aquarius 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Oooooooooooooo,...včeraj badmintončkal, pol pa na pirček,dva,tri,štiri,...v enem kafiču kjer streže gola kelnerca ,....danes malce na glavo,zvečer pa spet akcija,ne vem kako bom zdržal,..ampak se bom nekako potrudil. Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Jest pa pooookam! Tolk sem utrujena, da mi kar nič ne gre od rok. Mogoče je kriv petek 13? :o|o: Komaj čakam, da se jutri zjutraj odpeljemo proti Italiji in, da možgančke odklopim - za jest in za pit in smučat pa naj kar še delajo. Prav lepo vas vse pozdravljam in vam želim eno veselo in zaljubljeno Valentinovo soboto! C.l. BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 Vsi imejte cimbolj super vikend, tisti, ki potujete, previdno na cesti in brez razburjanja, tisti doma - ne se ufuravat v tmurne filme, imejte se skratka dbest! Sibam v mesto po tamalega, potem pa na Gorenjsko! Cimboljsi danasnji petek zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 zadni dan dela!!! zadnji 2 uri! pa sele zdaj sem prisla! potem pa jutri amsterdam here i come!smao sem brala napoved za tale teden...pa ni dobro potovat jutri... upam, da ne ostanem kje v zraku!!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Odvisno kaj boš konzumirala tam v Amsterdamu... Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Vsem, ki imate kakšne posebne destinacije v planu, vam želim veliko prijetnih trenutkov, nam ostalim pa tudi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Odvisno kaj bosˇ konzumirala tam v Amsterdamu... predvsem japonsko, tajsko, indonezijsko, afrisko, belgijsko...hrano in v zadnjem primeru tudi pivo od tega se nihce ni gor ostal, so pa ze mnogi dol padli Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 od tega se nihce ni gor ostal, so pa ze mnogi dol padli Da,da začimbe delajo čuda... Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Marsa Sonce je zdaj tak lepo zasijalo, naj ti sije vso pot na Gorenjsko in nazaj se mi kar poje: "jaz pa pojdem na Gorenjsko gor na gornje Štajersko!"nihče drug ne pojde z mano kakor drobna ptičica...Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 bohdej..... ceu bozhji dopoldne letal okol po teatrih za dvema reflektorjema....(na konc sm ju v domachi/moji lastni/kleti najdu) tko....zdej pa eneih par postou nabit....pol pazhurka v chanal zero....yeah 666 zlobijeu....tralala....hip hop...sasa tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 http://forum.najpovezave.com/images/smiles/new_respect.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Se smejim zdaj tule - Astra čarovnica??? Mislim....pa s kom se jaz družim?? Tole bi moralo biti prav zanimivo. Kaj pa je bil včeraj za en dan? Luna v škorpijonu?? Ker sem se pokregala z vsemi mogočimi in za ziher še odposlala en tak hecno izpostavljen cetlc...z dvomljivo vsebino :xx!: Reakcije so menda bile burne in nič meni v prid..potem me pa moj doma zmasira lepo in tako poujčka....pa sem bila boljše volje potem Danes pa informativni dnevi...pje....jaz pa že svojo punco v srednjo šolo vpisujem...hmmm končno odločila. Ekonomska gimnazija. Hvala bogu...ker smo imeli pravo krizo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 Oj, sem ze nazaj, bilo je fajn, pa se avto sem posesala in pomila notranje shipe (ker ze nic nisem videla). Jutri pa se pralnica (zunanja scena), pa bom shajni.Ful dobro so mi skuhali za jest. Zivjo Nataly, me vesli, ko priletis! Bobnar pa ima novo zalogo smeskov (ene par jih je hudih, tisti z zobmi so meni ful simpaticnih)... Saj bi jih se kaj dodajala, samo jih ne bom prav vec veliko - potem ga komaj najdes... Pa kdo bi si vse zapomnil, ker sem stokrat vse presejvala in vse... Danes grem morda po dolgem casu ven, malo zurat. Aja, saj res, saj je 'moj dan'...Ampak sem ravno nekam povabljena, pa se dobra muzika bo. Skoda, ker ne moreva oba... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Danes pa informativni dnevi...pje....jaz pa že svojo punco v srednjo šolo vpisujem...hmmm končno odločila. Ekonomska gimnazija. Hvala bogu...ker smo imeli pravo krizo.Jaz se pa odločam med prvo in drugo gim MB. Verjetno Evropski oddelek (Poudarek: tuji jeziki in SJ). Mi je nekako druga bolj všeč ker majo napovedano spraševanje.........samop kaj ko pa si lani rabil 110,5 točk, da si gor prišel! Pa EST (english student theatre) majo, pa ........ful mi je kul! Pa prva tudi, manj točk rabiš za vpis, ..........eh kr na drugo. Absolutno sem šla pred informativci po bobnarske palčke, ki sem jih cel čas po prvi gim sabo vlačla. pol so pa ostale v avtu en vsem in en vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Za to evropsko se bo odločila tudi hčerina naj frendica. Tudi nekaj oklevajo še in paniko vzganjajo... Bobnar A dobra izbira??? Hmmm mi je bila finta, ko sem iste profesorje tam gledala, še večja finta pa, ko sem se z enimi pogovarjala...jao..leta, leta Marsa - dobro se imej Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 .jao..leta, leta k svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Lahko noč! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 'jutro, trupla ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 kako čudovit dan...... naj vam bo začetek nekaj lepega! ...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 (malo)....MORGEN 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 na posebno molo priproshnjo in zheljo: KRATKO POROCHILO PRAZNOVANJA DJ NOVA.....rolu celo nochVJ EDGE DEEP....vizualijeLJ AAKHUT....lightdestroyer 15đijeu shitka...30l vinchka...chikou malo morje....)!( pa nismo shtel 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 O, Aakhut (a to je bilo v K4?), jaz pa sem bila v Galahali, je tamala (necakinja) organizirala event.Pa je bilo kar fino, sem celo ful plesala, sam pol so mi zaceli pa eni tipi tezit, pa sem se odrolala domov (s taxijem , nisem sla z avtom, pametna).Danes pa ugotavljam, da sem se postarala ali pa je samo to, da nimam vec zurerske kondicije, ker sem cisto sesuta danes, nimam glih macka macka, ampak morda enega majhnega muca, v bistvu sem samo zblojena.Ich bin zblojen - kot pravi Mitja, xDDx Pred tem sem bila pa okoli s frendom, ki ima kar hud avto (skoraj nov, Cabrio model), a mu ne delajo bremze in je z ROCNO bremzal, to sva crkavala od smeha vsakic... On pa ful obvladal, nic se ni pustil motit, rutina... z motorjem je ze znal fino, no, potem pa se vsakic tale rocna...In je ugotavljal - joj, sele zdaj opazam, koliko je enih semaforjev takole. Pa sva rekla, kot bi v kakem trabantu ali predpotopnem jugu se furala... Sicer pa, bom kar citirala Rakico iz ene druge teme: "Valentinovo je, jaz pa..."... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 Vceraj na fitnesu me vprasa mama od prijateljice, kaksen dan pa bo danasnji petek 13 in valentinovo in vikend in to?Sem rekla, zal tudi kar shtalski... Kaksne poskodbe, udarci, nesrece in to in folku se bo se bolj kegljalo... In to ze od srede tedna dalje, ko se bo proti koncu to se stopnjevalo... Pa je potrdila, da so imeli celo pretep doma prejsnji dan. Se dve mladi vkljucita v pogovor, a res in to... Kasneje se pa ful udari ena od njiju - in rece, a daj nehaj, bo treba pazit..Potem se jaz ful udarim v piscal, pa v komolec, popoldne ko sem divjala ven, pa sem trescila vrata v bistvu na svoj prst in si ga ogabno presciipnila (z udarcem se) tam kjer je noht.K sreci imamo tele ledene obloge... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 marsa...dogajal v ortu 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts