dopade ta nova... vuly komplexna, da je bla prejšnja :eek: :inocent: ... no, sam da smo to sredili :^:

Zadnje čase pa so mi ful všeč sobote (pišuka, a ni to že Marsa rekla :inocent: x;)x ) ... zjutraj kofetek na izi, potem pa šetkanje po starem Kamniku, kjer edinkrat še kakega starega znanca srečam... tisti naš boljšak je prav hecen... mal v videoteko, mal v interšop, mal u drogerijco... na brzinski obiskec k mami in očetu, pa k sestri... za kosilo testenince (njamsi), potem pa šetkanje po arboretumu (Daša je fotkala vsa navdušena nad vsem lepim tam),... popoldne me pokliče sestra, če grem z njo po vodo v Snovik :eek: x?x ... do danes nisem vedela, da je tam en izvir enga zdravilnega vrelca, kjer si lahko natočiš vode, ki je baje celo zelo dobra (eto nam žive vode x;)x )... pa sva še malo posedeli na enih smrekovih hlodkih in uživali v sončnem zahodu... doma pa čajček, tibetanci, ... Daša je nekaj vilinske simbole risala v ??? programu, jaz pa Vanillo sky gledala... ma, lušten dan, res xrosex xrainbowx

Mateja, ravno želela pozdravit novo slikico x:)x

Meni se je dopadla tudi vuly komplexna....whatever to je

Danes, miren dan, po včerajšnjem pohajanju ponoči naokoli. Bilo vse polno ljudi naokoli v Ljubljani ob 2-3h zjutraj pa tak mraz je. Tekma je bila d best, tam sem še zadela sstanetovo zdravo sol x:Dx o efektih poročam, ker grem stavit, da marsikoga to zanima x;)x . Bila še na zadnjih vzdihljajih razprodaje v Emporiumu z mamo in sestro in si spet obljubila, da nekaj kg pa mora res dol...če ne ...bom spet samo :eek: :sori:

Moj je po tekmi izjavil, da je zelooooooooo utrujen, sem mislila, da se norca dela iz mene, ker jo je spremljal leže... :o|o: ...ampak je trdil, da je utrujen od tekme...češ vso to razburjanje in vse te izgubljene žoge...so ga čisto izčrpale....ah moški.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ja hecno tole z newtonom...pa baje je on tele zenske slikal na tak nacin, ker so mu bile grozno dolgocasne...clovek sploh ni vedel, kaj bi z njimi, pa se je potem malo izzivljal... x;)x

jaz sem bila pa na podpeci vceraj in sem delala gradove iz snega in je bilo sssssssssssssssssssuper!!!

mam par slikic, pa se vedno ne vem, kako jih dat gor, bom se jutri s tem ukvarjala...

tale kralj matjaz je tudi vreme zrihtal...pa potem smo sli na eno noro vecerjo...danes mi vse obleke disijo po enih 5 vrstah klobas...samo imena sem pozabila, pa drugic, ocitno bo treba se nazaj x;)x :palec: pridni korosci, pa se vsi drugi, ki so bili tam!!!! xsrcx xsmx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...