Marsa 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 Ja. Natancno to - da se ti da! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 kwa se mi da? a mislsh, de neb raj spau 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 Cosma - - thanx! (*prejle te 'se ni bilo'). Aakhut - Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 kwa se mi da? a mislsh, de neb raj spau 666 zlobijeu....tralalaJa, naš prikupni zlomkasti Zlomk, za v vsako situacijo najde primeren odgovor Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Jutro vsem skupaj Prvic in zadnjic ta teden prisla mal na faks pogledat, ker imamo neke izpitke in menimo se za prakso za drug teden, pa ne bi bila rada cisto zgubljena.. Drugace imam pa pocitnice... Mejte se fajn! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 kwa se mi da? a mislsh, de neb raj spau 666 zlobijeu....tralalaJa, naš prikupni zlomkasti Zlomk, za v vsako situacijo najde primeren odgovor itaq...heheto zato k smo zlomki tko svinjsko pametni 666 -ou na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 Cez pol ure sem ze narocena na Ford servisu za kljucavnico. V eni uri bodo zrihtali. Pac pa - hocejo mi uturiti novo fiesto za vozit - 'nadomestno vozilo' - za eno urico. :o|o: Sem rekla, najlepsa hvala, dobro da vem za drugic (BIK :o|o: ) in se na vse kriplje izgovarjala...Ne maram nic drugega vozit, nikoli ne ves...Sem mislila se v pralnico prej (ker kaksen pa je!), pa mi -ocitno ker se tule klanfam - ne bo zneslo.Vsekakor pa bom sla koncno lahko tankat normalno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 itaq...heheto zato k smo zlomki tko svinjsko pametni 666 -ou na rilcPa svinjsko prikupni.... 555 , 554 , 553 tole zna še mal potrajat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 itaq...heheto zato k smo zlomki tko svinjsko pametni 666 -ou na rilcPa svinjsko prikupni.... 555 , 554 , 553 tole zna še mal potrajat hihi... 666 cmokyjeu....tralala.....(oinkoinkoink) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 .. povedal, da ima punco, ki je najboljsa na svetu lusna pa nisem kaj specialno...mislim-na primer- nimam problemov s tem, da me ljudje ne bi poslusali, ker od moje krasote zgubijo dih in ne morejo razmisljat.... drugace pa free lahko vec pove dajmo volkec kwa?0 ne vem lepota je zadeva posameznika... navdiha in potrebe... mah, saj ni le lepota tista pri kateri clovek izgubi obcutekjasnega izrazanja , temvec je lahko zavest, jasnost sogovornika,inteligenca... etc... vrline in drugo, ki jih imas! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Cez pol ure sem ze narocena na Ford servisu za kljucavnico. V eni uri bodo zrihtali. Pac pa - hocejo mi uturiti novo fiesto za vozit - 'nadomestno vozilo' - za eno urico. :o|o: Sem rekla, najlepsa hvala, dobro da vem za drugic (BIK :o|o: ) in se na vse kriplje izgovarjala...Ne maram nic drugega vozit, nikoli ne ves...Sem mislila se v pralnico prej (ker kaksen pa je!), pa mi -ocitno ker se tule klanfam - ne bo zneslo.Vsekakor pa bom sla koncno lahko tankat normalno. in...? a ze imas novo kljucavnico....? v bistvu je to totalno fino, da dobis zamenjavo...da lahko kaj opravis, pa se poizkusis nov avto...jaz sem nazadnjr to dobila v nemciji na poti nazaj domov na NL, pa sploh nism vedela, da imam to zavarovanje znadomastnim vozilom, nakar so mi dali en audi, sem bila kot predsednik... se nikoli nisem vozila avta, ki je bil 3 mesece star...(7 hitrosti samo za brisalce, pa tako dalje )moj prejsni avto je bil pa ze polnoleten po vseh standardih.... pa se fino je bilo, ker ga imas za 48 ur, voznje je bilo pa 6 ur, pa smo se potem se 2 dni furali po svetuz neznansk hitrostjo, ker je bilo pac treba izkoristit konje...je bil zur! pa itak si zavarovan...ce se avto kaj zgodi...drugic kar uzivaj, ce se da! variety is the spice of life, pa to... ma ne, da se navdusujem nad avti, ampak je bilo pac fino...za spremembo... akhut pa janja.... ...vaju zanasa pomladno...kaj bo pa volna rekla? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Ravno prišla sem iz tržnice, kako je lepo že vse pisano ...veliko je že cvetja zunaj in meni najljubši tulipani. Sem si jih naročila za drugi teden v lončkih, take bele. ...komaj čakam. Meni je tulipan ena najlepših rožic, ko se voziš po NL cela polja cvetijo...tak magic za videt, cela polja, rdeča, bela, oranžna....vse mogoče barve, za spremembo od naših njiv posejanih z koruzo, krompirjem in pšenico. Enkrat se pripravljam, da si kupim celo stanovanje belih tulp ....pri nas to stane celo premoženje kjer 1 cvet stane 300 sit v NL pa za 300 sit dobiš cel šopek....enkrat, ko ne bom **židovsko** razpoložena Sicer pa jutri obisk prijateljice izpod Pece in pa zanimiv vikend...grem še mal gospodinjske radosti zdaj zganjat . Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 lepota je zadeva posameznika... navdiha in potrebe... mah, saj ni le lepota tista pri kateri clovek izgubi obcutekjasnega izrazanja , temvec je lahko zavest, jasnost sogovornika,inteligenca... etc... vrline in drugo, ki jih imas! free...filozof... si diplomatsko tole zastavil kaj se vleces ven? a sem lusna a nisem?! ma itak...hec... sem mislila samo glede tega, da ves, kako zgledam....drugace pa moja notranja lepota tukaj na LN na veliko tolce ven Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 (popravljeno) [free...filozof... si diplomatsko tole zastavil kaj se vleces ven? a sem lusna a nisem?! ma itak...hec... sem mislila samo glede tega, da ves, kako zgledam....drugace pa moja notranja lepota tukaj na LN na veliko tolce ven ok....bom jest odgovorila kot ženska ( nimam problemov s tem...če me kak manj strpen postopisalec označi...za kaj že ... ...never mind) Tinka zelo prikupno in prijetno dekle Tole o notranji neopazni lepoti, ne bo držalo...jo imaš in premoreš veliko (ups a je tale mal preveč) p.s. nepozorno prebrala tale post....sem mislila, da si napisala,da tvoja notranja lepota ne tolče ven.....popravek ...tudi najboljši kaj spregledajo Popravljeno 5. februar 2004 -> cosma Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 :$$: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 ok....bom jest odgovorila kot zˇenska ( nimam problemov s tem...cˇe me kak manj strpen postopisalec oznacˇi...za kaj zˇe ... ...never mind) Tinka zelo prikupno in prijetno dekle Tole o notranji neopazni lepoti, ne bo drzˇalo...jo imasˇ in premoresˇ veliko (ups a je tale mal prevecˇ) kaj mi delate...ze dva dni samo neke super zadeve.... moram uzivat dokler traja..... cosmica tudi fina noter in zunaj....ma tak pogled ko tukaj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Tinka, saj sem vedela.. Cosma, zdaj si me pa našla... ...jaz tut že pogledujem za tulipani...pa mi na žalost...še vse božične zvezde tako bujno cvetijo...da sem jih že mislila nehat zalivat... ...(a one ne vejo, da je božič mim???..) Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 tulipanke.... ce grem konec meseca na NL, kot mam v planu, vam prinesem cebulice, pa se boste lahko do nezavestistulipanirale cez kaksen mesec...za malo denarja tulipani so itak iz turcije...smao so jih nizozemci znali prodat.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 baje jih je dober malo manj zalivat astra, ampak tam šele od maja naprej....meni je lansko leto zdržala do začetka decembra, potem sem jo pa v želji po ohranitvi (bila odsotna 14 dni), toliko zalila...da je samo še dol padla, je zgledala, kot povožen makaron :xx!: .....no ja...tudi v najboljši veri, da delamo najboljše, tako vehementno, koga mimogrede tudi ubiješ s tem. Po moje vedo, da je Božič...sej se ne imenujejo zastojn Božična zvezda ...rože čutijo. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 tulipanke.... ce grem konec meseca na NL, kot mam v planu, vam prinesem cebulice, pa se boste lahko do nezavestistulipanirale cez kaksen mesec...za malo denarja tulipani so itak iz turcije...smao so jih nizozemci znali prodat.... To mi deli Tinka....itaq, cvetni marketi v amsterdamu sej sem samo čakala, tole o turkih ....ampak, kako naj se človek upre nizozemcem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 akhut pa janja.... ...vaju zanasa pomladno...kaj bo pa volna rekla? Tinka, Zlomki pa Prasice imamo neko skupno lastnost, mal znamo bit zlobni na trenutke, tako da gre za v žlahti , Volnica je pa moj pasji fant, ta pa itak nima nič proti takom zadevam . Uh, vidim sicer da je tule cvetličarski krožek. Se jaz ne bom prijavila, ker so rože predraga investicija zame, takoj mi vse škripne Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 he...janjaKsi pa nadarjena za druge zadeve recimo za 665....664....663.... 666 svinjskolepih ino pametnih -ou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Pri nas pa danes malce zapletov z birokracijo :xx!: Komplicirajo zaradi svojih nepravilnosti oziroma površnosti. Pa tole, da bo šlo v nadaljevanju vse ok http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Jaz pa sem si kupil webcam ... Wiiiii .... še ena igračka za otrokeca racheka ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 i i i i i i...... shkoda k nisi punca....jst ga mam tut 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts