Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

Astra :palec: :palec: :palec:

Dbest si se spomnila - pa se izvedla! x^x

Jaz si prisezem, da bom nesla kupe cunj (ful dobrih, nekatere celo cisto nove) na RK ali Karitas... Pa ne vem tocno, kje je, kdaj je, kako je... x:Ix :8): xrolleyesx

Pol pa vcasih nesem klosarjem, samo zdaj smo se preselili, tu pa jih ni oz. jih ne vidim.

Ja, seveda, saj gre samo za majcken %...

Ampak potem pa ravno tako nanese, da glih v vdeh dneh dvakrat, ko cakas na postarja, namesto priliva odliv... :o|o: - pa bolj opazis to. x;)x

Ni sile, sploh... samo tecna sem, ker bi delala se kaj drugega, pa zdaj ne morem.

Pa telefoni vmes!!! Skoz! Pa vse.

Vceraj so eni zvonili po bajti, sem jih srecala, prijazni fantje... Pozvonijo, slisim, da odpre nekdo vrata, recejo modeli, mi smo sentviski gasilci, srecno novo leto voscimo, BAMF, zaloputnili so jim vrata, pred nosom, kar na silo. Brez besede. x:Ix :O: :sori:

Potem sem hitro chekirala, ce imam kaj casha takole, bolj drobiza... Potem sem imela pa ravno 500 sit, pa sem dala.

Predvcerajsnjim pa dimnikarji sentviski. xDDx Pa sem tudi dala cash... se mi je zdelo nekako... hm, tudi simbolicno.

Pa sem jim rekla (gasilcem), da jim zelim cimmanj dela - sicer so se kao strinjali, samo niso bili videti najbolj prepricljivi. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Haha, dobra ideja...

ponavadi pa določenim ljudem stvari sploh ne moreš dopovedati, npr. ljudem, ki stalno debatirajo o ful duhovnih scenah, ki da se jim dogajajo, pa tudi z denarjem nočejo imeti nobenega opravka - seveda, ko je treba kaj plačati...no, takim duhovnežem pa res ne bom šla razlagat, da je denar tudi energija..naj se naučijo na svojih napakah... ker se bodo že 100-tič zablokirali in še vedno živeli v istih oblakih.

Me pa ima, da bi tisti kolegici res to rekla..., je pa drugače, če izvzamem njeno škrtost, ki je bistveno bolj gorenjska, kot pri meni x:)x , ,čisto fejst punca! Toliko o "duhovnosti", xDDx xDDx xDDx ...

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Ma....oni se sicer vede neumne delajo, samo ne vedo......da neumni tudi so. x;)x :xx!: Sva imela prijatelje.....en par.......smo se nasploh ful dobro vštekali........pa smo se odtujili le zato, ker nama je dosadilo non-stop plačevati, al pa po MB (ali pa kje na dopustu) laufat okoli kje je cenejši drink :xx!: :xx!: ....v bistvu izgleda nepomembna stvar.......samo, enostavno več ni šlo.......hm....zanimivo, ja.... x^x

Uf....ste pisoči......gre ta post kot odgovor na ena dva nazaj.... x;)x .

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Vis, Mick - meni je tudi skrtost tako mocna lastnost, da celo skenslam folk iz lajfa. Tega preprosto ne maram. Se mi zdi, da clovek, ki je skrt takole, je tudi sicer skrt - ker ima tezave z dajanjem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hej, hoj...

SREČNO; ZDRAVO in USPEŠNO 2004 vsem...

Jst sem tolk zagreznila v delo da sploh ne folgam še brat kar sem zamudila...

By the way Marsa, a si vmes kej nov dnevnik odpirala al je tole še novemberski? x:Dx

Mushi

Se mi zdi, da clovek, ki je skrt takole, je tudi sicer skrt - ker ima tezave z dajanjem.

Vidiš, nisem tako razmišljal......pa sem zdaj malo razmišljal o tem kar praviš........pa bo kar držalo. :palec: x;)x Pa ja.....Mickeni ma pa rad radodarne :vragec: x:px x:Dx x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

O, Mushi!!!! x:Xx x:)x :vio:

:palec: :palec:

Tole je od dveh dni (ali koliko) nazaj - pa glej to! :eek: x:Dx

Ce pa bos sla kaj chekirat 6-ko (najbrz ne bos, kje imas pa cajt zdej), pa bos videla, da sem se vmes spomnila mocno nate. :palec:

Picasso

Guest sstane
Stane - ja, pa ne samo knjigarna.

V kratkem pa bo tudi Lunca nudila hrano oz. take izdelke (+ kozmeticne - seveda vse bio in naravno itd itd) - med drugim celo original himalajsko sol - Hunzo.

Z veseljem pa bomo nudili tudi tvojo, ce se bomo tako zmenili.

Glej - zdajle nimam casa, sem v totalni guzvi, se oglasim 1x in ti predstavim nacin poslovanja, ce te bo se zanimalo.

Cez kaksen mesec, imam ze dva nova prodajalca. Ze samo to vse dodati je frka (casovno in organizacijsko, fotkanje, vse).

Sory, ampak (sploh pa zdaj) ne morem srfati okoli - ze azuriranje LN mi vzame ful - ima brez foruma in Lunce vec kot 500 strani (ali vec, seveda, saj je ful dodanega).

Ti pa furaš, ko mašina, komaj sem te našel. Imaš prav, to s časom je res vrag. Tudi sam sem trenutno okupiran z Manifestom, projekt je kar zahteven, ljudje pa malo skeptični na začetku. Tako, kot pri vsem pač. Ko pa krene, pa gre kot raketa.

O knjigi pa pozneje, saj se nikamor ne mudi, na silo se pa tudi nič ne naredi. V Manifest se pa s podpisom le vključi, ko bo nared. Mogoče se bo potem Bern tudi, njegova žena pa zagotovo, saj je na žensko kožo pisan.

Mick seveda ne gre kar poslplositi.

mama samohranilka brez fickov jasno da ne more se ven metati (sam po drugi strani jaz potem ne hodim ven pit, ce sem brez casha)..

Ampak hocem reci - seveda, vcasih je kdo pac primoran na varcnost - a govorimo pa o skrtosti, ki je zame dalec od varcnosti.

Bik je recimo varcen, pa se zdalec ne skrt.

Strelci pa ribe pa smo poleg levov itak med najradodarnejsimi. :palec:

In to gre v tisto definicijo, vidis... :)

Picasso

haloooo...jest sm rak...in vedno dam khmmmm....imam take vcasih okoli sebe, ki kao **glumijo** ampak...kwa pa cmo smo taksni in drugacni. In so kaksni res, ki bi rajsi luknjo v koleno, kot pa za rundo dat, vesela bi bila pa vseh dolznikov, ce bi se me spomnili in se me nehali izogibati...hmmm tole je ze za v ribo se mi zdi.

Zdele, grem pa na kosilo, prijateljica casti x;)x ....slucajno...ne, ne ...ucim jo anglescino in ker nisem vzela denarja od nje, greve nekaj pojest...kao, da se oddolzi. V bistvu kao blagovna menjava....ali kako naj to poimenujem...itaq hodive enkrat na mesec na kosilo skupaj, da mal pocevekave kako in kaj nama dogaja. In placujeve izmenicno, kot se spodobi.

Oooo Mushi WB!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, saj res, ti imas tudi tole, si zadnjic pojamrala malo... x:o)x

Ja, saj - ce se pustis cuzat, te pac cuzajo. :o|o: x:o)x

Picasso

moram it mal v solo ropotanja...da sem bom naucila prepih delat...porkadus..pa krscen maticek...ma jest se zjezim...pol pa vedno recem...ma sam, da smo zdravi, sej dnar je dnar....bo ze...klinc...grem rajsi jest.

papa

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, uživaj pri tej izmenjavi energij in naj ti dobro tekne! x:)x x;)x

No, to je lep primerek izmenjave energij... drug pa je takšenle...se zmenijo ene znanke in gredo na neke bioterapije, kjer jim je predavateljica nudila VEČ UR bioenergetskih tretmajev. Kot mi je povedala kolegica, so čutile hudo močan tok energije. Na koncu je bilo treba plačati 3000 SIT + prostovoljni prispevek. In tam se je pričelo mencanje in gledanje v tla in kao, kje imam denarnico in... ja, koliko boš pa ti dala... aha, in koliko je dala pa ona tam..., ja, ups, jaz pa sploh nisem vzela nič denarja s seboj....itd.. :xx!: .

