Guest sstane 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Saj so tudi naši recepti dobri, če niso pasterizirani. Kot mleko. Problem je vedno enak. 65° C Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2004 Oj. Ja, pac, ne da se mi ukvarjat - sem se ze.Ja, je pa zalostno.Samo ni bil plod mojega recimo celonocnega bedenja in razmisljanja, ce cem skenslat ali ne , pac pa zagledam (sele danes) spet pac... ehh, ja...In namesto mailov dol tole...Vceraj sploh nisem odpirala Outlooka. Tolk mailov dobim, pa vsega, da predno vse pocistim, bi prevec porabila, pa se ful placa mi jemlje.Ko sem popravljala vceraj forum, mi je 10x vse zamrznilo, ko sem imela po 60 tabov odprtih, pa fotoshop pa vse zivo... :||Potem pa nisem hotela se outlooka zalaufati...Pa ful na cakanju enih povezav, ki jih ne bom mogla potrditi... Ker ni nic gor, razen v bistvu infota o storitvah... Eh, pa se postar je ravno pozvonil, moram sibat dol - upam, da mi ne bo treba cesa cashirat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 hihi...dobro jutro 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 O konec lepotnega spanja za danes? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 hoj tinchek sej jst zhe zjutri ustau....letal po shtacunah....hehe....ishchem novo zharnico za videotoppa kupu sm si svojo mixet za audio...tko de se mi ni treba vech sposojat 666 zlobijeu....tralalazuni pa soncheeeeeeeeek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Žarnico? mamo tlele eno Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 hihi janjak...ne ne...to taka specjalna...k ma 2400 luminou 666 -ou na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Pismu kok je to svečk, a ? Tok k na Blejski noči na jezerčku . Spet poštar kakšno presenečenje prinesel? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 na jezeeeeee eeeeeeeruuuuu ....bliz triglavaaaachoooolniiichchch plaaaaaaavaaaaaseeeeeeemmmmm teeeeeeerrrrr tjjaaaaaaaa 666 zlobijeu...pa na rilc janjaK-i (k de ma she kera druga tut rolc ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 ma ne vem, aakhut...vsi, ki so prasicki po kitajskem kar mocno cutijo tole tvoje poljubovanje... kam pa gres ti na pocitnice? sem te pozabila vprasat vceraj... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 hihi.... u Spodnje Rute 666 -ou usem prasichkam (po kitajcu) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 a route 666? ja route, taksne pa drugacne...samo, da se tiste ameriske route majo za boljse...kr neki!mi ze vemo, kaksne so route, taprave! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 a route 666? ja route, taksne pa drugacne...samo, da se tiste ameriske route majo za boljse...kr neki!mi ze vemo, kaksne so route, taprave! spet ena chetrtpismena....sm napisu RUTE, ne route RUTE so staro ime za GOZD MARTULJEK (sm si skor zlomu jezik zdele) 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 A skor zlomu jezik, da si pravilno napisal sedanje ime http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 kr probi un ....LJEK na glas povedat 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 aakhut, ni panike...sem te razumela...samo malo mi je domisljija delala...asociacije, pa tko...cisto pismena, drugace... fino se mej u ...LJEK-u... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Pa kakšne čompe si privošč Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 i i i i i i i.....janjaK jezichno-narechni strokovnjaK 666 -ou sam janjak-i.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 me zanima če lahko zapoješ Jaz pa pojdem u Rute...tko kt se šika, visoko Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 me zanima če lahko zapoješ Jaz pa pojdem u Rute...tko kt se šika, visoko hehe....znam tut jodlat kot se spodobi 666 zlobijeu....jodldidi tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Dobro jutro Aaakhut, zgleda da imamo novega vodilnega v poznem vstajanju na forumu po novem Ne, ne, saj ti bom nazaj predala štafeto, ker tole preprosto ne gre več... po 12 ur spanja na dan :xx!: pfej :o|o: pol se pa zbudim čist povožena in tečkana in še kaj.... Sončna Vila zamudila incident tule na LNF-ju, zgleda, ker tko selektivno bere topice... Mi ni glih najbolj jasno, ampak OK, ni se nam treba ukvarjat z negativnimi zadevščinami, danes je nov dan... Astra, midve lahk pa kakšno debato kdaj užgeva, mogoče sva pa obe od poštarja pa sploh ne veva hihi joke... Morm mal začet delat na tem, da se mi dvigne raven razpoloženja... Ne smem več tolk razmišljat, pa sam delaaaaaat ... karkoli že Za danes že imam zacahnano nalogo - greva s sošolko v mesto se mal predihat (zdaj sem že štiri dni not v študentu, z izjemo sprehodov in to in mi že skoz ušesa gleda), pa na lov za kakšnimi luštkanimi uhančki Bomo vidli, kaj najdemo... V glavnem drži me, da bi si prilastila kakšen nov dodatek k ženski garderobi Zvečer poročam o ulovu Ribica Katja...? Kok je šlo? Upam, da je naše držanje pesti uspelo... No, zdaj grem pa kuro mojim nohtom naredit... olivno olje... ker so čist bogi že, izšušeni... Wiiiiiha Lep dan želim, lunatki Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 i i i i i i i.....janjaK jezichno-narechni strokovnjaK 666 -ou sam janjak-i....Zlomk en odgovor si mi še iz ene druge teme dolžen, že kar nekaj cajta...... , verjetno spregledal, da si poznal kustosinjo na gradu Snežnik, pa sem te pobaraua , če Vesno..... A maš u Rutah tud računalo, al bomo meli Zlomknpost? 665 na Zlomkov lev rogliček Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 hehe...janjaK....ja Vesno....zlomkoposta pa ne bo...mam laptop po tanovem 666 zlomkou....pa na shnjof tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Ho ho ho, sodoben elektronski zvezek ? Kerga pa ? Kompaktnega, unga k Šiba, Žerekoma al kej druzga? Firbčna Pujsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 na...de ti poteshim....firbec: GERICOM WebGine 15,1” zaslon TFT matrikaLočljivost 1024 x 768AMD Athlon Mobile 2400+256MB delovnega pomnilnikaNabor čipov SIS 630Trdi disk 30GB , CDRW/DVD enotaFire Wire IEEE 1394, Serijski port2 x USB1.1, Drsna ploščicaZvočna kartica VLSI, 16 bitPCMCIA 1 x Type II, paralelni portIrDA, Smart Li-ion baterija, VGA izhodFax modem 56k, mrežna 10/100 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts