Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

Guest Izida
x;)x  x:Ix  Sem, sem bila občasno tukaj...samo z novim imenom sem se pojavljala ...  x;)x 

A ne  x?x  x?x  x?x  x;)x

Natanko tako Sanjalica... x;)x x;)x x;)x

Izida je ja bolj fletna kot Sanjalica, a ne x?x :o|o: x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x  x:Ix  Sem, sem bila občasno tukaj...samo z novim imenom sem se pojavljala ...  x;)x  

A ne  x?x  x?x  x?x  x;)x

Natanko tako Sanjalica... x;)x x;)x x;)x

Izida je ja bolj fletna kot Sanjalica, a ne x?x :o|o: x;)x

nekaterim to ni ušlo, ane x;)x

Guest Izida

:V: Mick, jo bomo pa zradirali tisto Sanjalico; saj veš, tista je ja grozna... kot učiteljica pa je ... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :V:

Izida pa je bolj... xDDx xDDx xDDx

Selene...enim nič ne uide :palec: x:Dx :eek:

x^x x^x Tale lunca dobr gunca x:Dx x:Dx.

Zjutraj sem se zbudila z glavobolom... vzrok ni znan. :eek: toda odločila sem se, da mi danes NIHČE ne bo pokvaril dneva. x^x .

V službi smo se že ob nenormalnih (nečloveških x:Dx ) urah režali kot mal :mex:

Dela sem imela toliko, da sem prebrala cel decemberski Misterije (kako :vragec: se to sklanja x:Dx x:Dx ). Ob enajstih sva se s sodelavko odločile, da je PETEK in sva lepo odšle iz :xx!: fabrike v bližnjo gostilnico na kavico, kjer sva klepetali do konca šihta xchatx.

Sem sproščena in spet mal SAMA. Tamaledva tajflčka x:Dx gledata TV v spalnici (neki praznik x:Dx ) Klemenko ima nočno (predčasno odšel od doma x:px ) Jaz pa po dooooooolgem času spet mal po lunci opletam.....

Lepo mi je z vami x:Dx x;)x x:)x x:Xx

PS.: Aakhut....mislm ej....., ma kako naj......, ejga tvoja fotka..... kwa si...... x;)x :vragec: ...... boš v soboto plezal na Mlačci x;)x x:Dx xloveyx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Vpliva danes grozno luna name. Sem pri notarju skoraj skočila iz kože, ko je tam zaposlena podvomila ali sem jaz mati moji hčeri, ali tam ena...pač. In potem za ziher zahtevala še potrdilo od Centra za socialno delo....mislim. To, kar se mi je pa danes dogajalo in v tako kratkem času, pa se mi ni že kar nekaj časa. Ker me je na koncu tudi socialna delavka vprašala: Ja, kaj ste pa vi M? Sestra ali prijateljica??? Mislim....ej....sem kar odnehala. In ratala dobre volje. Klinc...kaj pa morem, če zgledam tako fajn x:Dx x:Dx x:Dx To je bilo nekaj za ego x:Dx x:Dx x:Dx Mi je potem priznala, da še česa takega v življenju ni rabila pisati...mislim...še vedno rahlo zgrožena no.

Na koncu se je vse ok rešilo in da sem si poporavila dan, sem puncam v notarski pisarni kupila Merci....hvala ker si x:)x . Mi pravi hčera: takšne pa še te nikdar nisem videla.

Ji rečem: zdaj vidiš kakšno srečo imaš, da veš, kdaj odnehati x:)x x:)x

Ribice pač ste takšne. Intuitivne. Joj se prehitevam..v bistvu sem potem, ko sem prišla domov, šla spat. Me je ful izmučilo takšno pogajanje..in nekje globoko v sebi sem spoznala, da si materinstva ne dam vzeti. Jah...

Popoldan sva z mlajšo nabrali zvončke. Sem jih le našla in prav uživam v njih vonju. Full,

Ah še to - regratovo solato naredila...tako.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ahut :zoro:

w:Iw :palec:

Račk

:OoO: :palec:

sanjauca napredek x^x :palec:

Stroga Izida

Lunin napredek ob polni luni :fiju: :palec:

.sem bil pri ribniku, polno račk sm vidu, še led je bil v njem prisoten. Se apetitno kisika prav nažrl x^x

vroče in lenobno sem naredu en dan več.

čaka me layf :8):

Dobro jutro. Vsi še spančkate zgleda...jaz pa vstala ob 6.30 danes zjutraj...izredne razmere v hiši x;)x ...obiski x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Oj, lepo soboto vsem, ceprav je v LJ oblacno in nikakvo - sprememba bo.

Fino se imej, Contesa, fino se imejte tudi vsi, ki greste 'na Marjetko'. x:o)x x;)x

Jaz bom pa probala na trg, se preden se ulije ali kaj...