:o|o: Torej, od take škrtosti gre pa meni na ...oprostite..bruhanje.

Mislim, da moraš stvari, ki jih vzameš, kupiš, ali pa tudi dobiš v dar...tako ali drugače plačati.

Domnevam, da so zgoraj omenjene poduhovljenke lahko izkoristile le manjši del energije, ki so jo prejele, oziroma jim tudi omenjena bioterapija pri njihovem razvoju ni prav nič dosti koristila (hehe, škorpijonsko...). xDDx

:vragec: :vragec: :vragec: MucaMaca

x;)x Hm, ker

-pokvarjen prenosnik -sesut disk,

-napaka na internet povezavi in zato nemogoč dostop prek x;)x stacionarnega domačega PC-ja,

-službeni PC-- je pa v službi, jaz sem bila pa lepo doma na dopustu, kot se spodobi. In to brez LNF x?x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

jaz tudi ne prenasam skrtosti....strelka al ne!

(se predno sem vedla, da sem to, mi ni blo vsec! x;)x x;)x )

je pa ful smesno, kadar imam najmanj denarja, najraje dajem, to sem ze ugotovila. najbrz takrat opazim, da majo kateri drugi se dosti manj, pa postavim stvari malo v proporce....je hecno, tudi jaz sem danes oddala eno tono domacih piskotov....itak, dobljeni z ljubeznijo od moje stare tete, ki jih spece enkrat na leto 11 vrst, ampak...NE MOREM!!!! bom pocla!!!

pa jutri mislim hujsat z luno, zato je treba to vse pocistit danes!!! x;)x x;)x

a bo se kdo?

mick ne se sekirat zaradi IQja, EQ je vsaj toliko, ce ne vec vreden!

grem domov, adios amigos!

x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:vtz:

Zapakirala vse LK-je, vse napisala, obrazce in vse, uredila, posredovala, spedenala, skratka.

Komaj cakam, da grem pod tus, potem pa se lahko lotim enih kart pa morda okostje za januar... :o|o: xcivx

... sam pol ko pa padem notri in pakiram, pa kar gledam, kje je se kaj! :eek:

Upam, da bova lahko vse poslala, po mojem se bo ravno izslo.

ne, saj ni frke - saj cash tudi drugje priteka, tako da nisem odvisna od tega, k sreci, samo ravno nanese, da tako pride, a ce je teh virov vec (kot bi imela uran ali kaj takega v 2., a imam pa juzni cvor :o|o: :sori:)... pa se potem izide...

Post pa kot da bi se ze danes lahko zacel - tudi pod razno nimam apetita.

Picasso

Ja letos pa ga nobenem več ne dam! in mi ga noben ne bo speljal

luninega koledarčka, svetloplaviga, fulfšečbarva +vse ostalo :palec:

Danes zgodovinski dan, vloga na stanovanjski sklad, v kvadratih in v znamenju retroMerkurja xrolleyesx kot ena usoda, ko ne moreš drugače, čeprav vidiš te aspekte :xx!: a moraš danes! hja...

Upajmo, tud če ne bo, vidim v tem pozitivni premik!

Lepo polno Lunco vsem

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Tule bo treba nekaj korenito spremeniti... x!x x!x

Saj je lepo..poslušat pohvale, Astra kako ti dobr kuhaš, pa njami.. :yumy: ...pa Stanka me tamle nekaj hvali, kako dobra gospodinja sem.. x:Xx ...pa bolniška sestra očitno tut, če so vsi pacienti še živi.. x:Dx ...sam... :xx!: :xx!:

DOST MAM TEGA x!x x!x

Zdajle bom zamenjala literaturo...začela bom pisati recimo...Kako osvojiti moškega v 10 potezah, ali pa Fatalna ženska...ali pa...no,nekaj v tem stilu... x:Dx x:Dx x:Dx

Sem prejle mal xflirtx ...pa mi potem on reče.. :xx!: ah, veš kaj, sem te našel na LNF...čudakinje pa men niso všeč... :eek: :eek: :eek: ..kao..saj vem, tam so sam take, smotane... xrolleyesx :xx!:

Zdej grem mal po starih Contesinih postih pogledat...bo treba spet mal o seksu... x:Dx x:Dx

Ena čist druga Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...