Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Selene, jutri bo res bolje, ampak kar lepo še ostani doma.

Če nič drugega ne, si pa vsaj malo crkljanja privošči. Vidiš, da te imamo na LF radi in ti želimo samo najboljše.

Enga cmoka na lička in naj te bolezen hitro zapusti!

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Deli na socialnih omrežjih

Naky kako lepo si se spomnila, sem bila v soboto na Marjetkini delavnici.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Joj, jz pa namesto da bi se učila probavam spravit slikco za avatar, pa mi nikakor ne uspe, vedno je preveč razvlečena...... :V: What should I do (razen tega, naj se grem nazaj učit :o|o: )?

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ups, Mick, ne, sm še tuki.....sam sm se prisilila, da sem vsaj prebrala nekaj strani. Danes mi sploh ne gre, ne vem kako sem lahko včeraj tok časa zdržala.... :sori:

A imaš izpit rimskega prava pri dr. Kranjcu? Nima smisla, da forsiraš, če ti več ne gre......pusti.....ker če vztrajaš, ko ti ne gre......samo izgubljaš čas.......nič od študija pa še tečen si, ker ti ne gre :xx!: Bemu.....jaz sem se mučil z rimskim pravom enih 50 dni.......sem ga sicer naredil s prve......vendar samo 6-ica :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ma zaenkrat se še ne sekiram, ker mamo samo kolokvij (ob sedmih zjutraj, pa ta ni normalen, takrat jaz funkcioniram sploh ne! xrolleyesx ), sem redno vpisana. Ja, pr Kranjcu je, ampak če se zdej ne spravim učit za kolokvije, potem ni šans, da bom naredila izpit na koncu leta. Že zdej je rahlo pozno, ne....?

Rimsko je pogoj za vpis v 2. letnik? Ma, meni je Krajnc naredil tak vtis.......fer....ampak izredno zahteven........če še temu dodaš zahteven predmet........je šit.......V času, ko sem še jaz študiral so nekateri cepnili tudi 10-14x..........Ma, saj bo.......če te že s kolokviji prisilijo študirati je pol lažje, se mi zdi......mi takrat kolokvijev nismo imeli.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ma ne vem točno kako je s pogoji. Jz ciljam na to, da naredim vse, preden grem naprej. Kranjc je pa fuuuuuuuuul zahteven. Pa fuuuul razgledan, malo je knjig, ki jih ni prebral, malo filmov, ki jih ni videl....

Joj, kaj sva zasmetila dnevnik.... :inocent:

En prav lep živjo vsem še od mene... x:Xx

Selene, upam, da se že kaj boljše počutiš, ful pozitivne zdravilne energije od mene v tvojo smer xrainbowx xrainbowx xsrcbumx xrainbowx :detelca:

Pa ribica Katja, držim pesti za rimsko pravo :detelca: Nekak si ne morem predstavljat, kako bi izgledala jaz na pravu... :xx!: Tako da je kar fajn, da so tam bolj marljivi ljudje x;)x

Pri meni se pa dogaja, pa se ne dogaja... Eno tako smešno menjanje energij se dogaja, pa ne vem, če čisto štekam vse, ampak je kul... x;)x Sam mal presenečena sem... Pa mal se bojujem z glasovi moje mame in še nekoga drugega, pa vseeno vidim, da je res najboljš, če poslušam kar samo sebe x;)x

O rezultatih vsega skupaj poročam verjetno čez par dni al pa tednov... Se pa luštno dogaja xsrcx

Eno lepo sanje želim vsem, ki že ninate, pa lep delovni dan jutri xsrcx

pa pa

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

prva.......prva.........prva ............tralalala la la

DOBRO JUTRO PRIJATELJI

x:Xx pa sončka, pa veselo v novi dan :onfire: :flower: xsrcbumx xsrcbumx xsmx

Tko, zdej grem pa lohk na šihta....... čauči do popoldne x:Xx x:Xx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Dobro jutro. Hvala vsem za lepe želje, vaši poboži in ribica so naredili veliko, ostalo moram pa jaz.

Imejte se danes lepo, veliko iskric v očeh vam želim, če se boste pa popoldan kaj name spomnili, mi pamalo poguma vlijte. Danes imamo predavanje o postopku za odvzem kostnega m. ter mislim da že odvzem krvi. No pa gremo v akcijo.hja, mogoče me boste pa celo danes kje v Ljubljani videli x;)x

O, Naky! :) :) Dobra tale! :)

Selene - drzi se! :palec: xcrossfingx (pa pozorno poslusaj predavanje, da nam bos lahko referirala)... x;)x

Umetnica - Mitja je sel danes tudi smucat. :)

Jaz pa popravljam temo Horoskop in zunanjost (ki je zdaj horoskop in videz).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:switz: xracx ... se vedno popravljam temo Horoskop in videz... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Selena :palec: drž se :detelca:

Sedim tukaj z mokro glavo....in premišljujem česa bi se danes lotila.....pospravila omaro, ki me kao kliče v podzavesti (iz knjige o feng shui), dokončala sliko oz. poskusila dokončati, sprobala nove liste in barve, ki sem jih včeraj nabavila, končala članek, ki ga pišem že....skoraj 1 mesec :o|o: a še nisem prebrala vsega gradiva ....se spravila v Tivoli....zvečer sem se zmenila za telovadbo x:Dx ...vsaj nekaj...

Premišljujem ali bi šla še enkrat na smučanje....odvisno od družbe....zna bit fino...to bo dilema zdele ene 2 dni...ja ali ne...(tehtnica ven udari). Danes dobila vaucher iz agencije, dragega peljem na lepše ta vikend :inlove:

Berem, neke stvari in neka žalost me preplavi, ko vidim, kako nezreli so nekateri ljudje....kako se nekateri pri 30 obnašajo, kot bi jih imeli 4 največ mogoče 5 let, isti odzivi, kot v tej starostni dobi in spet sem spoznala, da se moram od teh meni **neprijetnih** ljudi nekaj naučiti. En tip ljudi mi je nekako **zoprn**, kao se skos nekaj pritožujejo in nekako škodoželjno privoščijo drugim slabo.....razmišljam kaj je moja lekcija tukaj x?x :sori:

Pa še gospodinjske radosti mi ostanejo x;)x , za danes nekam vtaknit na urnik. Pa seveda Lnf...huh kok mam dela sama s seboj....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

meni je pa danes slabo....namesto Selene...ma prav neverjetno...! se je zacelo sredi noci in sem bila do 8h budna, ko je bilo za it v sluzbo....pa sem sele zdaj prisla.... :sori: :C: pa kaj je to, a je kaj v zraku? nikoli mi ni kar takole, brez razloga....no ja, zdaj po moje ni nic vec noter, kar bi se lahko slo ven... :8): :vio: tako, da....bo ze boljse!

kako je Katja s tem rimskim pravom...? moja prijateljica se je ucila, sem jo enkrat sprasevala, zelo zanimivo, v bistvu, samo...kriza....

ce bi bilo treba to vse znat na pamet... :8): x:o)x

cosma mars u tivoli, kaksno vreme je....! omara bo ze pocakala....x;)x x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...