Danes je prisel merkur v Vodnarja in Luna se zamenja, bila pa je polna - vec razlogov torej za spremembe in drugacne energije. :palec:

Prijetno soboto se naprej! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hočem nazaj Sanjalico...Izida mi ni všeč.Sanjalica , sploh ne veš, kako ti je nick pasal.. x^x

Jaz pa že navsezgodaj gnjavim...učit, učit... xrolleyesx ...pač imam dva srednješolca v prvem letniku... :xx!: ...in zdaj pišejo po tri kontrolke na teden... :xx!: ..še enkrat pa ugotovila, da imam neskončno potrpljenje... x^x ...in razumevanje za najstnike...se moram prav trudit, da če jim grozim, grožnjo tut izpeljem... xrolleyesx

Tašča in tast vabita na kosilo...pa mi ni preveč...mi je bolj home scena pri srcu... xrolleyesx

Marsa, zavidam vam lj tržnico, kjer diši po Primorski...tale v mb je bolj repa, krompir, korenje scena...

pa še nekaj, jaz bi zbrisala...kakšne dve strani muslimanov...ker daje tolk negativne energije, da se prav čuti...in z musliji nima več nobene zveze... :xx!: LNF pa nas osrečuje prav zaradi lepih energij... x^x saj, eno je povedati svoje mnenje, tole pa je že too mač... :xx!:

Contesa, poročaj x!x ...in lep dan... x:)x

Tule na Štajerskem...pa še x:)x sije.. x^x

Astra

Per aspera ad astra

Hočem nazaj Sanjalico...Izida mi ni všeč.Sanjalica , sploh ne veš, kako ti je nick pasal.. x^x

Jaz tudi pogresam Sanjalico, res ti je pasal nick (vendar pa osebno prav tako menim za Otozno/Selene - tako se ne vznemirjaj prevec - nikoli ne bo vsem vsec vsaka tvoja poteza). x;)x x:)x

Tudi Izida mi je OK. :palec:

Astra - repa, korenje, sladko zivljenje, repa se se, korenje pa ne... xcivx x:o)x x:px

... pa še nekaj, jaz bi zbrisala...kakšne dve strani muslimanov ...

:eek: x!x x:Dx x:Dx x:o)x x:px (nisi edina). x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo (tamle pedenam fotkice) - vas 'castim' eno svojo slikco, mi je danes padla ravno v oci.

Me vcasih kdo vprasa, ce imam samo tisto serijo, ki jo nudim v Lunci.

Seveda ne - imam vec razlicnih serij in moje face (slike) niso vedno samo grozne in asimetricne.

Tako je tule ena bolj cedna. :)

Spravljam se pedenat svoj sajt, pa malo brskam, iscem, urejam...

Picasso

Saj, ko sem pisala o Sanjalici...sem pomislila tut na Otožno...in mislim podobno.. x;)x

hehe, muslimani...tipičen primer, kako lahko nekdo besede vzame iz konteksta..in jih obrne... xrolleyesx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Kaj je z Otožno, kje je Otožna, jo pogrešate, jaz tud, hihi, ampak jaz sem jaz tko al pa drugače, čeprav me je bolj razganjalo ko sem bila Otožna, hihi, se pa ne sprenevedam in ostajam Ksenija, v dobrem in slabem, z dobrimi lastnostmi in slabimi, samo nekam zresnila me je tale Selene x8Dx

Danes bila v knjižnici in naj bi me pričakala knjigica z naslovom ženske ki tečejo z volkovi, neki takšnega, pa so mi v roke dali Ženske, ki preveč ljubijo :O: no malce se mi je povesil nos, ampak očitno jo moram prebrati, hm le zakaj x;)x

:eek: :eek: :eek:

60 strani Dnevnika LNF 7 x!x

Blazotno!

13000 prebranih, 1500 objav itd... pa to ni res...

Eh, ja, arbeit torej... ne znese mi sedajle (povezat, najprej tole, tam link, napisat tamle, tole etc.).... - + - mora biti cisto pravi trenutek... x:)x

Picasso

:vragec:

evo....prou KULSKA noch za mano....zdele mi nabijajo basi (sm posneu na minidisk).....yeah

666 zlobijeu....tralala.....hip-hop.....sasa

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Prej..............je šla ena faza ven in se mi vse skupaj izklopi........vpraševanje kaj se da naret........nič...........počakam po ure..........in si grem po podaljšek..........vklopim računalnik.........celo prijavljena sem še............Marsa mi polepša dan xsrcx ..........in zdaj pride elektrika nazaj!

:vio: xsrcx x:Xx

Namesto mirne sobote in opravil, za katera v tedni ni bilo časa, me čaka priprava na radio oddajo, za katero so me našli včeraj in ki bo ob osmih zvečer na radiu Sora.

(Če slučajno koga zanima...)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...