Ksenia 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Joj hvala vam , se prec boljše počutim, na Lunci je pozitivna energija in človek tu je Človek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Selene Jep...........in člouk se mora učit pa je rajš na LNF....se zgodi cmok vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Selene, jutri bo res bolje, ampak kar lepo še ostani doma. Če nič drugega ne, si pa vsaj malo crkljanja privošči. Vidiš, da te imamo na LF radi in ti želimo samo najboljše. Enga cmoka na lička in naj te bolezen hitro zapusti! Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Selene, upam, da se boš čimprej počutila boljše! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 A vam nekaj zaupam tolk pozornosti pa že dolgo nisem bila deležna... jej ste mi polepšali danhvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Glej, glej..................če je imela rdečico ali pa vročino ...................že izginja! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Selene, še od mene en pobož funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Za Selenco ................. zdravje Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Naky kako lepo si se spomnila, sem bila v soboto na Marjetkini delavnici. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Joj, jz pa namesto da bi se učila probavam spravit slikco za avatar, pa mi nikakor ne uspe, vedno je preveč razvlečena...... What should I do (razen tega, naj se grem nazaj učit :o|o: )? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Ups, Mick, ne, sm še tuki.....sam sm se prisilila, da sem vsaj prebrala nekaj strani. Danes mi sploh ne gre, ne vem kako sem lahko včeraj tok časa zdržala.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 A imaš izpit rimskega prava pri dr. Kranjcu? Nima smisla, da forsiraš, če ti več ne gre......pusti.....ker če vztrajaš, ko ti ne gre......samo izgubljaš čas.......nič od študija pa še tečen si, ker ti ne gre :xx!: Bemu.....jaz sem se mučil z rimskim pravom enih 50 dni.......sem ga sicer naredil s prve......vendar samo 6-ica :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Ma zaenkrat se še ne sekiram, ker mamo samo kolokvij (ob sedmih zjutraj, pa ta ni normalen, takrat jaz funkcioniram sploh ne! ), sem redno vpisana. Ja, pr Kranjcu je, ampak če se zdej ne spravim učit za kolokvije, potem ni šans, da bom naredila izpit na koncu leta. Že zdej je rahlo pozno, ne....? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Rimsko je pogoj za vpis v 2. letnik? Ma, meni je Krajnc naredil tak vtis.......fer....ampak izredno zahteven........če še temu dodaš zahteven predmet........je šit.......V času, ko sem še jaz študiral so nekateri cepnili tudi 10-14x..........Ma, saj bo.......če te že s kolokviji prisilijo študirati je pol lažje, se mi zdi......mi takrat kolokvijev nismo imeli..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Ma ne vem točno kako je s pogoji. Jz ciljam na to, da naredim vse, preden grem naprej. Kranjc je pa fuuuuuuuuul zahteven. Pa fuuuul razgledan, malo je knjig, ki jih ni prebral, malo filmov, ki jih ni videl.... Joj, kaj sva zasmetila dnevnik.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Hehe, če ti tko praviš.... Ma sej mam še en dan za se učit, bom že. Hvala! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 En prav lep živjo vsem še od mene... Selene, upam, da se že kaj boljše počutiš, ful pozitivne zdravilne energije od mene v tvojo smer Pa ribica Katja, držim pesti za rimsko pravo Nekak si ne morem predstavljat, kako bi izgledala jaz na pravu... :xx!: Tako da je kar fajn, da so tam bolj marljivi ljudje Pri meni se pa dogaja, pa se ne dogaja... Eno tako smešno menjanje energij se dogaja, pa ne vem, če čisto štekam vse, ampak je kul... Sam mal presenečena sem... Pa mal se bojujem z glasovi moje mame in še nekoga drugega, pa vseeno vidim, da je res najboljš, če poslušam kar samo sebe O rezultatih vsega skupaj poročam verjetno čez par dni al pa tednov... Se pa luštno dogaja Eno lepo sanje želim vsem, ki že ninate, pa lep delovni dan jutri pa pa Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Lahko noč, pa tri bolhe na pomoč, če te pa katera piči, pa mene pokliči Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 prva.......prva.........prva ............tralalala la la DOBRO JUTRO PRIJATELJI pa sončka, pa veselo v novi dan Tko, zdej grem pa lohk na šihta....... čauči do popoldne Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Dobro jutro. Hvala vsem za lepe želje, vaši poboži in ribica so naredili veliko, ostalo moram pa jaz. Imejte se danes lepo, veliko iskric v očeh vam želim, če se boste pa popoldan kaj name spomnili, mi pamalo poguma vlijte. Danes imamo predavanje o postopku za odvzem kostnega m. ter mislim da že odvzem krvi. No pa gremo v akcijo.hja, mogoče me boste pa celo danes kje v Ljubljani videli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 selene, drži se ..no tako, naspala sem se do sitega ....najedla tud do sitega zdaj se grem pa še nasmučat - do sitega za danes P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2004 O, Naky! :) Dobra tale! Selene - drzi se! (pa pozorno poslusaj predavanje, da nam bos lahko referirala)... Umetnica - Mitja je sel danes tudi smucat. Jaz pa popravljam temo Horoskop in zunanjost (ki je zdaj horoskop in videz). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2004 ... se vedno popravljam temo Horoskop in videz... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Selena drž se Sedim tukaj z mokro glavo....in premišljujem česa bi se danes lotila.....pospravila omaro, ki me kao kliče v podzavesti (iz knjige o feng shui), dokončala sliko oz. poskusila dokončati, sprobala nove liste in barve, ki sem jih včeraj nabavila, končala članek, ki ga pišem že....skoraj 1 mesec :o|o: a še nisem prebrala vsega gradiva ....se spravila v Tivoli....zvečer sem se zmenila za telovadbo ...vsaj nekaj... Premišljujem ali bi šla še enkrat na smučanje....odvisno od družbe....zna bit fino...to bo dilema zdele ene 2 dni...ja ali ne...(tehtnica ven udari). Danes dobila vaucher iz agencije, dragega peljem na lepše ta vikend Berem, neke stvari in neka žalost me preplavi, ko vidim, kako nezreli so nekateri ljudje....kako se nekateri pri 30 obnašajo, kot bi jih imeli 4 največ mogoče 5 let, isti odzivi, kot v tej starostni dobi in spet sem spoznala, da se moram od teh meni **neprijetnih** ljudi nekaj naučiti. En tip ljudi mi je nekako **zoprn**, kao se skos nekaj pritožujejo in nekako škodoželjno privoščijo drugim slabo.....razmišljam kaj je moja lekcija tukaj Pa še gospodinjske radosti mi ostanejo , za danes nekam vtaknit na urnik. Pa seveda Lnf...huh kok mam dela sama s seboj.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 meni je pa danes slabo....namesto Selene...ma prav neverjetno...! se je zacelo sredi noci in sem bila do 8h budna, ko je bilo za it v sluzbo....pa sem sele zdaj prisla.... pa kaj je to, a je kaj v zraku? nikoli mi ni kar takole, brez razloga....no ja, zdaj po moje ni nic vec noter, kar bi se lahko slo ven... tako, da....bo ze boljse! kako je Katja s tem rimskim pravom...? moja prijateljica se je ucila, sem jo enkrat sprasevala, zelo zanimivo, v bistvu, samo...kriza....ce bi bilo treba to vse znat na pamet... cosma mars u tivoli, kaksno vreme je....! omara bo ze pocakala.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts