Ksenia 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 bo pravi dan? Uživaj, mašinca spet zamujam, aja danes je pa luna, hihi, to bo fletno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Oho, kok strani sem prešpricala . Dopust, pa potem dosti dela v ponedeljek pa včeraj pregledi, tako da po mojem ukora ne bom dobila..... Sem videla, da se je leto začelo s poškodbami :o|o: , bo pa konec toliko lepši. Aja vsem vam želim prekrasen dan in prekrasno leto. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Včerj po dolgem času (dva tedna, pa zgleda kot cela večnost ) imela tai-chi Kako fino je spet srečat znane in prijazne ljudi Me pa nekaj hoče grlo bolet, pa mišice ... pa se ne dam :o|o: Nazadnje z vročino ležala v postelji pred 20 leti, pa en dan dve leti nazaj ... No ja, mogoče pa bi (tudi za nalašč), če bi mi tako kot astra svojim, nekdo kuhal čajčke, pa crkljal http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Tina Ne daj se Ines! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 hehehe.... Včeri šla dnevnik LF 6 mal gledat za nazaj... za pozdravčke od Marse (pa si se res spomnila name! ), pa za izdatno poročilo s koncerta od Micka... cooollll!!!!!! A tak je Gilian bil? Sem se večkrat na rock glasbo spomnila, ko je bla v Dominikanski al taka ljigava iz meh. TV novel, al taka latino hitrejša, al pa tisto afrofrancosko tumbanje po bobnih, tko kot je pred davnimi leti ena franc. pesem za evrovizijo zgledala... Tko da muska je bla sucks... Sem rekla mojemu B. da bi mogl kak CD s tem nabavit, bi se vedno spomnila tistga feelinga tam. Drgač je blo pa NUORO! Full dober... Zredila sva se kot pujsa, pa zdej je par kil manj.. ko spet kolkr tolk normalno jemo. Pa plaža lepa in morje čisto in palme krasne in midva skupaj tam... ah... rajsko, vam povem... Pa ponoči it na plažo, ko luna zvezde osvetli, in poslušat šumenje valov...Evo, moj report s honeymoona! Nabavila sva par larimarjev - to je nacionalni kamen tam, majo tud jantar, pa ti lahko namesto njega plastiko prodajo, če bi se ga spravljal kje na kaki tržnici kupvat, pa to nas ni zanimalo..Pa slike, pa masko tako vudu....En izlet sva imela na obalo Karibskega morja... na razglednicah dobro zgleda, drgač pa morje je tam zlo mirno in stoječe pa smrdi kot jezero, rastje je bujno, tko da te že na plaži 10 komarjev naenkrat napade, če nis z Autanom namazan.. Na poti do tja pa smo se v enem full starem mestu ustavli, vasi pravzaprav, kjer pa je amfiteater, pa so pel tam Pavaroti pa Iglesias.. itd.. pa stara cerkev je tam, kjer se je Jackson slikal za svojo poroko tam z Liso Marie Presley..... blalblalbla....Atlantska stran, kjer sva midva bla pa je zakon! Palme so tud, pa pesek čist tko fin in malo bolj razburkano morje, pa veter ki veje proti obali, vendar čudovito! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Mushi dobrodošla nazaj med nami in Srečno 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Oho Mushi - super, najbolj mi je v celem tvojem poročilu padlo v oči pujsa, a mogoče veš zakaj? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Janja, res ne bi vedla zakaj? Tnx, BorisM! Hi Cosma, Frau MucaMaca! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Mushi živjo! Si se že privadila na domače razmere? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 O Mushi, zdaj boš pa lahko hujšala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Mick seveda ne gre kar poslplositi.mama samohranilka brez fickov jasno da ne more se ven metati (sam po drugi strani jaz potem ne hodim ven pit, ce sem brez casha)..Ampak hocem reci - seveda, vcasih je kdo pac primoran na varcnost - a govorimo pa o skrtosti, ki je zame dalec od varcnosti.Bik je recimo varcen, pa se zdalec ne skrt.Strelci pa ribe pa smo poleg levov itak med najradodarnejsimi. In to gre v tisto definicijo, vidis... Ja, pa se nekaj je morda; vcasih ne gre za skrtost, temvec za intuicijo!pomeni, da enostavno ne cutimo dati!, neglede na kolikokrat je kdo kaj placal, etc...torej enostavno ne cutimo dati. a pol sem jest prevec radodaren k sem riba in lev.. hvala za kompliment.ma, ne bi rekel glih zase tko, vcasih . sicer pa se strinjam, da verjetno drzi v povprecju. riba menda tako je cokolado, da jo vso razda, da se zanjo 0 ne ostane oven celo pohrusta naenkrat, devica vsak dan 1 koscek, vodnar pa rece, da ne bo cokolade ampak kej druzga... bla bla... hkrati pa je morda trdnost v popuscanju (primer, ko si napisala, da si opustila nekatera prijateljstva),lahko tudi nasa 'prepreka'.. kajti razumevanje je morda tisto kar se potrebuje in ne skenslanje;in seveda ne v vecini case-ov. men se je zgodilo, da se uvidel, da je pomembno odpuscati, razumeti; namrec zameriti nekomu, ker je tak in tak ali ker je naredil to ali ono... ok; toda vsi smo potrebni odpuscanja, razumevanja.. takrat se uvidi koliko nam je do osebe, morda! ali je to tudi dajanje!? da razumemo in odpustimo ali tudi odpustimo, ceprav ne razumemo? morda odvisno koliko sepustimo biti prizadeti ob dejanjih, situacijah, koliko se nam zapise v nas, naso osebnost in voljo do povezovanja... ego je vpleten in vcasih odrinemo tisto kar lahko zraste globje in lepse zaradi malenkosti, katere vzamemo prevec prizadeto ali celo z mislijo 'saj te ne potrebujem'. torej ali si 'prijatelji' , ljudje odpuscajo!? pa ceprav... ker je potrebno pozabiti nase, na svojo prizadetost, takrat... hvala za moznost razmisljanja free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Mick, no pa vidiš, da imava neke čudne skupne zadeve. Vidim pa da pujse globoko spoštuješ, ker si ju okarakteriziral s kravicami.... kaj naj rečem, dobrodošel v slovenskem zdravstvu Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 ooo Mushi senorita...nazaj izpod palm ozgana od karibskega sonca....bejbi...uzivaj se naprej v podalpskem vzdusju, za kile se pa ne sekiraj..itaq enkrat gor, enkrat dol... Janja nova pujsasta podoba ql Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Mushi a si kej bolj zaljubljena prišla nazaj Mick, ti maš pa letos res smolo, kajne, boš moral nekaj naredit da tole presekaš... sicer pa slab začetek dober konec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Ja Mickeni, dej mal poglej kako teb planeti stojijo...ker imas kar dogajanja, na kupu.En poboz za tvojo darling, pa mal jo razvajaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Sem prejle mal ...pa mi potem on reče.. :xx!: ah, veš kaj, sem te našel na LNF...čudakinje pa men niso všeč... ..kao..saj vem, tam so sam take, smotane... :xx!:Doticna oseba je itaq o sebi govorila Astra!....No comment! Vedno govorimo o sebi skozi sebe, ampak nekaterim to itaq nikoli ne bo jasno..pa skoda casa res, rajsi kaj strikaj z zapletenim vzorcem ..bo vec ucinka...mucho vec duhovna beda na celi crti! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 ...No, meni pa se nadaljuje veselo 2004.........pred dobrima dvema urama me ves v solzah pokliče moj domači vrhovni poveljnik..........Ja, stala. Zanimivo je, da poznamo nekaj mladih, ki so 'cool';cez nekaj let postanejo osebje v zdravstvu... in kaj se zgodi:postanejo hladni osebki, ki ne poznajo custev, etc... vse hladno, brezosebno.... no, pa kdo je kriv, ce ga kdo isce!?oni kot karma ali sole, faks, sistem, etc... verjamem, da mnogi postanejo 'nekaj' ker si nekaj zelijo biti oz. ker v njihovi percepciji topomeni nekaj biti! se zdalec pa je tisto dejansko to kar so oz. kaj si v zivljenju zelijo! sicer pa se strinjam - morali bi vzeti capota!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 ampak niso pa vsi takšni... moja prijateljica je medicinska sestra in ljudje jo imajo radi, vidim to. pot ki traja običajno 5 minut zanjo traja 15 :xx!: in zakaj, ker jo na cesti cukajo za rokav, sprašujejo za mnenje... ha, sem se spomnila smo bili lani za prvega maja skupaj na morju, pa pravi, če me tukaj kdo vpraša kdaj prične delat naš zdravnik, ti dam za pijačo. sem dobila laško zastonj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Ravno to sem mislu dat gor : V glavnem: << M A R S >> http://msnbc.msn.com/Default.aspx?ID=38551...%7C%7C%7C%7C002 gor je tut video z intervjujem (OPOZORILO: ameriski), in picture slide! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 spet en tak dan, k bi blo chist fajn che ga ne bi bilo... drgach pa sheu na obchino podpisat ZA referendumdumdum....musliji nej kr dam spokajo hehe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 mick, tebi se pa res ene nesramne stvari dogajajo....ma se bo v redu drugo leto, po 4.2. ampak prav, da si povedal, jaz tudi vedno povem, mi je nagravzno, da se ljudje tako obnasajo, ce jim pa mirno poves, jim rata ful nerodno in potemse vsaj jaz pocutim bolje, ker mislim, da imajo vseeno vest, pa ceprav dvomim... saj bo....mushi, fino, da si uzivala, ponavadi so tezko exoticni kraji razocaranj polni...sploh ob takih priloznostih, ko bi moralo biti najbolj...NAJ Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 itak...ljudje, ki so tako odgovorni za ostale, bi morali imet dosti visje standarde, oz. bi se jih moralo nekako testirat...enako je z ucitelji....je prav hudo videt, kako so vcasih obnasajo do otrok...in ce pomislis, da so to najbolj receptivna, krhka bitja...v casu, ko jih je najbolj pomembno vzgajat...mi rata kar slabo vsake tolko....nimam otrok, ampak.... <_< Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 ob takih ravnanjih še posebej zdravstvenih delavcev..nikoli ne smemo molčati,se sprijazniti, se ukloniti !! Si kar mislim kaj in kako šele potem ravnajo z manj poučenimi, preprostimi, neukimi ljudmi ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 Zdaj sem sele videla, kolk enih komentarjev... A kdo sledi temule? Soncna vila - hvala za tam enkrat nekaj za nazaj! Tina - cestitke! Mick... to te res razp****, res bi koga kdaj najraje na gobec! Aja, Free - saj stekam, kaj mislis... sam jaz imam prav. Ker namrec ne gre za kaksno uzaljeno skenslavanje ali preracunljivo, gre preprosto za moj cas, ki hocem, da bo kvaliteten... In ce imam raje manj prijateljev in tiste dobre, je to moja izbira in nima nic z obsojanjem onega.Ne bom z vsakim tratila casa... to je najpoglavitnejsi razlog skenslavanja... potem pa pac lasttnosti, ki so nam bolj zoprne, prevagajo.nekomu pa je to posesivnost, ljubosumje itd. Aja, saj res!! Mushi!! A tko lustno si se imela? Carsko! Samo me je zmotilo tisto da je smrdelo... :o|o: Drugace pa nad, ful ti privoscim! To pa bo spomin! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Sem že nazaj in nič snega ni bilo na cesti. Ja, včeraj so me kar prestrašili, da sem obula gojzerje, potem je bil pa cel dan tako lep sonček, katerega sem na žalost gledala samo čez okno. Ja, v temle Šempetru mi je že kar všeč postalo, zato grem jutri spet tja. BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts