Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

Hej hoj lunatki... x;)x Malce mačkasta (hmmmm oziroma kar fejst) Sončna Vila se vam javlja...

Včerajšnji večer se je začel z Absintom :eek: xcheersx :blink: :switz: :onfire: , potem pa zaradi visoke vsebnosti alkohola v njem sploh ni blo "potrebno" več kaj preveč spit... x:Dx Zakurlo pa je, zakurlo... :eek: x;)x x:Dx

Z ščipanjem za ritko ni blo nič :o|o: Te kar mine, ko vidiš mentaliteto mladega žrebca... :vio: x:Dx Je blo pa vseeno fino, sem se prav zabavala, še posebej potem, ko smo trije izbranci malce po svoje zaokrožili večer... Tam v prvem štuku na rojstnem dnevu je bilo vse tako umirjeno, tako da smo jo potem veselo pobrisali k meni... x;)x

Aakhut, si bil na d'n'b-ju tam zraven VPK-ja? Kako je kaj blo? x;)x Včeraj se je namreč en na začetku večera prav fajn sekiral, da si je guesto tam skenslal... x;)x Potem smo ga že spravli k sebi x:Dx

Bern - zadnjič sem te vidla v Jani, tut prebrala... ful luštno videt, kakšen obraz se skriva pravzaprav za besedami tu na forumu x:)x

Eh... ziher sem kaj pozabla omenit glede vaših dogodivščin, danes je moja glava rahlo gobasta... Saj se bom spomnila pa v naslednjem postu.. x:Dx

Lepo se imejte xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Eh saj sem vedla :o|o: Jaz in moja rešetasta glava x;)x

Marsa - ful mi je všeč tvoja slika! Hvala, da si jo dala gor, res je luštna :palec: xsrcx

Pa Contesa - seveda nujno poročat, ko prideš nazaj :irs:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

O! x:Xx

Soncna, kako si pozorna! :vio: x:)x Lepo, da preberes vse tako pozorno in potem se komentiras stevilnim forumovcem, vkljucno z mano! x:Xx

Bern - cestitke, fino je pocutiti se v svoji kozi, in najbrz te ne vabijo, da bi predstavljal kaj desetega, pac pa nekaj, kjer 'si doma'! :palec:

Kdaj je tole? Kje? Mislim, frekvence...

Pismu, vse bo treba dat na net - komaj cakam LN Radio - ki pa vam seveda povem, DA BO!

vse je se bilo in je, kar smo rekli. Ceprav vcasih pocasi nastaja... A JE. :vtz:

Tudi: mi nudijo frendi, da bi praznovala r.d. - in bi zraven bila nekaksna razstava se - na Metelkovi... Samo to je kmalu... Dva meseca... Ne vem, ce mi znese tale organizacija...

A bi nekako bilo: mesanica LN (v izi), razstava, druzenje - cvickarija varianta...

Glej to. Jaz tudi vse 'nase napeljem' (kot smo se hecali z Vojkom tamle v eni temi) :eek: - namrec cestitam Bernu in v momentu sem ze 'Jaz'... Kot da bi bila kaksen Oven... x;)x x:px :vragec: x:o)x xDDx

Skratka - upam, da ti gre (je/bo slo) dobro!!

Vzemi posnetek, flikni gor, daj link! Magari na Novice tudi! :palec:

Vsem vse fajn!! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

p.s. Aja, kace so mi vsec.

Tudi kitajske, horoskopske, zdijo se mi sicer pretkane, obvladajo (in jih zanima) cash, pac pa so zanesljive zelo in imajo smisel za humor in so zelo inteligentne. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tudi kitajske, horoskopske, zdijo se mi sicer pretkane, obvladajo (in jih zanima) cash, pac pa so zanesljive zelo in imajo smisel za humor in so zelo inteligentne.  x:)x

Jaz sem kača.........po kitajskem! 1989 x:Dx

Tudi kitajske, horoskopske, zdijo se mi sicer pretkane, obvladajo (in jih zanima) cash, pac pa so zanesljive zelo in imajo smisel za humor in so zelo inteligentne.  x:)x

Jaz sem kača.........po kitajskem! 1989 x:Dx

:eek: :eek:

Komaj 14 let (15?)?

huuu, mlada mlada x8Dx

JAA!

14, maja (23.) bom 15..........party x:Dx

na roki mam napisano, MODEL 5A, da ne pozabim x:Dx

... se mi je kar (za)zdelo... res. Kristalka.*

Saj vem, da se to da pac takole preracunati (in nic ne vem, ce ni moj neptunovsko/lunarni/merkurjevo/ascendentni ... whatever... tegale nekako 'notranje' na hitrico izracunal x;)x :eek: x:o)x)... ampak me je presinilo... potem pa bojo glih "kaksne Kristalke pa taksni" tole... kace. x:o)x :8): xDDx x:Xx x8Dx :palec:

Picasso

... se mi je kar (za)zdelo... res. Kristalka.*

Saj vem, da se to da pac takole preracunati (in nic ne vem, ce ni moj neptunovsko/lunarni/merkurjevo/ascendentni ... whatever... tegale nekako 'notranje' na hitrico izracunal x;)x :eek: x:o)x)... ampak me je presinilo... potem pa bojo glih "kaksne Kristalke pa taksni" tole... kace.  x:o)x  :8):  xDDx  x:Xx  x8Dx  :palec:

hihi, obe z mamo sva kači, ati je pa zmaj.......................dangerous x:Dx

Jaz sem tudi Zmaj - se kar dangerous, pa niti ne tako zelo, pravzaprav.

Zmaj kot zmaj - ful enega ognja in dima, ogromno od tega pa nekaj imaginarnega, pa hvali se, pa ful ga je v prostoru, pa gre vcasih folku na zivce... a je pa iskren in v osnovi kul. In vse zelo pompozno, udarno, navduseno! x:Dx

In tu se primerjava z Ovnom neha. ;)

Feniks je bolj varianta, tole mi bolj sede na moje sistemcke. x^x x;)x x8Dx

Picasso

Tele bi pa bil vesel mogoče le Rok Benkovič, ki ima takšnega hišnega ljubljenčka doma in mu spi nad glavo

Toti pobič pa je bil Dašin sošolec... lušten fant x:)x

Daša je tudi imela nekaj časa nazaj take, da bi imela doma pitona in potem, ko sva hodili vsake dva dni gledat te živali v vivarij, ji je k srcu prirasel še en legvan in škorpijoni so bli tud tkooo luštni... :blink: :unsure: :(

el nino...kok je dober spet mal tvoje poste brat...lepo, da si mal nazaj x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x^x je pa tko lep sončen zimski dan zunaj, da bi blo prav narobe doma čepet x;)x

sem se odločla, da grem mal na tekaške smuči x8Dx

tako počasi na sprehod do nekod in se vrneš domov x:Dx

pa moj smeško se je odločil, da gre z mano :vio: :hepko: :hepko: :onfire:

sem ful vesela :hepko: :hepko: :hepko:, ker jo je včasih tako težko kam spravt,

da se mal premiga :onfire: :onfire:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Oj, blagorcek, Umetnica!! Mi pa imamo (se) meglo.

Danes ne smem tule zabusavati, ker imam ful dela, popoldne pa gremo na praznovanje dveh r.d. - necak in necakinja imata (vodnar, riba), pa bosta skupaj praznovala, ker gre riba nekam dalec za dlje casa.

Vmes pa vse zivo, mdr. napoved, v petek je skoraj nic nisem napisala, vceraj sem par besed pa vejic napisala x;)x, pa kopanje, pa nohte si moram spedenat pa vse... pa oprat cunje, vreme pa je takole pusto... upam, da mi uspe kaj posusit.

Sicer pa sem kar dobre volje...

Lepo nedeljo vsem! :palec:

Picasso

v lj prijazna megla x:Dx ...gremo bližje soncu

lep sončkast dan vsem, ki ste z njim obsijani

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....kok sm se pa jst mou fino u postli....pa sanju kuko eni pod kozho lezem x:)x x:)x x;)x

666 zlobijeu.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...